Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A férjem parafenomén. Mielõtt rosszra gondolnátok, olyasmit tud, amivel nem lehet pénzt keresni. Viszont nagyon szeretnénk tudni, mit kezdjünk ezzel a dologgal. Honnan van, mire jó, milyen implikációi vannak, stb.
Ha itt van vki hasonló adottságokkal, kérem, írjon. De annak is örülnénk, ha írnátok olyan fórumot, ahol van ilyesmirõl szó, lehet hasonszõrûeket találni.

Dália
Dália
 


Valaki írta hogy a Vágó Istvánnak (talán a könyv és film topicban) van egy ilyen mûsora, és õt konkrétan is nagyon érdeklik ezek az emberek, várja a jelentkezésüket.
Ha beszél a férjed vele, õ biztos a mûsorkapsán sok ilyyen emberrel van kapcsolatban, szerintem ott tudnak segjteni.

Azt hiszem csütörtökön megy a mûsor az ATV-n X-aknák néven.
Névtelen
 


Szia Dália! Ha már bedobtad a témát, áruld el azt is, ha nem titkos, mit tud a férjed? Én ugyan nem vagyok hasonszõrû, nem is ismerek személyesen senkit, akinek lennének efféle képességei, de azért érdekelnek a különleges emberi tulajdonságok.
 

 
 

Dália!
Amennyiben szakemberhez szeretnél fordulni, akkor keress rá a neten PAULÉNYI TAMÁS-ra, aki a téma kutatója. Ha jól emlékszem, akkor az MTA Parapszichológiai Tanszékén dolgozik.
Régen rengeteg mûsorban volt látható, õ az, aki mindent tud errõl a témáról/amit persze lehetKép/, nagyon kedves ember, nyugodtan forduljatok hozzá bizalommal. Mérni is tudja ezeket a nem látható energiákat, pl. a Egeli féle bioenergiamérõvel. Sõt, abban is segít, hogy hogyan kell/lehet ezeket a képességeket fejleszteni. Õ nem kókler, hanem kutató, így tuti, hogy nem kerültök rossz kézbe. Õmaga is remdkívüli képességekkel bíró ember.
Csi
Névtelen
 


Sziasztok!
Névtelen! Köszi, de a Vágó azért nem érdekel, mert biztos szerepelni is kéne, az pedig nem nekünk való.
Csi! köszi, ezt mindjárt meg is nézem. te honnan tudsz róla? mit tud õ? ezzel picit az a problémám, hogy a férjem nem tárgyakat manipulál, úgyhogy nem tudom, ezt ki lehetne-e mutatni?
Kiváncsi! Nem titok. Kép Elsõ látásra (egy pillantásra) fel tudja mérni vkinek a jellemét - a lelkét, ahogy õ mondaná. Hozzáteszem, nem vagyunk vallásosak, és nekem már a lélek mint születéstõl adott vmi képzete is gyanús, mégis muszáj elhinnem. Szóval megnéz egy fényképet, majd 10 percig tud részletekbe menõen arról, hogy milyen ember az illetõ, mik a fõ tulajdonságai.
Dália
 


Dália!
Rosszul írtam, helyesen Paulinyi Tamás, és nagyon sok oldalt kidob a gép, de nem volt türelmem végignézni, szerintem, ha végignézed, elérhetõséget is találsz, na és mindent, amit róla tudni kellKép
Csi
 
 


Dália, ez tetszik! Kép Küldök majd képet, kíváncsi vagyok, mit állapít meg rólam a férjed. Nem mostanában lesz, mert nincsenek meg hozzá a technikai feltételeim, de majd...! Szia!
 


Dália, nem írsz egy e-mail címet, engem nagyon-nagyon érdekelnek az ilyen dolgok! Én mondjuk beszélgetés alapján tudom belõni a jellemét valakinek, de ez inkább tapasztalat és kevesebb intuíció.
De van egy esetem, amikor úgy érzem csõdöt mondtam. A férjed véleményére kiváncsi lennék, talán tudna nekem segíteni..
 
 


Köszi Csi, egyelõre csak a rossz nevet néztem, csodálkoztam is, hogy a keresõ nem adott ki semmit.
Bogi! Pont ez a lényeg, hogy neki nem kell semmi mellékes, mint nekünk átlagembereknek Kép. Írok e-mail címet: dalia_hu@hotmail.com.
DE kérlek szépen, csak akkor küldd el a képet, ha nem csak kíváncsi vagy
(Kíváncsi, ez rád is vonatkozik! Kép),
hanem nagyon FONTOS, hogy megtudd, milyen ember az illetõ. Talán rá tudom venni a férjem, hogy véleményezze. Õ ugyanis nem tudja még, hogy én kikotyogtam a dolgait egy ilyen topikban, nagyon NEM exhibicionista alkat, és valószínûleg nem venné jó néven, ha most szórakozásból elkezdenétek tesztelgetni.Kép
Ugye megértitek?

Dália
Dália
 


Dehogy, Dália, nem tesztelni akarnám.. Ez egy baromi jó képesség lehet. Én is nagyon szeretnék ilyet, igyekszem is fejleszteni ami megvan.
És tényleg nagy segítség lenne a részérõl. Írok e-mailt!
Köszi
 
 


Dália!
Talán te tudsz segíteni. Tegnap írtam az asztrológia topikba(legfelül) megköszöném,ha benéznél oda! Akkor még nemfigyeltem,hogy van egy ilyen topik is.
Köszönöm
Agódó
Névtelen
 


Bocs nem itt,hanem a gyerekek-nél(nem regisztráltaknál)írtam,az asztrológia topikba.
Agódó
Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron