A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Kata a "nem"szócsak lemaradt az előbb:
szóval: Lizi már nem hurkás kisbaba.

KépKép
logi

szócsak=szócska :roll: :oops: mi van ma velem?? :roll:
logi

Ezer bocsi mégegyszer! Úgy látszik tényleg én vagyok bunkó, így talán nekem kéne eltűnnöm. :(

Már léptem is!!!!

fatima

BENI BABÁNAK SOK MILLIO PUSSZANCS A FELEDIK SZÜLINAPJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi Zsóka ;) tényleg fogyott Lizi, azaz pontosabban lement róla a szteroid miatti lufi effekt, és őrült nagyot nyúlt.

képzeljétek 1 éves mérleg: 11,25 kg és 81 cm!!! :shock: :shock: :shock:
óriásgyerekem van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi drága jajj el ne tűnj!

szerintem amúgy nem meglepő hogy sokat gondolunk egymás gyerekeire, elvégre fél életünket majdnemhogy itt töltjük a topikon.
ha nem is mindig, de rengetegszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gondoljatok bele, többet tudunk egymásról, mint példul én az unokatesóm gyerekéről .... szóval annyira nem ismerjük egymást és mégis.
hiszen itt mondunk el mindent.
az is teljesen egyértelmű és evidens hogy nem egyformán szerelmes mindenki mindenkibe, hanem mindenkinek meg van a szívecsücske!
nekem is sokszor eszembe jutnak nap mint nap a saját gyerekemen kívül a szívemcsücskei, akármilyen pillanatban, percben!!!! úgyhogy sztem egyáltalán semmi furi nincs ebben az egész 4 gyertyás sztoriban!

és mint írtam, én sejtettem is hgy lehet h ez van mögötte!!
tuti nem kistesó :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slussz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsóka a kis könyvmolyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
do not worry, vannak napok amikor a klaviatúra fellázad és mindent félreüt az ember lánya :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

logi köszönöm a gyors választ, szerencsére azótamegjött a gyerekorvos és megvígasztalt, hogy már túl öregek vagyunk ahhoz, hogy krónikussá legyen a betegség, csak most van egy ilyen vírus most sokan betegedtekmeg tőle.
Úgyhogy nálamparcsökkenés lett úttá.

Kerekpocak: én már megnyugodtam ezen a téren, nem is igen gondoltam rá, még most sem.
De úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek beolvasol, sokakat elbátortalanítottál már, sokan elmenteka honlapról és sokan felháborodtak az utasítgatásaid miatt.
Én azt gondolom, hogy mielőtt az ember leír valamit vegye fontolóra, hogy kinek azérzéseibe gázolbele én is ezt tettem a magam részéről, azért is nem jövök fel ide közétek, de olvaslak benneteket, mert jó a fórum és uram bocsá most ijedtemben kérdeztem valamit. Sorry
M
mirci001

Sziasztok!

Köszönjük szépen a féléves köszöntéseket! Annyira boldog vagyok, hogy van egy kisfiam akit imádok és büszkeség tölt el ha rá gondolok. (Akkor is ha ez a mondat totál közhely!) Egyik este ingerült voltam és kimerült, mert keveset aludtam és nagybevásároltam, főztem, takarítottam, mostam, rakodtam és estére már totál hiszti lettem, apával borzasztó csúnyán beszéltem amikor leült a gép elé ahelyett hogy nekem segített volna vacsorát csinálni vagy Benire felügyelni. De később amikor bementem Benihez aki közben elaludt a kiságyában és álmában mosolygott a kis pufi drága pofija, rettentően elszégyelltem magamat. Hát miért is nem vagyok minden pillanatban rettentő boldog??? Hisz itt van ez a gyönyörű ajándék aki hálistennek egészséges, mosolygós és szépen fejlődik!!! Eldöntöttem hogy soha többé nem fogok ingerültködni és örökre eszembe vésem ezt a pillanatot és erre fogok gondolni ha valamilyen bagatell dolog miatt leszek ingerült!!!

És ezúton üzenem Katának és Szilvinek, hogy minden tiszteletem az övék!! Hogy hisztizhetek én egy egészséges baba mellett, amikor ti nap mint nap aggódtok az ismert okok miatt. Lizuról nem tudtam, hogy ilyen ritka betegsége van és naponta lehetnek rohamai, hiszen olyan szépen fejlődik és annyi mindent tud. Tényleg igazi ANYÁK vagytok így nagybetűvel hogy erősek maradtok és mindenáron törekedtem a harmóniára. Tiszta szívből kívánom hogy gyógyuljanak meg és ha elkerülhetetlen a műtét nyugodt szívvel tudjátok rábízni magatokat az orvosokra!!!!

Fatima és Andi csak azt mondom PIECE.
Fatima tutira nem akart megbántani Andi, csak ő ilyen szókimondó típus. Sajnálnám ha bármelyikőtök eltűnne emiatt!!!! Hiányoznátok ám nagyon!!!

Kép
viky30

fatima te se tűnj el! sztem ilyen helyzetek előfordulnak! senki ne tűnjön el!!

kata amúgy tök igazad van, h többet tudok sok babóról, mint egy két közelebbi ismerősről :) :)

amúgy lizu annyira cuki a képeken! én ám up to date vagyok, mert olvasom a blogot is. :) nagyon édes a farmerszoknyás kép! nem semmi magas a kiscsaj egyébként, samu kb most 78-80 cm. de hát te is, meg ákos is magasak vagytok, nem? mi meg csabával mindketten elég átlagosak. (kicsik). szép hosszú combú csajszi lesz! samu bukik az ilyenekre!!

zsóka nem válaszoltál a multkorira! szal mi a helyzet marcival? új tudományok? evés? alvás? paraméterek?

marcsi?? merre jársz??
kerekpocak

DRÁGA BENI NAGYFIÚ!!!! NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!!!!
(tudom-tudom sokan mondták már, de hogy rohan az idő)

Viki, új kép Beniről? :lol: :wink: :wink: :wink:

Zsóka, nagyon édesek Borcsáék! gyógyulást Borinak és sok puszit!!!

Andi, én szeretném ha maradnál...... (amúgy én is sejtettem, hogy valami szerelmi dolog van a gyertyák mögött ;) )

lányok, szerintem mindenkinek lehet véleménye és azt írja is le, de ne bántsuk egymást, nem azért vagyunk itt......
mangó

Jajj lányok úgy sajnálom hogy ma itt ennyi indulat forrong. :( :(

Mirci001: Ne haragudj de muszáj valamit elmondanom Zsófi (Kerekpocak) védelmében. Én a terhességem elején rátaláltam erre a fórumra és azért nem csatlakoztam mert te rémsztorikat írtál és ez már majdnem egy éve és még mindig emlékszem, hogy sírógörcsöt kaptam a félelemtől és a gondolattól hogy velünk is baj lesz a szülésnél, annak ellenére hogy semmi konkrétumot nem írtál. És ez nem hiányzott az életemből és inkább nem olvastam semmit itt, sem semmilyen fórumban. Aztán később már 8 hónaposan újra idetévedtem és annyira szimpatikus volt a társaság hogy mégis regisztráltam. Akkor nem akartam elmondani a véleményemet, de most megteszem ahogy kb. egy hete a szülészetis topicba is írtam: NEM SZABAD A KISMAMÁKAT IJESZTEGETNI! Nekem nagyon rossz napokat okoztál és lehet hogy nem volt rossz szándékod akkor, ezt nem vitatom, de mégsem úgy sült el, SŐT!!!! Most okés volt az írásod, de Zsófi a múltra célzott nem a mostani kérdésedre, amiben természetesen mindenki segít ha tud!!!

Kép
viky30

[quote="mirci001"]
írta:
mirci001

Én azt gondolom, hogy mielőtt az ember leír valamit vegye fontolóra, hogy kinek azérzéseibe gázolbele.

M

ezt én is így gondolom. neked ez most sem sikerült. köszi.
kerekpocak

viki: köszi! (én senkiről nem tudok, aki miattam ment volna el.. főleg nem "sokak". amúgy utasítgatni sem szokásom, valamint "beolvasni" sem szoktam... na mindegy)
kerekpocak

Kata: Annyira szép Liza a nagylányos cuccban!! Tök aranyos ahogy lóbálja a lábát, közben meg rágja a játékát! :lol: Együtt meg még jobban mutattok! Tetszik a piros fal.

S/Niki: Jajj de jó hírek!!! Kopp-kopp! Remélem tényleg csak valami tejérzékenység és elmúlik végleg a probléma!!!! A fotók szenzációsak. Mosolygós fiaid gyönyörűek!!

Féltem hogy hülyének néztek, hogy már most feltettem a karácsonyos vonalzót. Örülök hogy nem vagyok egyedül a várakozásban, tervezgetésben.

Zsófi: Gratula az új lakáshoz!! Jó hogy lesz mindenkinek saját kuckója. Igazi ünnep lesz egy frissen festett szép új helyen gyertyát gyújtani!

Beniről is írok és teszek fel képeket majd de most megyünk vásárolni, védőnőhöz és már amúgy is szófosásom volt ma.....

Kép
viky30

PIECE=PEACE :oops: :oops:

Kép
viky30

Sziasztok lányok!

Emmának nagyon boldog 5. hófordulót!!!

Beninek meg nagyon boldog feledik évet!!!

Milyen gyönyörű a kis Lizus! Tünemény abban a kis farmerruciban!

Niki fiai is nagyon édesek. Minden gyerek hogy szereti a zsippzsuppolást. Vajon miért van ez?

Marci és Borcsi a könyvszekrényen csúúúcs!

Mi voltunk ma dokinál. Szerencsére nincs semmi afülével. Valszeg nem tudatosan vakargatja a fülét, csak hát olyan ijesztő volt.

Teri

KépKépKép
pruci

igen Zsófi tudom ám h te nagy blogolvasó vagy!! :wink:
kösziköszi :wink: :wink: :wink:

én nem vagyok olyan magas, 168 cm.
Ákos viszont eléggé....
hát ez van :wink:

Viki olyan szépet írtál, és ez így is van jól!
mármint az hogy az embernek néha elszáll az agya tök értelmetlenül, és aztán rájön h hogy lehet apró marhaságokon így csinálni.
de hát ilyen az élet! azaz az ember :wink:
és addig jó nekünk amíg erre rájövünk és felülemelkedünk!

képzeljétek le vagyok döbbenve!
Lizit újabban ha netalán napközben itthon éri az álom, beteszem a kiságyába, és most is térüétem-fordultam és már el is aludt!
önállóan. pedig aztán nem sokat alszik az ágyában.
a másik meg hogy így kialakult az éjjel végigalvása.
komolyan mondom, le vagyok döbbenve!
nem hittem volna h így sittysutty ...
de végülis hogy máshogy?? egyszer eljön az ideje mindennek!
most igazabbnak érzem mint valaha :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kép MIlyen jó a csigával aludni!!!

Kép Van ám ruhácskám is!

Kép Ma vigyorgós kedvemben vagyok!

Kép Mindjárt fürcsi!!!!

Kép Kukucs!

Kép Én győztem! Enyém a nagy ágy!!!

Teri

KépKépKép
pruci

de cukkancs PetraRékababa!!!!!!!!!!!!! :lol:
nagyon csini ám a ruhácska! :wink:

látod Teri ezek a gyerekek mindig valamivel a frászt tudják a szüleikre hozni! :shock: :? :lol:
és nem csak példul akkor csinálja ha álmos? vagy alvás előtt?
mert akkor lehet h így altatja magát!!!

Nelly igen, ez a szörcsizés vagy röfögés szokott lenni kiskorban.
de akkor megnyugodtál gondolom h doki megerősített!

Lizi is nagyon szörcsög, de ha kispárnát rakok a feje alá akkor simán kap levegőt az orrán.
sztem nálunk fogacska, mert alul rettentő dudoros és fehér :lol:

Anzsim épp tegnap néztem a naptárat h jéééééééé mingyá' november!
ééééééééééééééés Bendemackó 1 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és már tuti nagyon lázban égtek! juhujjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol:

jajj megyek mert ideragadt megint a hátsóm a gép elé.... ejnyebejnye.
még h Viki neked van szófosásod... :roll: :oops: :oops: :oops:

nem baj, szombaton megyek bulizni!
yippiiiiiiiiii ott majd jól kibeszélem magam
hehehehehehheeheeee
lmkata

éljen éljen vannak képek!!! lehet gyönyörködni!!

logi tesók annyira helyesek! megint :) :) mi van borcsa lábai között?? lufi v labda??

meg sem dicsértem a szépséges ákost és szabit és a gyönyörű mamájukat. basszus én SOSE fogok így kinézni 2 gyerek után!! nem modellkedtél valaha niki??

petra meg huncut cukorkislány! kedvencem a vigyorgós kép!! hihetetlen cuki!!!!

beniről is kérünk képet!!! amúgy tényleg nem vagy egyedül viki, én nagyon várom a karit!! mondjuk ajiándékok terén még azért sehogy sem állunk.. egyelőre a lakás lefoglalja minden szabad kapacitásunkat.

kata, lizu olyan hihetetlenül nyugodt, békés, ügyes baba!!! átalussza az éjszakát, és alszik napközben is alszik, mint a tök!!!! annyira jó!!! de azért még valld be, h nincs szíved külön aludni tőle éjszaka
:lol: :lol: :lol: pufók arcocskát puszilgatni reggel, az csudijó!!!

van mosolygós lizu kép mostanában? kérűűűűűnk!!!!!
kerekpocak

name is mondtam (ha már a szófosásról volt szó...) h samunak kijött a 10. foga!!! félúton vagyunk hehehe. szal van neki felső 1-2-3-4 alsó 1-2 4 rágó (alul felül 2-2) és épp jön az alsó 3-4. samu konstans szörcsög, szívjuk is az orrát. szegény nagyon utálja már- megértem.

az előbb remekeltem. feltettem az olajat, gondoltam elég régóta melegszik, beleteszem a husit, erre szépen elmerültek a rántott husik, mert elfeletettem bekapcsolni a gázt... gáááááz.

azt tudtad teri, h a fül piszkálás a fogzás egyik jele? lehet h ez a bibi! :)

bende mingyá' 1 éves!!! húúúúú de jó!!!!
kerekpocak

[quote="lmkata"]s írta:lmkatazóval épp a minap gondolkodtam h nem kellene e Lizit lassan átteni a szobájába. azaz előbb a kiságyba.
de valahogy nem akarom!!!!!!! :):):)
olyan jó így hogy ott horkol mellettem :lol:

Zsófi be is vallottam tegnap! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Na álljon meg a menet hé.

Mindenki szépen, gyorsan nyugodjon meg. Terhesek vagytok, szoptattok, tele vagytok hormonokkal.

Andi-Fatima: kutyamindenit, nem kaptok ma csokit és nem nézünk kisvakondot. Aludjátok ki magatokat, szerintem :) Mindjárt jön Edus, és tiszta ideg lesz, hogy miatta vitatkoztok :) Na.

Mirci001: Lassan mondom, hogy megértsed. Ez egy társaság, olyan, mintha egy mezőn ülnénk, egy padon. Körülöttünk szaladgálnak a gyerekek. Valaki elmegy éppen dolgozni, valaki éppen költözködik, de a többség mindig ott ül és beszélget. Baráti társaság. Van neki néhány íratlan szabálya. Ha tetszik, ha nem. Az internetnek is. A fórumoknak is. És a baráti társaságoknak is. Te már egyszer nagyon durván belegázoltál itt mindenkinek a lelkivilágába, úgyhogy az égvilágon semmi jogalapod nincs arra, hogy kerekpocak nicket helyrerakjad. Megnézném azt a sok mindenkit, aki felháborodott az utasítgatásai miatt. Te viszont megnézheted azt a sok mindenkit, aki kisírta a szemét is a te szemétségeidtől. Az összes itt lévő nicket felsorolhatnám.
Az az egy szerencséd van, hogy nagyon liberális elvek mentén moderálják ezt a fórumot.

Ja, és nem, nem képzelem magam senkinek. Nekem nem gurult el a gyógyszerem. Hanem egyszerűen igazam van. Légy szíves, nagyon szépen kérlek, hogy kímélj meg minket.

Kedves olvasgatók. Ez csak mirci001 nickre vonatkozott. Mindenkit nagyon szívesen látunk, látnak azok, akik szívesen töltik itt a mindennapjaikat.

M.
mircike

nem is tudtam h a fülvakarás is lehet fog jelzés????!!!!
jééééééééééééééééééé :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsófi és Samu régóta szörcsög??? mert Lizi már lassan a 3. hete.
de semmi egyéb.
már épp majdnem kezdtem aggódni de aztán leállítottam magam :P
akkor csak nincs baj, hanem fog.

épp elég baj az! hehehehheheeeeeeeeee

jájj azt ígértem megyek. :oops: :oops: :oops:
lmkata

gáz :arrow:

én tegnap beindítottam reggel a mosógépet, majd kora délután megyek, mondom kiteregetek.

basszus minden csont száraz volt benne.

mondom hát elromlott.

aha, csakhogy mosópor is meg öblítő is full. és a ruhák büdös szennyesszagúak.

mondom hát akkor a hiba nálam van, nem kapcsoltam be! de fel sem tűnt h nem búg-zúg :roll:

úgyhgy Zsófi ahogy Edu mondaná, semmi baj csak terhes vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na de éééééééééééén??? :shock: :?
csak szimplán hülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

lesz ami lesz, ittragadok :lol:

mosolygós niincs, kamera elő, Lizu át bambulába!
már nem bosszankodom... :? :? :? :? :?
de mégis kicsit azért igen... :? :? :?
:lol:

na de van ölben ülve mingyá' elalvósom, nézzétek! :lol:
Kép Kép

tegnap is hóchóckatonáztunk, mert elég nyügi volt, de még húzni akartam fürdetésig.
basszus elaludt. de úgy! horkolt is :o :lol:
ühümmm. nem volt fürcsi. :oops: :P
lmkata

kata: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó!! dehogy vagy te hülye :) csak momentán szórakozott.

mircike: nagyon köszi. mindenkinek a nevében.
kerekpocak

jahaj de cuki!!!!!!!!!!! (és milyen rohadt jó a nacija!!! amúgy ezen ám konkrétan ma is kiakadtam. voltam a c&a ban mert, h ott állítólag van olyan harinaci aminek csúszásgátlós a tappancs része. naná h csak rózsaszín, lila meg ilyenek voltak . MINDENHOL több a jó kiscsaj ruha! jó nektek lányok!! úúgy irigykedem!! :twisted: :twisted: :twisted: )

annyira szép az arcocskája!! az a száj!! nagyon ééééééééédes!!!
kerekpocak

Változó, h mikor csinálja, most két napja éjjel ha álmában felsír, akkor mindig a fülét dörzsöli.
Zsófi! Tényleg lehet h a foga, m mindent töm a szájába és nyáladzik ezerrel. De még nem látszik semmi. Meg mostanában olyan nyűgös is.

Teri

KépKépKép
pruci

:lol: Zsófi én múltkor a Cora-ban meg csak fiús-színű kva jó olcsó dolgokat láttam! :lol:
(melegítő, pulcsi, sapka, kabi...)

a csajos annyiból állt hogy halványrózsaszín - ez még oké.

vagy őrült brutál élénk pink - :? :? :? :? na neeeeeeeeeeeeee :lol:

itt a sok irományomban elvész. :oops: :oops:
szóval szörcsögés Samunak mióta????? a fogak miatt...
csak hogy az aggodalmam utolsó szikrája is elaludjon :roll: :oops: :P
lmkata

Teri !

akkor a foga!!! Lizi mind az 5-tel úgy volt nyügi, amíg nem látszott semmi!!!!!!!!!!!!!!
amikor már látszott, tehát onnan nagyon fentről lejjebb jött, akkor már nem volt nyügi...

hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

Semmi baj Kata, ezért nem vagy hülye! Velem is hányszor előfordul az ilyen! Csak nálam nem én veszem észre... És az a ciki :oops: :oops: :oops:

Nekem se szeret Petra vigyorogni amikor fényképezek. Csodálkozom h az az egy sikerült. Több vigyoris nincs is róla. De nem adom fel!!! :wink: :roll: :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Teri!!! Petra nagyon édes!!! és a ruciban nagyon csini!!!! puszi neki!!!!
amúgy simán lehetnek a fogacskák, nálunk is nyügi volt sokáig, aztán akkor múlt el a nyügi, ha kibújt már.

és képzeljétek ma reggelre kibújt a hatodik fogacska! :) :) :)

Kata,
Lizi nagyon édes!!!! imádom a kis sajtipajtit
:wink: :wink:

Zsófi! én még tudtam venni olyan harisnyát! mondjuk már csak nagyobb méretben volt, de megvettem, amúgy tudom, hogy a fiús anyukák ezt mondják :lol: :lol: :lol: :lol: , de nekem is úgy tünik, hogy csajos cuccokból nagyobb választék van :lol: :lol: :lol:
Zsófi nagy drukk nektek a költözéshez! tudom milyen az picivel, ráadásul Neked még pocilakóval is :)
mangó

sajtipajti!
de éééééééééééééédes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó, persze lányosból több van tényleg, csak mondom milyen vicces h én meg épp így jártam a minap....

éljen a 6.!!!!!!!!!!!! lekörözött Bende!!! hiába, nagyon megküzdött ezekkel az elemekkel! :lol:

én is úúúgy írnám h de cukkancs Bende csak miért is nem ???
hm............
ja!
mert az anyukája nem tesz fel képet róla!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

nézzétek el nekem, ma írós-kedvemben vagyok. no meg időm is akad bőven :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

kedves andi és fatima!

nagyon remélem, h békés úton sikerül tisztáznotok a félreértéseket!!! a fórumot elhagyni pedig meg ne próbáljátok, legalábbis ne ilyen stílusban!!!!!! egyébként én nem hiszem, h direkt bárki is szándékosan írna rosszat másról, csak az tényleg nagyon fontos lenne, h mivel itt csak a leírtak alapján tudunk egymás véleményére reagálni, inkább 2-3-szor is olvassuk el a hsz-ünket, mielőtt ráklikkelünk az "elküld"-re!

most ennyire volt időm, mert felébredtek!
Vendég

:lol: :lol: Aranyosak vagytok! Köszi.

De most azt hiszem kell pár nap.

Remélem érthető. Biztosan a hormonok, meg minden, lehet eltúloztam vagy ilyesmi, de nem bánom hogy leírtam. Jól esett.

De most tényleg kell pár nap.

Addig átmegyek olvasó üzemmódba. Én is olvasgató leszek. :wink:

Kép

Kép
b79andi

andi, azért írj is majd, ha lesz kedved! az volt az igazi, amikor 1 nap sok hsz és még néhány tréfás kép is jött!!!

kata: samu 3 hete szörcsög. (úgy kezdődött h szörcsi, majd kijött 3 rágó- majd 1 hét takony majd 1 újabb rágó- majd takony, szörcsi, orrfolyás és jön az alsó 3-4 )
kerekpocak

Fatima, Andi, nehogy eltűnjetek!!!!! Ősz van, vacak az idő, nyűgösebbek vagyunk, ez van. Bizti nem szándékos megbántásról van szó Fatima részéről, de nekem is rosszul esett volna amit írt, ez tény.

Tessék kezet nyújtani egymásnak itt az éteren keresztül!!!!!

Mert hogy Ti nem jöttök többet, az egy dolog, de két gyönyörű gyerekkel lenne szegényebb a topik :wink: :D :wink: .(vicc volt ám!Nem komolyan venni!!)

Kép

KépKép
logi

Igenis Zsóka tanítónéni!!! :wink: :wink: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
b79andi

Részemről béke. :wink: :lol:

Rövid a haragom. :wink:

Kép

Kép
b79andi

zsóka! te meg válaszolj nekem!!! :lol: :lol: :lol: egy csomóóóót kérdeztem!!
kerekpocak

és akkor most andi....léci írj sokaaaaaaaaat!! hogy van maja juliska?? új tudományok?? már ő is nagylány!! kérünk képekeeeeeeeet!!!
kerekpocak

DRÁGA BENI BABA, ISTEN ÉLTESSEN FELEDIK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Csajszik, nyugi, ne essetek egymásnak, ez itt nem erről szól!

Nelly

Kép
breeki

Hahó Mindenkinek!

Már délután elkezdtem írni miután Viki írt, de abba kellett hagynom, mert Tarek hívott. És örülök, hogy nem tudtam akkor írni, mert azóta sokan írtatok és csak megköszönni tudom, hogy békíteni jöttetek, nem pedig tovább szítani a feszültséget köztem és Andi között. Ezt szép gesztusnak tartom és mégegyszer KÖSZÖNÖM!

Andi! Hidd el, hogy nem akartalak megbántani, de az tény, hogy furcsálltam a 4 gyertya magyarázatát. Tudom, nem vagyunk egyformák, így nem kéne rácsodálkoznom a sztorira. Semmi rosszra nem gondoltam amikor megírtam a véleményemet, csak szarul jött ki a dolog. Ez az átka az írásnak. Nem hallod és nem látod az arcomat. Azt gondolhatsz a dolog mögé amit akarsz. És sajna túl rosszra gondoltál. :( De bevallom "nőiesen", hogy némi kritika azért valóban volt a stílusomban. Ezer bocsi még 1X, mert nem akartalak végig sérteni! Félreértés az egész!!!
És ha olyan ügyi lennék, mint ti, akkor most én is bemásolnék egy kézfogást, de mivel béna vagyok, így csak "szóban" mondom, hogy: ITT A KEZEM! NE HARAGUDJ!!! Nekem nincsen okom haragra, de az továbbra is furdalja az oldalamat, hogy te vajon mi olyat mondhatnál rólam, ami engem felháborítana. De ezt priviben beszélük meg jó? (Csak azért szeretném tudni, hogy tudjam mit nem kéne stb. Szeretem ha tudom a hibáimat! :oops: :oops: :oops: )

Ezt most elküldöm...

fatima

Mircike! Már megint te vagy a leg-cool-abb!!! :lol: :lol: :lol:
Köszi a helyrerakást, mint mindig! :) Úgy néz ki, hogy minden OK lesz köztem és Andi között. Jó, hogy jöttél és sajnálom hogy ilyenre kellett reagálnod, ahelyett, hogy magatokról írnál még többet. Na majd legközelebb! :)

Ja! És ezúton Eduséktól is BOCSI. Nehogy ti meg félre értsétek, hogy a gyönyörű Zsigu fiatok nem érdemli meg, hogy bárki is rá gondoljon! :)

fatima

Na és akkor egy utsó Mirci001-ről.

Csajok! Tudjátok, hogy az egész tavaly év végi dráma leginkább engem érintett. Jól ki is voltam borulva, mert hát pont az én dokibámról írt mindenfélét Mirci. Akkor nagy nehezen pontot tettünk a dolog végére és én már rég el is felejtettem a dolgot. Született egy gyönyörű egészséges fiam és minden OK volt a szülésnél (azt leszámítva, hogy baromi sokat hagytak vajúdni feleslegesen).
Bevallom, hogy Mirci azóta többször írt nekem privit amiben ilyen vagy olyan hozzászólásomra reagált teljesen korrektül. Én nem haragszom rá, mert pillanatok alatt képes vagyok megbocsátani bárkinek. :)

Azt elhiszem, hogy ti nem szívesen látjátok őt itt (jogosan), nyílván ezért nem is írt ide soha. Most viszont nem írt semmi rosszat azt leszámítva, hogy lehurrogta Zsófit. Na ezt én sem értem!!! :shock: :roll: :shock: Én sem tudok olyanról, aki miattad ment volna el kedves Zsófi. Nyílván nincs is ilyen! :) A szókimondó stílusodat meg pont imádom! Ez maradjon is így! :)

Na szóval az a lényeg, hogy NYUGI MINDENKINEK!
Mirci001 meg inkább ne írjon, ha ilyen élénkek még mindenkben a tavalyi dráma emlékei. OK?

Na mentem aludni. Van kemény 3 órám fejésig illetve etetésig! :(

Jó éjt!!!

fatima

Húúú Lányok, én még viszonylag új vagyok itt, és lemaradtam a tavalyi drámáról, de elég durva lehetett, ha még most is ilyen komoly indulatokat vált ki mindenkiből. :(

Andi-Fatima: Örülök hogy sikerült tisztáznotok ezt a dolgot, és sznt a béke! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Már megint én vagyok az uccsó... :?

Nelly

Kép
breeki

fatima :) :) :) köszi!!!!

nelly: nem is te vagy az uccsó :) :) :) :)

örülök, h szent a béke!!!!
kerekpocak

Jó reggelt :)

Zsóka: El is felejtettem írni, hogy köszi, köszi szépen! :) Az alvással kapcs. megnyugtattál. Mint mindig. Komolyan, a sokáig szopi parámmal is meg tudtál nyugtatni, fél mondattal annó :)

Fatima-Andi: Jól van, jó kislányok vagytok :) Andi nagyon hiányzott volna a humorod erről a fórumról, nekem biztosan :)

M.
mircike

Próba :wink:

levert vagy, megnyerő, barna vagy szőke nő. barna vagy szőke nő, honnan kerül elő? minden pillanatban mindig más alakban, mindig azt szeretném, ha mindig más helyen lehetnééék, extatikus, fantasztikus, nagyon szerény, gyönyörű lény.
Dúdolgattam hehe :) Balaton nóta. Négykor a gyermek kitúrt az ágyról, befestettem a hajam, rohanunk mindjárt dolgozni, mellényt kell venni neki, és esőkabátot is. Asszem az outletbe megyek ma délután.

Mindenkit csókolok. M. :) :wink:
tündérkisfiú

Majámnak:
Kép
Zsigu
mazsolák

Szia Tündérkisfiú!! :lol: De jó nicket találtál ki és milyen jó reggel ez a versike!! Most már így is szólitsunk? :wink:
Jó lett a hangulat, nincs egy csepp harag!!!!!
Hurrrááááááá!!!!!

Zsóka: Jó a könyvespolcos kép. Nemsokára majd nyitogatják is a Révaikat, hisz olyan kis okosak nemcsak szépek. :lol: :lol:
És írjál tényleg Marciról és Boriról kimerítő beszámolót!

Teri: De jó, de jó hogy nincs baj Petrával. Nagyon szép a képeken!! Csini a kis rucija is, a kedvencem a kukucskás. Érdekes ez a vakargatós dolog. Benike is szokott így játszani a kezével de ő ritkábban és hát főleg fürdés közben, de hát ő nem a fülét birizgálja. És mi az ami még birizgálható egy kisfiún? :roll: :roll: :lol: :lol:

Kata: Édes Liza hogy majdnem elalszik és lebillen a fejecskéje. Sikerüolt már ülve elaludnia? :shock:

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?