A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!

Túl vagyok az első szurikon!
Igaz,hogy remegett kezem lábam, de túl vagyok rajta, és hősnek érzem magam :lol:

Igazatok volt! Nem volt se fájdalmas,se bonyolult!
Szép napot mindnekinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Mindenkinek szép napot!

Gina
Gratulálok!!!Én is biztosan így éreztem volna a helyedben!persze,hogy letaglózott a hír,ez természetes!Lassan hozzá szoksz a gondolatkoz és még élvezni is fogod!A babás topikban segítenek a lányok ha kérdésed,kétségeid lennének!

Nyunyi
Akkor hajrá :D :D

Elan
Az ájulás a terhességtől van,nyugi :D

Rebe
Nyugi,írtam hogy ez normális!Majd 2 nap múlva meg az lesz a baj,hogy nem lesznek ilyen tüneteid :wink:
gabicsibe

Sziasztok! Végre visszaolvastam, és tudom írni hogy:

Trin, szívem! Nagyon örülök Nektek! Olyan nagy boldogság ez nekem is :D Köszönöm, hogy jöttél! Gyere még!!! Mesélj majd a csütörtökről is ám! Puszillak! :D
Rebe, szívből gratulálok!! :lol: Nagyon ügyesek vagytok! Ilyen szép HCG-vel nagyon esélyes vagy az ikrekre! :wink: Mennek a drukkok csütörtökre is!
Elan, gratulálok! Látod, ott az a picúr! :D Várlak a szerdai jó hírekkel!
Gabicsibe, nem csodálom hogy szép napod volt! :D Jó látni a babás listában :D Te minden nap eszembe jutsz.... ugyanis a férjem minden nap megkérdezi, hogy "Na, kívánod már az uborkát??" :lol: :lol: :lol:
Zsókuci, örülök hogy nincs semmi gyulladás és ilyen jó élmény volt a W. dokinál tett látogatásod :D Március?! Ennek is örülök! :)
Kriszti, Te aztán nem kíméled magad edzés terén (sem)! Le a kalappal, bár arra kíváncsi lennék, hogy honnan is kell lefaragni azt a 10 kg-t, hmm? Privit sajna nem kaptam :( Kismami a jövő hónapban?! Szuper!!!
Törpehzs, Te mindig úgy feldobsz a hsz-eiddel, aranyos vagy nagyon! :lol: Vigasztalós korszak (ez már tuti elmúlt!).... avatarcsere... Miss Piggy... jókat derültem :lol: A szurival ügyesen elbántál, csak így tovább!!
Csibe, olyan jó hogy jelentkeztél :D Köszi a drukkot!! Ti is hamarosan újra próbálkoztok... remélem, hogy most sikeresek lesztek! Figyellek ám! :wink:
Nyunyi, sajnálom hogy Te és Ördi is lebetegedtetek :( Sajnálom azt is, hogy most nem kezdetek, de biztos megvan az oka, hogy miért nem vághattok bele! Annak örülök, hogy itt vagy velünk továbbra is :D
Nika, nagyon sajnálom :cry: A pozitív teszt után ez hatalmas csalódás lehetett :cry:
Vic, drága! Nagyon sajnálom! :cry: Tudom, hogy nehéz, de hidd el, sikerülni fog! Egyelőre ne gondolj a lombikra, az örökbefogadásra meg pláne ne! Csak az előtted álló "feladatra" koncentrálj, jelen esetben a következő inszemre! Nagyon drukkolok Neked! Puszillak!
Vucuska, jó pihenést, érezzétek jól magatokat!
Jezsoerika, gratulálok a szép eredményhez!
Gina, gratulálok a picúrokhoz! :D
Vikkata, Sehike, Krisztamili, Arjudo, Nonóka ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Drukkolok ezerrel!!!
Nonóka, apósod hogy van? Olvastam, mi történt vele :cry: Sajnálom!

Sehike, Zsókuci, köszönöm a kérdést, jól vagyok :D Csütörtöktől hétfőig feküdtem, azóta csak pihengetek. Ha elfáradok, vagy utrózok, akkor egy-egy órácskára ledőlök a kanapéra, olvasgatok, zenét hallgatok meg ilyenek. A hasam nem mondanám, hogy fáj, de "érzem".... a derakam az viszont kimondottan fáj. :( A mellemből a mensi előtti fájdalom pénteken tűnt el, azóta csak teltnek érzem.....
Csütörtök reggel nagyon émelyegtem, a férjem egyből kérdezte: "Hű, terhes vagy?" Olyan jót nevettem, olyan aranyos a drága :D

Kép

KépKép
anett_1

Gina és Estike!

Remélem jól írtam a neveteket, bocsi ha elírtam.
Lehet, hogy Ti kerestetek telefonon de szombaton beszéltem rajta, amikor ismeretlen számot írt ki, vasárnap pedig nem voltam a szobában amikor csörgött.
Amiért írtam, hogy 12 mm-es a petezsák, és november 6-án megyek ismét ultrahangra.
Bocsi hogy nem hívtalak vissza benneteket, ha egyáltalán Ti voltatok, de mostanában belefutottam elég sokszor, hogy ismeretlen volt a szám aki keresett, visszahívtam, és kiderült valami piackutató cég, vagy nyelviskola akart velem elbeszélgetni.

Üdvözlettel: Toldi Kriszta :D
toldikrisztina

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is, csak az elmúlt napok eléggé zűrösek voltak, mindig mentünk valahová :? Pénteken voltunk a Titanic-kiállításon, nagyon jó volt, és egyben félelmetes is. Maga sztori ugye ismert volt, de mégis döbbenetes véletlenek váltak számomra is ismertté. Szóval jó volt, bár kicsit többet vártam tőle.

Nika,
Sajnálom, hogy nem tudtok idén már kezdeni, vagyis csak évvégén, de ne búslakodj, így csatlakozol a 2008-as projekthez, amiben már vagyunk páran :wink:

Törpe,
Na, örülök, hogy nem hagyott rossz élményt az első szuri. Ugye, hogy nem is érezni azt a pici tűt? :D Bejött akkor a jelszó: „nem is érezni” :lol: :lol:
Még bejöhet az ikres álmod… :wink:

Kriszta,
Megy ma a privi. :D Amúgy írtam egy rövidet, remélem, megkaptad. A lényege az volt, hogy az előzőt, amit küldtél, nem kaptam meg… :roll:
A görcsöléssel kapcsolatosan: remélem, hogy azóta már elmúlt, és ne add fel, mert ez tényleg nem biztos, hogy rosszat jelent! Remélem, hogy a vérvételen is meggyőznek erről :wink: Már csak pár nap… :D Nagyon-nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Remélem, jó volt az esküvő!

Vic,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira :cry: De majd legközelebb! :wink:

Vucuska,
Örülök nagyon, hogy jobban van a lelkecskéd! Nagyon jó lenne, ha tudnál jönni a talira, ha előtte való nap szólsz, még az is tökéletes, csak gyere :wink:
Bár már ezt nem olvasod, csak, ha hazaértél, de nagyon jó pihit a Bakonyban :D

Mazsola,
Drukk a kezdéshez, na meg a HSG-hez. Gyere gyakran! :)

Sehike,
Hát, ami jár, az jár – még ha az letolás is :lol: :lol: Remélem nagyon, hogy a kisfiad jól érzi a benti változásokat! :D Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Jerika,
Nagyon szuper hírek! Örülök, hogy ilyen ügyesek voltak a petikék! :D:D:D Holnapra drukkolok!

Nyunyi,
Sajnálom a defektet :evil: Remélem, hogy okkal (baba miatt) vagy rosszul, és nem valami fránya vírus :roll:
Rossz volt olvasni a szomorú soraidat… Ha bármiben tudok segíteni, vagy csak szeretnél róla írni, keress meg nyugodtan priviben, vagy ha gondolod megadom a mail címemet… remélem, nincs nagy baj :roll: És mi is imádunk! :D

Rebe,
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elan,
Sajnálom az ájulást :shock: Gondolom, hogy megijedtél… de ez az állapotod velejárója, úgyhogy ne pánikolj :wink:
Babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gina drága,
Gratulálok az ikrekhez! :D:D:D Teljesen normális, hogy vegyesek az érzelmeid, de ez azért jó hír :D Ha gondolod, szívesen várunk az egyel lentebbi babás topikba, ahol több ikres anyuci és kismami van, ott kaphatsz bíztatást! :D És van ikres topik is, úgyhogy hajrá keresgetés :lol: :lol:

Anett,
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :D Köszönöm, hogy örülsz a tavaszi kezdésünknek. Remélem, addig nem jön semmi közbe :roll: (na, már most parapiri vagyok, mi lesz később :lol: )
Neked is nagyon drukkolok! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nonóka, Vikkata, Arjudo,

Nektek is mennek a drukkok és a babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szép estét lányok!

Törpe,
Na látod. Örülök, hogy nem volt vészes az első szuri. Meglásd mire észbe kapsz, már ott a leszívás! :wink:

Gabi,
Igen, igen, mondtad! Csak hát aggódom, én is kicsit parás lettem! :D

Anett,
Köszi, drága vagy! :D Örülök, hogy jól vagy. A derekam nekem is fájt, már a beülti után nemsokkal. Szurkolok nagyon!

Zsókuci,
Mi is megyünk a Titanic kiállításra jövő vasárnap, hát kíváncsi vagyok én is!

Kép mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kukk!

Sziasztok,nagyon arik vagytok,hogy kerestek!!!!!!! :) Kicsi Zsókucim küld el léci a mail címed!!!!! :roll:Puszika Neked!!!

Remélem mindenki jól van !!Jóccakát nektek Lányok!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszta, Nyunyi,
Küldtem privit! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Helló Toldi Kriszta!

Igen mi vagyunk azok!Látom ide találtál te is!Maradj is itt légyszi,vagy majd gyere át a babásba!De mindeggy mert én leszek itt is ott is!6.-án találkozunk!

Puszi!
gina25

Zsókuci!

Írtam privit, köszi megkaptam a Tiédet! :P
Puszii!!!

Anett!

Nagyon szurkolok Neked!! Biztos sikerült! Mikor lesz eredmény? :P

Törpe!

Örülök hogy elkezdtétek a szurikat! Ügyi Vagy!!!Hajrá! Írj ám meg mindent!

Nyunyi!

Hogy Vagy? Újabb hányás, hányinger?

Gina!

Nálunk a párom szeretne nagyon ikreket, én is megijedtem a gondolatra is, de igaz hogy nem lehet egy egyszerű szitu de olyan szép és rendkívüli.... :P

Az összes kismamának további nagyon szép terhességet kívánok!!!

Lányok!

Nem Ti írtatok itt arról hogy hol van Pesten olyan összeférhetetlenségi vizsgálat? Valahol olvastam róla, önköltséges és vérből meg spermából csinálják. Tudjátok, van olyan hogy egy nőnek egy adott pasitól nem lehet gyereke. Állítólag ezt ki lehet ezzel a vizsgálattal szűrni. / ha jól tudom/ Ha valaki tud erről valamit írjatok,előre is köszi!
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!!!
Na megyek mert sír a fiam hogy nem az Alonso nyert, megszakad a szívem...sok puszi Mindenkinek!!!!!

Kép
krisztamili77

Szép estét mindenkinek!

Lányok köszönöm!
Kép

Egész nap hősként ünnepeltettem magam apával! :lol: Aranyos volt , jól tűrte :lol: :lol:

Viszont folyamatosan fáj a fejem már két napja! Tutti ez a fránya hidegfront :twisted: Valakinek valami jó trükk?

Krisztamilli!
Én Kiminek, apa meg Hamiltonnak drukkolt! Szerencsér nem volt sírás :lol:

Anett
Örülök,hogy jó kedvre derítelek! Kitartás neked még erre a icipici időre! Nagyon drukkolok! Remélem neked már nem lesz szuri többször, max tesó projectre! :wink:

Rebe,
ma gondoltunk bele először Apával,hogy ha minden jól megy akkor már 2 hét múlva pocakban az embrió(k)!
Írtam egy kérdést püben!Előre is kösz!

Zsókuci,
az ikreket is jósold meg, és akkor biztos bejön! "nem is érezni" :wink:

Ahogy a táblát néztem sok esemény lesz jövő héten is :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Ment a válasz! :D

Krisztamilli,
Szerintem az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban csinálnak ilyet: http://www.gendiagnosztika.hu/

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Rebe köszönöm!
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi, olyan üres nélküled a topic, ha tudsz, kérlek, gyere gyakrabban! Hiányzol nekünk!
Törpe, megérdemled a dícséretet, nagyon ügyes vagy :) Mit szúrsz amúgy? Merionalt?
Anett, már csak két nap, gondolom, izgulsz ezerrel :) Nagyon szorítok Neked!
Zsókuci, a Titanic jó lehetett, mi is készültünk rá, de már látom, hogy el fog maradni :) Valahogy mindig lecsúszunk a kiállításokról. Viszont ma megyünk a Tropicáriumba, ahol már egyszer voltunk, és nagyon-nagyon jó hely. A dolog különlegességét az adja majd, hogy összekötjük egy kis vezetési gyakorlattal, remélem, épségben megérkezünk :)
Rebe, nagyon megértelek, hogy parázol, és is ilyen vagyok. Remélem, idővel "kinövöd", én már kész önfejlesztő tréningeket tartok magamnak, hogy lazábban fogjam fel a dolgokat.

Velünk az van, hogy ma beléptünk a 6. hétbe, ennélfogva egyre többször elsétál az ablak alatt a rókacsalád, de egyelőre nem jöttek be. Reggeltől estig hányingerem van, és én, aki imádom az édességet, undorodom mindentől, ami az. Szóval nagyon bízom benne, hogy szerdán tényleg látom az UH-on azt a pulzálást :)
elan

Anett drága!
Megírom mégegyszer ma éjjel..... :wink: Puszi neked!Jónás naptárt alkalmazzuk, hátha beválik...Egyszer nekünk is összejöhet....

Törpe!
Ki is használtuk....:lol: :lol: De még vásárolni is lusták voltunk elmenni...Gratulálok az első szurikhoz!Ügyes vagy!!!Reméljük első, é sutolsó stimud!:)

Táblában nincs változás...De dobok egyet, legyen ezen az oldalon is.... De előtte átnézem. :roll:
Vendég

Gina!
Gratula az ikrekhez...(Én mindenképp ikreket akarnék....) :lol: :lol:

Krisztamilli!
Gratula a hugodnak!Biztos nagyon szép menyasszony! :wink: Jól szórakoztatok?

Elan!
Vigyázz magadra nagyon!Nem jól hangzik ez az ájulás dolog! :roll: :roll:

Csibe!
Örülök, h jelentkeztél!Jó hallani a régi motorosokról is...Sok az új lány, nem is tudom, ki hol tart, mert ők nincsenek a táblában....
Úgyhogy aki még nincs, az küldje az adatait....Ha nem , akkor sajnos nem is nagyon fogjuk tudni, ki hol tart....... :roll:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk. 2 kicsit kaptunk vissza. 5 meg megy a fagyiba.
nov.2. kell mennem vérvételre. Kicsit tulstimus lettem, sok folyadék, fehérje van rendelve. Egyenlőre nem kaptam infuziót.
Most megyek és pihenek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szijjasztok!!! :P

Elan Babám!!!!Aranyos vagy nagyon!!!!!!!Jól esett!!!!!!!!! :P Igérem jövök ,nem tünök el!!!! :wink:

Erikám!

Gratulálok Kicsikém!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Zsókuci! Örülök, hogy tetszett a Titanic kiállítás. :D Én is megnézném szívesen, de a férjem érdeklődését ez a kiállítás most nem nagyon keltette fel :?

Krisztamili, 2 nap múlva, szerdán :wink:

Törpehzs :lol: Elképzeltem, ahogy ünnepelteted magad.... :lol: Tegnap este nálunk se volt sírás. Végig drukkoltam, sikoltoztam és tapsoltam a futamot... ugrálni nem ugrálhattam a szoba közepén, mert a férjem folyamatosan csitított: "Cica, a babák, a babák!" :D A végén persze nagyon-nagyon örültem! Ebből gondolom már rájöttél, hogy Kiminek drukkoltam olyan nagyon! :wink: Csudajó volna egy hasonló hangulatú szerdai nap!

Elan :D Látni fogod! :D

Rebe, Ti hogy vagytok?

Kriszti, várom!!! :wink: Próba szerencse, tegyetek meg mindent! Khm... :oops: :oops:

Jezsoerika+++++++++++++++++++++ Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!

Nyunyi, jó látni! :D

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Lányok!

Elég rossz hétvégém van :( nagyon beteg a kutyusom lehet,hogy elfog pusztulni :( mindennap kórházba rohangálunk vele és fél napokat ott töltünk.Iszonyat fájdalmai vannak már 3. napja nem aludt csak ül szegénykém :( Szerencse hogy velem van manócska,mert csak ő tartja bennem a lelket!Gondolnom kell rá is,hiszen már felelős vagyok érte is.
Milyen gonosz az élet egyik oldalon ad a másikon pedig elvesz!
Bocsánat,hogy ilyen szomorú dolgokat írok,de ti vagytok a második családom és valakivel meg kell osztanom a bánatomat. :cry:
Ne haragudjatok!

MIndenkinek millió babatapi
gabicsibe

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Én már totál "depi" vagyok, nehezen fogom kibírni szerdáig. /Hát még a szerdát!/Totális menstruációs tünethegyeim vannak, már nincs sok reményem a sikerre. :cry:

Kriszti!

Köszi az érdeklődést, szép volt igen, lagzi nem volt mert majd jövőre lesz, amikor a templomi, most csak polgári esküvő volt. Buli volt utána a haverokkal de ott csak fél órát voltam aztán "söpörtem " haza.
Milyen adatokat írjak meg ? Első lombikos vagyok, 24-én lesz eredmény.Ha kell még valami légyszike írd meg. Amúgy hol lehet megnézni a táblát? :wink: Köszi!!!

Erika!

Gratula, pihenj!!!!!! :D
Én infúziót is kaptam de ittam rendesen és nem lett semmi nagyobb baj. /remélem már nem is lesz/
Jó pihenést!!!

Anett!

Akkor jó, én is ott leszek meg Sehike is!!!!
Remélem találkozunk!!! :lol:

Rebe!

Köszönöm szépen , megnézzük ezt a Géndiagnosztikai Központot, de a párom azt mondja várjuk meg a 2. lombikot. Nem szívesen, de ezt fogom tenni. Remélem, jól Vagy, köszi mégegyszer, puszi!!! :wink:

Kép
krisztamili77

Halihó!

Nem rég értem haza, nagyon sokan voltak ma főleg beavatkozásra kb.15-20-an.
Ennyi párt nem láttam egyszerre.

Zsugorodik lassacskán a cystám már csak 21 mm.
Pénteken megint kell mennem ,persze az Orgametrilt tovább kell szednem.
Péntekre viszem a férjem huncutkáit és nekem lesz Prolactin szint ellenőrzés.
Doki szerint 1-2 héten belül újra indulhatunk!!!

Pusszantás mindenkinek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabicsibe!
:cry: :cry: :cry:
Borzalmas lehet....nem is lehet ilyenkor vigasztalni! Manóka biztos erőssé tesz, de ettől még ez nagyon nagyon nehéz lehet! Sok sok erőt kívánok neked!
Kutyusodnak minél kevesebb fájdalmat!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Elan
Luveris Puregon koktélt!
Szóval van benne tollas is meg rendes fecskendős is! :oops: :lol:
Drukk neked a pulzáláshoz!

Krisztamilli!
Nem ér negatívnak lenni! Menstruációd nincs! A menstruációs tünetekre pedig azt szokták mondani, hogy az jót is jelenthet!
Szóval csak pozitívan! Itt máskor ilyenért röpködnek a virtuális fenékbe billentések! Én olyat nem tudok, de a többiekkel vigyáznék! :lol:

Anett!
Szerdáig már csak 2 nap! Gondolom egyre őrjítőbb a várakozás! Kívánok neked egy ünneplős, de nem ugrálós szerdát! :wink:

Bonya!
Dejódejódejó!
Még egy kis ciszta ijesztgető :evil: :evil: :evil:

Erika!
Gratula!
Vigyázz magatokra és egyél sok husit!
Egy kis kedvcsináló:

KépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Szép napot mindenkinek!

Anett!
Nem jött össze a levélírás, de ha felkelek, igérem bepótolom....MA úgysincs edzőterem, ünnep lévén, így itthon tengődöm délután...(Kissé képezni kell magam még, a sűrgősségi ellátásból) :lol: :lol:

Krisztamilli!
A korod, ha nem titok.....De gondolom 30....Valamint hoyg ki a dokid!És tényleg ne légy negatív!!!Nekem is volt mensi tünetem, sőőőőőt, majd leszakadt a derekam, ahoyg mensinél szokott! És sikerült!(Na, jó aztán mégse!) :cry: De ez lehet jó jel is....A táblát a hsz-eimnél szoktam felrakni...Anyukák,kismamák és Leendő anyukák, kismamák néven....Rákattintassz, és letöltöd...Ha nem megy, akkor küldöm emailban!

Erika!
Nagyon szorítok!!!!!!!Sikerülni fog, meglásd!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Vendég

Szép jó reggelt MIndenkinek!

Gabicsibe!

Nagyon sajnálom a kutyádat!Tudom milyen rossz, nekünk is volt egy ari kutyusunk, ő is sokáig volt beteg... hát igen néha kegyetlen a sors...mit mond az állatorvos? Gyógyulást a kutyusnak!

Törpe!

Nagyon jól estek a szavaid, még a párommal is elolvastattam, hogy "nézd, milyen rendes", szóval jót vigyorogtam, köszi. :P
Holnap úgyis kiderül minden...
Szép napot!!!!!Puszi!!!!Jó szurizást!

Kriszti!

Igen, a korom 30, a dokikám pedig a Szűcs. / a kis cuki/
Köszi, megpróbálom letölteni ha nem megy majd írok!!
Köszike, elkezdtem már megint reménykedni, hát majd kiderül...
Olyan rendesek Vagytok.... :wink:
Puszi

Kép
krisztamili77

Kép

Erika,
Gratula a kicsikhez! Pihizz sokat, kicsit majd sétálgass is, vigyázz magatokra!

Anett,
Köszi, jól vagyunk. Néha fáj a hasam, de nem sok időre, és elég hamar kifáradok, ha elmegyünk valahová. Már alig várom a csütörtököt, jó lenne tényleg látni, hogy ott vannak. Megy neked a drukk!

Gabi,
Nagyon sajnálom a kutyusodat! Tudom mennyire rossz egy állat betegsége is, aki szinte családtag. A kutyusnak kevés fájdalmat kívánok, semmi remény hogy meggyógyul? Kitartás nektek, és vigyázz magatokra!

Bonya,
Örülök a jó hírnek, továbba cisztazsugorító: Kép

Krisztamilli,
Ne csak reménykedj, hidd el, hogy ott vannak! Nagyon szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Törpe!

Te tényleg egy hős vagy! :D :D

Krisztamili!

Mi ez a negatív gondolkodás????
Tényleg el leszel fenekelve! :)

Gabi!

Együtt tudok érezni veled!
:cry: :cry: :cry:

Nyunyi!

Nagyon hiányollak Drága!
Máskor amikor megnyitottam az oldalt mindig Te voltál az első reggel!! Most pedig nézem és sehol nem vagy!
Ahogy tudsz gyere, mert már nagyon hiányzol!

Kép
nika28

Nika!
Szia! De rég voltál már te is!
Mikor kezdtek, vagy ez még a "drága-kiszámíthatatlan" mensik kérdése? Mikorra saccolod?

Csajok,
az normális, hogy minden szuri után szédelgek, és rohadt fáradtnak érzem magam, és fáj a hasam is? Ilyen hamar érezni? Azt hittem,hogy az első napokban nem érzek majd semmit!
A hasam szépen növekszik pedig még csak a második szuri adagon vagyok túl:(

Krisztamilli!
Örülök,hogy ma már pozitívabb vagy!
Akard nagyon erősen, és biztos sikerül! :lol:
Mi júliusban olyan rossz híreket kaptunk,hogy azt hittük sose lehet közös gyerekünk....ahhoz képest egész jól állunk :wink:
Nem is vagyok hajlandó elhinni,hogy nem lehet! :lol:
A legjobb helyen vagyunk! Szóval tessék beszélni a kis kapaszkodókkal! :wink:

Az eső szakad, jó itthon lenni! Holnap viszont borzalmas lesz dolgozni menni :roll:

Kriszti
el sem tudlak képzelni, ahogy tengődsz! Te folyton nyomulsz! :wink:
Azét jó pihenést!

Nyunyika? Merre jársz? Remélem csak Ördi foglal el ennyire :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Szijjasztok Kicsikéim!!!!
Köszönöm,hogy híányoltok,csak nem tudok jönni mert nem tudok mit írni,mert a káosz bennem egyre csak nő,ahogy jobb lesz kicsit igérem jövök annyit mint régen!!!! :cry: Ne haragudjatok Rám Kicsikéim!!!!Mindenkinek drukkolok!!És mindenkit ölelek és puszilok!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Törpe!

Itt voltam, de csak olvasó üzemmódban.
Bevallom őszintén, hogy nem volt kedvem pötyögni. :oops:

Fogalmam sincs, hogy mikor kezdünk......
Beszéltem Sz. dokival, nem tudom, hogy ezt írtam e.
A következő mensinél kell telefonálnom és akkor megbeszéljük a továbbiakat.
Ha a többi mensi időben jön meg, akkor dec. 31-én kezdeném a szurikat.
De ez még a jövő zenéje.

Sztem normális az enyhe rosszullét a szurik után. Mondjuk nekem ilyen tünetem nem volt "csak" a hasam fájt.
Igaz az annyira, hogy nem tudtam huzamosabb ideig ülni.

Kép
nika28

Nyunyika!

Nem haragszunk, csak aggódunk Miattad!
Remélem mihamarabb rendbe jön a kis lelked!!

Kép
nika28

Kicsi Nikám!

Köszönöm,remélem hamarosan ugy leszek mint régen! :cry: Pusszilak

Mindenki vigyázzon magára,!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Kösz Nika!
Te mit szúrtál?

Elhiszem,hogy nem volt kedved! De jó, hogy most már néha vagy!:)
Dolgozol ezerrel?

Nyunyi
Remélem a káosz hamar rendeződik, és újra a régi vidám tyúkanyó Nyunyi leszel!

Törpe

Kép
törpehzs

Nekem ugye long volt.
A deca után merional és puregon.

Dolgozom igen!
Épp a héten mondtam a kolléganőmnek, hogy milyen jó lenne, ha bentről is tudnálak követni Benneteket.
De úgy néz ki, hogy sikerülni is fog, mert lesz net.......

Kép
nika28

:lol:
Igen, ha egyszer babanetre rákkattansz, akkor nehéz kihagyni!
Folyton belesek én is, még akkor is ha sok munka van, és nincs időm írni, csak olvasni!

Már tudod mi lesz az újévi kívánságod, ugye? :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Erika, nagyon szorítok Neked, hogy november 2-én nagyon boldogságos legyél :)

Anett, van egy barátnőm, aki szintén Kimi rajongó, állandóan a Forma-1 közvetítéseken lóg, ha hajnali 4-kor kell hozzá kelnie, akkor is :)

Gabicsibe, nem tudom, mit mondhatnék :( Én is nagyon kutyás vagyok, mindegyik elvesztésébe kicsit belehaltam én is. De amíg van remény, nem szabad feladni, a blökiknél egyik pillanatról a másikra is bekövetkezhet a javulás. Lehet tudni, mi a baja?

Kriszta, amig nem jött meg, nincs veszve semmi! Sőt, még utána sem minden esetben. Tudom, milyen rossz a bizonytalanság, és megértem, hogy aggódsz, de semmiképpen ne mondj le róluk. Holnap már szerda! Próbáld meg elfoglalni magad valamivel, és ne nézz este TV-t, az idegeskedés nem tesz jót :)

Bonya, ez nagyon jó hír, drukkolok, hogy minél előbb szívódjon fel az a ciszta, és kezdhessetek!

Törpe, huhh, fincsi kis koktél lehet... A hasadba adod? Nem fáj még a beadás? A szédelgéssel és a hasfájással kapcsolatban nem tudok segíteni, én nem szedtem ilyesmiket... A Merional nem csinált ilyet.

Kriszta, köszi a táblát, holnap tudok majd új infót mondani én is, meg még sokan :)

Nyunyi, olyan rossz ilyen szomorúnak látni (olvasni) Téged :( Kívánom, hogy minél előbb végetérjen a káosz.

Nika, örülök, hogy írtál! A szilveszteri kezdés jól hangzik, biztosan szerencsét hoz majd ;)

Nem tudom már ki ajánlotta itt a Csillagport című filmet, de csatlakoznék hozzá: tegnap megnéztük, és azt hiszem, a Gyűrűk ura óta nem láttam ilyen jó filmet... egy csodálatos mese, teljesen elvarázsolódtam :)
elan

Elan!
hasba, és egyáltalán nem fáj :lol: (eddig egyik sem) Igaza volt a lányoknak ,jól jön a kis cucókám!

Csillagport én (is) ajánlottam! Tényleg szuper mese, teljesen lekötött engem is!:)
Gondolom Kismaszatnak is tetszett! :lol:

Nah megyek döfök!

Szép napot mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi drága,
Ha bármiben tudunk segíteni, írd meg nyugodtan. Akár pü-ben is jöhet! Remélem ez a zűrzavaros időszak rendeződik hamar! Hiányzol innen!

Törpe,
Biztosan normális, mindenki másképpen reagál a szurikra! Nekem nem fájt csak a hasam minimálisan, és az utolsó napokban volt az a hányinger és rossz közérzet.

Jaj, mi is megnéztük a Csillagport! Nagyon aranyos volt, nem bántuk meg, mert nagyon tetszett! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!

Nyunyi!

Küldök neked káoszűzőt:
Kép

Gabicsibe!

Remélem jól vagytok és ezt a kutyusodnak:

Kép

Erika! és mindenkinek akinek kell babatapi:

Kép

Gina25!

Gratulálok az Kép -hez!

Elan, Rebe!

Már csak kettőt kell aludni!!!
Így szorítok nektek:

Kép

Anett, Sehike!

Holnapra:

Kép nektek!!!

Anett! Köszönöm az érdeklődést, de sajnos apósom még mindig csak álmodik. :(

Bonya!

Cisztaapasztó neked:

Kép

Törpehzs!

Jó szurizást neked!

Kép

Kira!

Küldtem privit!

Lányok!

Én most rengeteget írtam. Most ti jöttök, hogy hogy vagytoK!

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka, köszi, de már csak 1-et :) Holnap este UH...

Ma amúgy elég vacakul vagyok, nagyon feszül a hasam, puffadtnak érzem, remélem, ez normális... :?
elan

Sziasztok lányok!

Nonóka!
Köszi aranyos vagy!Ha már akkorák lesznek megnyugszom! :roll: :roll: :roll:

Elan!
Holnap UH?De jó neked!Én még csak egyszer voltam,de te már úgy tudom többször?Pedig egy idős a terhességünk nem?Akkor miért?Nekem a Koncz nem akarta megnézni a miómámat,pedig kértem!!!Azt mondta ne aggódjak már annyit,nem teszi ki felesleges sugárzásnak a bébiket!A könyvek pedig azt írják nem árt az UH!Nem értem én ezt!!! :oops: :oops: :oops:

Gabicsibe!
Ez nem jó hír!Mindenesetre izgulok szegény kicsi kutyusodért!!

Kép
gina25

Drágáim!!!!!!!!!Köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!Nagyon SZERETLEK titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kicsi Gabicsibém!

remélem Kutyusod helyre jön Kincsem!!! :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Gina, nem tudom :( Én is aggódom kicsit a sok UH miatt, majd megkérdezem Wiegandt dokit, hogy muszáj-e... ugyanakkor nagyon szeretném látni, hogy minden rendben.

Az az igazság, hogy nálam elég hülyén alakult minden, mert rögtön az elmaradt mensi után 3 nappal lerohantam a dokit, hogy van egy pozitív tesztem, és ő rögtön be akart nézni. Aztán következő héten azért kellett, hogy megnézzük, tényleg megvan-e a petezsák. Most meg szívpulzálást vadászunk.

Huhh, most azért megijedtem, remélem nem árt tényleg...:(
elan

Anett, Vikkata, Sehike: Nagyon-nagyon szorítok holnapra mindenkinek!!!
Rebe, Elan: Nektek is megy a drukk az uh-ra!!!
Gabicsibe, sajnálom a kutyusodat. Nekem is biztos megszakadna a szívem a sajátunkért. Biztos nehéz, de nézzétek az ő érdekeit!
Nyunyi, remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid!
Törpehzs, gratulálok a sikeres szurikhoz! Látod, megy ez.
Gina, gratulálok az ikrekhez!
Erika, pihizz sokat! Gratulálok a szépségekhez!

Puszi mindenkinek!
süni76

Elan!

Bocsi, de a táblát néztem :oops: .
Akkor holnapra érvényes a szorítás. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Gina25!

Elhiszem...

Mindenki pihizik?
Nálunk a Mátrában már megint Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka, Elan!
Bocsi, ez az ünnep megzavart!!!!!Már ki is javítottam!!!! :oops: :oops: Soha nem vagyok képben a hosszú ünnepekkor! :oops:

Anett!
Hamarosan írok, csak vendégem jött!:)Mindig közbejön valami.....:D

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Bakonyból. Jó volt nagyon, 10-en voltunk barátokkkal. Ismét lett egy egy kedvenc városom: ez pedig Veszprém. Aki még nem járt ott, feltétlenül menjen el oda! :)
Egyébként nagyon szeretem a Balaton északi részét, annyi látnivaló van ott, nagyon szép a környezet.

Krisztamilli!
Mi pont 1 hete voltunk az Istenhegyi géndiagnosztikán. Be se kell jelentkezni, odamentek és rögtön leveszik a vért és 2-2,5 hét múlva meg is van az eredmény. Mi postán kértük. Az én párom nem igazán akart oda elmenni, de rábeszéltem hogy csináljuk meg és legalább ezt a tényezőt is kizárhatjuk.
Mindenestre szorítok hogy már ne kelljen oda elmennetek! :lol:

Bonya!
Szorítok hogy felszívódjon a cisztád és hogy hamarosan ti is kezdhessetek!

Gabi!
Nagyon sajnálom a kutyuskádat, remélem felépül. De azért vigyázzatok magatokra!

Nyunyi!
Remélem hamarosan egészségileg és lelkileg is újra csúcsformában leszel!

Törpe!
Na ugye hogy mennek azok a szurik. Csak az első beadása nehéz, utána már minden könnyebb!

Jezsóerika!
: )))
Jó pihenést! Ebben az időben nem is lehet mást csinálni.

Anett, VIkkata, Sehike!
Holnapra azt kívánom hogy jó hírrel és boldogan táviohassatok a BMC-ből!
vucuska

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a drukkokat,de sajna ez sem sikerült,teszteltem egy párat de :cry: :cry: :cry:

Most olyan fölöslegesnek érzem a holnapi sorbanállást.Ráadásul a páromat sem engedi el a rohadt főnöke velem,úgyhogy valószínűleg az öccse visz fel!

Most annyira rossz! :cry: :cry:

Puszika mindenkinek!

Kriszta,Anett
Remélem veletek összefutok, bár én fent fogok majd W dokinál várakozni!Ti hányra mentek?

Krisztam
Írtam pü-t!
sehike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?