A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kati nem kell fizetni a tájékoztató előadásért (sem). Legalábbis tavaly nem kellett.
beber77

nem Kriszta, Kati, csak nekem is kriszta jár az eszembe, h mi lehet????
beber77

hülya vagyok, Katit írtam :oops: na jó, jobb ha mára eldugulok úgy látom :shock:
beber77

De édes vagy Ági!
Nagyon meghatott, hogy ilyen becsben tartod a kabaládat... :oops: :oops: :oops:

Kedves kis Manókám!
Már alig várom, hogy olvashassam!!!!! :D :D :D

Farkaskoma!
Köszönöm a hasznos információkat!!!!!!!:D:D:D
Nekem ez a köny van meg: Kurt Tepperwein: Savtalanítás.
Gyere csak ide közénk, itt tuti jó kezekben leszel Apánknál!!!!:D

Hajnal!
Köszi a tanácsokat a Lányok nevében is!!!:D
bodza2005

Beber!
Én is kész vagyok, hogy miért tűnt el Kriszta!!!???
Te/Ti hogy vagytok???? :D :D :D
bodza2005

Bodza! Tudsz olyan oldalt ahol a lúgos kajákról van szó. Nekem egyszer már egy természet gyógyász előírta kb. 2 évvel ezelőtt, de az régen volt és nem emlékszem rá.
Nem ártana újra odafigyelni ezekre a dolgokra.
Szia Ágikám!!!
Szép hétvégét kívánok Neked! Mindig azon töröm a fejemet, hogy milyen fincsi kajával lepjelek meg, de a hányinger miatt nem akarom hogy kellemetlen legyden a szitu. Pedig fincsi kajcsival tudnálak meglepni.
Beber! Mentek valahová a hosszú hétvégén?

manoka
manoka71

Sziasztok csajok!

Jaj most meg annyit irtatok hogy összekell szednem a gondolataimat.

Zel most kijavitottam csak azt irtam hogy kezdés november és idöközben modositom mindig ha van tanács hogy csináljam nyugodtan mondjátok csak ne legyen bonyolult. :D

Yamitám bocsi hogy elirtalak.

Szépem én nem vettem észre semmit a Gynextöl.

Bodzikám köszi hogy bövititek a csapatot már kezdtem féltékeny lenni ám. :D
Ja leirtam itt az oldalon hogy mit kérdeztem Apánktól.
Az inzulinrezisztenciával farasztottam szegényt meg szóba jött a Gynevac injekció is ilyeneket.

Baboca köszi a választ jövöhéten én is megyek a házidokihoz és utána a Sotéra levetetem az inzulint.

Mikor én voltam Apánknál ott mondta a recepcios néni egy lánynak hogy ? jellel tudja már csak beirni Novemberre mert annyian vagyunk. :D

Nagyon remélem hogy lessz ismerös mikor én kezdek nagyon rossz lenne ha nem.

Lányok nekem ugye nem kell tájékoztatóra menni? Nekem nem első lombik csak itt első.

Andi
zsembi

Ha lugositani akartok mindenképpen vizzel is segitsetek hozzá lombik elött állitólag ha lugos a szervezet könnyebben tapad a baba.
Nekem egy természetgyógyász mondta.

Én ezt rendelem. www.furedilugos.hu

Andi
zsembi

Innen lehet rendelni vannak körzetek is ha máshol laktok de Füredröl hozzák.
A Cégvezető ismerösöm ugyhogy nem kamu.

http://s-barackmag.hu/index.php?option= ... &Itemid=36

Andi
zsembi

Andi
zsembi

Sziasztok!

Megjöttem a pihiből, nagyon jó volt! Csüt. este jöttünk haza, és éjszaka meg is látogatott a mensimanó (3 nappal korábban mint vártam). Tegnap hívtam is Apánkat és már mehettem is hozzá. 23-án kezdem a szurizást! Remélem a piros betűs kezdés szerencsét fog hozni. Úgyhogy ha nem baj, akkor én is csatlakozom a csapathoz. A méhszonda nem volt olyan rossz mint amire számítottam.

Visszaolvastam, jó sokat írtatok!

Katóc: sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni. Ne idegeskedj, próbálj megnyugodni, tudom, könnyű mondani. Ha az idén nem is tudtok kezdeni, de jövőre új év, új esélyek, és tuti lesz a siker!

Cyprus: látod, ennyi idegeskedés után, csak ideért a jó! Remélem már megnyugodtál! Pihizz sokat, nyomasd a husit és a folyadékot! Drukkolok!

Zsembi, keresztanyudnak jobbulást! Szegénykém, nem lehet azért könnyű!

Beber, Pistike tüneményes kiskrapek! Úúúúgy megyömöszölném!

Kriszta, hatalmas gratula a zebrához!!!! Mit mondott tegnap Apánk??? Remélem minden rendben van! Boldog és gondtalan babavárást kívánok!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Bea
beus77

Sziasztok Csajocskák!

Nem tudtok valamit Krisztáról? Minden rendben volt vele? Úgy izgulok... :shock:

Puszi mindenkinek

CseKa

Kép
cseka

Nosztalgiáztam kiváncsi voltam hogy megtudom e szurni magam.
Volt 2 ampulla gynevac a hütöben és 11 hóba lejár gyorsan beadtam magamnak 1-et és sikerült. :D

Látom mindenki eltünt.
Szép hosszú hétvégét mindenkinek majd benézek hátha előkerül valaki. :)

Andi
zsembi

sziasztok
Sikerült ma a vérvétel (2-3-4.)napi. 1000 Ft volt. :shock:
Ma vagyok a 3. napba, hétfőn reggel hívom apánkat. Szóritsatok!!! Remélem, hogy az 5. napon inditani fog. Még semmi különös nem történik, csak olvasgatom miket írtok. Két nap múlva többet fogok tudni mondani. Nos ki indul most, vagy egy héten belül. Hátha szerencsém lesz és össze futok valakivel.
Jól tudom, hogy estére hívja azokat akiket stimulál?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Manóka!:D
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=lúgos+ételek&ie=UTF-8&oe=UTF-8
bodza2005

Szia Cseka!
Neked és Danikának is cuppppppppppppppp! :D :D :D :D

Zsembi!
Hogyé' adják ezt a vizet???;-)
Mennyit kell inni naponta??
Érdekes, én azt olvastam egyszer, hogy a barackmagban valami mérgező van, úgy rémlik, cián!!!? Itt pedig bőszen árulják...
Mi az a gynevac, amivel próbaszúrtad magad?
Én hulla vagyok, mert egész délelőtt vizsgálatam (gyerekeket, logopédiailag), utána bevásárlás, ügyintézés, most értünk házoá...
Na, de holnap PIHI!!!!:D:D

Csajok!
Elutaztatok????:D

Mi lehet Krisztánkkal??? :roll:

Pusza Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
bodza2005

Manókám!
Az egészet másold be, mert ha csak ráklikkelsz, nem az az oldal jelenik meg, mivel nem kékült be az egész!!! :) :) :)
bodza2005

Szia Bodzi!

Neked is nagy pusza!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó növesztgetést és pihenjetek sokat!

:wink:

Kép
cseka

Kép

Jókedvet, boldogságot, egészséget és szép hétvégét kívánok Nektek szeretettel Csajocskák!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Hát nekem senki nem ír? :(

kagyló

Aranyos kis Kagylólány!
Hát dehogynem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Én minden másnap délelőtt voltam a stimu alatt, majd punkció és transzfer. Ezt kérdezed?
Pusza

Cseka!
Olyan jó, hogy írtál! :D :D :D
bodza2005

Drága Kagyló!

Hát már hogy a csudába' ne írnánk Neked!

Nagy szurokhegy a jövő héten induló stimuhoz, természetesen Neked is nagyon szorítunk!!! :lol: Mindenképpen jelentkezz majd, hogy mi van Veled!

Bodza! pihenj sokat, ha így kihajtottad magad! A következő talin remélem mindketten ott lesztek és megismerhetlek Titeket személyesen is.

Pusszantás Nektek!

Dani is ezt üzeni, mert amikor ezt leírtam, dübögött egyet a pocimon :wink: ő is drukkol Nektek :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Hu, ki ez a gyerkő Bodza?
Köszi, ,jól vagyunk, újabban nem tudok annyit aludni mintt Pke, szal' kialudtam magam az elmúlt négy napban :) UI. Pistike 4 napja 12-13 órákat alszik éjjelente :shock: Első éjszaka kicsit treníroztam őt, bár eddig is csak 1x kelt, azóta bejött úgy néz ki :)

Anyuékhoz megyünk csak, férjem dolgozik holnap. Valahova mindig megyünk, ,utálok 1edül itthon lenni, úgyhogy Pke egy utazó nagykövet :lol:

Tényleg Ági, megszűnt már a vérzés?
Cyprus, olvasol, csak nem írsz? Nem kérdezem, hogy vagy, a szokásos gondolom. Illetve épp az érdekel, hogy vagy. Nah, érted, hogy értem!
Én ma tiszta lüke vagyok, megint lépek inkább :oops:
beber77

Bodzikám hát a honlapon ott van az ára a viznek 1050ft 5-liter.
Én minnél többet iszom belöle ártani nem árt.
Ja és ph mérőt már én is kérdeztem a patikában állitólag van de abban ahol én kerestem pont nem volt.

www.gynevac.hu ezt szuriztam.

Kagylókám hát én is irok mindig neked is. Tessék a táblázatot követni ha már megcsináltam irgum burgum!

És akkor beszurom a táblázatot.

TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Hogyan védekezhetünk a civilizációs mérgek ellen?

Ma már csak a világ legelszigeteltebb pontjain találhatunk 100%-os tisztaságú bio-ételt. A bio-
ételeknél pedig a lehetséges baktériumoknak kell ellenállnunk. Bio-zöldségek termesztéséhez állati
trágyát használnak. Vizünket azonban ma tudjuk otthon tisztítani. Az otthoni víztisztítás a
legbiztonságosabb az egészséges víz előállítására. Desztillálás után vissza kell pótolnunk az ásványi
anyagokat ahhoz, hogy a víz valóban hidratáljon. Ha a szerveztünk rendszeres hidratálását és
átmosását elektrolitokban gazdag lúgos vízzel végezzük, kevesebb az esély, hogy a mérgek bejutnak
a szervezetbe, és kárt okoznak.

Lúgos víz hatása a szervezetben
A lúgos víz helyreállítja, neutralizálja a szabadgyököket. Lúgos víz fogyasztása után már 20
perccel ezek a vérsejtek újból az eredeti formájukat veszik fel. Az ionizált lúgos vízben található
hidrogén képes megkötni a szabadgyököt.
Megfelelő életmóddal, testünket karbantartva, ivóvizünk megválasztásával, tisztításával lehet
védekezni a betegségek ellen. Az alkáli ionizált vízzel a WHO (World Health Organization), és más
nemzetközi szervezetek is végeznek kutatásokat az egészség megőrzésére. A lúgos vizet redukciós
víznek hívják, mert hidrogénnel oxigént köt meg, elektromos potenciállal rendelkezik, amivel képes a
szabadgyökök közömbösítésére. A Kyusu-i egyetem professzorai által végzett kutatások bizonyították
hogy: "a gyomorsavtúltengés, a krónikus hasmenés, a rossz (elégtelen) emésztés, abnormális gyomor
és bélfermentáció (gázosodás, puffadás, bűzös lehelet), olyan 4 betegség, amelyet garantáltan
meggyógyít az alkáli (lúgos) ionizált víz rendszeres fogyasztása."
A lúgos víz a székletünkre is hatással van. Hihetetlennek tűnhet, de egyre több, alkáli Ionizált
(lúgos) vizet fogyasztó személy széklete válik szinte teljesen szagtalanná. Ez már egy hónapos
rendszeres lúgos vízfogyasztással is elérhető. Az egészséges széklet nem kellemetlen szagú, mivel a
bélflóra ideálissá válik és megszűnik a bélben az erjedés.

A lúgos víz képes átmosni ?belső testünket?, közömbösíti a szabadgyököket,
ezáltal megtisztítja a szervezet.

Az akáli (lúgos) víz puhítja az emberi testet. Az ember életében a "legpuhább" fiziológiai
időszak a csecsemőkor. Ahogy korosodunk, úgy fokozatosan "keményedünk" nemcsak
gondolkodásban, hanem csontozatunkban is. A kor előre haladtával a test elveszti rugalmasságát,
merevebbé válik és megöregedik.
A lúgos víz szerepet játszik a tápanyagok felszívódásában is. A lúgos víz puhítja a tápanyagokat és a
visszamaradt salakanyagot. Székrekedéssel szenvedő betegnek ajánlott a lúgos vízfogyasztás. [2]A
"kúra" elején rossz szagú bőséges ürülék jelentkezik, mely teljesen kőszénkátrány/szurokszerű, szinte
fekete színű, de különböző életmódú személyek esetében változó lehet (egyes esetekben
homokszerű volt a levált lerakódás.) Ez a lerakódás úgy borítja be a bél belső oldalát, mint vakolat a
falat, eltömve ezzel a felszívódásban kulcsszerepet játszó bélbolyhokat. Ennek eredménye az évek,
évtizedek óta a bélfalon lerakódott, mondhatni, megkövült szurokszerű széklet. Az alkáli (lúgos)
Ionizált természetesen a belek belsejét is tisztítja, azért annak folyamatos fogyasztása miatt a belső
bélfal megszabadul káros terhétől.
A lúgos víz fogyasztásával lerakódott bélsár fellazul és kiürül, az egyensúlyi állapot fokozatosan kb.
egy hónap múlva teljesen helyreáll, és a panaszok megszűnnek

A belek tisztasága ugrásszerűen jobb minőségű felszívódást eredményez. Az
immunrendszer normalizálódik, a vastagbélrák veszélye a legminimálisabbra
csökken.

Az emésztőrendszer tisztulásával sok más betegség, panasz meggyógyulhat. Nem garantálhatjuk,
hogy minden betegség meggyógyul az alkáli (lúgos) ionizált víz fogyasztásával, de azt igen, hogy ez a
víz alkalmas a belső mosásra, és minden területen jótékony.
A lúgos, ionizált víz, a női szervezetben a méh nyálkahártyájának tisztántartását is elvégzi. A
lúgos Ionizált víz rendszeres fogyasztásával, a menzesz alkalmával az esetleges lerakódások
távoznak, és friss vér ürül. A stresszes életmód eredményeként korai menopauzás[3] hölgynél a
menzesz vissza is térhet.

Miért fontos a lúgosság fenntartása a szervezetben?

Szervezetünk enyhén lúgos természetű, és ebben a környezetben működnek az
egyes biokémiai folyamatok optimálisan.

Az alkáli, Ionizált (lúgos) víz helyreállítja testünk kémhatását, jótékonyan befolyásolja testünk
vízkészletének állapotát, ezzel az életminőség javulását eredményezi. Képzelje el, hogy ön egy sejt,
és azt az utasítást kapja, hogy rossz vizű környezetben, teljesítse jól a feladatát. Ez olyan mintha
szennyvízben kellene úsznia.
Szervezetünk kémhatása az életkorunkat is meghatározza. Japánban a leghosszabb életkorú
emberek egyértelműen az Okinawa szigeteken élnek. Ezek korallszigetek, ahol a korallok csonthéja
bőséges kalciumforrás. A vizet természetesen a korallszemcsék szűrik meg és látják el kalciummal és
magnéziummal. Ezen szűrőfolyamat eredménye, hogy a felszín alatti vizek és az ivóvíz is lúgos. A
japán szigetek közül csak Okinawában található természetes eredetű lúgos víz, ahol rendkívül sok a
hosszú életű ember.
Északkelet-Japánban savas víz található, ezért ott rövidebb életű a lakosság. Akita
tartományban kutatásokat végeztek két egymás melletti városban. Az egyik város Yamori Chó. Itt a
kútvíz átlagos pH-értéke 6. 4, közel volt a semlegeshez és az emberek átlagéletkora 72. 5 év. A másik

[2]
Stresszes emberekben Mg hiány miatt is kialakul a székrekedés, amit Mg pótlással lehet megoldani. A Mg stresszes
állapotban nem szívódik fel, ezért csak este lefekvés előtt érdemes szedni. Lúgos víz folyamatosan pótolja a szervezet Mg
szükségletét.
[3]
Ma egyre korábban, már korai 40 évesen jelentkezik a menopauza a nőknél. Ez a hajszolt életmód által
kiváltott hormonháztartás felborulásának az eredménye. A vérzés megszűnik, viszont a ciklus (ovuláció,
hőhullámok) még 7 évig tarthat. A menaopauza első két évében az ösztrogénszint csökkenés miatt, a nők a
csontozatának kalcium szintje 40%-al csökken, ami megmagyarázza a csontritkulás betegségének ugrásszerű
növekedését ebben a korban.
város Idagawa Chó, ahol kútvíz pH-értéke 5. 3 alatt volt, meglehetősen savas, és az emberek
átlagéletkora 60 év alatt volt.

A lúgos kémhatású ital/étel az egészséghez és fiatalsághoz vezető út fontos kulcsa.
bodza2005

Csekám!
Én is szertnélek már személyesen...:D:D:D
Daninak is köszi a puszikat, drukkokat!!!!!:D

Beber!
A neten találtam a gerkőcöt... :lol: :lol: :lol:
Jó vendégeskedést!!!!!!:D:D

Zsembike!
Ja, vak vagyok, úgy látszik... :lol: :lol: :lol:

Pussssssssssssssssssz
bodza2005

Ja Zsembi, sztem kell menned a tájékoztatóra mert nála az első. Máshol sztem nincs is ilyen tájékoztató. Sztem Dévainál ezt nem lehet kihagyni, persze lehet tévedek, de én arra szavazok, hogy nem úszod meg, hogy már előre rádhozza a szívbajt ezzel a tájékoztatóval. Fú, sosem felejtem el, mikor elolvastam azt a 30 oldalas sz*rságot sírva fakadtam, hogy biztos én leszek akinek emberfejnyire duzzad a pfészke, megcsavarodik a vezetője, ki kell szedni a méhét és genetikailag hibás embrója lesz. Grrrrrrrrrr :shock: :shock: :shock:
beber77

Jo ez a cikk Bodzi.

Andi
zsembi

Beber nekem egy szóval se mondta Apánk mikor most ott voltam és ezeket a papirokat én már aláirtam egyszer.
Minek irjam mégegyszer?
Mindeggy én nem forszirozom nekem nem kell tudnom róla hiszen nem mondta. :D

Andi
zsembi

Na én megyek jó éjt nektem pusz.

Andi
zsembi

Köszi Bodza, lassan itthon vagyok vendég, anyuéknál mondjuk tuti nem :) Szerdától vasárnapig ott is alszunk, Pistike keresztelője jövő vasárnap lesz, előtte főzés-takarítás.

Na, akkor megírom, hogy kicsit ijesztő forma :shock: Szegény olyan mintha a Gyűrűk urából lépett volna elő miközben belenyúlt a 220-ba. Csak nem mertem írni mielőtt tisztáztuk, hogy ki is ő :oops:

Küldök neked egy "felálló hajast" ha ez tetszik:

http://kepfeltoltes.hu/view/071020/CIMG ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071020/CIMG ... es.hu_.jpg
beber77

Zsembi - nekem is menni kellet menni tájékoztatóra, de azért kérdezz rá. még jó, h. "csak" gynevac-ra akadtál s nem mással kísérletezel... :lol: :lol:

Zel - nagyon jót nevettem a DRC-ovi ötleten, támogatom!!Apánknak jó hírnév lenne... bár így van neki bőven.

Beus - szia, jó hogy már te is kezdesz! végre már! (és még az agybajt se sikerült bebeszélni senkinek... ) :lol: :lol:

Cseka - még mindig befele nő Dani?? :lol: biztos anyás típus!! képzeld, megyek megint a kine-nénihez, már tökre várom!

Beber - gratula a nagyfiú szülő-kímélő alvásához!! ügyesek vagytok. (s mindez pálinkás kenyér nélkül?? ) :lol:

pusza a többieknek is!
szépem

Bodza - érdekes a cikk, de nem túl guszta, nemtom elhiggyem-e... "évtizedek óta a bélfalon lerakódott, mondhatni, megkövült szurokszerű széklet".... szóval hiába keni magát az ember mindenféle szépségápolóval, ha belülről... :lol: :roll:
viccet félretéve, azért majd lehet, h kipróbálom, csak bekészítek egy bilit éjszakára. :lol:

Beber - reklámozhatnátok baba-hajzselét! :)
szépem

Szépem :D A sztorit nem írtam le hozzá, nem akartam illúzióromboló lenni de megsúgom neked, hogy tiszta olaj a haja és egész nap fogkefével kapargattam mert koszmós lett kicsit a feje. És a fogkefével sikerült ilyen klassz frizut csinálnom a tök büdiolajos fején :D
beber77

Szia Beber!

Pistike egyszerűen szívtipró ezzel a séróval :lol: A hogyan szoktassuk le a bébit az éjszakai szülőzaklatásról témában majd aszem kérek némi tanácsot Tőled, oké?

Szia Szépem!

Még Te sem alszol? :shock: Danibébi már nem csak befelé nő, hanem jócskán kifelé is púposodik :lol: Tök jó, hogy mész a Judithoz, majd mesélsz?

Kép
cseka

Beber - fogkefe még mindig barátibb, mint pl. a körömkefe.... :lol:

Cseka - persze, majd mesélek!
szépem

Cseka!
A "Suttogó I." című könyv ír ilyen praktikákról (alvás és egyebek).
Sokan szeretik. :D:-):D

Beber!
A gyerkőc-témán jót nevettem, köszi a cukkancs fotókat a kis büdiről:D, tündér Pistikédről. Olyan jó neve van! :D

Zsembike!
Én sem szeretnék már több papírt aláírni, az eddigi 20-30db elég volt ijesztgetés témakörben.:(
Tanulságként azért leírom, mi történt velem, nehogy más is így járjon:
Aláírtunk egy köteg papírt, majd adtak még két köteget, azt mindig magammal hurcoltam, de nem kérte senki, lassan megfeledkeztem róluk. Majd: Megy az altatás a punkcióhoz, már nyomják a nyugtatót vagy mit, mire megkérdezi valaki: a papírok? "Állj, minden, még nem adtam be az altatót"- mondja az anesztes dokinéni. Én rettenetesen megijedtem, gondolhatod. Mondom, hogy az éjjeli szekrényke polcára tettem egy dossziéba. Ágink elment érte, megvolt minden, megnyugodtak és folytatták a dolgokat... Tanulság: Igazad van, ha nem mondta senki, elvileg nem a Te dolgod, de tudod, milyen rohanás az életük, ne kerülj hasonló helyzetbe e miatt, légyszi'!!!;-)

Szépem!
Pont Rád gondoltam, erre írtál!!:D:D
Jaj, de jót nevettem, hogy írtad, jó, hogy nem mással kísérletezett Zsembi... :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Köszi lányok :) Cseka, semmi trükk, kivártam a 4 hónapot és, hogy 7 kiló legyen, azt' 1xűen nem adtam neki 5 napja enni :oops: Mármint éjjel :lol: Fél órás panaszkodás után elaludt és azóta átalussza az éjszakát. 1x kellett megteáztatnom, ma éjjel már azt sem. 1/2 8 óta még mindig alszik :lol:
Huh, nekem a Suttogó nem jött be, sajna megvettem én is az első kötetet. Kár volt a nagy okosságokért kifizetni érte a pénzt, persze tudom sokan szeretik, én nem annyira. Illetve felesleges pénzkidobásnak tartom. Mondjuk jókat szórakoztam rajta legalább.

Na puszi nektek, figyelek továbbra is :wink: Csak tudnám mi van Krisztával :roll:
beber77

szép vasárnapot csajszik!

Kriszta, mi van már, hol vagy!!???????? gyere!!

Beber - én a Picik és kicsik könyvre ruháztam be előre, bár még nem nagyon nyitottam ki. remélem hasznos lesz majd, csak lenne már rá szükség...
szépem

Sziasztok!

Bodzikám jólvan meggyőztél jövöhéten felhivom Apánkat és megkérdezem a tájékoztatót. :shock:

Beber nagyon jó sérót kreáltál Pistikének a fogkefével és az alvós sztori is jó.
De kicsit megakadtam azon hogy nem adok neki enni aztán láttam hogy nem is. :D

Szépem még van itthon Suprefact injekció is de azt már a dokira bizom hogy adagolja majd, nem használom el addig igérem nektek. :D

Tényleg Kriszta ez már kinzás hogy nem jelentkezel. :(

Andi
zsembi

Zsembikém!
A tájékoztató tuti elég egyszer, én a papírokra írtam, hogy jobb rákérdezni. Lehet, hogy mindent félreértettem...???
Egész héten tiszta zizi vagyok... :lol: :lol: :lol:
Most kimegyünk egy kicsit levegőzni most végre!!!:D:D:D

Beber!
Tudom, nagyon megosztó a könyv, szerintem ez teljesen egyéni, mit gondolsz, hogy szeretnéd, mi a cél stb. Én sem leszek ennyire "tudatos", mint a Suttogó pl. altatás, szoptatás ügyekben, de vannak olyan dolgok is benne, ami nagyon hasznos és több barátnőm gyermekeinél beváltak, olyanoknál, akik amúgy nem ezt az "itinert" tartják.:D Szerintem érdemes azért elolvasni, hogy akár abban megerősítsen, hogy Te nem így szeretnéd kialakítani a dolgokat. Nem mindenki olyan határozott és tudatos, hogy rögtön mindenről meglegyen az elképzelése, azoknak szerintem hasznos, ha elolvasnak egy-egy ilyen témájú könyvet, de nem veszi szentírásnak, hanem kialakítja a saját elképzelésüket. Persze, lehet, hogy pont azok az emberek nem tudnak elszakadni a leírtaktól.:( Na mindegy is. Én járatos vagyok -szakmámnál fogva- gyermek-kérdésekben, de szívesen olvastam el Osho-t és a Suttogót is, ettől még nem hallgatok egy az egyben majd egyikre sem :D, de érdekes gondolatokkal találkoztam bennük. De értem, érzem, melyek lehetnek azok a dolgok a könyvben, amelyek Tőled távol állnak.:D
Annyira rossz, hogy nem jelez semmit Kriszta!
Remélem, minden rendben Náluk csak az örömhír terjesztése foglalja le Őket.:D:D
Kérek szépen még Pistikés fotókat!!!! :lol: :lol: :lol:

Szépem!
Az évek alatt jó sok könyvem összegyűlt, szívesen kölcsönadok bármit!!!!:D:D Majd írok egy listát, jó?
Bár mi is egy Pistikénél vagy egy kislánykánál vagy mindkettőnél;-) tartanánk már!!!!!!!!! Ugye, nemsokára így lesz??!!!!!!!:D

Tatus!
Nagyon hallgatsz!!!!!:D
Pusssssz!!!!!!:D:D

Yamikám! Hanyatom!
Hogy vagytok????!!!!!!!!:-)
Jól, ugye?!!!!!!!!!:D:D:D
Ezer pusza!!!

Zel!
Mikor is mész Apánkhoz? és hozzánk!!!:D:D:D
Ügyes dolog ez a boltocska!!!!:D
Az én rokonomnak Rudikája, akit imádnak, mint állat:D (Egér2) mindent, de mindent szétrág. Egér nem??? :( :(

Cseka!
Sétáljatok a napsütésben Danikáddal, aki már kifelé is fiúcska! :lol: :lol: :lol: :lol: (nem is nő ;-))
Puszillak Benneteket!!!:D

Február!
Nektek is nagy ölelés és szép hétvégét/elejét!!!:D:D

Hova tűnt Bébé és Albi?????????????
Gyertek elő KisMamik!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Bodzikám nem vagy zizi jól értelmezted még tájékoztatóm sem volt Apánknál de én aszt hittem hogy nekem nem kell hiszen nekem ez már 4. lombik igaz Apánknál 1 lessz.

Mit csináltok csajocskáim?

Andi
zsembi

Zsembi
Nekem sem kellett tájékoztatóra mennem, és 4. lombik lesz újra vele. A többi nem nála volt. :wink:

kagyló

Bodza - köszönöm, szívesen veszem a könyvlistát, megvizitelem! :lol: hát igen, reméljük a sok okosságot sikerül a gyakorlatban is mihamarabb hasznosítanunk!
szépem

Yamibébi!
Rendben volt az esti szurid?????
Gondoltam Rád!!!!:shock:

Szépem!
Az már nagyon jó volna... :D :D :D

Zsembike! :lol: :lol:
A kabaládat még az indulásod előtt odaadnám, látod, Áginknak bejött...:D:D Mailben egyeztessük le, hol, mikor!!! OK??????;-)

Kagylónk!
Most sikeres lesz tájékoztató nélkül is!!!!:D :D
bodza2005

Zsembikém, sztem te csak ne szúrkáld magad próbából semmivel amit nem beszélsz meg Dévaival :!:

Aranyos vagy Bodza, küldök szívesen, csak igazán nem akarok itt nyomakodni Pistikével, én teletenném vele a netet annyira büszke vagyok rá, de itt ti vagytok a fontosak és tényleg nem akarok senki agyára menni. NA de ünnep van, gyorsan töltök fel neked róla és még1x köszi, hogy így dícséritek, meg érdeklődtök felőle, igazán jól esik, dagad a májam :oops:
http://kepfeltoltes.hu/view/071021/CIMG ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071021/DSC0 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071021/DSC01008_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071021/pke_060_w ... es.hu_.jpg
beber77

Kagyló és ö mondta hogy nem kell menned vagy te kérdezted?

Andi
zsembi

Bodzi oké remélem nekem is bejön majd a kabalád. :D

Beber ne hülyéskedj imádjuk Pistikét nézni olyan édes.
Ja és a gynevac nem árt csak emlékeztetö injekció volt fél évente 1 ampulla de köszi hogy aggódsz.

Kagyló nekünk most sikerülni kell nála.

Andi
zsembi

Kagyló,Beus ti holnap mentek Apánkhoz ugyi? Irjatok majd hogy milyen szurikat kaptatok.

Ági te meg 24 én mész majd kérünk beszámolot. Jol vagy rokakoma veled van még? Pihensz sokat?

Andi
zsembi

Beber!
Köszi a fotókat!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündérbogár!!!!!!!:D:D:D

Lányok!
tv2 Lesz ez még így se!!!!!!!!!!
Isteni!!!!!!!!!
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X