csajok, reggel óta olvasom vissza a csacsogásotokat... Tudom, megérdemlem, ha már ilyen sokáig nem jelentkeztem.
Remélem mindenki fellélegzett a babók hallatán!

köszönöm a sok gratulációt!
Biztosan én vagyok figyelmetlen, de mi ez a lúgos víz dolog? Az olyan mint a pí víz?
Beber Pistike már most kész pasi, nem csoda, hogy mindenki odavan érte, én is!!! Meg kell zabálni! A sérója pedig fantasztikus lett!
Barbi én is sírtam örömömben, aztán meg beszélhettem a babóknak, hogy a mami örül ám, csak a sok feszkót vezeti le picit.
Ági én is sorozatfüggő vagyok, a Jóurammal együtt. Most pl a Stargate-t nyomjuk. Jericho első évad pipa.

Amit én imádok és nagyon hiányolok az a Férfi fán terem. Jobb mint a Sex és NY, pedig az is szupi!
Eszembe jutott közben, hogy apánk kérdezte mennyire volt pozitív a teszt, én meg mondtam hogy nagyon, mert alig csepegtettünk rá már látszott is a zebravonal rajta

mire ő: na akkor biztos nem egy gyerek van
Kagyló az FSH nálam is magas volt, de már nem emlékszem az eredményre.
Zsembi a táblába írd be lécci, hogy 32, Tata, 2. lombik, 2 babó
Egyébként nem akarom nagyon újságolni majd csak a 12. hét után, mert ugye addig semmi sem biztos és nagyon kell vigyázni rájuk. Már így is sokan tudják, mert a lombikról ugye a barátnőkkel szoktam beszélgetni... Így most megállás nélkül hívnak, hogy mi van máááááá????
Az almás dolgot Katócom megválaszolta helyettem, allergia ellen van. De egyébként is jó, mert ugye one apple a day keeps the doctor away
Hanyatka, nagyon szorítok neked!!!!
Nóczi remélem minden okés lesz!
Ági téged meg nagyon várunk ide ma!!!!
megyek pihenni, mert kőkemény a hasam a sok üléstől....
Puszi
Kriszta