Sziasztok!
Csibe: Gábornak boldog szülinapot
Újaknak üdv
Hefe: (sose fogom megszokni

) 1 évesen szokott lenni státuszvizsgálat. Vizeletet kell vinni, akkor kell szemészhez menni először. Legalábbis a mi időnkben még így volt. Akkor kicsit jobban átnézi a doki a gyerkőcöt.
Norus: Érdekes, mert én meg Gréti méretében meg még mindig olyan nadrágokat fogok ki amiknek hatalmas a fenék része és Grétiről leesik. Totál pelusos popsira valók. 92-98-as a mérete. Attól függ miből mi. Úgyhogy én meg ezért bosszankodok.
Gyanixi: Drukkok mennek, bár szerintem se fognak semmit találni, de legalább megnyugszol. Ugye megnyugszol végre ha papírod lesz róla, hogy Réka makk egészséges?
Sznanna: Nagyon köszönöm! Szólsz majd akkor ha lesz a klinikalátogatás?
Zitacicu: Édesek lehetnek az ikrek

Ma voltunk Grétivel az oviban, és kukkoltam a bölcsi udvarába, kint volt sok gyerek, de sapkában/ kabátban esély se volt felismerni az ikreidet
Exi: Petinek gyors gyógyulást!
Zsuzsi: Ügyes a fiatok. Diniszáj

Grétinek is voltak/vannak hasonló megvillanásai a témában
Kistesóhoz drukkolok.
Bibi: Barninak is jobbulást! Fülhőmérő téma engem is érdekel. Bár engem eddig inkább lebeszéltek róla, mondván, nem megbízhatóak. A fene tudja.
Csajok, akiknek ovis vagy hamarosan ovis lesz a gyerkőce....ti voltatok bent beíratkozás előtt az ovikban? És ezt hogy fogadták az óvó nénik? Vagy honnan informálódtatok az ovikról?
Mi ma voltunk egyben, ráadásul már több mint 2 hete kértünk időpontot hogy tuti ne zavarjunk, olyankor menjünk amikor van 10 perce a vezető óvónőnek válaszolni pár kérdésemre. Erre kiderült, hogy ő elfelejtette

El volt havazva, és semmire nem adott számomra kielégítő választ. És csodálkozott hogy miért foglalkozok a témával ilyen hamar, ha csak szeptembertől kezdene Gréti. Szerinte bőven ráérünk, és elég csak márciusban beíratkozás előtt elmenni nyílt napra és aztán beíratkozni ha úgy gondoljuk. Kérdeztem hogy van e előjegyzés vagy valami lista....azt mondta nincs ilyesmi. Szóval érdekes.
Nem lettem se okosabb, se nyugodtabb se semmi