Sziasztok!
Nagyon köszönjük a Bogidícséretet, csak el ne bízza leányom magát!
Manó!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, minden elismerés a Toéd tejcsicsata ügyben!
Már nekem is elég kevés van, de azt hiszem holnaptól én is rástartolok.
Csak én annyira utálom a mellszívót, nekem hiába van gépi, akkor is agyon kell gyötörnöm a cickókat, hogy 50ml-t kipaszírozzak belőle, akkor jön ki 120-140 persze a kettőböl, ha beindul a tejledóm, de az meg nagyon ritkán idul be a mellszívóra

, Bogi viszont képes egy 40perces szopi alatt egy cicit 3-4-szer beindítani, anya meg olyankor csillagokat lát, nekem elég fájdalmas mikor beindul, de ha beindul akkor jön a tejcsi mint a állat (mármint az én mennyiségemhez képest, nálam a legtöbb 150ml volt két ciciből).
Szal holnap rákattanok a témára, mert egyre kevesebb van, mert Bogi éjjel meg reggel szuperul szopik, majd délelőtt már adnom kell neki cumisüvegből mert még éhes, azt onnéttól kész elvágták, a nap további részében nem akar szopni, majd csak megint éjjel, és ugye én meg utálok fejni, így van mikor már csak este fejek, és ugye így a cicijeim nem termelik úgy ahogyan kellene.
Ckat!
Én szivesen lefényképezném Neked a szájpenészt, mert most nálunk jelen van, de azt szinte teljesen lehetetlen lefotózni, legalábbis Boginál, kész csatát kell vele vívnom, hogy egyáltalán be tudja ecsetelni neki, néha már úgy vok vele, hogy öntök a cumijára, és azt be neik és azt forgatom körbe a szájában, mert olyan ordítást le tud vágni összeszorított szájjal is hogy csak na.
Egyébként olyan fehéres lepedékesnek néz ki a nyelve, legalábbis én úgy látom, mikor véletlen ásít és pont be tudok kukkantani neki...