A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hajnalra értek meg bennem a gondolatok a tegnapi témákról. Fura gondolatokhoz vezetett. Leginkább azon merengtem el, hogy mennyire nem veszek magamnak semmit, a ruházkodás nálunk is az utolsó a sorban (egyetlen pénzes hobbim az önismeret, magam képzése), de ugyanakkor egész életemben arra vágytam, hogy legyen végre egy normális ruhakollekcióm. És hogy igenis azt szeretném, ha a lányom nőiesen öltözködne, és nett lenne, nem úgy, mint én. De hogy a francba fogom elérni, ha én nem ilyen vagyok? :shock: A férjem meg jobban örülne egy bakancsos, patkányos, fekete ruhás kamaszlánynak (mármint Tündinél majd :mrgreen: ), mint egy kikent, kifent Barbi-lánynak szilikoncicikkel. Most is utálja, ha valami bodros, habos lányrucit adok a gyerekre. Nem mintha olyan sok lenne neki.
Szóval nem tudom, hogyan is kéne nőiességet csöpögtetni a lányomba. Lehet, hogy mégis nekem kéne jobban öltözönöm... (Tudom, hogy nemcsak ezen múlik a nőiesség, de igenis része ez is.)

Kép
Kép
tinu

És még mielőtt elfelejtem:
BOLDOG NÉVNAPOT AZ ORSOLYÁKNAK! :D

Kép
Kép
tinu

Felnőtt Orsi-Votiv, és az Orsi gyerekek, BOLDOG NÉVNAPOT! :) :) :)
neet
neet

[quote="neet"][ írta:neetcolor=red]Felnőtt Orsi-Votiv, és az Orsi gyerekek, BOLDOG NÉVNAPOT! [/color]:) :) :)
neet

Igen! És Drága Macsnak is Boldogot :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macska nekem annyira nem Orsi, hanem Macsek. :D :D :D ÉS Mása Orsija is eszemben van és és és.... ;)
neet
neet

Orsolyáknak bódogot!
indianyo

Tinu,
még nem késő megtérni :), férjem kb. 3 éve kezdett el magának venni divatos cuccokat, előtte csak akkor volt neki, ha én megvettem. most ráérzett a divat ízére, felfedezett pár üzletet, amelyeket neki és a nyúlánk testalkatának találtak ki, felfedezte a slankított ingeket, amelyek nem állnak úgy rajta, mint tehénen a gatya, és már pénzt is hajlandó áldozni érte.
különben ő is szereti a pankos cuccokat, de Lencsét kifejezett imádja szoknyában, lányos szerkókban.

Ríd,
köszi, a hasam továbbra is hülyül, de tök olyan érzésem van, mintha a ded taposná imitt amott.

ORSIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
ancsipancsi

ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG AZ ORSIKAT!

Kép
Kép
manoka11

köszi mindenkinek :)
Macsnak, Gabi és Mása Orsijainak is nagyon boldogot! :D

votiv 8)
votiv

Votiv, Macs, Gabi és Mása Orsikáinak boldog névnapot tőlem is! Olyan szép nevetek van! :)
rídonli#

Szrek,
huzatot bármikor, de most delfin kéne. ;)
neet
neet

ORSOLYÁK BOLDOGOT NEKTEK, DE NEM CSAK MA, HANEM MINDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belerondit:
gyerekek betegek, mindkettő taknyos, Igi lázas és megy a hasa, Memén meg nagyon ronda kiütések vannak, térden, könyökön (nem hajlatban) és a lábszáron. Lehet ez ekcéma????Ja, és neki is van hasmenése, de nála ez nem olyan látványos...
allergia??? mire??? kaja? ruha????
nem tom mi lehet... :roll:
persze mikor máskor, mint a soknapos ünnep alatt?????
és éjjel annyit alszunk, mint Votiv. Kicsi Buddha vmiért Kicsi Mengele lett, és elég fura kisérleteket végez rajtunk...
(napközben viszont egy Angyal...ki érti ezt????) sztem ha tudna járni, ő is a tv-t kapcsolgatná, meg a hűtőt fosztaná ki....

ja, és van egy eladó lakás itt a 11. kerületben, 51 m2, saját-közös kerttel....itt, a mi házunkban ...hmmmm????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan
jobbulást! De nem hinném, h allergia, tesóm fiai ugyailyen tüneteket produkáltak a héten (hasmenés, láz, stb) majd mikor elmúlt (3 nap) és nagyobbik fijú visszatért az óvisok közé, megint láz és köhögés és orrfolyás :(
Lakáscserére gondoltatok? Vagy az túl macera? Vazze, 3 gyerekkel nem lesz egy leányálom, de te szereted a kihívásokat, igaz? ;)
neet
neet

Csatlakozom a taknyosok és nemalvók táborához...
Éjjel 3+2 ébredés volt (azaz5), megspékelve azzal, hogy magamtól is folyton fölébredtem orrdugulásra, torokfájásra.
Basszus, de gáz, hogy milyen sok betegeskedő van már megint!
Megyek, bent apa kiabá, hogy "Ne lépj a Borira!" :shock:
rídonli#

Kedves Orsolyák! Isten éltessen benneteket soká-soká!!! :P

Nálunk is takonnyal lesz lassan teli a porszívó zsákja...
Egyelóre még csak gyerek takonnyal....

Votiv, mesééééélj, mi volt tegnap? Ugye tündérkirályfivá visszavarázsolták neked Istókot!!! ?

Zsanci, ez a kiütéses izé elég szarul hangzik :?
Sok +++++++++++++++++++++ nektek is!!!
Meg az összes takony-manónak!!!

Tinu, nekem anyukám mindig tipp-topp, sminkel, szépen, elegánsan, igényesen öltözködik, nála a bugyik is vasalva vannak - és nézz meg engem.... mióta az eszemet tudom, vagy full alternak öltözöm, vagy sportolónak vagy csak felveszem az épp legkényelmesebb, legtisztább ruhát... és nem tudok sminkelni.

Nem tudom, mitől válik egy kislány olyan igazi nővé - mert nálam a példamutatás nem működött.

(máson nagyon tetszik a szép ruha, meg a smink, de én magam jelmeznek érzem, nem hozzám tartozik, ha netán muszáj)

Megfejthetnéd ezt a rejtélyt, mert engem is érdekelne :wink: 8)
leni

Minden taknyosnak jobbulást!!!

Remélem, Borira nem lépett rá senki!! ;)

Votiv szóhoz se jut, olyan jófiú lett Isti mára. :)
neet
neet

Leni,
ez belülről jöhet. Lányom folyton pörgős ruhát akar felvenni és harisnyát, míg rajtam évente 2x van hasonló, az is muszájból (ünnep, vizsga, stb) :D
neet
neet

Neet, tudomásom szerint rávasalhatós és rávarrható (eredetileg lyuk eltakarásra készült) matricákat a rövidáru boltokban lehet kapni. :wink:

És persze hogy igazad van!!! Mert hát a hiteles személyiség esetén a külső a belsőt tükrözi 8) (Tinu, nyugodtan röhögj ki, ha nem így van!!! :wink: :lol: )
leni

Már csak az érdekelne, hogy hogy lehet nőcis belsőt nevelni egy lánygyerekbe... én vagyok rá a példa, hogy az anyuci szolgáltatta minta édeskevés volt hozzá :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,
nálam detto ugyanez!!!!!!!!!!
nőcis anyu, nem nőcis lánya.
és mindig szép, nőies cuccban szeretnék pompázni, de meg sem veszek ilyesmit, mert nem tudom mivel felhúzni...
viszont ha egyszer lányom lesz, azt úgy fogom öltöztetni, mint ahogy te Hankát.
Nálam kislány igy néz ki. Álmomban... :lol:
zsancikant

Zsanci, én egyre gyakrabban érzem azt, hogy te még FOGSZ SZÜLNI!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
leni

Az a vicc az egészben, hogy már egy 2 évesre sem lehet ráerőszakolni akármit. :shock:

A kisasszony már most kijelenti, hogy a "fodros juhát" , máskor meg csak és kizárólag egy bizonyos nadrágot lehet ráadni...

Tisztára, mintha ezek a dolgok már ELDŐLTEK VOLNA!!! :shock:

Pedig hol van még ő a felnőtt énjétől? Mintha ezek a dolgok (hogy néz ki a nő, hogy néz ki a férfi) a gyerekkel vele születnének...
Mert pl. sugárzik az arca az örömtől, mikor anya is pörgős szoknyában van :shock:

A hosszú hajtól, festett körmöktől, ékszerektől hasonló boldogságmámorba esik... és nem kell, hogy RAJTA legyenek mindezek - persze ha ő is kaphat nyakláncot, na az már egy orgazmus :lol: :lol: :lol:
leni

Hú, megint mennyi betegeskedő :( Bulást Mindenkinek!!

Ruzy,
Jó a segéderő :D :wink:

Neet,
Gratula az autóhoz :)

Orsolyáknak nagyon boldog névnapot!!! :D :D :D

Rylie,
:D :D :D
és köszi a büdi pelus választ :) szerenécsere nem volt olyan több aznap.

Ildi,
De jó hír, h Timid most már jól érzi magát a böliben :) Édes a copfos csajod nagyon :)

Votiv,
Isti új mutatványa :shock: Remélem jól sikerült a tegnapi nap?

Nuk,
Réka :D

Szrek,
Hogy hogy albi? Most még sem anyukádékhoz mentek vagy keverek vmit? :oops:

Cikk ügyben nagyon jókat írtatok, mindenkinél van igazság :)
Márkás cuccok baromság. Párom márkafüggő volt totál, aztán amikor szép lassan rájött h a márkás cucc sem bírja további egy mezeinél, átszokott a mezei dolgokra. Én magamnak sem veszem meg a márkás cuccokat, akkor egy gyereknek meg mi értelme, aki pár hónap múlva kinővi? Használtan persze megveszem, de újonnan teljesen felesleges.

Hogy ha vki ideje korán megkap mindent, az mennyire fogja értékelni azt? Pl. vki 5 éven keresztül dolgozik azért, h legyen egy autója, míg másnak a sejhaja alá tolják seperc alatt. Nem tudja/ nem érzi milyen egy dologért megküzdeni/megdolgozni.
Sajnos én sem gazdag családból vagyok, párom sem, mindenért mi dolgoztunk meg és igenis büszkék vagyunk rá és igenis jó érzés!Soha senkinek sem számíthatunk a segítségére, max anyósékéra, de párom alapból nem kér tőle szívességet, anyáméknak meg addig vagyunk jó, amíg mi segítünk nekik.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Szeretnék tenni egy felajánlást a férjem nevében, ill. Ő teszi, csak én közvetítek :lol:
Tehát: szívesen fogad bárkit csontkovácsolásra! Nagyon szeret segíteni, és persze gyakorlásra is szüksége van :wink:
Szeretne később ebből megélni! Ha Valakit érdekel, az jelezze Nekem én megadom az elérhetőségét és mehet is!
És ha elégedett a "páciens", akkor máris segíthet azzal, hogy továbbadja :lol: :lol: :lol:
Én már kipróbáltam!!! Nagyon jó volt, de én természetesen elfogult vagyok :mrgreen:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Leni: nem lehet, hogy te sokat küzdöttél anyukáddal? Mármint, hogy azért nem lettél olyan kis csinibini, mert lázaddál a minta ellen?

Kép
Kép
tinu

Éljen minden ORSOLYA!!! :lol:

Rylie,
micsoda hírek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi most jöttünk haza, három napig lent voltunk K. szüleinél, éééééés elmentünk kettesben moziba 8) 8) Micsoda érzés :lol:

Többre nem is fussa, rohanok, de Rylie miatt egyszerűen muszáj volt írnom :lol:
kisün

Wázzzze, Tinu, ez ENNYIRE egyszerű lenne???? :shock: :lol:

Naná, hogy lázadtam, mint ÁLLAT!!! Gyakorlatilag mióta az eszemet tudom, más sem csinálok, mint anyámmal veszekszek... pedig ő mindig csak jót akar... csak én meg máshogy akarom a jót :mrgreen:

De sosem jutott eszembe, hogy én ezért nem lettem olyan igazi "nőcis nő".
leni

Leni :lol: Te máshogy lettél nő. Ahogy írni szoktad: ősanya típus vagy. :wink:

Kép
Kép
tinu

Leni, Zsan,
egy fiús csaj sztem ezerszer jobban megél ebben a hímsoviniszta világban! Ha csak azt nézem, mennyi időt, energiát és pénzt spórol az, aki nem sminkel (reggeli kelés +félóra), nem csinibini (mindennap ugyanaz a szoknya ciki, míg nadrágból ha van 2db, kihúz akármennyit) élni (mozogni, jönni-menni-ügyintézni-vásárolni-gyereket abajgatni-kerékcserélni... szóval semmit el sem tudnék képzelni végezni szoknyában. :mrgreen: )

És akkor a mentalitásról még nem is beszéletm: egy fiús lány sokkal talpraesettebb, belevalóbb, nehezebben jön zavarba sztem. Vagy ez hülyeség, és ezt szoknyában, szőkén, kisminkelve is lehet? Mik a tapasztalataitok?
neet
neet

Neet: megvan a hátulütője is annak, ha valaki fiús csaj. Pl. hogy nem nézik nőnek. :?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

BOLDOG ORSOLYA-NAPOT! :D
és ugye Ábel is az :mrgreen: csak vezeték-névileg :wink: :lol:

Curse,
igen, anyu a B terv, de minden érintett úgy gondolja, érzi, hogy jobb lenne, ha más megoldás is lehetne; 2éve költöztem el otthonról, jó így külön; a gyereknek én akarok lenni a főnök stb ;) :D

vmi nyavalya kerülget :( szédülés és gyenge h&f :?

Neet,
nemtom, én nem vagyok nőcis nőci, de nőiesség ugye nem feltétlen egyenlő a csinirucival :D és sztem talpraesettség meg zavarba ejthetőség sem függ össze a szoknyával vagy nadrággal :D
és sok festék, sok ékszer lehet néha kompenzálás :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

(kompenzálás dolgot úgy értettem, hogy amikor barátnőméknél elment a baba és nem érezte magát jó nőnek (merthogy ugye nem tudott kihordani egy babát) iszonyú durván kezdte el festeni magát, szinte nem is ő volt; amikor teherbe esett a másodikkal, minden a helyére került és ezerszer sugárzóbb, nőiesebb lett, mint korábban, amikor tiszta kifestőkönyv, ékszer és kivágott ruha volt)

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
ez lehet negatívum, igen.

Szrek,
értelek. Ábel, mit Orsi? Ezt nem értem...
neet
neet

Neet,
hát, én iszonyatosan zavarba tudok jönni a mai napig.... :oops:

az az igazi irulós-pirulós zavar.
és pont azért, mert nem érzem magam jó nőnek, és ha pl. jön egy bók, szökőévente egyszer, akkor azt nem tudom a helyén kezelni, mondván, nem értem miért kapom én ezt...
egyébként csini ruci-szép haj-szép köröm:
én próbáltam, és nagyon nem én voltam.
ami hozzám közelebb áll: hosszú, bokáig érő bő szoknya, szűk póló, olyan romantikus fajta, szépséges kabát, olyan jelmez-szerű...na, ez lennék én, ha lenne fantáziám, pénzem, és tudásom,h ezek hol szerezhetőek be...vagy csak egy varrónő... :roll:
ettől függetlenül jól érzem magam ha néha napját úgy rendesen kisminkelnek, és cépséges ruhákat aggatnak rám, pl esküvő...(életemben egyszer hittem el magamról,h SZÉP vagyok. Akkor)

viszont kocsit szerelni, csúszni a földön gyerekek után tényleg kényelmesebb mackóban. De abból is vannak NŐIES darabok...(nekem persze nem, én ösztönösen beleválasztok mindenbe, ami inkább topis)
pl. évekig MINDENBŐL XL-es méretet vettem, mert azt hittem, a "lezser" az szép. Mikor ráébredtem, h miért nézek ki topisan akkor is, mikor esetleg szép ruhám van, rá kellett jönnöm, h ezért.
most mindenből M-eset veszek. Hehehe...pedig az mostanság KICSI nekem...és mégis. Nem tudok leszokni róla... :lol:

és: életemben eddig KÉTSZER voltam kozmetikusnál, annyira nem odaillőnek érzem magam, és évente átlag egyszer megyek el fodrászhoz.
Na, nekem ez okozza a "nem-vagyok-nőies" érzést. Egy NŐ ad magára, és jár ilyen helyekre.Sztem. :wink:
zsancikant

[quote="neet"]e írta:neetgy fiús lány sokkal talpraesettebb, belevalóbb, nehezebben jön zavarba sztem. Vagy ez hülyeség, és ezt szoknyában, szőkén, kisminkelve is lehet? Mik a tapasztalataitok?
neet

Hát avvan, hogy én nem vagyok nőcis nő, ugyanakkor iszonyú könnyen zavarba jövök, pirulok, mint állat, túlérézkeny vagyok, tele világmegváltással és világfájdalommal....

Szóval a magabiztos sminkelt, fodrosrucis nőként szerintem könnyebb venni az élet akadályait - lásd. defektes autón kerékcsere - mint így.

Fent leírt típus elég ha megáll a kocsi mellett, 5 segítője akad - én meg nekilátok megcsinálni, de nem biztos, hogy sikerül... és ha véletlen valaki megáll segíteni, elküldöm a fenébe 8)
leni

MIÉRT SIR MEGINT A MEME????????
ismét kezdődik az éjszakai műszak... :cry: :cry:
15 perce aludt el...
zsancikant

Neet,
vezetékneve Orsolya (teljes néven Orsolya Ábel Gergő; igazából Orsolya-Székely Ábelt akartam/-unk volna, de mivel nem voltunk házasok - illetve apa igen, csak mással, hehe - így maradt az ő neve csak; csak a sajátomon nem akartam volna)

Zsan,
++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Értelek ám titeket, arra gondoltam is már, h a csomagtartóban alapfelszerelés lesz egy miniszoknya, elakadás esetére. :lol:

Zsan,
én nem pont kinyűtt mackóra gondoltam, ezt már sokszor kibeszéltük, h mackó+póló is lehet csini, ha nincs elnyűvve és jó anyag, stb, hanem mondjuk nadrág, fiúsabb cucc, stb.

Íme halacskám újabb bizonyítéka máról, h szeretjük a vizet. : :)

Még nem akarok kijönni, ez olyan jóóóóóóó:
Kép

Hehehe, szedj ki innen, ha tudsz:
Kép

Bicajozni már most jobban tudok, mint anyám. (szept.i kép)
Kép

neet
neet

Kisün,
majd ha nem rohansz annyira, mesélj a what a feelingről, mert én már nem is emlékszem, milyen az. 8)

Zsan,
ój, jajj... :( hát, akkor ahhoz drukkolok, h legalább 2-3 órát tudj aludni nyugiban.

neet
neet

Szrek,
MINDENT értek. :)
neet
neet

Szrek :) és akkor most a kégliért kapott pénzt elmulatod albira? :lol:
indianyo

És ha Szrek és Indi összeköltözne? ;)
neet
neet

Zsan, nem lehet, hogy Meme fogzik? Vagy hogy a délután leírt betegség miatt nem tud aludni, pl. nem kap rendesen levegőt az orrán? Más ötletem nincs :? Hanka csak ebben a két esetben nem aludt. Igi sosem alszik (ma reggelre 8-6-ig 5x kelt, és még örültem, mert séta nem volt, csak evés :P ), de Meme inkább Hanka - nem?

Tengernyi +++++++++++++++++++++++ nektek reggelig!!!!

Indi, ez mekkora kérdés :lol:
leni

Neet,
hol? ;)

Indi,
remélem, nem, azért keresek első körben baráti albérletet, de persze marad anyu, ha nov. 15ig semmi; utána meg remélem, minél hamarabb lesz megfelelő hely nekünk ;) kicsit hirtelen ment el a lakás, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan lesz vevő rá (eladás után meg még egy csomóan telefonáltak :shock: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
micsoda egy kis hableányod van! :D

BARBI, MERRE VAGY???

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!!

Na, előkerültem én is :mrgreen: Nem volt netünk több mint egy hétig :evil: de már van, úgyhogy nem szabadultok :lol:

Először is:
Minden Orsinak nagyon boldog névnapot!!!

Másodszor:
Minden betegeskedőnek bulást!!!!! és sok +++++++++++++++++ úgy látom elkél, annyi a beteg :(

Harmadszor:
Képek nagyon szuperek, minden gyerkőc nagyon édes, és a picurkák mekkorát nőttek! :o :D :D

Mi jól vagyunk, szerencsére épp senki se beteg, pedig járunk emberek közé, pl. mindkét gyerkőccel Ringató-zunk, Bálinttal pedig Csiribiri tornázunk, nagyon élvezi :D (ja és csak azért járunk, hogy ne kelljen velük foglalkozni :wink: :mrgreen: :lol: ) Voltunk a héten mázsáláson is a gyerekdokinál és Bencus már 8,5 kiló, végre belassított, az uccsó hónapban csak fél kilót hízott 8) És felfedezte a lábujját is :lol: íme a bizonyíték:
Kép

Na ébredés van, majd később még jövök...

Kép
Kép
denizsa

Kedves Orsikák, sok boldogságot! :D

Rylie,
nagy gratulllllla! továbbra is UM? :D

Szrek,
ebben a lakáspiaci helyzetben ilyen gyorsan elpattintani a kecót! hűha, talán rulettezned is kellene :D őszintén remélem hamar rendbe jöttök lakásilag :) most hol vannak a cuccaid??

Cikk: igen! - nem fejtegetem, mert ti már megtettétek és jó volt olvasni a sok véleményt.
Autokratikus és liberalista között van arany középút, én mindig azt díjaztam.

Barbi,
az én véleményem a tiéddel sokszor nagyon egyező :D (ezért is kérdeztem a múltkor a véleményed pl. az oviról :) )
kivéve a vegetariazmust - bár azt is kipróbáltam kb. 2 évig, de nem voltak mögötte a megfelelő elvek :D
Holnap jó idő lesz????????? :?

Kép
akata

Neet,
ezek a képek áááááááááááállatiak!!!!!!!!!!!!

Leni,
Meme kezd Igisedni... :wink:
én is erre a hasmenésre tippelek ám...ja, és Memével is kell ám sétálni éjjel... :shock: :shock:

Helló Deni és naaagy Bencus!!! :wink:
zsancikant

Kata,
köszi :mrgreen: hát, lehet, hogy abból fogunk megélni, amit majd összerulettezek :mrgreen: :lol:
nov 15-én adjuk át a lakást, én úgy tervezem, hogy 10-ig menjünk innen ki, úgyhogy cuccok még itt vannak, de már el kéne kezdeni pakolni :D

Barbinál lesz holnap vmi?

Deni,
szia :D :D
Bancus mekkora te jó ég :D :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Jaj Tinu!
egy komoly kérdés, de tényleg:

a múltkori hsz-ed - mármint hogy ne legyen túl erotizáló(??) kapcsolat anya-gyerek között.......
szal én fürdéskor (is :mrgreen: ) össze-vissza puszilom meg eszem ám a fiamat nagy visongások közepette, és nem kerülöm kínosan a "kerülendőt sem" :lol: ezen most jót vihogok, de érdekelne szerinted akkor most ez erotizáló???? :D

Kép
akata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?