Hahó.....
Neeeee izéljetek már!!!!!! Mi vaaaaan a novemberrrel? Ugye beférünk még a keretbe? Megőőőőrülök, ha valami közbejön. De most komolyan.
Bodza, Tatu! Szerintem bővítsük ki a körünket. A hármas keménymagot tetszés szerinti csatlakozókkal még tovább keményítjük. Jó?
Ja, ezeket a hormonokat milyen időközönként kell nézetni? Tutti lesz, ha megint mehetek, mert a "volt" dokimhoz nem szívesen mennék, mivel nem nagyon örült, hogy eljöttünk tőlük. De ha azt nem érti, hogy mit jelent az, hogy náluk októberre kaptam időpontot konzira, amikor májusban ott voltam??? Akkor sajnálom. Pedig imádom azt a dokit.
Áh, ezen már nem is agyalok.Elég, ha már előre félek, hogy a novemberi lombikot meg tudjuk-e csinálni.
Zsembi! A táblában a kezdés nov, mit jelent? A szuri kezdését, vagy már konkrétan a beültit? Mert nagyon remélem, hogy ciklusom tartja a formáját, és akkor nov közepén már kezdhetjük a szurcsit is.
Kati! Háztartási és vegyiáru, ajándék írószer üzletet nyitottunk. Olyan 100 ft-os féle. Olyan jó kis nap volt a mai. Hú nagyon élveztem, mint a régi szép időkben. ( ja, volt már saját üzletem)
Mi is a világ végéről járunk az intézetbe. 200-220 km. Az első lombiknál úgy csináltuk, hogy a punkció előtti hetet egy ismerősnél töltöttük, hogy ne kelljen annyit zötyögnünk, meg a minden másnapi Uh-ra nem kellett olyan korán kelni sem.
Tatu! Remélem, hogy csináltál egy jó gyors peteérést, és akkor minden okés lesz. Megy a sikernégyesfogatunk. Bótosasszony vagyok... A kisasszonyt már kinőttem hét éve...
Még biztosan akartam valamit, csak elfelejtettem..
Jó éjt, puszka!