A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Niki, mesélj, miért hisztizik Emma?
:wink:

Nelly

Kép
breeki

Niki: könny nélküli sírás??? :roll: Beni pasi létére szuperül produkálja ezt a formáját nemtetszése kinyilvánításának. Hiába tiszta a pelus, tele a pocak és mondjuk vasalok vele egy szobában. Őurasága azt szeretné hogy vele foglalkozzam és akkor rákezdi. Meg pl. ha nem fordulhat hasra pelenkázás közben. :lol: Ilyenkor muszáj elterelni a figyelmét és a kezébe adni valami érdekes dolgot, különben soha nem végzek. Emma drága miket alakít? Mesélj!

Kép
viky30

Tudom, hogy csak holnap lesz, de holnap nem tudok jönni, szóval:

Kép

Kép

Kép

Kép
b79andi

BOLDOG SZÜLINAPOT BORCSA!!!!!!!!!

Kép
kerekpocak

Késtünk 13 percet.

Szóval bocsi Borcsi.

Isten éltessen, és fogadd soxeretettel tőlünk eme kis videót.

Edus + a 4 pasi

(4???, MajaAndi köszi, puszi :lol: :wink: )
mazsolák

BORCSA! BOLDOG 6. SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!

Kép

Kép
viky30

Isten éltessen drága Borcsa!

(később leszek még, csak most várom a szüleimet)

Kép
niki30

KEDVES BORCSATA! ISTENKE ÉLTESSEN JÓÓÓÓÓÓÓ SOKÁIG, A FÜLEID MEG ÉRJENEK BOKÁIG!
HIHIHIHIHI
SOK SOK PUSSZANCS A 6 ÉVES BALERINA-ÚSZÓBAJNOK-ANGOLUL TANULÓ OKOS NAGYLÁNYNAK!!!!

szülinapi buli lesz???? mármint olyan igazi barátos meg barátnős???

:lol:
lmkata

Sziasztok!

NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET, MINDET KÖZÖSEN OLVASTUK EL/NÉZTÜK MEG BORCSIVAL.

Ma csak egy szűk családi ünnepség volt a Nagyinál, a megabuli nov.10-én lesz :D .

Néhány fotó a 6 éves szülinaposról + egy a kíváncsi öcskösről :D :

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
logi

Egy kis Borcsa-kronológia :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Bori 1 éves Kép
2 éves Kép
3 éves Kép
4 éves Kép
5 éves Kép
6 éves Kép

SORRY A SOK KÉPÉRT... :oops:

KépKép
logi

Zsóka, Borcsi!

It's really coool!

Aunt Edus and Uncle Imi
mazsolák

Zsóka: Ez a képes kronológia egyszerűen szuper!!!! Jó látni hogy hogyan nőtt a szépséges kislányod. A kedvencem a két rózsaszín fürdőkádas kép. Az is édes hogy az első szülinapon még milyen rövid a haja, aztán a másodikon már két copfja van. :lol:

Kép
viky30

Zsóka!
Köszönjük szépen ezt a fantasztikus visszatekintő fotósorozatot. Marha jó! De jó lehet így végignéznetek a képeket és visszatekinteni....ezek nagyszerű dolgok. Milyen helyes volt Borcsi kicsinek is.
(az a mintás pólya tök szép).

Mindenkinek szép hetet kívánok!
Holnap utazunk Andikáékkal és egy másik familiával Debrecenbe. Két napot töltünk ott, megnézzük a Da Vinci kiállítást.
Köll egy kis kultúra, nah.

Puszóóó
Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Köszönjük szépen a hófordulós, és a névnapi köszöntéseket!

Kicsit megkésve, de nagyon boldog hófordulót kívánunk: Tareknak, Ákosnak, Majának! Remélem nem hagytam ki senkit :oops: :oops: :oops:
(Ilyen ez ha valaki nincs egy hétig)

Borinak nagyon boldog 6. szülinapot!!!
Nagyon jó a kis kronológiai sorozat!

Minden babóca tündéri nagyon!!!

Mi meg mehetünki szerdán a dokihoz, m Petra pár napja baromira vakarja a jobb fülét. Nem tudjuk miért, van olyan nap amikor alig, de tegnap pl rengeteget. Ráadásul mindig átalussza az éjszakát, de most fél óránként ordított és vakarta a fülét. A végén velem aludt a nagy ágyban...

Teri

KépKépKép
pruci

Zsóka, Borcsa képei nagyon aranyosak! Különösen a kendős kép és az egy éves kép nagyon kedves!
Boldog Szülinapot Borcsa!
Emese és a 1.5 hónapos Hanka baba

KépKép
emese1974

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT KEDVES BORCSATA!!!

fatima

Sajna nem tudok jönni, de jelentem Tarek eszik!!!! :lol: :lol: :lol:

Majd jövök és mesélek, ha engedi őurasága, mert rendesen eszik ugyan, de cserébe csak vele KELL foglalkozni + éjjel is 2X ébred enni. Honnan jött elő ez a farkasétvágy???? :roll: :lol: :roll: :lol:
Na de örülünk nagyon!!!! :)

fatima

CSAJOK, KÖSZI KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!!!!!!!!!

(Aunt Edus and Uncle Imi :lol: :wink: :lol:)

puszi Mindenkinek,

Zsóka,Borcsa

KépKép
logi

Tarek baba! Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!

Kép
niki30

Hahó Mindenkinek! :)

Nelli! Hogy van Szonja szörcsögése? Mit mondtak rá? Amúgy írtó hülyeséget mondott a dokitok, hogy az anyatej laktatóbb a tápinál. Szerintem pont fordítva. Legalábbis ez a mi tapasztalatunk és másoké is, akiket kérdeztem. De persze ahány doki annyi vélemény. :)

Szilvi! Jobbulást drága Ákosnak! Sokat gondolok rátok és drukkolok, hogy javuljon az állapota! Amúgy a bátyámnak is szívproblémája volt. Szívnagyobbodással született és az mentette meg, hogy a teste gyorsabban nőtt, mint a szíve. Így kvázi hozzánőt a szívéhez. Remélem Ákos szívnövekedése is lassul valamelyest és akkor talán a lyuk is kisebb lesz. Na nem okoskodok, csak szeretném, ha mindne OK lenne vele. :)
Fiúk hogyhogy sulit cseréltek? :shock: :shock: :shock:

Niki! Gratula a sikeres tornához! Ügyik vagytok!!! :) Hiszti????? :shock: :roll: :shock: Emma olyat is tud??? Mesélj mááár! :)

Kata! Tök jók a szülinapi képek!!! :) Én is röhögtem egy nagyot a "szűk családi körben" című fotón! :) És nagyon szépek vagytokám Liuzssal. Kedvencem a ti közös képetek! :)

Andi! A hasfájást gátló cumisüvegről a követlező a tapink: vettem Tareknek pont pár napja egyet. Nem tudom melyik márkát, de asszem NUK volt (de nem biztos). Olyan a szelepe, hogy ha ráharap a baba szopi közben, akkor kinyílik és jön a tejci. Tareknek persze nem sikerült. Ott szívta szegény kicsikém, de nem jött a tejci! :( :) Ennyit erről!!! Most vagy nem egy egyszerű dolog a babáknak, vagy az én fiam írtó béna!!! :roll: :lol: :roll:
Miért kérdezted amúgy? Csak nem hasfájós Maja??? :roll: :roll: :roll:
A 4 gyertyát még mindig nemértem! Vagyis értem, de mégsem! Én biztosan nem más fiára gondolnék miközben a gyermekem tortáját sütöm!!! :? :? :? Még akkor is, ha nagyon oda lennék egy olyan kis tündérért, mint Zsigu! Bocsi, ha bunkó voltam ezzel a hozzászólásommal! :(

Emese! Jó, hogy van végre rendszeretek! :) Hogy viseli Hanna a terpeszpelust?

S/Niki! Hogy van Szabi??? Orvos ügyben hogy döntöttetek? Mentek tovább??? :roll: :roll: :roll:

Panni! Szegény drága Márk! Tényleg rossz látvány az a kengyel! Még jó, hogy már a múlté az egész! :)

Viki! Beni hisztis? Nem mondod komolyan? Azt hittem csak az én fiam követel napi 24 órás figyelmet! :)

Zsóka! Nagyon aranyos Bori képsorozata! :) A pelenkázós képen nagyon hasonlít Marcipánra! :) Hmmmmm és milyen fincsi lehetett az a torta? Milyen ízű volt??? :)

Teri! Jobbulást szegény Petrának! Sok puszi neki!!!

Na ennyire futotta....

Majd rólunk legközelebb! :)

fatima

Boldog 5. hónapfordulót Emmácskának!!!!

Kép

Kép
b79andi

Ja, ez lemaradt:

Emmácskának (aki már nem is olyan picike), a kis sellő lánynak!

Kép

Kép

Kép
b79andi

Zsóka! Sok boldog szülinapot Borcsának!!! :)

És a hófordulósoknak is sok boldogságot :)

Zsófi: A reakcióidőm kicsit hosszú lett, és mire ideértem, már minden rendben volt :)

Velünk az van, hogy én mostanra szinte eldöntöttem, hogy nem lesz tesó. Irigykedem, de nagyon a pocakosokra, a három és sokgyerekesekre. Nekem nem megy. Gyenge vagyok, mint a harmat, ez a felelősség is sok.
Éés, a leggázabb az, hogy két évig egyedül aludt a gyermek, szó nélkül pikk-pakk. Nyár óta viszont kinőtte a rácsos ágyat, márminthogy mindig kimászott belőle. Én meg felrúgtam mindent és vele alszom. Egy ágyban. Amióta májusban abbahagytuk a szopit, azt hiszem nekem nagyon hiányzott valami kontaktus, hiszen fogantatása óta egészen közel voltunk egymáshoz :) Úgyhogy most együtt alszunk. Én ráadásul előbb elalszom, mint ő. Nagyon fáradt vagyok. Egyik este még félálomban hallottam, hogy suttog magában, hogy "anya, aludjál, szépen". És simogatta a kezemet :) Megvettük már a rendes kiságyát az Ikeában. Két hónapja nem szereltem össze, de apa már mondogatja, hogy szerinte jó lenne, ha visszaköltöznék :)

Puszilok mindenkit. M.
mircike

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT SZÉPSÉGES EMMÁNAK!
Mivel vizitündérke lett, én is csatlakozom Andihoz egy pancsolós jókívánság képpel. :lol:
Kép

Niki: Jó kiruccanást utólag is! Majd mesélj milyen volt és hogy viselte Emma és a hisztikére is kiváncsi vagyok nagyon.

Fatima: Igen valóban tud nagyon hisztizni Beni, de az a szuperszuper benne, hogy cserébe ha vele foglalkozom megállás nélkül mosolyog. :wink: Nem is hagyom sokáig nyűglődni, mert úgy be tudja hergelni magát hogy aztán fél óráig kellen nyugtatni. Attól félek jó kis nevelési módszert kell majd bevetnem hisz ha majd olyanért hisztizik amit nem lehet akkor kénytelen leszek hagyni. De bízom benne hogy olyan okos lesz, hogy majd megérti a magyarázataimat. Pl. nem nyúlunk a forró sütőhöz. :roll: Naív vagyok mi? :lol: Várom a beszámolót Tarekről!! Hogy eszik és mennyit?? Hurka is van már rajta? :lol:

Teri: JOBBULÁST Petrának. Vajon miért vakarja szegényke a kis fülét? :( Remélem nem lázasodott be! Irj hogy mi volt!!!

Kép
viky30

A MAJDNEM FÉLÉVES EMMÁT ISTEN ÉLTESSE AZ 5. HÓFORDULÓJÁN!

Kép

Viki, szuper a karácsonyi vonalzód. Tavaly nekünk is volt :wink: .

Mircike, nálunk is hasonló a szitu ami az együttalvást illeti. Megnyugtatásul írom, hogy Bori már azt sem engedi meg,hogy odabújjak mellé, pedig pár éve még vele is egy ágyban aludtunk.

puszkák 8)

KépKép
logi

Fatima, na vééégre, hogy rendesen eszik Tarek. hurrrá!!!!!! :wink:

Teri, írj majd,hogy mit mondott az orvos! Édes kicsi Petrának sok gyógypuszi a fülére!!

KépKép
logi

hahó mindenkinek! vagyok ám én is, csak csaba egész hosszúhétvége alatt csempézte, burkolta a lakásunkat így sauval 24 órás műszakoltunk kb. ma meg egész nap suvickoltunk. samu minden napra tartogat valami újdonságot, hihetetlen ez az időszak!

mircike, ez a te döntésed! és tök jó, h anya&mirkó kapcsolata ennyire bensőséges! én speckó most 3 gyereket érzek, de majd 2 után meglátom hehe.

hisztis beniről kérünk képet!!!!!!!!

andikám, olyan szűkszavú vagy mostanában! úgy hiányoznak a jókedvű soraid!! miért ez a nagy eltűnés??

zsóka, marci miket tud mostanában? milyen újdonságok vannak? együttalszotok vele? nem javult meg az éjszaka? samu ált. minden 2. éjjel ébred hosszabb-rövidebb időre. magától visszaalszik, de én azért vele virrasztok :) :)

nemtom ki hogy van vele, én úgy várom a karácsonyi időszakot! oyan jó készülődni az ünnepre!!!
kerekpocak

Basszus!!! Hogy én milyen hülye figyelmetlen vagyok.... :evil:

ISTEN ÉLTESSEN DRÁGA EMMÁCSKÁM!!!!

fatima

Sziasztok,
Ha van köztetek valaki aki Dr.Balog Imrénél szült,(a Jánosban) nagyon megköszönném ha némi infoval látna el.
Előre is köszönöm!!!
kingahun

sziasztok!

BOLDOG 5. HÓNAPOT EMMÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mircike, ezt én aztán nagyonis megértem, én is Lizivel alszom, apánk meg külön.
Mivel neki extra fontos hogy aludjon, egyébként használhatatlan.

tudom vannak olyan pasik akik éjjel 2ig fent vannak akár és reggel 6kor kelnek, meg minden. de ő nem ilyen és kész.

nekünk egyáltalán nem gáz így egyelőre, amikor Lizi alszik és mi meg még nem, akkor úgyis össze tudunk bújni addig amíg mi is el nem alszunk. utána meg azelőtt is mindenki ment a saját térfelére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval épp a minap gondolkodtam h nem kellene e Lizit lassan átteni a szobájába. azaz előbb a kiságyba.
de valahogy nem akarom!!!!!!! :):):)

olyan jó így hogy ott horkol mellettem :lol:

és most a te soraid meg meg is nyugtattak, mert akkor rettentő boldog vagyok hogy nem én egyedül vagyok kerek e Földön ezzel a módszerrel :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

a "gyermekmennyiséget" :P meg aztán egyedül ti tudjátok/érzitek!!!!!!
én még jódarabig nem akarok tesót az is biztos. és csak azért nem mondom h nem akarok, mert tudom h Lizinek nagyon fontos h legyen majd egy támasza még az életben.
de amúgy jódarabig úgy voltam, h köszi ennyi. :wink: :P :P :P :P

persze soha ne mondd h soha..................... :roll: :? :oops: 8)

Zsófi hűűű akkor aztán nemsoká meg dobozolás!
a karácsonyt már ott töltitek??????????

karácsony! én teljes lázban égek már most.
kitaláltam hogy a kertben hogyan hova melyik égősor :oops:
meg az ajtódízs, meg épp az előbb írtam ki egy katalógusból még mit szeretnék kiegészítőket... :oops: :oops: :oops: :oops:
szerencsére Ákos jó kedvében volt és aláírta :wink: :wink: :wink: :P :P :P
lmkata

remélem 2-3 hét múlva költözünk4 szal karira már jócskán! már csak festeni kell, ami szerdán indul kb 1 hét- közben csaba burkol szimultán. utána megf beszereljük a kádat, wct konyhát stb és megyünk is. még a kémény az ami kicsit hátreáltathatja a dolgot. de remélem gyorsak leszünk. szerencsére jön az őszi szünet amikor csaba meg én is rásatrolhatunk a dologra.
kerekpocak

bocs az elgépelésekért, samu az ölemben ül.
kerekpocak

húúúú Zsófi akkor ez aztán különösen szupi kari lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már elhiszem hogy extrán várod! új lakás, új pocak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Lizike elalukált az ölemben ülve.
így ma megint nincs fürcsi. :lol:
1 héten belül másodszor! jujjjjj :lol:
lmkata

én meg valszin azért várom nagyon, mer tavaly egy rémálom volt ugye :roll: :?
de idén mindenre rákészülök IDŐBEN, még sütni is fogok !
WOW! :lol:

vagy gáááááááááááz h már október többmintközepén a kariról írkálunk??? :lol:
lmkata

egy kis Lizi egyveleg :)

megvan véééégre a jobb kezem!!!
Kép

csinibini csajos szerkóban a kiskalóz!
Kép

még egy anyás kép :)
Kép
lmkata

Lizi nagyon csinibaba :lol: :lol: :lol: :lol:
kata, én nem is tudtam, h lizinek epilepsziás rohamai voltak / vannak. már születésétől kezdve van ez az állapot? mit mondanak az orvosk, h ez kinőhető? egyem a kis szívét!!!!!!!

BORCSINAK SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK kicsit megkésve is.....
a kis kron.összefoglaló pedig fantasztikus. jó volt végignézni a kis fejlődését. nem is olyan régen volt, az első szülinap, most pedig már kész nagylány!!!!
zsóka, múltkor a rövidhajas képed annyira lázba hozott, h én is levágattam a hajamat...igaz még igy is hosszú, "csak" 10 cm ment le...

5 hónapos EMMÁNAK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!! (istenem, hogy repül az idő......)

fatima
ez szupeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor most óriási a boldogság, ugye és megnyugodott a te szíved is?! :lol:

zsófi
de irigyellek, h hamarosan túllesztek a költözésen és már az új kis fészketekben karácsonyozhattok!!!!! én is annyira várom a karácsonyt, az azt megelőző készülődést.
tényleg hihetetlen ahogy fejlődnek 1 éves kor után. engem ma ákos azzal vett le a lábamról, h egy nagyot rúgott játékból a pocakomba, ami iszonyatosan fájt, majd egyből odabújt hozzám és puszit adott a hasamra. bocsánatot kért a kis szemeivel.......életem egyik legmeghatóbb pillanata volt ez.

le se merem írni, h MI 3 NAPJA NAGYON JÓL VAGYUNK :lol: :lol: :lol:
19-én magamtól elhatároztam, h megkísérlem elhagyni a szopit szabinál, mert volt egy sanda gyanúm, h a tejcsiben lehet vmi, ami az ő rosszuléteit okozzák. hiába diétáztam, és vontam meg a tejtermékeket magamtól, sejtettem, h ez akkor sem az igazi. és lássatok csodát, de megszűntek a problémák, volt hasfájás, nincs hasfájás. édesen alszik nagyokat, vígan elnézelődik napközben, és kaki téren is minden oké. igaz a szívem meghasad, mert imádott szopizni annak ellenére, h csak 20-30 ml volt a kínálat, de most végre kiegyensúlyozott és boldog.
ennek ellenére az arcán tegnap is kijött egy nagy piros, vszínűleg a z anyatej még nem ürült ki teljesen a szervezetéből.
továbbra sem nyugszunk addig, amig nem találunk egy normális dokit, csüt.ön megyünk is egy újabb gyermekgyógyász, gasztroenterológushoz...érdekes lesz, már nagyon várjuk!

sajna az én állapotom nem túl rózsás, továbbra is fáj a pocim. holnap mehetek vissza a szülészemhez, remélem mostmár hamarosan meggyógyulok! + torokfájás, köhögés.......
fel kellene turbóznom az immunrendszeremet.....

teszek fel néhány új képet :lol:

sok-sok pussssz
niki Kép zsipsz-zsuppolunk :) Kép határtalan szeretetben... Kép mosolyalbum Kép íme a tökéletes fogsor Kép pick marha párizsi a nyerő
Vendég

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Istenem Niki de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek vagytok !!!!!!!!!!!!!!!!
a zsippzsuppolós kép csúúúúúúúúúúúúúcs! ahogy ez a picúr figyel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szuper h nincs pocakfájás! koppkoppkopp gyorsan!

hát igen. 2 hónapos kora óta.

na akkor most lehet hogy valaki még nem tudja... de Lizi agyi fejlődési rendellenességgel született.
(hű de csúnya hosszú már ez a szóösszetétel is...)

és emiatt alakult ki epilepszia.

és a dokinénink nem sok jóval bíztat (szombaton voltunk) - úgy tűnik abba a 10%-ba esik a drágám, akinél nem hat a gyógyszer.
semmilyen!!!

sajnos. több mint sajnos....

talán megműtik, az sok jóval kecsegtet, de az említésétől egyelőre kiver a víz........de az sem biztos, mert nagyon bonyi eset.

úgyhogy most várakozunk, gyógyszert csökkentünk (mert minek szedjen ilyen brutál sokat ha kevesebbel is ugyanúgy van alapon) és jövő év elején meglátjuk merre visz tovább az út!

amúgy pedig egy csoda ügyes kislány Liza, mert ilyen körülményekkel nagyon nagyon rosszabbul szoktak lenni a kis drágák. :roll:

na most már mindenki tudhassa mi is van velünk úgy zusammen.

de én most nagyon nyugodt vagyok, jó kezekben vagyunk, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, Lizus dettó.

innentől kezdve meg min izguljak, nem????????????????????????
lmkata

BORCSA! DRÁGA TÜNDÉRKE!!!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! iSTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!
(engem nem engedett be a babanet pár napja, hm.... :oops: :oops: :oops: ) Zsóka, nagyon cuki volt Bori picinek is!!! puszilom!!!

Kata, olyan szépek vagytok Lizivel!!!!!!!!!!! imádom a drága Dudikát!! és milyen ügyes!!!! és továbbra is sok sok +++++++++++++++++++++

Hanna baba nagyon szépséges!!!! Emese, gyere gyarkabban :) (khmm... én mondom)

Panni, nagyon édes Márk!!! olyan jó látni ilyen picinek is :) :)

Emma nagylánykának nagyon boldog hófordulót!!!!

Szilvi, sokat gondolok Rátok ++++++++++++++++++++++++

Niki, hát nem tudok betelni a srácokkal!!! nagyon szépek vagytok!!!! Neked is jobbulást!!!!!

Zsófi!!! jaj de jó, hamarosan költöztök!!! Amúgy nálunk meg Bende produkál szinte minden nap valamit, annyira imádom! :) :)
amúgy én is imádom a karácsoniy hangulatot!
Kata, már én is tervezgetek, meg kitaláltam miket sütök, meg ilyenek! :) de előbb Bende szülinapi lázban égek :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

EMMÁCSKÁNAK BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!!!

Fatima: örülök, hogy Tareknak megjött az étvágya! Hogy áltok a tápszer bevezetésével? Az én kicsi lányom is 24 órás figylemet követel magának, és igazi kis bestia, mert neki is vannak könny nélküli sírásai, és amint eléri a célját fülig ér a szája! Zabálni való, nem lehet rá haragudni. Tudz valamit Zsuékról? Nagyon régen nem jelentkezett már?! Ugye minden ok velük!

Voltunk gégészeten, semmi baja nincs hála az égnek, a doki néni még csak váladékot sem látott az orrában. A torkán van egy kis gombás lerakódás, arra kaptunk boraxot. Talán ez miatt lehet a szörcsögés, de azt mondta a doki néni, hogy ezeknél a pici babáknál ez sűrűn előfordul, mert pici az orrjáratuk, és könnyebben elzáródik, de attól még nem betegek.

Zsófi: tök jó hogy karácsonyra már az új lakásban lesztek! Az is tök jó, hogy ti csinosítgatjátok a lakást. Mi is ilyenek vagyunk, nem feltétlenül a pénz miatt, hanem mert szeretjük csinálni.

Kata: Nagyon szépek vagytok a képeken! SOk ++++++ energy nektek!

SNiki: Milyen jó hogy hallgatsz az anyai ösztönödre, és kísérletezel! Ha ezzel véget tudsz vetni a poci fájásnak, akkor legyen, csak ez a kicsi legény ne szenvedjen már!

Nelly

Kép
breeki

Isten éltesse Benit fél szülinapja alkalmából!!!!

Kép

Kép
b79andi

Fatima: köszi. Inkább nem reagálnék erre a beszólásodra. Mivel nem ismered a történetet, csak pár szót, amit futtában ide írtam, szerintem inkább nem kéne véleményt nyilvánítanod. Én sem teszem veletek kapcsolatosan, mert ha leírnám biztosan fel lennél háborodva, hogy a történet nem is úgy kerek, ahogyan azt én gondolom. Szóval szerintem hagyjuk ezt. Először nem akartam reagálni, de az igazság érzetem nem hagyta, de így is eléggé visszafogtam magam.

Bocsi Mindenkitől, hogy így reggel ilyennel jövök, de tényleg ez most nagyon rosszul esett, nem hagyhattam szó nélkül.

Majd egyszer talán jövök. Most nekem lett - de nagyon - elegem!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!
Idősebb gyerekes anyukák. Tudtok seíteni krupp ügyben?
Miért jön elő 5 éves korban? Mi ez az egész.
Eddig semmi jele nem volt, még náthán kívül ésmost itt ez asz ijesztő roham vasárnap éjjel.
Mit lehet tenni, hogy kivédjük?
Köszi minden infót.
M
mirci001

Drága Andi!

Biztosan jössz azért és olvasol majd. Legalábbis remélem...

Egyáltalán nem volt szándékomban megbántani téged, csak tényleg olyan furinak tartom, hogy Maja tortájára azért tettél 4 gyertyát, mert Zsigura gondoltál. Persze lehet, hogy igazad van (SŐT), hogy nem írtál le mindent a történettel kapcsolatban, de akkor hogyan várhatod el, hogy értsem a sztorit!?! :shock: :roll: :shock: Én csak rácsodálkoztam a dologra és miután senki nem kérdezett rá, gondoltam én megteszem. De az is lehet, hogy rajtam kívül mindenki értette a sztorit és csak én vagyok lemaradva. :roll: :oops: :roll: Ha így, van, akkor ezer bocsi! Meg amúgy is! Végülis tényleg semmi közöm nincsen a dologhoz, de ha már ez egy fórum, ahol levelezünk, hát miért ne lehetnének kérdéseink???

[quote] írta:n sem teszem veletek kapcsolatosan, mert ha leírnám biztosan fel lennél háborodva,

Ezt meg nem is értem! :shock: :shock: :shock: Ha bármi negatív mondandód van velünk kapcsolatban, akkor nyugodtan írd meg. Bár nem hinném, hogy valaha okot adtam volna arra, hogy az én írásom felháborodást keltsen benned vagy bárki másban.

[quote]h írta:ogy a történet nem is úgy kerek, ahogyan azt én gondolom

Melyik történet???

Remélem olvasol majd, mert nem akartalak elüldözni a fórumról. Nem venném a lelkemre, ha miattam nem jönnél. Max ha nagyon haragszol és nem elég a bocsánatkérésem, akkor velem ne állj szóba, de a többiekért már megéri jönnöd! De hozzáteszem bízom abban, hogy felnőttek módjára nem durcizunk egymásra! :)

fatima

BOLDOG 6. HÓNAPOT DRÁGA BENI!

fatima

BENINEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!! FÉL ÉVES A NAGYFIÚ GRATULA!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!!

Katám, tüneményesen szépséges a Lyányod!! Az a fariszoknya...megőőőrülök milyen édes benne Lizi. :D ..és olyan nagylányos már Ő is, főleg, ahol csücsül az öledben. Kész hölgyemény. Te Kata, nagyon sokat fogyott a kisasszony, már hurkás kisbaba. Jó a hajad (így göndören méginkább hasonlítasz Anyudra).

Zsófi, fúú de szuper, hogy már Karácsonyra beköltöztök az új lakásba. :wink: Rég láttuk Samut!! Te hogy vagy??

S.Niki, elképesztően gyönyörűek vagytok!! Ezek a fiúk csodaszépek!!! Szabi mosolya annyira cukkancs. Nem is látszik a hajadon a 10 cm :shock: . Vagy ezek a képek még vágás előtt készültek? De jóó, hogy jobban van Szabi.
Pick marhapárizsi nálunk is nagy kedvenc :wink:, apa már nem kindertojást hoz a gyerekeinek, hanem fél kiló marhapárizsit :D .

Köszönjük a további köszöntéseket!!!
(sajna Borcsának begyulladt a torka :cry:)

Andikám, el ne tűnj nekem!!!!!! Igazából én sem értem, miért hurrogott így le Fatima :roll: , ez a szerelem már réges-régen tart Maja és Zsigu között :wink: .

Csajok, békesség,nyugalom!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :) :D

Mirci001, sajnos (vagy inkább szerencsére) nem tudok neked segíteni, minket (eddig) elkerült a krupp. Talán a többiek..

jó ücsörögni a könyvespolcon :D
Kép

KépKép
logi

BENIT ISTEN ÉLTESSE A FELEDIK SZÜLINAPJÁN!!!! :D
Kép

KépKép
logi

itt a vég. andi el akar hagyni minket mirci001 visszatért.

jön a világvége????

fatima, sztem főleg a stílussal volt gond. kicsit nyers voltál. én is megütköztem rajta.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?