Lányok
Kérlek ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de mától van netünk. Velünk annyi történt, hogy április végén kiköltöztünk Svájcba. Én akkor a 7.hétben jártam és két élõ babát láttak az UH-on de az egyik annyira picike volt, hogy azt mondták a 12. hétig valószinüleg meg fog halni. A 12. heti UH-ra hazautaztam és kiderült, hogy egyáltalán nem halt meg!!!!!

Igaz ugyan, hogy kissebb mint a másik de él és nagyon kis mozgékony igy most már remélhetjük, hogy Õ is köztünk marad

Ma léptünk a 15. hétbe és békésen telnek a napjaink. Legközelebb június 30.-án megyek orvoshoz. Mostantól kezdve mindig elérhetõ leszek, és gyakran benézek Hozzátok is, de talán illendõ lenne már átköltöznom a másik topikba.
Lányok
Maximálisan megértem és átérzem a csüggedéseteket és a csalódottságotokat, hisz évekig kinlódtunk mi is mire idáig eljutottunk. Voltak könnyebb periódusok, de inkább a nehezebbek kerekedtek felül... A remény azonban sosem hagyott el minket és az optimista, pozitiv hozzáállás mindenképp jó irányba befolyásolta a dolgokat. Tudom, hogy nekem már "könnyû" errõl az oldalról okos tanácsokat osztogatnom de csak és kizárólag a jószándék vezérel. Sosem szabad úgy éreznetek, hogy értéktelenebbek, kevésbé hasznos emberek vagytok csak azért, mert nincs még gyermeketek. Ne engedjétek elhitetni önmagatokkal, hogy soha nem fog sikerülni és kudarcra vagytok itélve!!!! A remény az egyetlen, amely örökké velünk marad, és a legbizonytalanabb helyzetekben is átsegit minket a gondokon. Számtalanszor megtapasztaltam ezt a saját bõrömön. Nincsenek reménytelen helyzetek, csak mérhetetlenül nehéz idõszakok amin óriási akaraterõvel és kitartással át kell verekednünk magunkat

Ha senki nem hisz Bennetek Nektek akkor is hinnetek kell Önmagatokban

És mindig van kiút és a jó mindig elnyeri jutalmát

És hogy miért ilyen átkozottul nehéz ez sokunknak? Sajnos nem tudom a választ.... De egyben biztos vagyok, mindannyian megérdemlitak végre a sikert és ez be is köszönt majd Hozzátok

Ne gondoljátok, hogy hiába való a sok küzdelem és szenvedés amin keresztül mentek

Az értékitéletetek, értékrendetek átalakult és ez mindennél többet ér de igazán kamatoztatni csak utólagtudjátok majd
Nagyon sok kitartást és erõt kivánok Nektek és mielöbbi örömteli hireket

Ha a görcsös akarást le tudjátok küzdeni ez óriási elõrelépést jelenthet

Az e-mail cimem amin elérhetõ vagyok:
doris1973@bluewin.ch és persze visszajárok majd Közétek,mert a siker Nektek is köszönhetõ és Köszönöm is Mindannyiotok lelki támogatását

Aki szivesen irna az tegye meg, ne hezitáljon és én ezer örömmel válaszolok majd
Puszi: Doris