A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgi, Manó! Nektek is nagyon köszi!! :lol:
Vendég

ja, Ádám nadddddon ügyes, mi még fényévszázadra vagyunk az ilyentől. de mert ereditáris, mindenik ilyen volt, há asszem semmi gáz.

Kép
kissmanó

Orsi: nézz az Emőke szemébe, ő nagy mosollyal fog köszönteni. Tuti. Ő nem felejt téged.

Kép
kissmanó

Mano: Nem tudom ki lehet... :roll: :lol: :lol:

Orsi: Nekem is csak onnan jutott eszembe hogy ma van a 15. évfordulója Apával való megismerkedésemnek. :)
16 voltam mikor összejöttünk... :oops:

Remélem nem veszekedéssel telik majd... :evil:
Vendég

Annee nektek Boldog Évfordulót!
(semmi veszekedés :lol: )

Bridzsi

Kép
esztora

Mano én imádom a havat!itt tavaly se volt semmi sőt síelni is hiába mentünk mert ott se volt!

Bridzsi

Kép
esztora

Esik a Hó! :shock: :shock: :shock: :shock: Kép Ès egy Benike! Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Orsi! Kép

hemej

Sziasztok!

El sem hiszem, de bekötötték a netet! :D

Bori! Ádámnak gratula! Már Dani is gyakorolja, de még csak az oldalra fordulásig jutott.

Tejproblémások közé csatlakozom. Az én fiam ezt tetézi azzal, hogy tápot sem, lefagyasztott tejet sem eszik helyette. Viszont sír, amikor éhes. Csoda More Milket elkezdtem szedni. Aki szedi: mi a tapasztalat, használ??
Egyébként miért van 3 hó körül apadás?? Mi erre a magyarázat, elfárad a szervezet?

Na olvasgatok vissza...

Kép

Kép
monccs

Esztora! Nyunyinak gratula a fogacskához! Látszik valami kis duzzanat, amikor még nem bujik ki a fogacska? Panadol használt?

Egcsi: Szegény szüleid.. Azért ez gáz..

Szülés pasik oldaláról tényleg érdekes lenne! URAK, LÉGYSZI LÉGYSZI.. :)

Mindenkit irigylek, akinek rendes férje van, és főz, takarít. Az enyém nem segít a házimunkában, sem a gyerekkel nem tud elleni 10 percig, és még cseszeget is, hogy miért nincs minden nap patika tisztaság, és miért kell azt enni, amit tegnap..stb. Ha ne adj isten, a kezében sír Dani 3 percig, akkor utána szétveri dühében az ágyat, meg ilyen apróságok.. Tényleg magamnak szültem a fiamat. De ezt tudtam is. De ennél azért többet várnék egy apától... :(

Kép

Kép
monccs

Monccs semmi duzzanat nem látszott előtte.már csak a fehérfogacska és mellette is fehéredik az ínye .
trotty pedig kirobban belőle (hasmenés szerűen)

ma is sírdogál és reggel 7 óta talán most alszik picit

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi! Nagyon-nagyon boldog nevnapot!!!!!

Kép

Mar tegnap is akartam, de nagyon kidoltem. :roll:

Kisbetuk: annyi idom nem szokott lenni, hogy meg ki-be masolgassak. Hat, ahogy akarjatok.

Esztora! Jobban van Nyunyika?

Diko! Nagyon szep a lakas!! Es annyira jo a csokorba szedett gyerkoc kep! :D

Monccs! De jo, hogy vagy megint. Nem lehet, hogy nincs kevesebb, csak tobbet esznek a babak?

Beni nagyon edes! Hogy fogja az uveget! Ugyike. :D

Brigi! Samu, ahogy nezegeti magat, az csucs!

Adamnak gratula! Ugyike nagyon!!!!

Mano! Itt is esik.... :cry: Tejcsinek vissza kell jonni!!! Punktum!

Mi is vettunk lila pamperst. Kivancsi vagyok. Ja! Sztem, a kek ua, mert ezen is aktiv-ot ir.
molkata

Kata:Szerintem én csak akkor veszek Aktiv-ot ha már többet mozog.Nekem eddig a kékböl nem folyt ki semmi.Èn maradok a nagy betüknél. :lol:

hemej

Orsi!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Tali mikor és hol lesz? (Olvasok vissza, de nem találom)
Bori! Egy fuvart fel tudok ajánlani!

Molkata: Nálam biztos nincs elég, sőt édes kevés van. Abszolút nem elég Daninak, ez a súlyán is meglátszik, 65 cm és 5,5 kg..
:(

Kép

Kép
monccs

Ildi! Boldog szulinapot!!!!!!

Kép
molkata

Monccs! :cry: Biztos visszajon. Nekem a More Milk hatot, de csak nehany napig, aztan megint... Most is fejessel oldom meg. Amit ejjel fejek, nappal kapja potlasnak. Mar megszoktuk mindketten es igy meg tobb tejcsi is van, mert jut a fagyasztoba is.

Melinda! Mi azert akarjuk kiprobalni, mert a hagyomanyos pappers szoritja a combijat, de a nagyobb meret, meg tul nagy lenne. Kifolyni nekuknk sem szokott. Remelem, hogy ez a lila, nem fogja megszoritani. Olyan piros ott neki. :cry:
molkata

ez a kép majdnem on line közvetítés:

Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tali
25-én börsi Ikea. 1/2 11-11 körül az étteremben találkozunk!!

Nagyon szépek a gyermekek! Annyit változnak, olyan jó!
offoffoffoffoffoffoffoff
Esztora
Elküldenél egy meghívót a tibikukacvilnerszerviz.hu-ra? Kössszzz
Itt vannak anyuék, Liliznek. Én főzök...

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok: Tudja valaki Andrea (Kinderke) telszámát? Legyen kedves elküldeni nekem pü-ben.
Fontos lenne!! Köszi

Még kb 1 órát vagyok gép előtt.
Vendég

Egy marek Egon : :D

Kép
molkata

Szilvi: most őszíntén - főzöl vagy babanetezel? :wink:

Kép
kissmanó

az ott az Egon bcg-je?
nálunk még mindig semmi.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Anne!
vattacukor :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!!
Az egy jó kérdés, sajna egy cimke sincs a bunfazsákban, de már majdnem végigéri, de azért szerintem még jó lesz egydarabig, aztán meg van másik, szerencsére Bogi sok cuccot örökölt uncsitesóktól.
Most a cherokee-s 68-as rugit, szinte pont jók rá, viszont van kenguru goldos 74-es rugi az is majdnem, picit hosszú csak.
A márkát csak azért írtam, hátha neked is van ilyen márkáju, mert minden rugi másként van méretezve, de a lényeg, hogy a rugikból a 68-as pont jó, viszont badiban meg még picit nagy, vagy inkább szélességre bő.

Manó!
Azt a mindenit, milyen hó van már nálatok, most én nem kívánnám még, elhiszem hogy depis vagy tőle...
Vendég

Nekünk a bcg helye szinte már teljesen begyógyult!
Bogi 11óra ót alszik, már nem tom mit kezdjek magammal, semmibe nem akarok belefogni, mert jönnek anyukámék, lehet keltem Bogit, bár kivi lennék medig aludna, azzal csekéj mennyiséggel amit egész délelőtt kajált...
Vendég

Igen, az a BCG. Meg nem is volt gennyes, csak ilyeb piros.
Apa csinal fokhagymas szojat es krumplipuret. De jo dolgom van. :D
molkata

OFF

fokhagymás szója jól hangzik, de apa nálunk elzárkózik az ilyentől....
bár ma is ő főzött ebédet, olyan lakodalmas levest amit No-ban ettünk, meg sült pulykacombit tarhonyával. Ők már ettek, én meg itt dögönyölöm magam az Isis-sel. szar....szar....szar... a mai termés nagyon szar. ebből nem tom lesz-e még 400 ml. is :?:

ON

Kép
kissmanó

Orsi
Boldog névnapot!!
Manó
Nem semmi a havacska!
Képzeljétek Lilikó 3/4 7-kor reggelizett és kibírta délig!

KépKép

KépKép
szivvi

Orsi! Nagyon boldog névnapot!

Esztora! Ádám is így kezdte. Mindig kifordult az ölemből. Még mindig szereti csinálni, de mostmár egyedül is megy ;) Na, meg az autósülésben is, ha nincs bekötve :?

Köszönjük a fordulás dícséreteket!

Orsi, Monccs! Én mindkettőkkel szívesen elmennék talira, és köszi a lehetőséget, de mi nem megyünk. fél2-re megyünk oltásért, nem akarok rohanni.
De legközelebb majd lecsapok valamelyikőtökre ;)

Dorka, megvagy?

Ádám éjjel 10 órát aludt egyhuzamban, majd délelőtt még egyet, és most megint bő 1 órája alszik… Ez nem jellemző rá. :roll: Asszem a fordulás egy fejl. ugrás lehet!?

„A part alatt” dalocska teljes szöveggel, kottával: 1192969186.6726.doc
Vendég

Szivvi küldtem a meghívót!

Nyunyi nyüglődik ma is.kapott 2ml panadol baby-t most alszik nem nagyon tudom letenni.
nagyon sajnálom szegényt mert semmit nem tud rágni még.a hűtőrágókától öklendezik marad a kezünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó! Kérlek, optimistán állj hozzá, és meditálj rá!
Meg tudod csinálni. Pont. Nem felkiáltójel. Pont.
Vendég

Sziasztok!

Manó: Bakker mekkora hóóóó, küldheted ide nekünk, mi már nagyon várjuk :lol: Remélem az idei télen lesz hó, tavaly ugyanis egy szem nem sok, de annyi se volt :cry: :cry:
Te egy hős vagy amúgy, hogy ennyi megpróbáltatás ellenére is kitartasz a tejcsiért :D Mennek a szurkok továbbra is +++++++++++++++++

Moncs: Üdv újra itt! Dobsz képeket?

Kata: Egon cukker apája kezében :)

Orsi: Isten éltessen :D

Dorka: Dejó a mai alvókája béjbednek.

Zalán ma elég nyüszike. Gyakice egész délelőtt nyomta az üvöltést :shock: . Kőkemény volt a hasa, úgy ordított aszittemf elrobban a gyerek :shock: :x Aztán segítettem neki szélcsővel, telenyomott 2 pelust és most szunyál.... Ki is dobtam a maradékot a régi tápinkból, ma kezdtem az újat, egész más állagú, nem annyira sűrű. Remélem ettől nem lesz székrekedése....
Viola is nyűgös éjjel 2x felsírt, Bogi is volt ébren icaka, és reggel hajnal 7kor sikerült nekik felébredni, bezzeg amikor oviba/bölcsibe kell menni és 7kor ébresztem őket akkor nem megy az ágyból kipattanás, csak hétvégén amikor lehetne tovább aludni.... :roll:
:lol: Úgyhogy nem vagyok éppen toppon, viszont a párom ma nagyon rendes volt (magához képest) mert levitte a lányokat egyet motorozni 20 percre. Majd biztos most 1 hétig ezt hallgatom, hogy mekkora mártír volt, hogy segített nekem :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönöm mindenkinek!!

Voltunk kirándulni ma a Normafánál! Emcsike végigaludta az egészet a kendőben!! Nagyon-nagyon jó volt!!

Köszi az infót Hencsi! Majd valahogy kiokoskodom!

Sajnálom Bori,hogy nem jössz,de lassan egy sétát összehozhatnánk.
Most,hogy Babus kezd átállni a 3 óráról a 4re és kb 3ésfélórát kibír és a szopi se tart már órákig kicsit egyszerűbb! ++Nagyon unalmas egyedül sétálni! Egy pozitív dolog van: a fagyizó a Kosztolányin :wink:
Vendég

Esztora: Nagyon sajálom szegény Álmost! :cry: Szörnyű ez a fogzás. Nálunk Viola még a mai napig ez miatt ébred éjjelente, bújnak a hátsó rágói.... Viola 13 hós volt amikor kibújt az első foga :shock: ! Bogim 5 hós volt :wink: :D Kivi leszek Zalánra :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Orsi! Vigyük Moncsot is, ha már végre földink lett ;) Monccs?
Mikor? Nekem csüti, péntek nem jó.

És Móni hol van????
Vendég

Huhh. Miket nem kapok. :wink:
Pont. Meg hős. Pedig ma még csak 195-öt sikerült összevájni. Szal.....
Hú - családom ide kéne pakolni a monitort bámulni.
Enikő: nagyon szívesen küldeném ám, az egészet is. Nekem baromira nem tecc októberben. Bezzeg majd karácsony körül lesem, remélem azért az idén lesz. Nekem a fehér takaróból elég lenne dec. 15 - jan 15 között. S ennyi. Ettől (is) fáj ma a fejem.

Off.
Valakinek valami infója, esetleg ismerőse aki Jordániába, Holt tenger vidékén volt szabin? Apát kéne elvonszoljam oda, s ahhoz kéne infókat gyűjtögessek. Tudom, világháló, de jobb szeressem az elbeszéléseket.
Szal háha kapok innen valami infót. Köszi.

On

Kép
kissmanó

Szivvi: köszi az infót!

Orsi, Bori :)
Nekünk szerda nem jó. Úgy látom, nem sok választás maradt.

Kép

Kép
monccs

:cry: :cry: :cry:
Eldobozoltam Lili ruháit, amiket már sose többé nem vesz fel. Olyan kis pirinyó volt, anyuval hullattunk pár könnycseppet.

Esztora
Kösszz! Nyunyikának gyors fogzást! Vagy mit kell ilyenkor kívánni :roll:

Tali
Andi
Orsi
Gurgi
Zsú
Nenoke
Esztora
Szivvi
Ki még?

KépKép

KépKép
szivvi

Monccs
Te is akkor? De jó, már annyira várom, hogy lássalak benneteket!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Hahó! Monccs, de jó, hogy megint vagy! Boldog návnapot Orsinak! Tündérek a bébik. Szerintetek mindenhol ennyire gyönyörűek a bébik, vagy ez a topik ilyen különleges? Most ezt nem udvariasságból mondom, mert azért láttam már babákat, akikre azt mondja az ember, hogy jaj, de édes, de igazából csak udvariasságból. Itt viszont annyi kicsi mosolygós, meg komolykodós, meg húsos, meg nagyszemű, meg nagyhajú, meg kopaszka csibefalatka van, akiben csak egy közös, az, hogy gyönyörű, hogy az hihetetlen. Vagy ez elfogultság a topikunk bébijei iránt? :?

LÁnyok, akiknek van tejük, meg akik tápszerrel etetitek a Kölköt, mikor kezdtek mást is adni? Pl. almát tízórainak? Mert több helyen olvastam, hogy 3 hónapos kortól szokták, csak nem tudom, akkor nem lesz-e kevesebb tejem, ha emiatt nagyobb szünetekkel szopik Dávid. Ugyanis nem bővelkedek, csak épp annyi van, amennyi kell, tartalékot nem igen tudok fejni.

A telefonom meghalt, vele együtt a viszonylag új telefonszámok, ezért elvesztettem mindnekiét, akivel a babaneten ismerkedtem össze. A 25-i talisok közül tudna valaki telszámot adni? köszi!!!

Kép
nenoke

Manó
Nagyon tuttik vagytok a kendővel... összebújva :D
tejcsi-ügyben: hát én mindig csak kis célokat tűztem ki: első körben, hogy legalább 3 hónapig csak az legyen. Az már neked sikerült. :D
Most én kitoltam 4-re :D Persze szeretném tovább, de nem fogok úgy elkeseredni, ha nem lesz meg 6 hó csak anyatejcsi

Bori
Főnis sorozatfotó szuuuper!!! nagyon tetszik a mutatvány!

Gurgi
Húúú, elég kemény a helyzet nálatok alvás frontján. nem okoskodás, de azt olvastam, nem jó nappal 5-6 órát hagyni egyben aludni, mert akkor felcserélheti a nappalt és az éjszakát. Persze valószínű, hogy minden beavatkozás nélkül is Samesz visszaáll egyszer. Remélem minél előbb

Kata
Édes Egon :D

Szivvi
Én is megyek talira!

Gyönyörű volt tegnap a keresztelő! Olyan megható volt ott állni, hogy tényleg most az én gyermekemet keresztelik??!! Alig mertem elhinni! Évek óta álmodoztam erről, és itt van. Képek még nincsenek, sógorom csinált 100at :) De 1-2 nap míg hozzájutunk

Kép
Kép
emma1976

Nenoke:
2 álláspont van: egyik, hogy 4 hónap után, tehát 5. hónapban kóstoltatás, másik, hogy csak 6 hó után. 4. hónapban, ha van tejcsi, én semmit nem adnék a helyedben....

Találka- telefon: szivvi, lennél te, akit elérhetünk? Én is kérnék számot!

Kép
Kép
emma1976

Szivvi vettetek dobozt?
nekem is átkéne pakolni a dolgait.

hatott a panadol aludt egy jót evett és most játszik!

Nenoke priviben küldöm a számomat.

Bridzsi

Kép
esztora

Csak egy gyors kérdés, Ti mikor adjátok a szájpenész ecsetelést, evés előtt vagy után?
A dokinő azt mondta kaja előtt 10-15percel, amit ma vett Robi azon meg az van, hogy étkezés után.
Na most akkor mikor?

Nenoke!
Epekedve várjuk Bogval a mellényzsebes Dávid fotot!!!
Vendég

még 1 meghívónk van !

Szivvi szívessen!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Szegény Nyunyi, mit adsz neki rágni?
Bogi folyton a szájában vájkál, de a rágokát még nem tudja bekapni normálisan meg nehéz neki, így marad az ujja, de már azt néztem lassan szétrágja a kezét, lehet hogy neki is jőn a fogacska?
Vendég

Emma : hát igen. Apró célok, lehet jó lövés. Én startból a 6 hót céloztam meg, s az első pofon kerek 4 hetes korában ért. Akkor lépett meg először. Nos, ha erről az oldalról közelítem meg a dolgokat, akkor már 15,5 hétnél járunk. Ami azért becsületes teljesítmény, s hálás is vagyok a lányomnak érte, amiért ez így sikerült. Mert eddig az ő érdeme is. Sajna most már csak rajtam áll vagy bukik minden, s oly sok még az a 15 nap míg 4 hós lesz. Ha így megy, nem vagyok bizonyos abban, hogy nem kerül bevetésre a tápi. Na, de ez van, attól még ő is felnő. S el kell fogadjam, hogy bennem van belémkódolva valamilyen hiba, hogy nem bírok egy kölket sem 4 hós koráig szoptatni. De attól még jó anyukája vagyok és leszek, nem ebben mérik a dolgot.

Off:

Esztora!
Ha él még a meghívó, akkor kérhetjük mi? Mármint a barátnőmnek ígértem meg, hogy ha kapok, akkor az övé. Csakhogy még van vagy 2 hét mire kapok.
Ha másnak kell, akkor nekem nem sürgős. Hisz ha a csaj eddig várt, 2 hétbe nem hal bele.
de ha mégis, akkor íme a címe: evaizabella - kukac - yahoo - pont - com
köff.

On

Kép
kissmanó

Mano megy a meghívó (Nyunyi küldi :lol: )

Bridzsi

Kép
esztora

Dorka: elküldtem a hiányzó adatokat és a szüléssztorit.

Szivvi: talira szerintem én is beneveznék....

Orsi: boldog névnapot!!!!

Zsuzsi: küldök privit!!!

Én is akarok hóesést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

Tali
Andi
Orsi
Gurgi
Zsú
Nenoke
Esztora
Szivvi
Emma
Barbuli

Henchy jobb nem lévén a kezünket rágja meg a sajátját!

Bridzsi

Kép
esztora

Akkor mégegyszer!

Kinek hogy mondták?
Etetés előtt vagy után kell ecsetelni a szájpenészt?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?