A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó: lécci-lécci nyomasd az infót, ne keljen már szétizgulni az agyunkat, meg elzöldülni a kíváncsiságba??? PLÍZ?

Andrea
Kép
kindernay

kopogd le előtte... azért mentek a drukkok+++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Manó! Köszi az info-t téli gumi nélkül nem engedem ki! Bár szerintem feltette volna akkor is ha nem mondom neki, csak engem akart idegesíteni.
Hajrá Manó nagyon drukkolok! (tejcsi ügyben) 8) azért valamikor áruld el mennyi az annyi... 8)

Emi

Kép Kép
emi_25

Kata - simisimi. Amin nem tudsz változtatni, azt fogadd el. Ha megpróbáltad, s nem jönn össze, hát ez van. De tényleg jó lenne ha bejönne. Majd mesélnél róla. Ha meg nem, hát gondold el: Váradon sem tuti, hogy ilyenben lenne részetek. Jó, sovány vigasz.

Hemej: jót derültem a Benis sztorin. Kis ügyi három hónapos.

OFF:
Szárítógép. Hát az a nagy helyzet, hogy a mienk az Whirlpool, abból a fajtából amelyik kondenzációs elven működik. A Whirlpoolnak van egy másik fajtája (legalábbis én max arról tudok), amelyik a működéshez igényel egy falon kívüli kivezetést. Mi meg nem vertük szét a frissen csinált házat miatta. Eleinte szorgalmasan kiszedtem a mosógépből a cuccost, megráztam, összehajtottam, s úgy be a szárítóba. Aztán eccer nem volt időm csak arra, hogy mosógépből kiránt, s begyúr a szárítóba. Gondoltam, hogy max újraöblítem, bevizeződik, s újraszárítom ha nem sikerült a kisérlet. De erre nem került sor. Azóta is úgy összegubancolódva nyomom egyik masinából a másikba a cuccost. Szárító előnye: olyan csodásan leszedi a kis szöszmötöket a pulcsikról, hogy soxor újnak hatnak. Igaz, azért "megfizettem" a tandíjat, eleinte úgy csináltam ahogy a leírásban megadja: pamut cuccost a felső részre csavarva szárítottam. Eredmény: párom (192 cm) tréningatyója az anyámé lett (ő olyan 167 kb), úgy összement. Azóta minden culát a műszálason szárítok, a a 4 lehetőségből (1-szekrény száraz extra, 2-szekrény száraz plusz, 3-szekrény száraz, 4-vasalás száraz) a harmadikon szárítom. Azaz nem szárítom túl. S ráadásul szarok rá a ruhák cimkéire: gyártóknak jobban megfelel ha a rucik cimkéire odaszarják, hogy szárítógépben nem szárítható. Ez épp olyan, mint rengeteg gyermekjátékra ráírva, hogy 3 éves kor alatt nem adható - védik a seggüket baj esetére. Tehát én mindent, kivéve a nylon harisnyákat (hmm - évente kb 1-2 alkalom ha ilyen van rajtam( nem teszem be. Mást mindent. Edina síoverallját is. Sőt, vasalásszárazra még az apa gyapjútakaróját is, hogy a möszikékből szedjen le egy rendet.
Mosogatógép és ruhaszárító masinka szerintem nászajándék része kéne legyen, hogy minden háztartásban a nők dolgát könnyítse.

ON.

Kép
kissmanó

Nem.... nem és nem és nem. Esti fejés előtt nem.
Na jó, annyit elárulok, hogy ma reggel Grétu kialudta a tehénből a borjút, így reggel fejtem, elég szép kis adagot.

Andi: nálunk hullámzó a bukós téma. Emléxel, mikor én voltam beijedve, hogy rengeteg fog padlót?
Ha megnyugtat, mérd le mennyiket eszik, s ha sikerül buki előtt mérni, akkor mérd le buki után is, s meglásd, csak szétterítve nagy a mennyiség, mérlegelve már szerintem nem aggasztó.

Kép
kissmanó

Andi, mi védőnőnk azt mondta azért buknak, mert sokat mozognak, és ez bejött nálunk, mert ha evés után elalszik akkor nem bukik, ha izeg-mozog akkor igen. Apropó evés: Marci mostanság két óránként eszik. De 150-180 ml-t, ez fejlődési ugrás?

Csuklás nálunk is van csuklás, naponta többször is.

Hányadik oldalon található Bori tornája, amit leírt?

Ja, Bori elolvastam a blogotokat, és nagyon aranyos a kép, hogyan fordul hasra!!! :D

kispiskóta

Ja, Monncs: egy tanács, amit az lll honlapján olvastam: "A tejképződés gyorsabb, ha lazítani és pihenni tud. Néhány napig csak a lehető legkevesebb teendőt ütemezze be! A szükségtelen feladatokat próbálja kiiktatni! Szundítson csecsemőjével olyan gyakran, amilyen gyakran csak lehet, a lazításhoz próbáljon meg meleg fürdőt venni, lágy zenét hallgatni, tornázni vagy bármit, ami Önnek jól esik."
Na, ma betettem a dvd-be egy filmet, s úgy tutibban ment a fejés. Elhatároztam, hogy fejek, de nem nézem a mennyiséget, le is takarom a mellszívót a jó bő pólómmal, s csak 20 perc után nézem meg először. S utána még 5-10 perc a fejés, majd jöhet a másik cickó. Tudom, macerás így, hisz csomó idő, de hát babáért tesszük, vagy mi a kő.

Kép
kissmanó

Bori, aha, értem a sudocremet. Szerencsére ezek szerint Dávidnak nem érzékeny a bőre, mert ő is ennyit szokott pácolódni (igaz, kaki nélkül, mert azt nappal szokott), de neki elég a gyógyszertári popsikenőcs. Zsún fellelkesülve elolvastam Ádi blogját, naggggyon tuti!!! Ilyet én is akarok!!! Bár én msot épp videót szeretnék vágni róla, csak Apjuk nem hajlnadó telepíteni a videóvágó szoftvert. Viszont az egyik kép alatt írtad, hogy Tökfej, és eszembe jutott az a "tökfödő", volt már a fiatalúron? :wink:

Manó, hihetetlen vagy!!!! Ennyi energia és elszántság!!!! Édesanyák mintaképe!!!!

Kép
nenoke

OFF

Zsú - s Marci apa mit szólt az anyukája húzásához?
Nekem előre frászom van attól, ha majd télen menni kell anyósékhoz. Míg gázzal fűtöttek a tömbházban, addig is hideg volt, Adrival 4 hósan mikor ott jártunk volt vagy 17,5 fok a házban, ki is akadtam, bebugyoláltam a kölket, melléfeküdtem, s alig vártam, hogy mehessünk. Most, hogy házba költöztek, fával megy a fűtés, szerintem még hidegebb lesz. Ezért (is) volna jó, ha ők jönnek decemberben, s nem mi megyünk. Bár apa annyit hallotta tőlem azt a fagyoskodást, hogy szerintem ő sem akarja még egyszer megreckírozni, hogy mennyire bírnak megfagyasztani az ősei. S a poén, hogy akkor is hiába húztam fennebb a kazán termosztátját, mire kimelegedtek volna a tök hideg falak, nekünk már indulni kellett hazafele.

ON

Kép
kissmanó

Nenőke :oops: :oops: :oops:
Most irulok pirulok. Nem ám mintakép vagyok. Kérdeznéd meg a nagyobbik lányom. Tutira kimondja, hogy az apját szereti jobban. Meg a bükszádi Mamát. Én szekálom eleget, ergó mumus lennék. Hja, önvédelemből adtuk be az Ikeában a játszóházba, ellenkező esetben tudnád miről ugatok mikor kezelhetetlennek titulálom kölkeim, főleg a legnagyobbat.

Kép
kissmanó

Imidzsváltás a Dávid vonalzójában.
Hogy ez a kislegény mennyit mosolyog.....
Na jó: vígasztalásul a hűségünkért kérünk szépen képet Gáborkáról. :D

Kép
kissmanó

KinderAndi! Nálunk is rengeteg a bukás mostanában, lehet, hogy van benne vmi, hogy a több mozgástól van, mert általában este nincs, pedig akkor nem is bufiztetem!
Manó le a kalappal előtted, bármi lesz mi büszkék vagyunk rád! Én eddig azon szerencsések közé tartozom(kopp-kopp-kopp) hogy csak párszor volt tejcsigondom, de akkor segített a Mecsek tejszaporító és az urtica, (persze lehet hogy csak pszichésen)
Bori én is szoktam olvasni a blogot, nagyon klassz! A liftezést ki is próbáltuk!!! :lol:
Anne én is szeretném a mesekvízt! molnar.andrea1114@t-online.hu
Köszi!

Kép
m.andrea

Sziasztok!
Nagyon köszönjük a Bogidícséretet, csak el ne bízza leányom magát!

Manó!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, minden elismerés a Toéd tejcsicsata ügyben!
Már nekem is elég kevés van, de azt hiszem holnaptól én is rástartolok.
Csak én annyira utálom a mellszívót, nekem hiába van gépi, akkor is agyon kell gyötörnöm a cickókat, hogy 50ml-t kipaszírozzak belőle, akkor jön ki 120-140 persze a kettőböl, ha beindul a tejledóm, de az meg nagyon ritkán idul be a mellszívóra :lol: , Bogi viszont képes egy 40perces szopi alatt egy cicit 3-4-szer beindítani, anya meg olyankor csillagokat lát, nekem elég fájdalmas mikor beindul, de ha beindul akkor jön a tejcsi mint a állat (mármint az én mennyiségemhez képest, nálam a legtöbb 150ml volt két ciciből).
Szal holnap rákattanok a témára, mert egyre kevesebb van, mert Bogi éjjel meg reggel szuperul szopik, majd délelőtt már adnom kell neki cumisüvegből mert még éhes, azt onnéttól kész elvágták, a nap további részében nem akar szopni, majd csak megint éjjel, és ugye én meg utálok fejni, így van mikor már csak este fejek, és ugye így a cicijeim nem termelik úgy ahogyan kellene.

Ckat!
Én szivesen lefényképezném Neked a szájpenészt, mert most nálunk jelen van, de azt szinte teljesen lehetetlen lefotózni, legalábbis Boginál, kész csatát kell vele vívnom, hogy egyáltalán be tudja ecsetelni neki, néha már úgy vok vele, hogy öntök a cumijára, és azt be neik és azt forgatom körbe a szájában, mert olyan ordítást le tud vágni összeszorított szájjal is hogy csak na.
Egyébként olyan fehéres lepedékesnek néz ki a nyelve, legalábbis én úgy látom, mikor véletlen ásít és pont be tudok kukkantani neki... :lol:
Vendég

Nenoke!
Szupi a Dávidkép, kis mosolygóm!

Boginak a mai újítása, pelusozás közben megfogja a lábát, és addig szaggatja a zokniját, míg le nem szedi, majd mikor leszedte begyűri a szájába.
Kiváncsi vok, mikor fogja bekapni lábujjastól a zoknit... :lol:
Vendég

Manó! Köszi az infót, kipróbálom. Én eddig folyton az üveget szugeráltam, hátha attól több lesz benne. Ja, lazítani is jó lenne.. Na jó, akkor meleg fürdő és utána dvd+ fejés.

Szoptanítról mi a véleményetek? Most azon gondolokodom, hogy beruházok rá, mert Daninak muszáj pótlást adni, és akkor már inkább így kapja, mint cumisüvegből, plusz így legalább mellszívó üzemmódban is vagyunk. :wink:

Kép

Kép
monccs

Én is vasalok ám mindent, de csak Daninak. Magunknak csak azt, amit muszáj..

Egcsi: Nekem a Pesztonka nevű elektromos orrszívó van. Ha jól emlékszem, akkor 7000 Ft volt. Tényleg elégedett vagyok vele, túl vagyunk már egy laza megfázáson, és jó volt.

Babák pedig nagggyon cukik!!! :)

Kép

Kép
monccs

Dorka: Köszi!!!!!! :D Nálunk bébike egész nap kézben van....(de én ezt úgy élvezem...)

Manó: Remélem második gyerek már nem nyúzza meg a gátam....De akár egy ugyanilyen szüléssel is kiegyezem!!! :wink:

Babakötvény ügyben van valakinek valamilyen tapasztalata? Hol érdemes ezt a Start számlát nyitni?

Kép
barbuli

Ja, és a babák nagyon ééééédesek!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

Köszi az orrszívó infokat! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszönjük a blog dicséreteket!

Nenoke! Tökfej sapit még nem csináltam. A kép, amire emlékszel, az a netről van, azt szeretném megcsinálni. De közben annyi alkotni való eszembe jutott, hogy háttérbe szorult a sapka. Pedig lassan időszerű lenne ;)
Aranyos vagy, hogy emlékszel rá!
Én is videót akarok karira. Nemtom, össze fog-e jönni. Meg csak fényképezős kamera van, ami ráadásul hangot se vesz. Nemtom. Milyen szoftvert akarsz?

Andi! Nálunk is sok bukás volt, asszem még írtam is. Aztán 4-5 nap alatt elmúlt. Kb egybeesett a fordulási próbálkozásokkal, szal lehet, attól. Pedig mindig figyeltem, hogy ne rakjam hamar hasra… Mostanra megint elmúlt, még ha 10p-cel kaja után rakom le, akkor se jön vissza semmi.

M.Andi! liftezésnél néha akadjon el a lift, hang effekttel. Ádám imádja!!!

Lynia! Dávid óraláncos bodyja az 578. oldalon.
Zsú! Általam leírt tornák 578. oldalon Dorkának címezve.
Barbuli! Sztem hosszútávon ugyanannyi haszon van mindegyik start számlát kezelő banknál. A mostani kedvezmények, ajándékok csak beetetés.
Viszont két papír kell hozzá: gyerek adószáma; MÁK igazolása a családi pótlék folyósításáról. Nekünk ez utóbbit nem küldték el maguktól, kérnem kellett.
Vendég

Monncs: szoptanít jó dolog, de tudni kell róla, hogy nagyon macerás, óriási kitartást ígényel anya és baba részéről, míg a csínját-bínját elsajátítják közösen. ellenben ha hátfájós vagy, akkor nem nyer. nekem nem jött be. sajna az én hátam nagyon fájós, soxor a parkettán kéne kihúzbom magam s ott feküdnöm fél órákat, hogy kiengedjen a fájás. s persze nem mindig lehet.
ellenben már korábban írtam, keresztfiam koraszülött volt, 2 hós volt mire hazaengedték, anyája szoptanítozott is, hogy a tejcsit vissza bírja hozni az igény szintjére. s 1,5 éves koráig cicizett. szal nem lehetetlen használni

Kép
kissmanó

Hahó
Kissé nyűgláda ma a gyermek. Alvások nem sikerültek nagyra, 4óta nem túl jókedvű a drágám.

Ilyenek voltunk keresztelőn

Kép

Kép
Kép
emma1976

Emma:Szépek vagytok.Kérhetünk több képet?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

jól néztek ki :D
Ellenben ti szegények, jól be kellett öltözzetek.

Kép
kissmanó

khmmm
gyermekem régebben el kellett volna nyesse az ujját. azóta tök szépen kér bármire, meg nem játssza a süketet, meg szófogadó.
vajon meddig fog tartani?
na, húztam fejni, bár nem tom müx-e majd a masina, mert 3 órája írtóra felment a cukrom: 220-ról beintett s nem működött. Szerencse az elemes kiszerelést még lenyelte. Ha az is befosik, nem tom mi lesz.
Minden ellenem dolgozik? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Emma! Szepek vagytok! Meg!

Megis mehetunk a pekip-re!!!! Ugy latszik hatottam rajuk. De egy masik csoportba, ahol februar-marciusi babak vannak. Holnap kezdunk. :D
molkata

Kata: :P :P :P :P :P :P Majd mesélj.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

fél perc után ilyenek vagyunk hason:
Kép

ilyen lett a játszóvár a konyhaablakból nézve:
Kép

Kép
kissmanó

Na, Kataaaaaaaaa, ugyi mondtam.....
hajrá, ügyik legyetek.
aztán várjuk a beszámlálót

Kép
kissmanó

ja, a játszóvárról a kép mai, hálisten a tél csak ijesztgetett, egyenlőre....

Kép
kissmanó

faszomkarate R., B.pesten van mért nem tud a "valagán"megülni???

Kata bocsánat a kicsi betűkért

Mano nagyon tuti ez a játszóvár

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Elolvastam a mai termést, igazából írni most nem akartam, mert vár a vasalni való, és nem szeretném húzni az időt, jobb azon mielőbb túl lenni.....
Viszont Manó képeit látva, nem bírtam megállni, hogy ne írjak! Először is Gréta tünemény, még mindig! A játszóvár, és a környezete pedig egyszerűen fantasztikus. Manó... olyan szép helyen laktok!!!! Tudtad? Ha nem akkor most már tudod :wink:
A havas képet is megcsodáltam a napokban. Dobj még fel képeket, engem nagyon érdekel.

Na és még annyit a végére, hogy köszönöm a sok szárítógépes infót. Gondolkodóba estem....

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Esztora - mi a baj?

Kép
kissmanó

2 éves szüli-bulit lehet rendezni itt is. 1 évesnél még nem hinném, hogy nagyon játszóváraznának a csemetéink.
Apának meg majd közvetítem a bókokat, dícséret őt illeti. 8)

Kép
kissmanó

Haho!

Megjöttünk. Jó volt kivéve a vasárnap éjszakát, na az iszonyat volt..pfuu, extra brutál nem alvás szempontjából, sír nem nagyon sírt, volt amikor gagyogott és nevetgélt..mi meg Atival totál zombik voltunk.
Napközben viszont rengeteget aludt Samu tegnap is ennek ellenére szuper éjszakán volt vasárnapról-hétfőre 1/2 10-6-ig aludt+8-1/2 10-ig..+ 4 órát napközben..nem semmi.
Mindjár fürcsizünk.

Minden baba csudiszép, vmennyire visszaolvastam..reagálás holnap.

Holnap oltás + babakocsi vásárlás.
Úgy néz ki el kell a régi bébjárgány.

Jó éjt!!
Meg áll az időőőőőőőő sálálálálá
torolve_20131003125716

lemaradtak a betűk.
na csácsumi
torolve_20131003125716

Emma! Nagyon szépek vagytok! :D Szépen kiöltözött Zalán is. Végülis hol vásároltál neki ruhácskát a keresztelőre?

Manó! Gréti így is gyönyörűség! És mit akarsz?! Egészen szépen emeli a fejét. Ügyes!
A titkot ugye honap megosztod velünk is. :lol: (Az oldalam már majd kilyukad.)

Zsú! És így mennyit evett Marci? Nálunk is volt 2 óránkénti evés belealvásokkal, de 90-140 gr-nyi mennyiségeket mértem.

Gurgi! Nem csoda, hogy ilyen hamar elkel a járgány, tényleg jól néz ki. A holnapi oltáshoz szorítok. :wink:

Holnap reggeltől egy hétig megint apa nélküliek leszünk. :cry: Szeretnék egy héttel öregebb lenni.

Annee! Én is hátul utaztam a gólya biciklijén. De ezt én már régóta tudom. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kata gratula, várjuk a beszámolót én is nagyon kíváncsi vagyok!
Gurgi: várom a babakocsi infókat, hogy végül melyiknél maradtok.
Manó: szuper a játszóvár, tényleg egy gyerekbirodalom! Én is imádnám (egy nagy gyerek vagyok).
Esztora: nyugi...

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi, ma mértem egész nap és összesen 940 ml-t evett és 7-szer. :shock: De ma egész nap nagyon nyügi volt. 11-től szinte végig sírta, nyüszizte a napot. Csak fürcsinél lett jobb kedve, 8tól alszik.

kispiskóta

940?
na ennyit egy nap egy gyermekem sem evett. Azaz egyszer Edina, de akkor már több mint 6 hós volt. Vacsira akkoriban 160 tápit szokott lenyomni. Akkor beszívta, s ordított. Még csináltam 100-at, azt is benyelte, s tovább ordított. Na, még csináltam 100-at, abból vagy 30 maradt meg.
Apjuk most is azon csodálkozott, hogy Grétuba hol fér 170. Ugyanis annyi volt a vacsi. Éccaka nem tom mennyit evett, de azon felül a mai adagja 2x170, 1x70, 1x100, 1x140. Na, ha ezt összeadom, akkor ez 650 plussz amit éccaka evett (szerintem kb. 100). Hun áll ez a Marci gyerek adagjától?

Tücsike: nemsoká megy az adat, most épp tejelés van.

Kép
kissmanó

Manó, 330 se rossz egy evésre! :wink:

kispiskóta

épp most írt a sóginőm, hogy 11 hós lányának végre nem 2 cumisüvegben csinálja az esti tápot. Ugyanis kaptak egy nagy cumi méretű (Avent méret) Nukos üveget ajándékba egy német barátnőtől, csak a jány kirágta a cumit, s használhatatlan volt az üveg. Üveg pedig 300 ml-s vala. Na én Brassóban kaptam nekik, vettem, s most egyszerre csinálja a nagy adagot az anyja. A minden esti 300 ml-t.

Kép
kissmanó

Tadadadammmmmmmm
Na, megvan a mai 4,5 fejés eredménye (délben szubiektív okok miatt a jobb cici kimaradt a facsarásból).
Lányom ugyi üvegből reggelizett, mert cicit le kellett ürítsem, nem várhattam meg vele a 9:30-ot mire felkelt. Nos, akkor a mai fejés eredménye: 660 ml.
Menyek nyelek még kis More Milket, s azzal beesek az ágyba apa mellé.

Kép
kissmanó

ja, csak még erősíteni kell a termelést, mert reggel balból 160, míg jobból 60 gyütt ki, ami ugyi 1/3-a a mai adagnak. S gyermekemnek nem lenne napközben idegrendszere kivárni míg nehézségek árán becsöpög a kaja a korgó pocijába.
De legalább közelítek mennyiségben a szükséglet fedezéséhez. Még szerencse, mert kb. 300 ml. a fagyasztóban az aranytartalék.
Olyan heppi vagyok. Juppi-jé-jé-juppi-juppi-já :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Mano! Greti is aranyos pucerka! :D Es a teso mit csinal? Masziroz?
Nagyon jo a kerti jatszoka is!
Hat, nem semmi a 660 mili. Most mi is tejcsikrizisben vagyunk. Tegnap 380-at evett meg potlasnak. Ma 260-at, de 150-et evett eddig. Minden szopi utan fejtem, de volt, hogy csak 10-et sikerult es egy adagot ki kellett mar venni a fagyasztobol is.
Na, remelem, javulni fog a helyzet.

Holnap megyunk a pekip-re. Elotte megetettem, de epp akkor lesz ehes, amikor vege lesz a csoportnak es kb 10 perc hazaig az ut, de nem szeretnem, hogy vegig uvoltse. Szal, az lenne a kerdesem, hogy szerintetek, hogy jobb: vigyek melegitett tejet termoszban potlasnak (de nemtom, hogy nem-e romlik meg 2-3 ora alatt), szoptassak, amennyit lehet es itthon folytatjuk (csak lehet, uvoltes lesz a vege) vagy nem tom. Ti, hogy szoktatok megoldani az iylesmit?

Pusszancs.
molkata

Kata én hideg tejet viszek jégakkuval és ahol vagyok éppen ott felmelegítem (ha van rá lehetőség).

Andrea
Kép
kindernay

Mano! Greti is aranyos pucerka! :D Es a teso mit csinal? Masziroz?
Nagyon jo a kerti jatszoka is!
Hat, nem semmi a 660 mili. Most mi is tejcsikrizisben vagyunk. Tegnap 380-at evett meg potlasnak. Ma 260-at, de 150-et evett eddig. Minden szopi utan fejtem, de volt, hogy csak 10-et sikerult es egy adagot ki kellett mar venni a fagyasztobol is.
Na, remelem, javulni fog a helyzet.

Holnap megyunk a pekip-re. Elotte megetettem, de epp akkor lesz ehes, amikor vege lesz a csoportnak es kb 10 perc hazaig az ut, de nem szeretnem, hogy vegig uvoltse. Szal, az lenne a kerdesem, hogy szerintetek, hogy jobb: vigyek melegitett tejet termoszban potlasnak (de nemtom, hogy nem-e romlik meg 2-3 ora alatt), szoptassak, amennyit lehet es itthon folytatjuk (csak lehet, uvoltes lesz a vege) vagy nem tom. Ti, hogy szoktatok megoldani az iylesmit?

Pusszancs.
molkata

Csak egyszer akartam, de meg volt dogolve a babanet es kozben ketszer kattintottam.

Ja, Andi! Koszi. Aszem, ugy lesz. Egy konekter biztos lesz, hogy melegitot bedughassam.
molkata

Hali!

M.Andi: Zsuzska nem úgy tűnik, mint aki szereti a sapkát :D. Nagyon cuki! Szereted a vasalásszagot?! :shock: Furi vagy :lol: .

Molkata: pekip király! Micsoda csajszi vagy! Még a merev németeket is megtudtad dolgoni!!!! (még pár német dolgot felraksz, kénytelen leszek németül megtanulni :D )

Manó: édi vagy, hogy aggódtál értünk! (ezzel kapcsolatban írnék egy off-ot) GRATULÁLOK A 660hoz!!!!

Kindernay: igyekszem jönni, még Apjukkal egyezkedem kocsi ügyben. Esztorát pedig megkérjük, hogy nekünk dupla helyet foglaljon az étterembe, hogy cicieink is kényelemben legyenek. Jobb cicire szerelj csapot! :lol:

Szarvasbori: köszönjük szépen! Hiszek benne, hogy ebben a topikban minden baba csudajó helyen van!!!!
(pelenka nálunk is olyasmi reggelre, mint Főnié: ha véletlen leejtjük a földre lukat üt Kínáig :lol: )

Ceniko: köszönjük!!!! Azért sokszor eszembe jut, hogyha elapad a tejem, rajtam már csak a szilikon segíthet.
A nevekkel kapcsolatban: őszintén szólva nem számítottunk arra a variációra, hogy fiunk lesz. Grétit vagy Zsófit vártunk.... szóval jövendőbeli gyerekünknek ajánlom, hogy lány legyen, mert fiú nevet még mindig nem találtunk szebbet, mint a Bors. :D

Hencsi: valóban megfeledkeztem arról, hogy mint ahogy a nevében is áll, a szájpenész a szájban van :oops: Bocs a nehéz feledatért. a cumis trükk király!

üdv.: ckat
ckat

Nyugodt vagyok vagy már megszoktam hogy mindenhol ott kell lennie ki tudja?!
annyi a bajom hogy tegnap se volt itthon reggel 3/4 6kor értek haza v.honnét az istenháta mögül ,ma már 3kor ment és reggel 5kor indulna dolgozni de még nem ért haza és azt se tudom merre jár!
na ez még nem lenne probléma de tiszta dinka lesz holnap.

na mindegy én megyek aludni

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?