A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Zsófi! Nem a bukástól magától parázok, hanem az aggaszt, amikor még azt is kibukja amit nagy nehezen megevett. Mondjuk mostanában tényleg nem nagyon szokott bukni! :)
Tarek 5X eszik egy nap. Az éjszakai evést még nem hagytuk el, mert amíg nekem fel kell kelnem fejni, addig ő is fel fog mindig, mert megérzi. Bár szerintem nem csak azért kel fel, mert én is felkeltem, hanem mert éhes is. Legalább az az evés elég jó szokott lenni.
Napközben 4-4.5 óránként szokott enni, de ennél jobban nem akarom kihúzni, mert akkor baromi későn lenne a fürdetés.

Próbálkozunk ezzel-azzal... Hátha egyszercsak valami bejön és megoldódik a gondunk!

fatima

MAJÁNAK NAGYON BOLDOG FÉL SZÜLINAPOT!

TAREKNAK BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!

Nelly

Kép
breeki

A TAREK IS NAGYRA AKART SIKERÜLNI! BOCSÁNAT

Nelly

Kép
breeki

Rólunk egy kicsit...
Ma tudott fogadni minket a dokink, de nem mondott semmi újat. Igaz, már csak nagyon minimálisan szörcsög a Szonja. Ettől függetlenül el akarom vinni a gégészetre, tulajdon képpen csak beutalóért mentem adokihoz, de kiderült, hogy oda nem kell. Péntek reggelre kaptunk időpontot. A gyerekorvosuk szerint, Szonjának nagyon pici az orra, ehhez képest lehet hogy nagy az orr mandulája, és ezért nem tud rendesen kitisztulni az orra. Ahogy nőni fog valószínűleg el fog múlni a szörcsögés, kivéve ha nem lesz duci baba.
A másik amit mondott, hogy este lefekvés előtt anyatejet adjak neki, ne tápszert, mert az anyatej sokkal táplálóbb, és nem fog éjszaka felébredni arra hogy éhes. Én ezt pont fordítva gondoltam. Szerintetek?
Mi egyébként 5x eszünk egy nap, 3,5-4 óránként, de van amikor akár 5 óráig sem kér enni, és ha etetni akarom akkor nem hajlandó enni. Szerintem se parázz Fatima, ja és a másik, hogy van amikor 80-al megelégszik, igaz akkor 3,5 óra múlva újra kér enni.

Nelly

Kép
breeki

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

mostanában senki nincs soha.

kedves lizu, most h már elmúltál 1 éves szülinapi képeket nem is kapunk???? vagy mi????
kerekpocak

Nagyon köszönjük a köszöntéseket!

Visszaolvasni nincs időm, de a képeket megnéztem.
Zsóka, nagyon jól áll a rövid haj!!! :lol: :D
Samu ugye már meggyógyult? + Tündéri a kreatív sorozat! :D :D
Csak irigykedek Emmácskára, ahogy babaúszik + azok a gyönyörű szemek! :D :D :oops:
S/Niki: Büszke lehetsz a pasijaidra!!! :D :lol:
Farmeros Lizus cicust megzabálom!!! :lol: :lol: :lol:
Edusom, annyira nagyon –nagyon szépek vagytok!!!!! :lol: :D :lol:
Beni annyira komoly, mint egy bokszoló!! Cuki!!! :lol: :lol: :lol:
Noémi: nagyon helyesek a fiacskáid!!! :D :)
Reni: Niki képsorozat észbontó! :D :) :D :)
Gyönyörűséges Majácska!! Andi, a lányodnak már most nagyon huncut szemei vannak!!! :lol: :D :lol: :D
Ha bárkit kihagytam, sűrűn bocsánat!!! :oops: :oops:

Rólunk: Fiúk hírtelen felindulásból iskolát váltottak. Oda próbálunk egy hete beszokni. Természetesen mindkettő másik suliba ment, de ez az élet rendje. Nem egyformák.
Ákossal múlthéten szerdán voltunk kontrolon, sajna kicsit romlott az állapota. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Azóta próbálom magam összeszedni. Rakok fel képeket, hogy lássátok nem hagyja el magát, sőt jókedvével és mosolyával ő tartja bennem a lelket.

Igyekszek majd jönni, de nem ígérem
Puszik
Kép
Kép
Kép
Kép

babysitter
Kép

Tesók
Kép

Vagány
Kép
Kép

Bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

szivi ez pontosan mit jelent? mármint h romlott ákos állapota?
kerekpocak

amúgy szédületesen cuki! ez a kalap!!!!!! ESZETLEN!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Viki és Fatima!
Örülök, h. már két udvarlónk is akadt/akadhat. Nem semmi helyzetben van Emma? És készüljenek a srácok, mert Emma egyre csajosabb. :lol: :lol: :lol:

Fatima drága, holnap felhívlak és jól kibeszélheted magadból a dolgokat. Mikor hívjalak?
Figyi, a fogára nem gyanakodtok? Volt olyan nálunk is párszor, h. Emma még a cicimet sem fogadta el és visított, tuti a fogzás miatt (fájt neki).
Tareknek még nem indult be? Persze nem feltétlenül kell még, csak hátha ez lehet a baj forrása. Találgatok csak.

S/Niki, nagyon remélem, h. rendeződnek nálatok a problémák és Szabolcsnál kiderül, h. végülis mi is a gond.
Észbontó azért. De nagyon jól viseled.

TAREK ISTEN ÉLTESSEN 4 HÓNAPOD ALKALMÁBÓL!!! EMMA CSÓKOLTAT!

MAJÁCSKA, TÉGED PEDIG A FÉL ÉVES ÉVFORDULÓD ALKALMÁBÓL KÖSZÖNTELEK!

Ma voltunk tornázni. Nagyon jól sikerült. Utána még sétáltunk is. Olyan jó volt. Fárasztó volt most is, de most már tudtam mire számítsak és sokkal jobban viseltem.

Na csók

Kép
niki30

Szilvi: annyira zabálni való, édesmosolygs baba Ákos, hogy nehéz elhinni, hogy nincs minden rendben vele.

Nelly

Kép
breeki

ÁKOS NAGYOOOOON ÉDES!!!!! pontosan miről van szó szilvi, nem csökkent a lyuk mérete.....?! mesélj!!!!

Zsófi
anno én is sokat filóztam ezen, de szabi világrajötte mindent megoldott. az első pillanattól kezdve a világ legtermészetesebb dolga lett, h kettő pici fiam van és mindkettőt egyformán, mégis másképp szeretem. sokat számított szabinál, h ákos már "megtanított" pár dolgot és az élet is formált rajtam.
szabival mindent intenzívebben élek meg, és ez annyira csodálatos. :lol:
isteni lehetett érezni misu mozgását!!!!!

kata
tessék képeket feltenni az egyéves kisasszonyról!!!!
Vendég

legújabb koncepciónk itt a nagy orvos-őrületben: jövő héten felkeresünk egy harmadik sebészt is, meghallgatjuk az ő véleményét is. reméljük,h nem egy harmadik állásponttal találjuk szemben magunkat és nem fogja növelni az amúgyis óriási bizonytalanságunkat.
Vendég

Hát Niki én is remélem, basszus.
Kitartást!!!

Kép
niki30

hú niki, helyes. nagyon kiváncsi leszek!!!

köszönöm, én is abban reménykedem h majd ez jön magától. a 3. babánál gondolom ez már nem olyan vívódás. vagy?? tapasztalt 3 gyerekes anyukák? edu? noémi? HOL JÁRTOOOOK??

marcsi, nem is írtam h JAJ DE JÓ!! NAGYON ÖRÜLÖK, H ILYEN JÓL MEGY LOLONAK!!! ÉLJENÉLJEN!!!! írd meg h a héten hogy ment neki?
kerekpocak

no akkor a lemaradásaim:

Emma, Eszterkével nagyon édesek!!!

MajaJuliska zabálnivaló!

Beni nagyfiú nagyyyoonnn tetszik!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

vagány Ákos!!!! iszonyatosan CUKI!!!!!!!!!!!!!
Szilvi, mesélj ha van erőd, időd miket mondtak?

Zsóka, merre vagy???

nálunk kibújt az 5. fogacska, további 3 készülődik :) :) :)

mindenkinek puszi!!
mangó

MAJABABA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A FÉL ÉVEDHEZ!!!!!!!!!!!!!
(jesszusssssssssssssssssss :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: komolyan mondom, mlost vagy én maradtam nagyon le, de számomra minden "új" baba még csak 4-5 hónapos... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Tareknek is boldog 1/3 évet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!!!!
nem ér itt felizgatni minket a 4 gyertyával, aztán eltűnni szó nélkül!
:evil:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Pici Ákosnak sok sok sok sok sok kitartást és jobbulást és ne vissza hanem csak előre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol: jogos! :wink:
csak lusta vagyok. :?
megírtam a blogba a sztorit, aztán azt hiszem ennyi :lol:

stellinaniki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
téves diagnózis:
Lizu is anno rossz gyógyszert kapott az epilepsziájára és attól görcsölt brutál durván de simán hazaküldtek minket a svábhegyről h ez okés. szerinted????????????????????????????????????
telenyomták egy oylan gyógyszerrel ami erre a dologára köztudott h nem jó...... néha belegondoltam h mi lenne ha nem kapta volna, akkor is itt tartanánk e hogy 10 hónapja minden nap rohamozik??? eltekintve attól az 1-1 naptól amikor épp nem.......

szóval csak annyi hogy ha az a belső hangod azt mondja most okés helyen vagytok, akkor nehogy elvidd még valahová csak megmutatni se, mert tuti mást fog az a doki is mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!
és akkor bedilizel.
:roll: :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mangó! még 3 jön most????
hűűűűűűűűűűűűűűűű!
Lizinél én most nyugit látok etéren :roll: koppkoppkopp

még mindig taknyos, de semmi egyéb.
én asszem emiatt nem viszem dokihoz egyelőre.
tegnap már jobban is volt napközben - nem szívtuk.

csavarogtunk tesóimmal az árkádban, szétshoppingoltam az agyam MAGAMNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: VÉGRE!
vettem bulizós cuccot is mert okt 27én megyek az éjszakába!
WOW!
kicsit félek, mert tegnap konkrétan 20:30.kor be akartam ájulni már.

mióta Lizus alszik éjjel 8-9 órát kelés nélkül basszus álmosabb vagyok napközben!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ki érti ezt??????????????????????
lmkata

Zsófi már a 3-on jár az eszed??????????????????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi nem is írtam itt a gyönyörömben hogy Ákos őrület cukkancs és a köszöntős mágusoso képet meg imádom :lol:
(de én már meglestem amúgy ezeket a wiwen :oops: )

Lizus szülinapos képek, azért ide is :oops: :oops:

csinin várom a vendégeimet!
Kép

pénteki buli
Kép

Kép

szombati buli
apa-liza-anya
Kép

szűk családi körben
Kép
lmkata

na még két friss, és akkor pótoltam minden elmaradásom :wink:

olvasok már én is!
Kép

anyásos-lizásos fotó
Kép
lmkata

Szilvi: Ákos nagyon-nagyon cuki és szép!!! A mosolya leírhatatlan!!Jobbulást pici szívének!!!!!

Kata: Lizu igazi nagylány!!! Nagyon szépséges mindegyik képen, de a kedvencem amelyiken hármasban vagytok! Olyan hangulatos és Liza annyira aranyosan gyönyörködik a gyertyákban! Helyesek vagytok ti is apával. :wink:

Kép
viky30

Kata, jót nevettem ezen a szűk családi körön.
Mennyire jó, h. ennyien ünnepeltetek. Együtt.
És olyan szépek vagytok, a kis család, 3-an.
Édes Lizus, hogy nézi a tortáját.
Látom jól bele is tenyerelt, úgy kell azt!

Kép
niki30

köszönjük :wink:
igen Niki, ezért írtam hogy szűk. mert bár 100en vagyunk a képen, de télleg a legszűkebb család :lol:

mégis megyünk dokihoz, nem teccik a gyermek nekem, nagyon bágyadtka is... :roll:
lmkata

na nem 100en hanem 1000en :)

ja stellinaniki még annyi az előzőekhez, hogy a köztudott persze az orvosi körökre vonatkozik.. :?
és nekem minden porcikám tiltakozott anno a svábhegy ellen, meg én nem akartam engedni ott sem hogy gyógyszert kapjon, de aztán betörtek.
a bethesdában meg az első pillanattól azt éreztem végre jó helyen vagyunk.
szóval a mai napig bánom h nem hallgattam már elsőre is a "belső hangomra"....
lmkata

Szilvi: Ákos hihetetlenül édes ebben a varázsló kalapban!!!!! Kis huncut. És hogy ül!!!! Ki vigyázott kire a bebiszitteres képen??? :wink: :lol:

Kata: gyönyörűségesek vagytok Lizuval!!!! DE jó, hogy betetted avatarnak!!!!! És nagyon jól áll a világos haj (szőke vagy vörös??) és szemüveg nélkül is nagyon csini vagy!!!!! Lizu pedig tiszta apu!!!! És hogy nézi azt a fincsi tiramisut!!! Legközelebb mi is megyünk ám megkóstolni, most csak azért nem mentünk, mert nem jutott volna. :wink:

Fatima: Tareknak nagyon boldog 4. hónapfordulót!!!

Hasfájós babucik anyucijai: néztem, hogy a MAMnak van olyan cumisüvege, amin hasfájásgátló szelep van. Próbálta ezt már valaki??? Kíváncsi lennék használ e.

Zsófi: huncut Samu gyógyulgat??? Olyan édes a képeken!!!! Kis művész. Hol lesz a kiállítása??? Gratula Misuhoz, így utólag is. Tiszta apja az UH kép alapján. :wink:

Niki: Emmácska úszása fenomenális. Hogy élvezhették mindketten. Pontosabban mindhárman!!!! Kis gatyós!!! Cukkancs!!!!

Bocsi akit kihagytam, rohannom kell!!!! Elnézést, igazából a cumira lennék kíváncsi, ezért jöttem fel, de megcsodáltam a képeket, és nem lehet szó nélkül hagyni.

Puszi:

Kép

Kép
b79andi

szia Andi!!!

de miért 4 a gyertyaaaaaaaaaaaa??????????????????
vagy csak itt felhergelsz minket ezzel?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cumiban passz :cry: nemtom. de hátha valaki... :roll:

amúgy én mindigis szőke voltam, csak nagyon elromlott a hajam Lizu születése előtt - már túl szőke volt és totál eltöredezett meg minden.
így pihenés és gyógyításképp színezték barnára.
aztán az kikopott, így egy ideje már a természetes színe volt - ami világosbarnás.
de mivel mindenki szőkén szeret, meg én is magam :P így újból nekiláttam világosodni :P
most ilyen , aztán majd jön még bele melír.

na kata fodrászperceit olvashattátok! :lol:
lmkata

Nekem tetszettek a fodrász percek!!! :wink: És a hajad is. Fú, az enyém hogy néz most ki!!!!! Nem részletezném, nincsi s rá idő, ébred Majám. De lényeg, hogy nagoyn csini anyucija van Lizunak!!!!!!

Kíváncsi fáncsi??? :lol: :lol:

4 gyertya??? Na kire gondolhatott anyuci, mikor a tortát készítette??? No kihez fűződik a 4es??? Nagy szerelem!!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Bocsi, tényleg megyek, mert hari lesz!!!!

Kép

Kép
b79andi

Andi! Csak nem a következő baba? Ne mááár!!!! :) :) :)

Kép
niki30

Andi! Ne csigázz minket!! Kilukad a hasam a kiváncsiságtól! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Kép
viky30

[quote]M írta:i az egy nehéz napok egy föld nevű bolygónt élvezzük.

mire gondoltál? émelygés? reggeli rosszullét?

Kép
viky30

jaj Andi ! gonosz vagy!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hergeled ezt a sok kíváncsi népet!

hát részemről passz. bár Niki és Viki találgatása még akár logikus is lehet, de nemtom. én nem hiszem.

vagy mégis??????????????

olyan bizonytalan vagyok mostanában.
vagy mégsem??????

heheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:
lmkata

Helló Lányok!

Ma voltunk Hannával csípővizsgálaton és terpeszeplust rendeltek 6 hétre :cry: . Kicsit elkenődtem. Nektek van ezzel tapasztalatotok?

Ezen kívül tök édi! Már szépen kialakult valamiféle napirend, már egész sokat mosolyog :P és tök édin gőgicsél. Csatolok képet, és várom a tanácsokat, infókat, ha van ezzel tapasztalatotok.

Kép

Kicsit piros nyuszi szemünk van ezen a képen :roll:

Köszi
Emese

KépKép
emese1974

emese,
ákossal anno nekünk is elrendelték a terpszbetétet, de max egy hétig raktam fel rá, éjszakánként pedig egyáltalán nem, mert szörnyen zavarta. az uh kis eltérést mutatott és ezért a gyerekorvosunk azt javasolta, h nyugodtan hagyjuk el. ő úgy gondolta, h ilyen kis fokú eltérésnél elég lesz maga a sima pelus, amitől amúgy is jobban szét van tárva a lába és sokat tegyem hasra, az is segíteni fog. nem kell mondanom, h igy is tettem, és a kontroll vizsgálaton már mindent rendben találtak nála.
lelkiismeretfurdalásom nekem is volt, h nem tornáztattam eleget.....magamat hibáztattam, ami abszurd.....de mint első gyermekes anyuka, tapasztalatlanul...... :oops:

kata,
édesek vagytok együtt, és lizu nagyon sokat fejlődött az elmúlt időben. csodálkozva néztem a képeket, h ő tényleg a kis lizi-bizi????
istenem, h nektek is miken kellett keresztül mennetek! rossz gyógyszer......próbálom magam nem felidegesíteni, tegnap este le is vettem a polcról a silva-féle agykontrollos könyvet, muszáj a helyére tennem a gondolataimat és lenyugodni.
én is mindig hiszek az intuícióimban, de most aza gond, h senkinél nem éreztem, hi igen, itt vagyunk biztonságban. ez viszont pocsék........arra gondoltam, h felkeressük a kismama magazinos veres dokit, ő gyerekorvos + gasztros egyben, és hátha kivezet bennünket ebből a labirintusból. újabb sebészhez nem szívesen vinnénk szabit.
a betesdát nem zárták be, ugye?!

andi
ne csináld már ezt!!!!!!! igenis tessék elárulni a 4-gyertyát övező titkot!!!!!!

szilvi
írj pár sort ákosról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok-sok pusziiiiii a pici kis szívére
:D

puszi mindenkinek
niki
Vendég

Nem akartam a topikot ezzel terhelni, ezért írtam, hogy kis probléma.
Az 5 mm-es lyuk nem lett kisebb, és a tüdejében, májában újra van víz, tehát megemelték a gyógyszeradagját. A szíve megnagyobbodott + az erek megvastagodtak. Nov.7-én megyünk újra kontrolra. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata: nem semmi a szűk család és milyen szép vagy!!!! Lizus frizurája nem semmi.
Misuhoz még én sem gratuláltam, az Uh képet nézve tényleg tiszta apja, de egy kicsit már Samura is hasonlít.
Tareknak boldog hófordulót!
Majácska Isten éltessen fél évesen!
Emese: nagyon szép a kis Hanna és nagyon aranyosan mosolyog!!! Sajnos pelus ügyben nincs tapasztalatom.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok lányok.

ANDI MI A FENE EZ A 4 GYERTYA. HA NEM ÍROD MEG AKKOR TÖBBET NEM "ÍROK SZÓBA VELED". ÉS EZT KOMOLYAN MONDOM! ilyet nem illik csinálni. h napokig semmi és közben mindenki tiszta ideg. grrrrrrrrr.

szilvi: kitartást!!! pozitívan kell hozzáállni, de hát tudod. muszáj!!!!!!!!!

mindenkinek csókok. holnap leszek.
kerekpocak

sziasztok!

Emese,
terpeszpelus ügyben én is passz, mert nem kellett.
de Panni Márkjának még kengyel is kellett anno és azért csak átvészelték, bár bizti nem volt egyszerű.

de sztem ha benéz akkor majd ír !

meg még van itt vkinek.... talán Petrusnak???????????

amúgy pedig tényleg do not worry, ez csak a fokozott ellenőrzés és elővigyázatosság!!! semmi az ég világon nem lesz Hannával!!!!!!!!!

Niki,
hát ha még nincs meg az akire azt mondod, akkor mindenképp keresgélj! drukkolok!!!!!
jajj nem! hálaazégnek nem hogy bezárták, de valami 170 milla (vagy csak 70??) szóval egy rakás pénzt kapott egy cégtől!!!!
mondjuk csak a neurológiát ismerem (nem is akarok mást) , de ott aztán a takarítónénit is és imádok mindenkit!!! úgyhogy ez őrült megnyugtató nekünk. :lol:

Szilvi,
édes ÁkosMágusunknak millio gyógypusszancs!!!!!!!!!!!!

Lizus tegnap leesett a gördeszkáról a kőre. :?
volt őrületes ordítás, ilyet még nem hallottam tőle :? meg alig vett levegőt, tudjátok úgy beleélte magát :? aztán az ölemben zokogott még 20 másodpercet, és közben nézett rám, de én mosolyogtam és "bosszúsan " mondtam neki, hogy hát ha összetöri a követ akkor mit fogunk csinálni????? és semmi baj amúgy sem...
erre mint amit elvágtak, csend lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aztán kapott gyógyítóspuszit a kobakra és erre akkorát mosoly,gott!!!!!!!!!!!
hát valami édes kis cukorfalat volt, és mindent értett, esküszöm! :wink: :wink: :wink: :wink:

mivel kemény szülők vagyunk, azért még így is végigcsináltuk a tornát :roll: de hát muszáj...
lmkata

Puszilom ezt a kis piros szemű Hannát! :lol:

Lizusnak is sok puszika, szegényke, borult egyet. Előfordul az ilyen. És a szülő ilyenkor ne kapjon szívrohamot, egy ilyen esés láttán.
És utána mondja azt, h. nincs semmi baj szivecském és mosoly...
Hjajjj.
Azért örülök, h. nem lett baj belőle.

Kép
niki30

Lányok, ebben nincsen semmi titok, vagy különös:

Kép Kép

Ilyen egyszerű!!!! :lol: :lol: :lol:

Tesó kérdés nem aktuális, majd jövőre. Bár mindenki benne lenne, de még túl korai. :cry:

Emese: egyik ismerősünkéknek is terpesz pelust rendelt a doki, aztán megvették, de nem is adták fel rá, a következő szűrővizsgálaton meg mindent rendben találtak. :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

Lizu pedig egy hős!!!!!!!!!! De ezt már többször bebizonyította!!!!!

[quote="kata"]m írta:kataivel kemény szülők vagyunk

Ti is kipróbáltátok a követ, és ti győztetek???? :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem, de betegek voltunk. Múlt héten Apa kezdte, aztán Márk, de hétvégére már jól volt (egy kis nátha, csak orrfolyás.) Hétfőn 18 hós oltás, éjjel, másnap láz. Kedden én is orrfolyás, szerdára már jobban is voltam. Röviden ennyi. Ugye mondanom sem kell :lol: , hogy Márknak jönnek az alsó szemfogai, alig eszik, azt is inkább hajnalban, cumisüvegből. De azért jól megvagyunk.

Hófordulóskat az Isten éltesse! Minden baba tündéri, mint mindíg ebben a topicban.

Emese - terpeszpelus - mint már Kata feljebb említette, Márkon kengyel is volt. Mi 6 hetesen voltunk szűrésen (ahol nem volt UH), doki mondta kicsit kötött a csípője, terpeszpelus éjszakára + torna, 2 hónap után kontroll. Torna volt, meg sima pelus behajtogatva. Kb. 1 hónap múlva észrevettem, hogy Márk csak az egyik lábát tudja bevenni a szájába. Na gondoltam ennek fele sem tréfa, időpont kérés az ortopédiára, kb. 3 hét múlvára. A Budai Gyerekkórházba mentünk, ahol UH, röntgen, majd a diagnózis 3 hónap kengyel. Ekkor Márk 4 hónapos volt és éppen hasra fordult. Mennyivel egyszerűbb lett volna mindezt 6 hetesen, de nekem senki nem mondta, hogy a császár és a farfekvés rizikófaktor lehet a csípőficamnál. Ez a mi történetünk dióhéjban. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz!
Amúgy a kengyel is csak nekünk felnőtteknek rossz látvány. Márk egy kicsit sem lett nyügisebb, ugyanolyan mosolygos baba maradt utána is.
Szóval az én véleményem - terpeszplussal fel, vagy még egy doki látogatás (habár Nikiéket elnézve, ez sem túl jó megoldás.)
Illusztráció:

Alvás..., de ment ez hason fekve is...

Kép

Az elmaradhatatlan mosoly...

Kép

A bohóc...

Kép

Szilvi - sok-sok ++++++++++küldünk! Minden rendben lesz Ákossal! Ákos és a kutyusos kép nagyon tetszik, nekünk is van kettő és nagy a szerelem mindkét oldalról (Márk & kutyusok)

Kata - szülinapos képek nagyon jól sikerültek! "szűk család" kb. nálunk is így néz ki. :lol: Közös képen, édes hármasban nagyon szépek vagytok!!!! Privi ment kb. 2 hete... :roll:

Most hirtelen csak ennyi, mert Márk alszik és én is lepihizek egy kicsit!

Mindenkinek szép napot és tartalmas hosszú hétvégét!

Panni

Kép Kép
panni_30

Panni, pont kérdezni akartam, h. Márk hogy viselte a kengyelt, de olvasom, h. egész jól. Még ez a szerencse. Bár látványilag....jajjj szegénykém, de végülis muszáj volt, az ember jót akar. A lényeg h. lekerült és rendbejött.

Kép
niki30

Lányok, nagyon köszi a válaszokat terpeszpelus ügyben! Tegnap már ráadtuk és úgy tűnik, Hannát nem zavarja annyira mint minket Apával. A férjem lázadt főleg, hogy "hordjon sámlit az a lába között, aki ezt a kínzóeszközt kitalálta" .... :cry: :lol:

Úgyhogy egyelőre hordjuk - főleg Panni amit írtál, amiatt, mert azt nem szeretném, ha aztán gáz lenne belőle.

Olyannnyira nem zavarta egyébként, hogy tegnap - életében először - átaludta az éjszakát ! ... fohászkodom, hogy ebből rendszert csináljon. :oops:

Niki, Hannácska is sok puszit küld neked!!! :P :P :P

Köszi mégegyszer a megnyugtatást és a tanácsokat.
Emese

KépKép
emese1974

Emese: mi is hordunk terpesz pelust, de mi csak éjszaka adjuk rá, mert már elkezdett forgolódni a kis drágám, és nagyon dühös volt tőle, hogy a pelusban nem megy. Amúgy a gyerekorvosunk a lelet láttán azt mondta, hogy ez olyan minimális kötöttség, hogy valószínűleg csak elővigyázatosságból írták fel. Hamarosan kiderül, 4 hós korunkban kontroll!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!
Szépen süt a Napocska!Kép
Most kell még gyorsan kihasználni, mert állítólag még hó is eshet a hétvégén. Bár én örülnék ha idén télen lenne végre hó, olyan rég nem volt. Szánkózhatnánk Benivel!

Szilvi: Amikor Ákosról írsz akkor mindig az jut eszembe hogy úgy segítenék ha tudnék. Sajnos nem tudok, de gondolok rá és remélem ez is sokat számít, akit a családban és távolabbról is ennyi szeretet övez és támogatás biztosan meg fog gyógyulni. Kis mosolygós drága pofijára sok puszit küldök és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !!!!

Emese: Nagyon cuki szépséges nyuszi Hanna! Olyan picurkának tűnik pedig nemrég még Beni is ekkorka volt. :lol: Gratula a hosszú éjjeli alváshoz! Tényleg hordjátok a pelust, nehogy aztán gond legyen a lábaival!

Panni: Jajjjjj de irtó cuki volt Márk pici babának!!! Még kengyelben is hogy mosolygott! Persze most is szép, de hát én nem láttam róla ilyenkori képet még.

Kata: Lizu túl van első hatalmas koppanásán és milyen ügyesen átvészelte!!!! Lehet hogy te jobban megijedtél? Biztos ért már mindent, úgyhogy tök jól elrendezted a dolgot, ha bepánikolsz hosszú sírás lett volna...

Andi: Hát ez is valami... Ilyen hülyék vagyunk hogy elkezdünk kombinálni, de tényleg nagyon titokzatosan és többször utaltál a 4 gyertyára.

SZÉP HOSSZÚ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
viky30

Nálun kérem szépen elkezdődött az igazi hiszti.
Huhhuhhúúú mi lesz még itt :roll:

Kép
niki30

sziasztok!

jajjjj de jók ezek a pici Márkos képek!!! :):):)
nem is volt olyan rég, mi? :wink:

Andi! na sejtettem h nem tesó :wink: :wink: :wink: :wink:
amúgy ez is egy tippem lett volna :wink: :wink: :wink:
de jó egymás mellett a két kép! :lol:

kemény szülők :arrow: hihihihiihi naja :lol:

hó??????????????????????????????????,
hűha! :roll:
mindenesetre ma isteni idő volt egész egy órával ezelőttig. azóta ború.

megyünk ma este a dokihoz (neurológia) átbeszélni mindent.... :roll:

éjjel átalvása :arrow: hehehehe! :lol: :P
képzeld Emese, Lizus kábé 2 hete alussza át!!!!!!!!!!!!!!
de elsőre le sem esett, csak 1 hét után hogy jéééééééééééééé újabban nem kel fel éjjel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mondjuk 21:30-22:00 közt teszem le és így alszik reggel 6-7ig, mad tejcsi, és még csicsi 9-fél10ig ha nem kell menni sehova.

:lol: :lol: szóval eljön ez az idő is!
(én nem hittem volna :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )

jó hétvégét mindenkinek!
lmkata

Niki! még igazibb hiszti! :lol: :lol: :lol:
lmkata

amúgy a leesésnél érdekes de egy cseppet sem ijedtem meg
Lizi viszont nagyon nagyon. de szerencsére hamar megvígasztalódott!

na megyek pihizni, egész eddig főztem! őrült sok mindent, Lizunak is a fagyasztóba..... elég volt!!
legközelebb talán jövő hét közepén leszek hajlandó! :P :P :P :P :P
lmkata

jahaj kata, én néha úgy utálok főzni!!!

lányok akinek van kedve ideje, átolvasna a szülészetis topikba? mivel sértettem meg evut vajon? bunkó voltam? tökre nem az volt a célom. hanem pont h bátorítsam. na mindegy.

márk apró képei jahaj de cuki volt! milyen jó baba, hogy tűrte a kengyelt!

marcsi? zsóka?

lizu buksijára nagy cupi menjen!

lányok nekem úgy bejön a jónás név. nagyon gáz? kicsit elcsábultam..
kerekpocak

Zsófi, en igazabol valoban felreertettelek, de nem a szemelyednek szegezve irtam le a velemenyemet, hanem fökent altalanossagban ..csak olyan rossz volt olvasni, hogy teged idegesit ami ebben a topicban folyik..de akkor ezt jol beneztem es felreertettem, ne haragudj!!

kellemes 7veget, pusszancs
Vendég

Zsófi, Jónás név nekem is tetszik. Szerintem aranyos.
Nekem most a Hunor jön be nagyon. Ha egyszer lesz egy fiam.....hjajjjj... :roll: :lol:

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?