A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Éretm Esztora, most kimegyűnk a tescoba, nézek neki valami kis kőnnyű rágokát, hátha jo lesz neki.
Vendég

Jaj,annyira kedvesek vagytok! Nenőke! Barbuli!!

Bori, Monccs: Vicces,hogy nekem meg a hétfő nem jó,így a keddi sétáinkat tehetjük csak szórakoztatóvá :lol: :lol:

Alma: Én odaszoktam adni a csutkát szopogatni ( persze én fogom) de amíg ezt nyalogatja,nyugodtan koszmótalaníthatok :wink: Amire vettünk babakefét és tök jól leszedi!!
Vendég

Sziasztok!

Bori! Nagyon klassz az átfordulás mozzanatainak megörökítése. :D
Hőmérőzésre visszatérve: 2 cm sztem is elég. Kérdés, hogy digitális vagy higanyos hőmérővel mértél-e mkét helyen. A higanyos hőmérő- nálunk 3 perces- pontos értéket mutat 3 perc leteltével, a digitális pedig hangot ad ki a mérés végén. A digitális hőmérők nem megbízhatóak, legalábbis nem mindegyik. Az olcsóbb 700-1000 Ft körülieknél előfordulhat, hogy többet mutatnak a valós értéknél. Velem már előfordult, hogy a hangjelzés után is mért. Ráadásul majd fél fokkal mutatott így többet. Nem mindegy, hogy 38 alatti a hőmérséklet vagy már lázcsillapítót kell adni. Bár én a fiúknál 38,5-ig nem adok lázcsillapítót, csak itatom őket.

Hencsi! Nálunk szerencsére nem volt szájpenész. Személyes tapasztalatom nincsen.

Szopi: Mi sem állunk valami fényesen, de én ezt még mindig az oltásnak tudom be. Nem idegeskedek emiatt. (Most még.:wink: )

Nenőke! Én az 5. hónapban kezdtem a gyümölcsöt adni, persze fokozatosan. A 6. hónap végétől pedig a főzelékekkel ismerkedtünk.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :)
Hajrá! :wink::shock:

Nenőke :)
Nekem Bercinél azt mondta a védőnő, hogy ha van elág tejem ne kezdjek kóstóltatni 6 hó előtt. :)

Monccs :)
Férjed :roll: Hát ennyi hülye ürgét! :?

Esztora :)
Fogzás :? Szegény törpi... :?

Most csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni és ez már egy darabig így is marad, úgyhogy bocs, ha nem reagálok mindenkire...
Szüleim kialudták magukat, most már teljes erőbedobással unokázhatnak. :wink:
Még mindig taknyosak vagyunk, de mintha már múlóban lenne...
Most csak gyorsan ennyi, megyek családozni. :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori, kösz a hiányolást! Nem sokára visszaolvasok, ha tudok, csak most tervezem a jövő hetemet, mert el kell menjek a körzetihez, mert úgy hullik a hajam, hogy minden nap egy parókányi gyűlik össze, sztem ez már nem normális. Ezen kívül fájdogál a fogam, szóval lesz itt vérkép, nőgyogyi, fogorvos és társai. Nem tudom, mi lehet velem, remélem, nem megy a tejemre!
Azon kívül nagyon ügyesnek tartom a gyerekeiteket és irigy-irigy-irigy vagyok, mert Balázs egyáltalán nem forgolódik, sem hátról hasra, sem hasról hátra, és még nem is úgy néz ki, hogy a közeljövőben tenné. :(

Barbuli, mindjárt frissítem a táblázatot is.

kétfiús anyuka
babdorka

Frissítettem a táblázatot, de valami nem stimmel:
Léna is, és Yukomo is 3 hónapos, 3 hetes, 1 napos, de míg Léna július 29-én, addig Yukomo július 30-án született. :shock:
Most hogy van ez? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Pardon, mindketten 2 hónapos, 3 hetes, 1 napos. :oops:

kétfiús anyuka
babdorka

Talisok majd jó szórakozást!Hehehe én is talizok majd a Katával!Ti férjetek is nézi a F1-et?Enyém igen.Na megyek fürcsizni nem soká itt a Pizzás fiú vagy lány.Ja a férjem üzeni hogy ö meg irná a szülés sztorit csak az a baj,hogy Német.Na mindegy Magyar apukáktól azzért szívesen várjuk. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Csak egy pillre vagyok, megyek apum fodrászkodást rendelt a forma 1 után..... igaz köze nincs a a szakmáimhoz, de a fiúkat én nyírom a családba

Henchy
nekünk utána mondták az ecsetelést, elég sokáig küzdöttünk vele. De mikor sikerült kiírtani (nem jött vissza hla az égnek) akkor evés előtt a gombát egy pelenkacsücsökkel ledörgöltem teljesen, majd mikor szopott utána megnéztem hogy nem lett e újra rajta, de akkor meg fültisztítóval bekentem neki a teljse száját (fú de útálta) Arra figyelj hogy mindenütt érje, ne sajnáld a lötyit, főleg a pofazacsi és az ínye között a kis eldugott zugokba is jusson. Jó ha napont 4-5-ször is meg tudod csinálni ezt. Este volt az egyetlen kivétel mert akkor a szopiba aludt be így fürdéskor volt a törlés, ecsetelés majd szopika és alvás. Én este nem csináltam, nem volt hozzá lelki erőm. Lehet hamarabb végeztem volna a penésszel ha akkor is felkelek.

Na megyek vége a Forma 1-nek utána jövök és olvasok

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!
Köszönöm a tanácsot, nem spórolok vele, már egy üveggel lassan elfogy.
Szerinted nem ártalmas a pocijának?

Voltunk a tescoban, vettünk rágókát, nagyon bejön Boginak!
Kép

Kb kéthete vettünk egy disney-s rágókát, elmostam és oda akartam adni Boginak, erre Robi megnyalta (minden szart megnyal... :lol: , de ez volt a szerencsénk) és olyan hülye csípős vegyszer ízű réteg jön le róla, azért rakok fel róla képet, hogy ilyent véletlenül se vegyetek!
Kép
Vendég

Ti mit szóltok hozzá? (Bennem felment a pumpa rendesen :? )
Azért akarnak felmondani egy fiatal nőnek, mert többévi sikertelen próbálkozás után meddőségi centrumban próbálkoznak vagyis kisbabát szeretnének. Persze férfiak, mint kiderült -szégyenszemre- családos emberek döntöttek így. :evil: (Kívánom nekik, hogy innentől kezdve dugjanak egyedül és akkor megtudják, hogy mi a nyomor. Szemétládák!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi.
Gusztustalan....
Egy ismerősömet meg pont azért rúgták ki, mert terhes lett, és a poén az egészben, hogy kis idő múlva meg elvetélt, szegény.
Vendég

Tücsi! 2cm, higanyos mindkétszer. Szal a hőmérséklete ment le. :lol: :lol:
De végülis 1 óra különbség volt köztük.

off
((most kiáltottam oda a Páromnak, aki kérdezte, hogyan kezdődik az esti ceremónia: "Popsi levétel, és pelenka megtörlés!" hahahahah))
on
Vendég

mtücsi: munkaügyi bíróság. Ez egyértelműen tilos, és a munkaügyi perben nem kell a perköltséget állni a vesztesnek sem.
ckat_apa

Elgondolkodtunk :)

Kép
ckat_apa

Off

Hóesés menj Barbulihoz.
Hát jó adag vizes hó lezuttyant. Apámért kellett menjek a p.u-ra, beülök az autóba, megnyomom az ablaktörlő kart,....., há-há én kis naív, gondoltam nincs odafagyva, lesöpri majd az ablaktörlő. Igenám, de akkora súlya volt, hogy azt sem bírta mondani nyikk. Erre kiszálltam, s kénytelen voltam csupasz kézzel letolni, mert gőzöm nincs hun van a tavalyi ablakvájóm (de holnap előkerítem)

Esztora: köszi, szóltam is a csajnak, hogy akkor uccu neki.

On

Tücsi: ha igaz amit Bors apuka ír, talán van még remény. Bár ha eccer a főnökség kiútál, akkor annyi, személyes tapasztalatom van benne (ki akart a galád ogazgató csinálni, de én akkor mentem el, mikor eccer megfelelő mókahelyet kaptam, azaz 2 hónappal később mint ő szerette volna.... az volt ám az érdekes, mikor egy székre kellett volna ketten ülnünk)

Hencsi: tiszta szerencse, hogy Robi nyalogatja a szart :wink: Ha nem, képzeld majd Bogit, nem tudtad volna mitől öklendezik. S lehet az lett volna még a legkevesebb. Nekünk tapasztalat Edóval volt szájpenészileg, de már nem emléxem hogy mit csináltam. Remélem most sem kell majd.

Dorka: az én hajam is mindenhol fellelhető a házban. Ráadásul előjött a régi (25 éves) hátfájásom, így a szoptanít elpakolva, hisz nem bírom a hátamat ha használom. Még ez a nagylányság hiányzott, meg a mai non-stop klottylátogatás (hova megy a gyomrom..... tejcsit akarja fülöncsípni :?: :roll: )

Digit hőmérő: valamikor asszem tavasszal vettem, kalap szart ha ér, pedig Chicco. Apa most talált a műhely lomtalanításakor egy higanyosat, közelgő uniós jogszabály ide vagy oda, mi egyenlőre ezt használjuk (ha muszáj, mert azért jobb nem bevetni, ugye) Már tettem olyant, hogy csipogás után visszapakoltam, majd újabb csipogás, újabb visszarakás (vagy 5x csináltam), a végeredmény pedig plussz 1,5 ( :shock: ) fok plusszba az első méréshez képest.

Kép
kissmanó

Jujj de cukker a kis gondolkodó.
Hmmm... ő sem rendelkezik valami óriási hajkoronával.

Csajok: csúcs ez a kiskrapek, csapni le rá hamar. Mi azért hűséges tipusúak lennénk, ha már eccer Gáborkát kinéztük magunknak, há akkor nem mozdulunk.

Kép
kissmanó

Henchy
Nem káros. Sőt a gomba ugye nem marad meg csak simán a szájában, hanem jut neki lefele is mikor nyel végig a teljes bélrendszerében is lehet akár (a feneke is csúnya lehet mert a széklettel is ürül) nálunk alul felül poblémás és egy hónap alatt múlt el teljesen azt hiszem nálunk 3 üvegnyi fogyott el, a negyedik itt van bontatlanul az első gyanús jelre felbontom mert ha szétterjed...

Még megyek fürdetni a csajok itt tombolnak még hajmosás is lesz... már előre fáradt vagyok

Nadine
KépKépKép
nadine

Manó, ha ez vígasztal, engem is 2× látogatott meg a Mikulás, méghozzá elég erősen. :(

Utána néztem ennek a hajhullásnak, mégsem megyek sehova, normális a brutál erős hajhullás. Egy marok mosásnál, egy marok szárításnál, egy marok fésülködésnél... + a napi nemtom hány szál mindenhol a lakásban, és nem beszélve persze a Balázs öklében maradottakról...

kétfiús anyuka
babdorka

Cukkerek ezek a babak.
Kis gondolkodo! Nagyon edes!!!!

Bogi gyonyoru. Megmutattam Egonnak es azt mondta AAAAAA!!!! Szal, neki is tetszik. :wink:
Disny-s ragoka. Brrrr...
Egy baratnom vett a gyerkocenek jatszoszonyeg helyett vmi nagyon jopofa, fejleszto puzzle-s muanyag vm-it. Biztos ertheto voltam
:lol: Annak mar a szaga is vegyszeres volt. Fel akarta jelenteni oket a vasarlok vedelme...(na nemtom mar, mi foglalkozik ezzel) es azt mondtak, hogy be kell fizessen 50ezret, hogy kivizsgaljak az ugyet. Jo, mi? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mano! Meg nem is mondtam: nagyon jo a kendos kep!!! Kenyelmes? Nehez felkotni?

Dorka! Nekem ua. Mire megmosom a hajam, annyi kihullik, hogy eldugul a lefolyo. :cry: De a legrosszabb, hogy Egon kezeben is mindig azt talalok... :evil:

Nadine. Szajpenesz. :cry:

Hencsi! Szegeny kis Bogika. Remelem, hamar elmulik neki.

Tucsi! A lombikosokat vedi a torveny. Nem szabad felmondani nekik. Ua, mint a terheseknel. En ezt kihasznaltam.

Off: azota volt nalunk igazgatovalasztas es most a regi elpucolt. Az uj meg nagyon rendes. Vegre. On

Egcsi! Vegre ott vannak szuleid. Szegenyek!
molkata

Manó!
Na ja, még szerencse, de tényleg ez a lüke mindent megnyal... :lol:
off
Annó vettünk egy olyan villámos gömböt, biztosan ismeritek, egy gömb amiben villámok cikáznak, a hülye azt is megnyalta és azt mondja megcsípte a nyelvét... :lol: én nem próbáltam, hozzáérni sem nagyon merek, iszonyodok a villámtól, Robi álma volt egy olyan, most ott porosodik a polcon...
on

Kata!
Szal tetszik Egonnak Bogi! :wink:
Szerintem Boginak is Egon. :lol:

Ez jó, pedig én is gondolkoztam rajta hogy feljelentem őket, mi van ha az a vegyszre rákkeltő amivel kezelik.
Egyébként kínai vacak, pedig olyan szép volt és tök tetszett volna Boginak.
A mostanit már én is körbenyalogattam, ez jó, nincs semmi íze, ez viszont német gyártmány...

Nadine!
Akkor jó, megnyugtattál, akkor adom neki minden kaja után, a popsija nem csúnya, szal szerintem nem olyan vészes lehet, de majd nemsokára megyünk szurira, akkor majd mondom dokinéninek nézze meg, hogy mennyire gáz, addig meg ecsetelünk, meg figyelem neki, hátha addigra elmúlik.
Tényleg, Petrának megoldódtak már a kaki gondjai?

Bogi egész nap alig evett, most pancsi előtt bezabált 60ml, majd fürcsi után 140ml-t, kiváncsi vok meddig bírja a 200ml-vel.

Léptem csajok, jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Kata!
Én tudom milyen az a szőnyeg, olyan szivacsos féle, és úgy kel összeilleszteni mint a puzzle-t, és azokban betűk meg számok vannak amiket ismét ki lehet venni, és tök szép színes.
Ez az?
Már csak azért, mert én is pont ilyent akartam Boginak vadászni, a szőnyegen játszani rajta, de akkor szó nem lehet róla...nem kell olyan...
Vendég

Hencsi! Azért nem árt az óvatosság ezzel az ecsetelővel!!!! Szintén baráti társaságban fordult elő: a glicerinbóraxos ecsetelővel egy sor kellemetlenségük akadt. Lényeg, hogy a kb. 5hónapos kisbabának néha véres gombostűfejnyi vér volt a székletében. A kh.-ban vizsgálták jobbról-balról, már végbél szondát is felvezettek neki, de nem találták az okát. Az anykuka többször is rákérdezett a háziorvosnál is és a kh.-ban is, de mindenki kizárta az ecsetelőt. Egy ismerős ismerősét -gyógyszerész kutató-valahonnan sikerült megkérdezni erről a dologról. Ő mondta az anyukának, hogy hagyják abba az ecsetelést, mert 99,9%-ban biztos abban, hogy ez a felelős érte. És meg is tudta indokolni, hogy miért! Amint abbahagyták az ecsetelést -próbaképp- a 2. nap után már nem volt vér a kisbaba székletében. Már minden rosszra fel voltak készülve lelkiekben és ezután fellélegzett az egész család. Végre tudtak nyugodtan aludni, élni.
Amúgy már mi is dobtunk ki hasonló kisbabának szánt játékokat.

Kata, Ckat-apa :D ! Szerencsére már elindult az ügy, a M.B.-on folyamatban van. De nem undok dögök? Megérdemelnék, hogy meghurcolják őket.

Na, nem puffogok tovább, jó éjt!

PS: Apát regisztráltam, talán nemsokára megírja a szüléstörténetet az ő szemszögéből.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka!
Nekem is dettó így hullik a hajam, engem igazábol a legjobban az zvar, hogy folyton hajszálat találok Bogi kezében, szerintem ő az ágyról a létező összes hajszálat megtalálja... :cry:

Tényleg léptem, jó éjt.

Egcsinek meg szép napot!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na Tücsi, most aztán nem nyugtattál meg, a fene ezekbe a vackokba...
Miért most jött ez a hülye szájpenész...
Más nincs szájpenészre?
Vendég

Hencsi! Az! :cry: De, lehet, hogy markafuggo. Nemtom, milyen markaju volt.
molkata

Kata!
Akkor sem kell már olyan, azt mondja Robi valszeg pvc bevonata lehetett, ami rákkeltő, az meg nem kéne... :shock:
Vendég

Nekunk sem kell az biztos.
molkata

Jo ejt mindenkinek!
molkata

Megtalaltam a kepet rola:

Kép

Mostmar tenyleg megyek hunyni.
molkata

Kata!
Na erre gondoltam én is!

Most látom csak!
Egonkának nagy nagy GRATULA a 4hónapjához!!!
Sok puszit neki!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztooooook!!!!!!

Nem tűntem el, olvasgattam amikor tudtam, de írni nem jutott időm. Pedig sokszor szerettem volna.

Most is rövid leszek, mert már nagyon későre jár, viszont olvastam a találkozóról, és arra én is szívesen beneveznék.... csak egy gondom van, mégpedig az, hogy hogyan jutok el oda ?!párom dolgozik, nekem meg sajna nincs jogsim :cry: Van esetleg valami járat, ami az Ikeához ( vagy közelébe) megy?!

Manó: esik nálatok a hó? Irigykedem!!!! Én nagyon várom már a havat!

A hajam nekem is brutál módon hullik :? Remélem már nem sokáig, mert lassan nem lesz hajam.... :roll:

Holnap próbálkozom a visszaolvasással, és reagálok.
Addig is teszek fel képeket.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép Blankám
Kép tesók :-)))))
Kép Blanka ( becenevén I. Béla)
Kép Bálintkánk ( II. Béla :-)))) )
Kép :-))))

Kép
Kép
moni1973

Bocsi a sok képért, ráadásul elég nagyra is sikeredtek :oops:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hencsi :)
Köszi, ari vagy! :)

Kata :)
Nekünk is van hasonló szőnyeg, csak az udvaron, hogy a gyerekem ne törje össze magát a betonon. 8)

Gyerkőcök cukkerek! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Azért puzzle-s szőnyegek védelmére kelek mostan: mi kaptunk a húgomtól 2 csomaggal, Pécsett vette anno 2004-ben, s azok nem büdik, szájba véve semmilyen ízük nincs. Na, szal szerencse kérdés, jót is ki lehet fogni.
S 2005-ben karácsonykor Edina anyóstól kicsi kméretűt is kapott, azon számok is voltak, azt Szászrégenben vette, s az sem vót büdi.
Most légy okos Domokos.

Lepedő nálunk is úgy néz ki, mintha skalpom vette volna valaki. Szerencsére Grétu nem olyan gyűjtögetős, ő is, mint kicsi nővére, csak a möszikékre bukik, az van soxor a kezecskékben.

Tegnapi fejés eredménye: 445 ml :( :( :cry: :cry: :( :(

Kép
kissmanó

Sziasztok, gyors életjel, jól vagyunk, csak rohangálunk egyik vendégségből a másikba, meg hozzánk is jönnek. Móni nagyon szépek a gyerekeid, jó lenne ha tudnál jönni, nekem nincs plusz autósülésem, de a 18-as végállomásánál (Hüvösvölgy) fel tudnálak venni és mehetnék együtt az IKEÁ-ba... Na?

Manó: szerintem ne keseredj el, azért nem olyan kevés ez a fél liter, valaki már ettől is nagyon boldog lenne... Szóval sokkal több,mint a semmi, bár tudjuk maximalista kedves Hölgyem, de fel a fejjel és tessék örülni még ennek is!

Orsikám boldog névnapot neked!

Na pusszantás, majd még jövök!

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Móni! Üdv újra itt! Édesek a Bélácskáid!:lol:

Manó! És emellett mennyit eszik Grétus? Szopi után vagy helyett fejsz? Nálunk sincsen meg a korábbi mennyiség (de inkább nem írom meg, hogy mennyi az annyi). Bízom benne, hogy ez csak átmeneti és hamarosan újból minden a régi.

Hencsi! Lehet, hogy inkább magamban kellett volna tartanom? Nem akartalak elrémiszteni az ecseteléstől, de úgy gondoltam nem árt tudni, hogy ilyen is megtörtént. Magamból indultam ki már megint.:|

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jóreggelt!!

Képzeljétek éjjel szopinál annyira kómás voltam,hogy olvasatlanul töröltem Móni sms-ét! Hihetetlen! Előző éjjel kerestem a telefonom és a szennyestartóban találtam meg... Pedig egész sokat alszunk :?

Móni szerintem egyszerű nekünk innen a kerületből együtt menni. Mekkora a babakocsid? Mert én nem gondoltam vinni,így ha jól össze lehet hajtani, alapjáraton kombi a kocsi csak jól álcázza ( VW polo) :oops: És gyönyörűek az aprók!!

Andi,köszönöm neked is! Kitartás a vendégekhez!

No sírás van apánál....

puszi
Vendég

Sziasztok!

Most próbáltuk apával kitölteni a mesekvízt. Egy csomót tudott amit nem fogadott el a gép. Ilyenkor mi van? Tökre beidegelte magát :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

há ez az, pl. tudom én is, hogy az egyiket úgy híjják, hogy "apu és én" s mégsem tecc neki.
télleg, akkó mi van?

Amúgy hajnalban meg reggel elfogadja a cicit, halvány löketem mennyit eszik olyankor. Azon felül a napi adag olyan 640 ml. körül mozog. Van mikor szinte eléri a 700-at, de volt már 600 is.
A bajom csak annyi, hogy szombat dél óta nagyon esik a kifejt adag. Határidőm vasárnap jár le, addig ha lesz valami, nagyon boldog leszek, ha meg nem, akkor addig volt, oszt kész. Kezdik nem bírni a cicijeim a sok dögönyölést.

Kép
kissmanó

Enikő, én is így jártam. Tökre bosszant pl., hogy a pompomot sehogysem fogadja el. Sem pompomként, sem pom-pomként, sem pompom meséiként. Á, csak felidegesíti magát az ember. :lol:

Móni, nagyon édi a bébid, de Blanka meg egyszerűen gyönyörű!!! Ha nem lenne ennyi idős, lehet, hogy mégis az ő kezét kérnénk meg, ha már Bogi itten csapodárkodik Egonnal. :wink: Pedig már ki is öltöztünk, hogy induljunk Kiskunhalasra lánykérőbe. :lol: :lol: Kép egy igazi gentleman

Kép
nenoke

Idegbeteg apánk, úgy beidegelte magát rajta, hogy aszittem szétveri a klaviatúrát :shock: Mondtam neki, hogy már bénom, hogy idehívtam segíteni :? Csak nálunk ő a tévébuzi, és szinte mindet tudta (1-2 kivételell) hogy milyen mese.... És nem volt sikerélménye, és tiszta rosszul van :lol: :lol: :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dorka! Vitamint szedsz?
Sztem Balázzsal nincs gond. Olyan szépen tartja a fejét már régóta, hogy nem hiszem, hogy bármi szabályozási zavar lenne. Tudod, vmit korán kezdenek, vmit később. Kis autonóm lények :D
Ha akarod serkenteni, nekünk ilyen gyakorlatok voltak: Hason fekve, két karját behajlítva behúzod az álla alá, és hintáztatod a könyökén. Hasról hátra fordulásnál egyik oldal kar, láb kinyújt, másik láb has alá betol, és így átbillenteni. Hátról hasra egyik oldal kar, láb kinyújt, másik láb keresztbe, és lerak, utána másik kar is keresztbe, és letámaszt a földön. Mindezeket nagyon érdekes játékokkal lekövetni, hogy úgy vigye a fejét, amerre fordulni kell. Meg ha nem utálja, fordítsd párszor oldalra, és hagyd úgy játszani.
Ja, és Ádám 2 hete még oldalra se tudott fordulni, nemhogy át!

Szia Ckat Apa! Örülök, hogy regisztráltál! Nagyon komoly az a kép Borsról! Ha lányom lenne, lecsapnék rá ;)
Ckat! Gondolkoztam a Borst vagy Borsot kérdésen. Ha Ádámból Ádámot lesz, akkor sztem a Borsot a logikus. De nem vagyok nyelvész.

Tücsi! A sors meg fogja büntetni őket! :twisted:
Én akkor mondtam fel, amikor elkezdtünk próbálkozni, mert azt hittem, stressz alatt nem fog megfoganni (a felmondás után 3 héttel, de még a munka alatt fogant). Erre a főnököm: Jobb is így, legalább nem terhesen rúglak ki. De én csak röhögök rajta, mert nála ez a harag jele volt, amiért ott hagytam őket. ;)

Moni! Hellooooo!
Vendég

Henchy nekünk is ugyanolyan rágókánk van és most megnyaltam tényleg olyan ahogy írtad.Pedig még be is volt áztatva sterilizálóba.Marha jó!Dobom is a kukába!De jó,hogy írtad.
pillangó7

Sziasztok!

Dorka igaza van Borinak minden baba más ,nincsenek határidők amire teljesíteni kell.
Nyunyi soha nem aludta még át az éjszakát,most ez a fogzás még sz@rabbá teszi kezdek teljesen lemerülni.én meg ezért irigykedem!

Bridzsi

Kép
esztora

ha irígykedésnél járunk, vállalnám ám az éccakai akár 2 kaját is, csak anyatejjel. ahogy bírtam Adriával az éccakázást 2 éves koráig, most jobban bírnám.
de azzal vígasztalom per pillanat magam, hogy a jányom hajnali 1/2 4-kor cicizett valamit, majd 1/2 8-kor ismét. olyan 1/2 10-kor megint (na, akkor már csak pár kortyra futotta, mert közben 8-kor kifacsartam magamból 115-öt), s most, mikor szinte déli 12 óra, míg elmentem Edináért a suliba, Apukám mondta, hogy vigyorgott, majd "lőtt a törökökre", s a végén az eredmény bealuka a bűzt árasztó pelusba. s ennek fél órája. Namármost ha éhes lenne, ordítana. Én meg szippantgatom magam, meg vedelem a laktoherbet. S azon elmélkedem, hogy valószínű ha nem történik valami csoda, akkor már szerdára nem elég a fagyasztóban az aranytartalék.
Adriának is cipőt kéne venni, nincs nit a lábára adjak ebben a hóban, Edinával tanulni kéne, Grétu ha felébred tiszta pelus + kaja, ebédnyomok még szerencsére vannak a hűtőben, fejni kéne jó sűrűn a semmit, Adrit és Apámat fel kéne vinni Bükszádra.... jobb ha nem is folytatom.

Kép
kissmanó

Halihó!

Igen, a talira mi is benevezünk!

Disneys rágóka nálunk is volt, nálunk én nyaltam meg, és dobtam a kukába.. Ja, előtte próbáltam kifőzni, hátha attól helyrejön, de semmi. Hol vannak ilyenkor a fogyasztóvédők??!

Puzzle-os játszószőnyeget én is szerettem volna. Most akkor nyaljam meg a boltokban, hogy jó-e? :lol:

Kép

Kép
monccs

Pillangó - végül nem küldtél képet, pedig írtam ám a címem.

Kép
kissmanó

Manó! Teljesen együttérzek. Én teljesen nekikeseredtem, hogy minden igyekezetem ellenére (homeos tejfakasztó, more milk, fejés, szopi 2,5 óránként + fejés) egyre kevesebb a tej. Pedig már így sem elég Daninak.
De fel a fejjel, csodák még vannak! :)

Kép

Kép
monccs

aszta..... Barbuli meg Léna babó sem aprózták el a dolgokat. S így megálmodni, letárgyalni dolgokat..... kívánom, hogy a tesó várás érkezés csak annyiban különbözzön, hogy legyen egy sikeres gátvédelem.

Télleg: akik még tartoznak a szüléssztorival, azok Mikulás ajándéknak szánják?

Hencsi: Rózsa / Christine mikor is kéne jöjjön?

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?