A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Betettem a pihiszékbe. Sztem ez nem a front miatt van.

Tücsi!
Én mondtam a múltkor, hogy nagyon nem jó a babakocsink.
Egyrészt Samu lába teljesen lelóg a fekvő helyről és ami a nagy baj, hogy irányíthatatlan..összevissza megy mindenfelé.
:twisted:

Uxi!
Asszem nem irigyellek, minden elismerésem a tiétek és a többgyerkőcösöké
torolve_20131003125716

Ceniko:Hát tényleg felháborító és rablás.Nálunk a tápszert kell fizetni.De a gyógyszer ami a gyereknek kell ingyenes a lényeg,hogy doki fel írja.Hihetetlen hülye egészségügy.Undorító!!!Barátnöm is mondja hogy télen egy csomó pénz csak a gyógyszere megy el.Na jó itt sem a rózsás a helyzet de legalább gyógyszeré nem kell fizetni a gyerekeknek.

Emma:Kíváncsian várjuk a teszt eredményét.

Uxi:Hát ne semmi a párod.Mit gondol te szabin vagy otthon?Két gyerek háztartás ügyek intézése...Le írni is sok.Kíváncsi lennék,hogyha egy napra cserélnétek ö meddig bírná?Szerintem 30 perc után már menne neked a telefon....hogy ö ezt nem bírja.(Szerencsére enyém nem szól semmiért ha látja hogy nem bírom igenis el pakol vagy segít takarítani ja és a mosó gépet is el inditja)

Kata:ne sokára talizunk.Már nagyon várom!

Móni hol vagy??????

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Tesztcsíkok:
Most nagyon jó helyzetben vagyok, mert ha negatív az is jó, ha pozitív az még jobb :D Szóval, legyen meg az égiek akarata :D
(azért írom, milyen jó, mert Zalán előtt sok tesztet csináltam, és akkor görcsösen pozitívat akartam, és trauma volt a negatív, de most azért sokkal vidámabba tesztelni :) )

Kép
Kép
emma1976

Zsuzsi: Milupa Milumil HA Start :? A Humana volt amitől nem tudott kakilni :x

Uxi: Enyém pasi ugyanígy elkezd visítani ha a gyerekek is üvöltenek. :lol: :evil: Ez valami idióta pasiszokás? Tévét bambulás nálunk is befigyel,de közbe basztat hogy dugítsam el a kölköket! Én se tudok egyszerre 2 helyen lenni, fürdetni is, meg Zalánnal lenni is. Ráadásul Zalán menetrend szerint minden este kb 6tól 8-9ig ordít..... No meg aztán nálunk Viola extra eset ugye... és hát vele kurva nehéz... :( :cry: (amúgy ők sincsenek egész nap oviba/bölcsibe)
Ezeket a pasikat egy anya szülte bakker :shock: Ha a fiam is ilyen lesz felkötöm magam :lol: 8)

Hja újabban haza se jön addig amíg megy az esti program! Marad túlórázni, hogy ne kelljen itthon hallgatni az üvöltést... :shock: Szted? Bár az bosszantóbb, ha itthon van és teped az ágyban és ossza az észt, mint ha nincs itthon... :roll: Ááááá hülye ez mind. Az elején még ő is rendes volt, de minél több gyerekünk van annál jobban belecarik a körülöttük való teendőkbe. Hja engem nem cseszeget a tisztaság miatt, mert én mániás vagyok, és nálam az alap...Van hogy este 10kor állok neki kádat vízkőoldózni spontán.. :lol: Tehát ez miatt nem szokott cseszegetni.... Amúgy meg leszarom amit mond...nem mozgat. Te is állj a sarkadra és mond meg neki a véleményed...ha nem teccik el lehet menni (feri után szabadon) én ezt szoktam mondani és utána békénhagy... :roll:

Hja amikor elmentem a héten az Obiba a polcokat megrendelni, otthonhagytam az apjának Zalánt. (aludt) 10 perc múlva már hívott is, hogy sír a gyerek menjek haza, mert ő ezt nem bírja és kiugrik az ablakon :shock: 8) :lol: Mondtam neki, hogy ugorjál vazze, csak húzd ki a kulcsot a zárból, hogy be tudjak menni a lakásba.... :lol: Csak lazán anyám és humorral..ezeket a hímeket nem lehet másképp bírni.... :x :twisted: :lol: 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Elment a védőnéni. Meglettünk dicsérve, milyen ügyi Marci. Nem akarta elhinni, hogy a hátárafordul, hát megmutattuk neki. :lol:

Uxi, nem irigyellek. :( Nagyon nehéz lehet két pici gyerekkel.

kispiskóta

Emma:Ez a negetív teszt ismerös.Nekem is sokszor volt negatív. :cry: De szerencsére tavaly nov.20-án pozítív volt a teszt.A párom nézte meg elöször szóval ö hamarabb tudta,hogy terhes vagyok mint én.Tényleg ti hogy mondtátok el a párotoknak?Kíváncsi vagyok...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jaj Emma ez baromi izgi!

Uxi: mióta vagytok együtt?? Nálunk is Apukám szerel, fúr, villanykörtét cserél, párom még nem talulta meg, hogy kell fúrni ! :lol: Mondjuk mióta megvan a gyerek segít, vígyázni rá, hogy én rendet tudjak rakni... gyűlöli a rendetlenséget, ha nincs időm napközben elmosogatni, akkor már látom az arcán, hogy nem tetszik neki... és inkább megfogja a gyereket, csak rend legyen. Egyébként tényleg segít és le a kalappal előtte, nagyon igyekszik, de villanykörtét továbbra sem cserél.

Gurgi: megvan már, hogy milyen babakocsit vesztek?

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: nem is értem miért akarsz elmenni a neurológiára... :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Emma: Még neked se jött meg?Nekem sem :oops: Nemtom mi a szösz van már.... pedig már esküszöm várom, tele vagyok ragyával jó lenen ha kitisztulna az arcom (amikor megjön kiszokott)
Mikor tesztelsz? :)

Hemej: Hát képzeld Jugóba se kell fizetni a gyerekeknek receptre felírt gyógyszerekért... :roll: Ott a kormány így (is) támogatja a gyerekeket....
Idén év elején volt egy nagy betegség hullám nálunk...asszem január hónapban 30 ezer ftot hagytam a patikába gyógyszerre és egyéb kiegészítőkre (vitamin, normaflore...stb) És ez a betegség hullám kb májusig tartott...

ceniko
Szeged

Ja UXI!
Huu basszus most olvasom, hogy a férjed mennyire nem segít és még téged cseszeget.
Nekem ez magas. Élvezi, hogy "gonoszkodhat"?..waze
torolve_20131003125716

Hemej
Nálunk is nov. 20 volt a nagy nap tavaly :D Úgy történt, hogy hajnalban kipattantak a szemeim, rohantam tesztelni, utána visítottam örömömben :D Aztán együtt örömködtünk :D

Kép
Kép
emma1976

Emma!
Hoho tesztecske :lol:

Mivel mi 2 évet próbálkoztunk ill. tavaly volt egy vetélésem ezért nálunk nem volt akkora meglepi a pozitív csík, aminek nagyonnagyon örültünk és vhol. számítottunk is rá.

Kinderke!
Nézegettem a babyoutletben és brendonban.
Jövő héten elmegyünk a Brendonba. Az Elefániban sok jó babakocsi van de annyira pici az a bolt, hogy szószerint idegesít a zsufoltság és, hogy ki sem tudom próbálni, szal azt kilőttük.

Zsu!
Ügyik vagytok nagyon!! Marci egy szuperman! :lol:

Nálunk Ati mindent megcsinált, fúrfarag ha kell, ügyi nagyon.
Asztalt is csinált már és ágykeretet még gimis korában.
Nagyon jó a kézügyessége, grafika stb ugyibár

Most végre nem pattant ki a kisöcsi szeme, remélem alszik 2-3 órát.
Délután megyünk melegítőt nézni+barinőmhöz. Görög salival vár! :lol: nyamika
torolve_20131003125716

No, előbb-utóbb csak előkerülnek az inaktív tagok is. Kép

Bori, há' annyira nem Zseni Baba, hogy magától másszon fel, de ami késik, nem múlik... Kép
Ckat, sztem is Balázs a legkopaszabb, már nem győzök elég sapkát pakolni a fejére, hogy meg ne fázzon. Mi lesz télen???

Zsú, ez jó szöveg. :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Fú Uxi, nem semmi a férjed, sajnállak! Mondjuk én is mindent egyedül csinálok itthon, de ő meg bevásárol, meg esténként fürdet néha vagy vacsorát készít, szóval ha nem is sokat de segít, meg főleg nem cseszeget. Szerintem ez a legrosszabb nem az, hogy meg kell csinálni :evil:

Tücsi: még nincs, nem tudom honnan lehet beszerezni ilyen maszkot? van valami tipped?

Emma: hajrá kistesó :lol:

Hemej: én bőgve vágtam a férjem fejéhez :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

b@sszus szar napunk van!
Nyunyi 8kor evett azóta vagy sír vagy a kezemben alszik,enni nem hajlandó

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Betegeknek gyógypusszz!
Zsuzsi
Még nem vettem tapaszt, de ma muszáj lesz, mert sztem kicsit nagyobb a dudor :( Annyira fúj kint a szél, hogy kimozdulni sincs kedvem..
Zsú
Milyen ülést vesztek?

KépKép

KépKép
szivvi

Apa téma: Én akkor asszem tényleg összetehetem a két kezem. Le is kopogom(kopp-kopp): szerencsés vok. Bár mosogatás problémás volt nálunk is. Az új konyhát már úgy terveztük meg, hogy legyen helye a beépíthető mosogatógépnek is. Apa mindent ezzel akar elmosogattatni. Más kérdés, hogy nem minden edény hagyja magát. :D Ha kell mosást is indít, még ki is tereget. És esténként nekem tényleg sokat segít. Ház körüli munkát akár fűnyírásról vagy a szigetelés felrakásáról, betonozásról, villanyszerelésről legyen szó, egyedül (néha kis segítséggel)és szépen megcsinálja. Még szekrényt is készít, a fiúknak a kertbe mászókát épít és ha muszáj, főz. Szóval tényleg Mesterem. Ezermesterem :lol: Bízom benne, hogy a fiúk is példaképnek tekintik Őt.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Tücsi: oltás után mi is megborultunk. láz most talán azért nem volt, mert egyből kúpot adtam, majd 4 óra múlva megint. Két napig 2 óránként szopott, éjjel is. Gondolom igénybe veszi a szervezetüket az oltás, ezért esznek többet. (dr.ckat így véli, dr.Annee egyet ért??? :lol: ) Én nem gondolom, hogy a tej mennyiségével összefügg az, hogy korábban kérnek enni, mint 3 óra. Főleg oltás után.......persze ez az én elméletem. Tegnap és idáig ma 3 óránként ettünk és kevesebb tej jön (bár nálam ez azt jelenti, hogy további egy gyereket tudnék még etetni és nem kettőt...) .......most ebbe lehet, hogy belekavarodtam :roll: ....szóval nálunk nincs összefüggés a tejmennyiség és a szoptatás időtartama közt......

Emma: HÚÚÚ EZ NAGYON IZGIIIIIIIIII!!!!!!!! (ez tudom, hogy vicces, de úgy várom a Te teszted :D)
A keresztelő pap nélkül érdekes lett volna... :twisted: Ügyi a párod, hogy szerzett papot!

Nekünk Bors szinte elsőre összejött. Csak a páromnak kellett érte 5 évig könyörögnöm.... aztán tavaly bejelentettem, hogyha nem csinál nekem gyereket, elhagyom. Mostmeg tisztára odavan Érte, sokkol állandóan, hogy máris másodikat akar...hála égnek, még egy gyerekszobát kell hozzá építenie. De sajna azt hiszem ezzel sem csökkentettem vágyát, elkezdett tervezni valami tervezős programmal....Egyébként hogy mentsem itt a férjek becsületét, az enyém igazán segít -már mikor itthon van- . nem bánja, ha nincs kaja, olyankor "csengetős" vacsi van (pizza), ha kupi van, hát akkor ráül a szemétdomb tetejére és ott gyömöszköli a kölykét.
Persze néha Ő is csak egy hülye f@szci....(ezt azért írtam ide, mert mindig olvas minket és azért tudja csak meg, hogy hol a helye!!!!! :lol: )

üdv.: ckat
ckat

Gurgi! Már emlékszem, tényleg mondtad. De biztos, hogy el tudod adni, mert jól néz ki. Barátnőidtől nem tudsz babakocsikat kölcsönkérni és kipróbálni? Így könnyebb lesz a vásárlás is. Fogod tudni, hogy melyiknek mi az előnye és a hátránya. :D Na, ez csak egy ötlet volt.

Ckat! Megnyugodhat mindenkit, még nincs itt a világ vége. Gábor megint jókat alszik. :D

Overál: Én is a napokban gondolkodtam el azon, hogy jól beöltöztetve Gabókám hogyan fog elférni a hordozóban? Valószínű, hogy visszakérjük a barátnőméknek kölcsönadott autósülést.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Helloka!

Ket etetesen, porszivozason, fozesen es sok jatszason tul, most itt vagyok. Egon kifaradt es alszik. :D

Uxi, Eniko! Nem semmi a ferjetek! En nem is tudom, hogyan tudnam kezelni a dolgot. Eniko! Nagyon tetszik a humorod! :lol: Nekem arra se lenne energiam.
Aszem, nagyon szerencses vagyok, hogy olyan a parom, amilyen. O nagyon sokat foglalkozik Egonnal. alig kapom meg, ha itthon van. :wink: Es meg o foz vacsorat is, meg hetvegen ebedet. Ja! Es mindig o furdeti Egont. :D

Melinda! Igen!!! Nem sokara! Mar nagyon varom.
En a meddosegi klinikan tudtam meg. Nem teszteltem elotte, mert feltem. A hormonoktol siman lehetett volna pozitiv, terhesseg nelkul is. Persze, azonnal megirtam apanak. :D Sosem felejtem el: bementem a dokimhoz, aki hozzam lepet, kezet fogott velem es azt mondta: "Gratulalok! On terhes!" Meg most is bogok.... Nagyon jo volt.

Most mar majdnem 2 honapja kesik nekem. De en nem teszteltem meg. Valahogy, ugy gondolom, hogy ez igy a szoptatas alatt belefer. Es en meg mindig felek a negativ tesztektol. Olyan sok volt... :cry:

Gurgi! 2-3 ora... Egon napkozben fel orakat alszik. De helyette atalussza az ejszakat. :D

Emma! Kiprobalom majd a fejestechnikat.

Nagyon edesek a bebek!!!!!
molkata

Ugye, hogy apáék is kíváncsiak?! Érdekli őket, hogy mi miről beszélgetünk. De tényleg jó lenne, ha néha ők is írnának. Nem? :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na, 20 perc után felébredt..Én ezt nem értem :roll:

Esztora!
Nekünk ez a harmadik ilyen napunk.
Szerdán 2 órát aludt napközben, csütön1-et ma meg max. fél órát..passz..elképzelni sem tudom mi van..
Kipróbálom a tápit de sztem nem a tejjel van a gond. Folyik rendesen és olykor bukik is Samu..nemtom..
torolve_20131003125716

Gurgi
sztem ne próbáld ki a tápit! Zalán tegnap alig aludt! De nem a kajával volt gondja!

Kép
Kép
emma1976

Gurgi mondom hogy front van! Meg a szél... Botond is ezt csinálja, pedig neki nagyon jó az alvókája! No para!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi! Sztem előbb mérjed, hogy mennyiket eszik Samu. Tudod, a múltkor említettem a mi mérlegünket. Itt van Újpesten a Károlyi Kh. mellett a Nyár u. 107-ben. Kérésre házhoz is viszik a mérleget. Ennyit sztem megér, még mielőtt belekezdenél a pótlásba.

Brigi! Ezt a maszkot csak pulmonológus írhatja fel. A joghurtos doboz ideiglenes megoldásként nálunk is volt addig, amíg nem írták fel a Nebuhalert.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nagyon tudom sajnálni azokat, akiknek olyan a férjük, mint Ceniko, vagy uxi. :( Ott hiányzik a valódi szeretet. Vagy rosszul választottak, vagy valami történt, ami megváltoztatta a kapcsolatukat (sztem).

Most is csak azzal tudom fájlalni a szívüket, hogy az enyém egy mintaférj: fúr, farag, villanyt szerel (pedig nem ez a szakmája), nincs olyan barkácsmunka, amit ne csinálna. Ezen kívül nagyon sokat segít itthon! Ha vmiért nekem nem sikerül napközben, akkor ő megfőz, mos, még volt, hogy vasalt is, kérés nélkül mosogat, és ami a legfontosabb: lesi, hogy hol segíthet. Soha-soha nem vágta a fejemhez, hogy mit nem csináltam.

Sztem az egész azon múlik, belegondolsz-e egy kicsit a másik helyzetébe.... ha szereted, igen.

kétfiús anyuka
babdorka

Enyim férj (nem vagyunk házasok egyébként :lol: de ha egyszer kijutunk a Sziget-re, akkor ott összeházasodunk :lol: 8) ) nem szokik babanetet olvasni, őt nem érdeklik a kínjaink. Ha ideül a géphez iwiwezik vagy horgászportálon fórumozik... El sem hiszem, hogy van pasi aki a babanetet olvassa :lol:

A kisfiam már megint kb fél órája játszik a bébtornáztatóval... :D De sztem becart büdi van, minnyá kimosom kakkantyúból...
Felporszívóztam, meg kiterigettem, minnyá nekiállok vasalni kb 1 órányi vasalnivalóm van...(utálok :evil: ) aztán legyártom apa szenyóit holnapra... (8 szenyót visz minden nap a munkába)

Kisütött a nap :D

ceniko
Szeged

Gurgi, Balázs is csak akkor alszik többet 20 percnél nappal, ha rajtam van. Amúgy 2-3 óránként 20 perc alvás. Sztem nincs köze a kajamennyiséghez! Emiatt ne pótolj!

kétfiús anyuka
babdorka

Kevertem be neki tápit. Nem kell. Nem éhes.
Most trapézol.
Itt tutira fejlődési ugrás van! Háhá, még jó, hogy lehet erre fogni.
torolve_20131003125716

Gurgi nekünk ilyen van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Ezt néztem, de a barátnőmnek ilyen van és lebeszélt róla, az összecsukhatóság miatt nem praktikus egyedül (bár kurva jó volt, de az üzletben a csaj is azt mondta, ha ilyet veszek akkor tuti le fogom majd csarélni egy ernyőre csukhatóra, mert mindenki lecseréli...)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Andrea
Kép
kindernay

Dorka!!
Jaja, sztem sincs összefüggésben a kajával, gondoltam én de biztos ami biztos alapon kipróbáltam.
Az a furi, hogy látom rajta és hallom is a nyüszögéséből, hogy baromi álmos de mégsem alszik, max a vállamon..de eddig ilyen nem volt :shock: mármint, hogy nem aludt napközben..
torolve_20131003125716

de játszani sem akat, most semmi sem jó :?
torolve_20131003125716

Dorka: képzeld én imádom a férjem így ilyen hülyén is, és Ő is engem! Néha jól kidurrogjuk magunkat, de lényegében nem azért szeretem mert mosogat, főz, takarít... (ugye egyiket sem) hanem azért amilyen. Jószívű, segítőkész, jólelkű, emberséges stb. :wink:
Attól mert nem házitündér még szerethetjük egymást nemdebár! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi nálunk is ez a helyet... most aludt el, kicsit hagytam nyöszögni és belealudt.

Andrea
Kép
kindernay

lehet megvan akis bűnös fehér pontocska ha jól láttuk 2db az ínyén alul középen!minden "tünet"megvan amit a homeos könyv ír.
nekem 4 hónapos koromra már volt fogam!
most evett és játszik a járókában így összerántom a lakást mert jön Kati néni.

Ricsi nálunk sokat segít de nem érti miért durrogok ha éppen félig alszik Nyuyni ő meg pakolászik.ha elaludt miatta ágyúzhatna is de van egy kényes 5-10 perc amíg hirtelen zajoktól felébred.
lakásban pedig én felmosok,mosogatok meg a fürdőrészt rendben tartom a többit 2 hetente Kati néni megcsinálja.hétközben hozatjuk a kaját főzés csak hétvégén.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nálunk is ez van takarítás és főzés terén is, péntektől hétfőig intézem a kaját... Nyunyinak jön a foga, ez igen! Gratula nektek és kitartás!

Andrea
Kép
kindernay

Hú, Esztora, nem irigyellek. Ki is az, akinél szintén kijött a fogacska? Nadine? Vagy rosszul emlékszem? Férjemnél is 3 hónaposan bújt ki, mesélte anyósom, hogy volt, hogy folyt a kis száján a vér, ahogy kiharapta cicit. A kis vámpír. :lol: Engem meg anyósom azzal ijesztget, hogy Dávid ökle folyamatosan a szájában, rágja, nyáladzik,é s mindjárt jön a fogacska. Remélem, nem örökölte apjától! :wink:

Férj-téma, szerencsére egyikünk sem rendmániás, úgyhogy sosem kapok tőle fejmosást, ha kicsit kupi van, ő is elég sokat segít, a múlt héten kétszer is volt, hogy ő fejezte be a főzést (kacsacombot sütöttünk párolt káposztával, nyamiiii). És nagyon tisztel engem, amiért ilyen jól viselem, meg ilyen türelmes vagyok, ha bőg a gyerek, mert nála hamar felmegy a pumpa. De fürdeti, ha nem is minden nap ő, és nagyon sokat van vele.

Kata, én is elbőgtem magam, ahogy mesélted, hogy gratulált a doki. Nálunk másodjára jött össze. Elsőre persze bőgtem, amikor nem jött össze (Dávid bátyját tavasszal vesztettük el), aztán másodjára meg pozitív lett a teszt! Rohantam a pincébe, éppen ott volt, ott ugrottam a nyakába. November 25-én már uh-videót kapott Anyósom Katalin-napra. :lol:

Kép
nenoke

Gurgi!
Bogi dettó, szal no para.
Viszont az éccaka valamivel jobb volt, 3kor 5kor meg 7kor kelt, szal este olyan fél10körül elaludt, és 3ig húzta, ez is valami már!
Szerintem is a front, ma hol ordít, hol játszik nevetgél kiabál, de enni nuku...
A bébiételt is a lepedő ette meg... :lol:

Cenikő!
Jelentem az én zuram olvassa a babanetet!
Néha úgy megy, hogy én a Bogival vok, szopi vagy akármi, közbe kukkolok ide, és ő meg olvas fel nekem, azt már nem is kell mondania ki írta, mert látom a vonalzót és felismerem.
Na persze ez nem minden nap van, mert ő a gépen melózik, de ha idekukkant akkor szokott felolvasni.
Nekem is mintaférjem van, ma pl elmosogatott, totál brutál sok mosatlan volt....
Szal én is összetehetem a kezem, és ha most majd olvassa dagadhat a mája, de tényleg szupi apuka, Bogival is szokott foglalkozni sokat, csak hát azért nem mindíg van hozzá türelme.
Most itt leskelődik hogy mit írok már ennyit.... :lol: :lol: :lol: elhajtottam...

Köszönjük a Bogidicsett, azért nem mindíg ilyen kis cukipofa ám...

Manó!
Igen tudok videózni is vele, bár még ez sem az igazi, de sokkal jobb mint a régi, tegnap csináltam is vele egy kafit, de nem birom felrakni mert túl nagy...

Nos két hasalós Bogikép!
Ha valakinek nem szereti a babója a hasonfekvést, én ajánlom, próbáljátok ki, hogy a Ti hasatokon fekszik, Bogi is utálta, de én mindíg az én pocakomon hasaltattam, mostmár az ágyon is szeret...

Kép Kép

Léptem, Boginak ennyi volt az alvás...
Ja, a képeken a dátum mai volna, csak még nem volt beállítva.... :oops: :lol:
Vendég

Esztora!!
Nem semmi nyunyi, már jön a fogacska.
Gratula!

Én nemtom, most betettem a kiságyába, kacarászik..eszi a kezét, ujját,stb..
Nálunk csak a cici kell ma és tegnap is így volt. Kivéve estefelé, akkor zenét halllgattak Atival.
Ma szinte semmit nem tudtam csinálni.
Most eszem, mosni kéne+zuhanyozni..3 körül jön Ati..
torolve_20131003125716

Hencsi!
Kicsi Bogi, egyem meg. :lol: kis vigyorgóó
torolve_20131003125716

Uxi! Hát, ez nem jó így, az biztos. Tanácsot nem tudok adni. Sajnálom.
Benit majd ne ilyennek neveld ;)
Uxi, Enikő! Mi lenne, ha azt mondanátok, elfelejtettétek befizetni a csekkeket, és kikapcsolták a TV-t? :D :D :D
Enyémpasi egész sokat segít, csak alig van itthon, hogy ezt prezentálja. Én fúrok, villanyt, wct, csapot szerelek. De takarítani utálok, minimálprojekt megy ;)

Gurgi! Pár hét és a lábfejét fogja rágcsálni :D Ádámnak mindjárt megvan. (babakocsival sztem is várd meg pl a topiktalit, hogy tesztelgesd a többit.)
Dorka, akkor megnyugodtam. Ha már föl is mászna oda Balázs, asszem dupláznám a torna adagunkat :D
Tücsi! És Kukucs Mester még kukucsol is! Álompasi :D
CKat! Enyémpasi dettó, mint a Tied (akinek ezúton is hello! ;) ). Munkatervet várom :D

Ádám már majdnem átfordul hátról hasra is! Most az oldalt fekvés az új dili, és onnan próbálkozik. Részleteiben megvan, de vagy a lábát, vagy a karját elfelejti tolni. Hasról hátrafordulás simán megy, csak éppen nem szereti. Gondolom, a zutty miatt. Kétnaponta 1x, a reggeli torna végén hasról visszafordul.
És pár napja többet bukik. Tegnap 2-9ig 5ször. Ez jelenthet bajt? Egy hónapja még alig bukott, csak kéthetente 1x.
Vendég

Kinderke!
Ez nagyon kafa, hm..tetszik-tetszik.
Ennyit hajlandóak vagyunk rászánni.

Többet gagyit nem veszek az biztos.
torolve_20131003125716

Kinderke!
Ráadásra csak 8 kg.

Hm..rántott csirkemájat eszem, jujj de fura íze van. :roll:
Ha többet nem jönnék, meghaltam a májtól
torolve_20131003125716

Rita! Enikő után szabadon: a kulcsot vedd ki a zárból, hogy Ati 3kor be tudjon menni ;)
Vendég

Bori!
Samu is bukik olykor-olykor. (ha 2 cici van de nem mindig)
Ma pl. a reggeli 1 cici után is bukott 1 órával kajcsi után, amikor hasra tettem pedig dirrekt figyeltem rá, hogy ne teli hassal tegyem hasra. Nagyon sok jött. Sztem nem gond.
torolve_20131003125716

Andi, én sem csak ezért szeretem, de azért jól esik, hogy segít. Persze - ahogy Te is írod - az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat együtt, de ha már panaszkodtok egymásra, sztem az nem az igazi. Meg kell tudni beszélni a dolgokat. De ehhez az kell, hogy a másik szemével is tudj látni...
Sztem szegény Uxiéknál ez most nem nagyon igaz, és nagyon nem irigylem. :( Uxi, ++++++++

kétfiús anyuka
babdorka

Tök érdekes babanaplót írni! Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe!

Hencsi, így sokkal jobbak a képek! Grat az új tényképelőhöz (Manó után szabadon).

kétfiús anyuka
babdorka

Megzabbantom Sámuel úrfit..gügyörészik az ágyikójában de gondolom elaludni nem fog tudni magától..főleg, hogy állandóan a színes-mintás falat nézi :lol:
(én mellettem elaludni nem lehet, ájjel-nappal szeretni kell engemet..lálálálá Kép

Samu amúgy nagyon rám hasonlít természetileg ezt már megállapítottuk Atival. Nemtom, hogy ez jó-e :wink: szeszélyes vagyok, mint az április
torolve_20131003125716

Dorka!
Nálunk Ati hasonló, mint a te férjed csak ő nem főz. Az ingeit ő vasalja, elmosogat, stb..egyedül a ruháit dobja le este ide-oda, mostanában már a székre, a zoknik még a földön landolnak.
torolve_20131003125716

fog tipp Anyutól származik (nekem fogalmam sincs hogy van ez de láttam hogy fehéredik az ínye)

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?