Sziasztok ismamik!
Csal egy nap legyen lusta malacka az ember lánya és már nem is lehet titeket követni!

Na de nem fogtok ám ki rajtam.Szépen kinyomtattam a tegnapi + mai termést és lassan, de biztosan válaszolgatni fogok.
Mi még mindig egyben vagyunk.Nekem annyira rossz ez a bizonytalanság.Kár,hogy a szülésre nem lehet úgy bejelentkezni,mint a fodrászhoz,kozmetikushoz vagy akár a fogorvoshoz.

NEm merek már nagyon semerre sem elmenni,nehogy ott jöjjön rám a szülhetnék,ahol éppen nagyon nem szeretném. Ha lehetne választani az idõpontok közül,mi a holnapot néztük ki...hát nem tudom mi lesz,reméleme babaesõ.

Egyébként meg csütörtökön megyünk dokihoz. egy kicsit tartok a túlhordástól,mert nem szeretnék indított szülést.Olyan jó lenne,ha szép rendszeres fájásokkal indulhatnánk a kórházba.
Hoztam híreket Ellimamiról,
Kevin Péterrel együtt jól vannak,bár a fiúcska estére besárgult,így éjszaka szoláriumozni volt kénytelen.

Remélem hamarosan otthon lesznek szépen hármasban!
Nicki,
részvétem a nagyid halála miatt.

Én 8 éve vesztettem el a nagyimat,azóta sem telt el nap hogy ne gondolnék rá.Így minden nap velem van.Sokszor álmodom is vele,amikor mindent elmesélek neki,ami addig velünk történt.Úgy érzem õ is tudja,hogy mi már csak így tudunk találkozni és nekem ezek az álmok nagyon valóságosak,hiszek bennük és nagyon-nagyon jó!!!
Tényleg,veled,hogyhogy itattak cukros lötyit az AFP-n?!?! Az csak egy vérvétel,vagy nem?!?!? A terheléses cukros vérvételen kell enni,inni?!?!?
Gratula a felvételihez!
Doris,
elképesztõ mennyire más mindenkinek a testfelépítése,alkata,méretei,ha nem olvasnám,el se hinném.Annyi idõs terhesen,mint te vagy most én kb 55 kg voltam és én is 163cm magas vagyok. A akkori pociméretemet nem tudom,arra mondjuk még emlékszem,hogy szinte nem is látszott.

(ez egy kicsit zavart is) Most mindennapos kismamaként 39+5 hetesen, 102cm.Mindezek az adatok semmit nem számítanak,nem kell megijedni, mindenkinek más és más.
Magdi,
mi újság veletek? Szüléshez,vagy a hétvégéhez menjen a drukk?!?!
Kaska,
ha más nem is,legalább az már tuti,hogy a jövõ hétvégén már babázol.

Azért ez mindenképpen jó hír!!! Persze megy a drukk,hogy Vilcsi mihamarabb jöjjön magától!!
A heteknek és napoknak a száma engem is mindig megdöbbent (milyen sok),pedig 9 hónap alatt igazán hozzá lehetett volna szokni,hogy egyre csak nõ.

Valahogy kispocisan annyira hihetetlen volt,hogy egyszer mi is eljutunk idáig.
Nelli,
én kb másfél-két havonta jártam védõnénihez.Mindig beillesztettem egy idõpontot a dokim idõpontjai közé,így nem kellett olyan sok idõt várni a vizsgálatok között.Mindig volt egy "plusz" találkozási lehetõség a babával.Vagyis volt egy plusz lehetõség,hogy csak vele foglalkozzunk.

Rendes védõnénim van,akivel bármit meg tudok beszélni szerencsére és teljesen egy hullámhosszon vagyunk.

Ha menni akartam felhívtam idõpont miatt és már mehettem is.

Egyébként úgy tudom 4 látogatás kell,hogy
legyen(te mész védõnénihez ,õ meg bepecsétel),mert akkor látják,hogy nem hanyagoltad el a terhesgondoznak ezt a részét sem és ez az anyasági támoghatáshoz kell.
Tina,
a klíma mindig jól jöhet.

akár jövõre is.
Karmen,
a nyilalások teljesen normálisak.Anno én is betojva rohantam haza a munkahelyemrõl,hogy pihenjek,mert azt hittem baj van,de a dokim megnyugtatott,hogy ez teljesen természetes. Nyúlnak a méhszalagok.
Doris,
pocaklakóid tündériek.Hihetetlen ez a látvány.Ilyet aztán csak tényleg ritkán láthat az ember lánya.

Percekig nézegettem õket.

Még a kispapának is megmutattam! Neki is tetszett!!
Boróka,
további boldog pocinövesztést.
Doris,
ahhh...már értem.

Ezek szerint azt is kórháza válogatja.
Babajaga,
gratula mégegyszer Sophie-hoz. Örökre maradjon meg ez az euforikus állapot!!
Bella2,
jó pocaknövesztést.
Barbi,
a köröm és hajnövésben tuti van valami,mert nekem is mindkettõ úgy nõ,mint a bolondgomba.

De sajna lesz ez még így se!!
Angi,
tündéri babótok van!Gratula mégegyszer! Gyors felépülést!
Karmen,
a nászútunkon 24 hetes terhes voltam és mivel Wellness hotelben voltunk,nekem is volt részem kellemes masszázsokban.Egyáltalán nem ártott meg,sõt....Ha a masszõr tudja,hogy kismama van a kezei között,akkor annak megfelelõen kell masszíroznia,feltéve ha tudja,hogy azt hogyan kell.Ne aggódj,nem csináltál bajt,csak tényleg mindent meg kell elõre beszélni a masszõrrel.
Tündér,
üdv újra itt.
Anikó,
már alig várom,hogy itt legyen az a hamarosan.
Az idõvel aztán nem lehet versenyezni.elrepül az,ha szeretnénk,ha nem. A sopánkodó kismamikat én se értettem soha.Nekem nem volt olyan egetregetõ kellemetlenségem a 9 hónap alatt,amire azt mondtam volna,hogy na ne,ebbõl már elegem van. Mindig mindennek megvan az oka,hogym iért történik,még ha az egy kicsit kellemetlen is.

Valahogy és valahol a babónak is el kell férnie és meg kell nõnie.
Jó pihizést a hétvégétõl,addig meg kitartás!!!
Bocsi ha túl hosszúra sikerültem,dehát így jártam,lusta voltam tegnap jönni.
üdv mindenkinek
remélem hamarosan pocakon kívül lakó babás hírrel is szolgálhatok.
Évi + Petra baba_39+5