A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tücsi: köszi, igen jobban van! Megvettük a maszkot, így valószínű több gyógyi jutott hozzá! Dokinémivel nem beszéltem ,mivel javult!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsanett!
Van homeós bogyó fogzásra!!
Megkérdezem a barinőmet.
torolve_20131003125716

Brigi! És hogyan sikerült hozzájutni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na megjottunk. Egonnak nagyon tetszett. Rakott kepek. Tok jo!!!!

Kép Kép
molkata

ZSanett: már én sem tudom... nagyon nyáladzik, nyügösebb mint szokott lenni, többet fosingózik, van hányás is néha-néha, és az öklét meg mindent rágicsál, az ínyét fehérnek láttam (bár ma már nem olyan fehér) és alul volt két kis fehér csíkocska már amennyire meg tudtam nézni... de már azon gondolkodom lehet, hogy csak beképzeltem. :shock:

Kata: de szuper! Nagyon cukik! Te is jól érezted magad?

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!
Manó!
Szerintem is Gréti nagyon nagyon hasonlít Rád!
De mondjuk ha Te is dobnál kicsikori képet?

Meg mindenki ha tud ha van!

Sajna nekünk nincs szkerrünk (nem tom hogy kell írni :oops: ), így csak olyan képet tudok csinálni amit lefényképeztem, ami nem igazán adja vissza a hasolóságot, de valamennyire látszik.
Egyébként Bogi picit rám is hasonlít, de inkább apja.

Nos apa meg én.
Kép

és Bogi, aztán döntsétek el kire hasonlít.Szerintem keverék... :lol:

Kép
Kép
Vendég

Egon elfelejtette a kajat es mindent. Most ki van utve es alszik.

A kepen a csoportvezeto vigyaz ra, amig fotozok.
Amikor elkezdodott a jatek, probalt a csoportvezeto hozni neki jatekokat, de nem erdekelte, csak a tobbi gyereket nezte. Mondta is, hogy nincs ideje jatszani, annyi ujdonsagot lat. :D
Az elejen van egy kis koszonto dal. Minden gyereket enekkel koszontenek es hivnak jatszani. En marha elbogtem magam... aztan jon egy kis bemelegites, szinten enekkel, aztan jatek. A vegen egy nagy kendore tettek labdakat es azt korben fogtuk, mi anyukak es a gyerekek neztek, ahogy a szines labdak a fejuk felett gurulnak. Es vegezetul megint enek bucsuzora.

Nagyon aranyos jatekok vannak, olyan kezzel csinalt. Pl. Egonnal egy zacsko van, amiben szines tollak vannak, de volt olyan is amibe konfettit tettek, meg szivoszalat felvagva... es ilyesmit tettek felliteres uditosuvegekbe is es nagyon tetszett a gyerekeknek. Egonnak meg tetszett egy torolkozo (piros), ami ossze volt varva teglalap alakura es ki volt tomve, azsme vattaval es voltak ra gombok varva. Ilyesmit csinalok en is.

A gyerekek nyuztak egymast, volt hogy a szajukba kaptak, meg a fejuket utottek, de ez jo moka volt, csak Egont kellett megvedeni. A csoportvezeto csodalkozott, hogy ott vagyunk, nem tudott rolunk es mondta, hogy ez nem nekunk valo csoport. De megprobal egy masikban (az Egon korosztalyaban) helyet csinalni nekunk. Ket het mulva lesz a masik, mert egy het vakacio van. Nagyon remelem, hogy mehetunk. Megint bevettem magam es Egon is nagyon szepen nezett a nenire :wink:

Emma! Olyan szepek vagytok! Gratula a kereszteloheoz. Akkor mar nem csak Egon van megkeresztelve a topikban.
molkata

Tücsi: apa bement a gyógyszertárba és vett :lol:

Hencsi: a szája egyértelmüen apáé, a szeme viszont a tied :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hencsi! Tenyleg tok olyan! Tiszta apja!!! :D

Andi! Nagyon!
molkata

Kata: nagyon jók a képek, látszik, hogy Egon jól érezte magát!

brigi73

Kata
Ez milyen jó buli lehetett! :D Na akkor lesz neked is társaságod odakünn :D

Gurgi, vicces a párod :D

Bogi, látszik, hogy kettőtökből van összerakva a gyermek
:D

Manó, nem is írtam, milyen tutkó a gyermekek játszóbirodalma :D meg a fekvőtámaszos kép :D

Most akkor fél11-11 vagy 11 a tali??????????? Nálunk vasárnapig az működött, hogy gyermekem kb. fél 9-9től aludt másfél két órát, utána tudtunk programozni, 1 körül meg megint aludt. Na erre hétfőtől borult az egy hónapja bevált rend: a 9es altatás után fél óra múlva kel, és 11 kor alszik 2 órát. Na ez most csak a tali szempontjából izgalmas, hogy lesz ez holnap :?: :!:
Ja és a másik nagy váltás: 10 napig nem volt hajlandó a cumit elfogani, hétfő óta meg csak azzal alszik el :shock: Hát kutya legyek, ha értem mi van

Kép
Kép
emma1976

fogzásra chamomilla való, csak nem tom hányas. hun a könyveim?
fejés után mrgnézem, meg mást is ha írják a könyvek.
Adrinál tökre bejött fogzásra a kamilla (asszem ch5)

Kép
kissmanó

Brigi! Ügyes apátok van! :D

Hencsi! Sztem inkább apja lánya. Bocs, de tényleg úgy látom a fotók alapján. Persze az is lehet, hogy Te már nagyobbacska vagy a fotón és már nem annyira babásak a vonásaid, mint most Bogié. :wink:

Cuppogás, ujjszopás nálunk nagyon megtévesztő. Ha nem mérném, hogy mennyit eszik drága kicsi fiam, azt hinném, hogy nincsen elég tejem. De 260gr után ennyi idős korban nem hiszem, hogy éhes maradt Gáborom, aki rendületlenül szopja az ujját cuppogva. Néha pedig az ujját az inyén huzogatja. Ebből gondolom, hogy nálunk is már mozgolódnak a fogcsírácskák.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kata:Ez szuper!Már én is várom.hogy mehetünk bizti tök jó lesz.Nagyon jók a képek!!!

Gurgi:Nagyon jó a kép nem is tudtam hogy két fiad van.:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emma: gyerekből van, adja a rejtvényeket a felmenőknek, hadd ne legyen unalmas mellette az élet.

Gurgi: ez tök jó.

Hencsi: lehet belőled is jutott Bogiba (ha mást nem, akkor deréktól lefele - Edinánál engem is ezzel cukkoltak), de az rá van írva, hogy apja lánya.

Kata: hú barátom, ez igen. Szerintem még ha nem is épp Egon korosztály volt (tényleg, azok a lurkók mekkorák voltak?), azért látszik az írásodon, hogy tök jó volt elmenni. S okos ötleteket lehet meríteni nekünk is a leírtakból. Pl. a szívószálakat lazán eldobom, de ezentúl teszek Grétunak is játszani fél lityós üvegbe.
Ja, zacsi mivel volt lezárva?

Kép
kissmanó

Emma!
Nagyon szépek voltatok a keresztelőn!
Nekünk nem lesz, Rob nem akar, bár én is megvagyok nélküle, de azért nem lett volna rossz egy keresztszülő...

Esztora!
Nyunyi tök aranyos, kis akaratos mint Bogi.

Gurgi!
Haláli a kép, akár Robit látnám, ő is pont ilyen dinka néha, de szerintem pont ez a jó.

Kata!
Tök irigykedem, tényleg látszik hogy Egonnak bejön!

Hasonlóság, megoszlanak a vélemények, de a hasalós képen tényleg kiköpött apja.
Tücsi, igen talán jobban apja, de mikor szopik, és nézem oldalról, annyira magamat látom benne, meg mikor mosolyog és akkor is oldalról szerintem nagyon én, de persze majd később látszik ez igazán, de az tuti a hasalós totál egyforma, mondtam is apának, kérdéses még ki a postás?! :lol: :lol: :lol:
(mindíg azzal bohóckodik, hogy kia gyerek apja, a postás?)
Vendég

Szivvi hol van :?: :?: :?:
Vendég

Kata küldtem pü-t.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kata! Én mindig indulás előtt szoptatok. Bárhonnan is induljak el. ;) Egy ilyen babás helyen valószínűleg gondolnak a szoptatásra is. Kérdezz rá!
Ja, már késő…
Én is akarok ilyenre járni!!!!! Nincs ilyen M.o. is?

Móni! Nem 3 hós bummotok van? Milyen időközönként szoptatsz? Pár nap sűrűbb szop talán meghozza a nagyobb hozamot.

Brigi! Móriczról piros, vagy fekete 40es visz a B.örsi Ikeához. http://utvonal.bkv.hu/ Budaörs, de itt elveszti a fonalat… áruház térképe: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... Number=182

Ckat! Jó a zongorás kép!
Manó! Mondtam, hogy meg tudod csinálni. Pont. ;) A zacskón avnetes zacskózáró klipsz van.
Tücsi! Küldd át a képeket, lekicsinyítem szívesen!
Hencsi! Szeme Tied, többi Apáé. ;)
Műcicivel várjátok meg a következőt. Előtte pénzkidobás. ;)

Én este jól alszom el (tegnap az intimtornába is bealudtam). A hajnali etetés után nem tudok visszaaludni könnyen. De Ádámka ezt is megoldja, megtanult 10 órát aludni. Juhéjj!
Vendég

Kire hasonlít? Ez annyira érdekes téma! Főként ha a gyermek mix, akkor mindenki másra esküszik - tiszta apja v. tiszta anyja.
Zalán szerintem is kettőnk gyermekkori képének a totális összevágása, de 2 hónapos kpra óta mindenki azt állítja, hogy teljesen apukája. Én meg már feladtam, hogy ezen vitatkozzam, nem akarom, hogy úgy jöjjön ki, hogy mániám, hogy hasonlít rám. Én tényleg elismerném, ha tiszta Tamás lenne, de hát nem az. De a szemei apjáé, és azért az nagyon domináns egy arcon.

Kép
Kép
emma1976

Emma!
Nálunk is ez a helyzet, mindenki mást mond.

Rakjon fel Mindenki ilyen képet, nem kell szkenner hozzá, csak lefényképezitek és kész, igaz nem olyan szép, de látható!

Tehát apja lánya Bogi, mondjuk Bori a szeme tényleg az enyém, vagy legalábbis a szine totálisan olyan mint az enyém, bár anyukám azt mondja hogy be fog neki barnulni a szeme, hát szerintem nem, ha már eddig kék akkor ezután szerintem nem lesz barna.
Vendég

Kata, de jó volt ott nektek!!!Jók ezek a tippek, én is meg fogom próbálni.Majd még mesélj :) .

Andi, állítólag a hányás is lehet a fogak miatt (barátnőm fia hányt rendszeresen mielőtt kibújt a fogacska)...Manó, Gurgi, köszi ha tudnátok egy pontos bogyónevet adni s azt is hogy hogyan kell használni.

Henchy: apja lánya :wink:
Vendég

Bori, jajaja mondtam apának gyorsan folytatnunk kell a prototípus gyártását, aztán ha az utolsó is lefut a szalagról befekszem egy "átalakító" klinikára. :lol:

Én sem tudok este aludni addigra felpörgök, mert mindent akkor csinálok, mikor Botond alszik, így magammal is csak este tudok foglalkozni, gyanta és társai téren.

Andrea
Kép
kindernay

műcici: akkor én benevezek. terv teljesítve, ha a szopi lecseng (add uram minél később), akkor jelentkezem. de csak ha még gyün más is, kérjünk kedvezményt.

aventes zacskózáró klipsz? ilyen állat errefele nem röpköd. hasonlít az ikejás zacsizáró klipszhez?

Kép
kissmanó

Hencsi! Ádám szeme bebarnult már kb egy hónapja, vagy még több. Szóval, tényleg lehet, hogy Bogié kék marad.

Ja, Dorka mindenkit üdvözöl, csak nem tud lépést tartani a terméssel. ;)
Vendég

HEncsi sajnos csatlakozom Wlader Úr táborába! Kiköpött Aptya lánya!

Nálunk is mindenki azt mondja, jé tiszta Apja! És Emma tényleg olyan dühítő mikor te nem ezt látod! Szerintem Botond is-is, de hát a rokonság...

Andrea
Kép
kindernay

Bori, szerinted akkor Botond is kék szemű lesz??? Nálunk a családban dédszülőkig mindenki kék szemű. Párom családjában meg zöldes/barna.

Andrea
Kép
kindernay

Manó! Mindegy, csak zárjon. ;) ikeásat nemtom, milyen.
Kb. 7cm hosszú, 1 cm széles, műanyag. Mint egy könyv, úgy nílik, de be lehet pattintani.
Vendég

Gurgi! :lol:

Bori! Most en azt csinaltam, de Egon nem mindig eszik, ha meg nem erzi magat ehesnek. Most bejott. :wink:
Az a neve, hogy PEKIP csoport, keress ra a neten. Egy Prager nevu pszichologus fejlezstette ki.

Mano! Nem tom, mivel volt lezarva, majd megnezem a boltokban, hogy lehet-e ilyet venni.

Na, ebred a dragam.
molkata

érdekes iromány az lll honlapon: egyik nap feljegyzed a fejés időpontját, mennyiségét. másnap ugyanabban az időpontban fejjél, s addig sanyargasd magad, míg 10 ml-vel több lesz. hát ha napi 6 fejéssel számolok (ennyit irányzott elő az iromány), s 2 cicit szorzok, akkor az 120 ml plussz. asszem kicsit nagyratörő ama cikk. így egy hét alatt szinte egy lityóval kéne több legyen. naaaa, neeeeeeeee már

Kép
kissmanó

aha. ikejásak hossza változó. nem mind 7 cm

Kép
kissmanó

Manó.
"ilyen állat errefele nem röpköd."
Haláli vagy, mindíg megnevetetsz a beszólásaiddal, nagyon pihent agyú vagy... :lol: :lol: :lol:

Robinak addig nyavajogtam, hogy kell egy babamérleg, hogy most fogta magát, és elment venni egyet.
Ha majd hazajön lemérem leányomat mennyit hízott 3hét alatt, már lukas a ódalam.

Birom, a múlt héten kedden Robi elfaxolta az adataim a mérlegkölcsönzö cégnek, az van írva, hogy postafordultával válaszolnak meg küldik a mérleget, hhoz képest még semmi, hát csesszék meg...
Vendég

Bori: köszi! Hát elég macerás, de megoldható az ut, márcsak apán múlik megint :shock:

brigi73

FASZOMKARATE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nincs mérleg, majd a hét vége fele...
Utálok itt lakni...
Itt nincs semmi...

Lépek, Bogi éhez...
Vendég

Postás: drága szerelmetes párom a gyerekdícséretekre ( De szép baba, tiszta apja!)mindig így válaszol: Látom, ismered a postásunkat!

Kata! Ténnyleg klassz lehetett ez a foglalkozás. Kíváncsi vagyok, hogy a másik csoport is fog-e tetszeni Egonnak. Én sem hallottam még erről idehaza.

Bori! Köszi szépen, teszek este egy próbát. Ha nem sikerál, akkor kopogtatok nálad a segítségért.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szerintem is apája Bogi!!!

még mindig nagyon gatya vagyok, senki nem küld gyógyító energiákat?????

Pár fotó még amit kértetek: :)

fürdő részlet:
Kép
Fiúszoba még:
Kép

Apa borgyűjteménye:
Kép

A konyhával még adós maradok4

Helyette, múlt héten fősuliban voltam, és apa vigyázott Minára Rolcsival. hagytam itthon lefejt tejcsit, íme az ebédeltetés:
Kép Kép

Pusszantás, megyek gyógyulni!

KépKépKép
dikó1

Hencsi! :wink: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Dikó! Gyógyító energiát és gyógypuszikat küldök. Ment! :D Gyógyulj meg nagyon hamar! Tényleg szép a házikótok. A fiúk szobájában az autós díszítés nagyon találó.
Mina ebédeltetése pedig -mi mást várjunk?- apukás megoldás. A lényeg, hogy Mina mindent megevett és jóllakott. :D
Borgyűjtemény: Irígylésre méltó. Az én párom is ilyesmiről álmodozik. Egyébként a hétvégén kóstoltuk Az év első borát a Varga pincészettől. Mindenkinek ajánlom. Finom könnyű borocska, csabagyöngyéből készült félédes fehér bor. Ha nem szopiztatnék, hát nem értem volna be azzal a 4 korttyal, az biztos!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dikó! gyógyulgassálmáááááán +++++++++++++
Tied párod mit szól, ha majd Ckatéknál elkezdett tejapasztó bulit nálatok fejezzük be? Vagy nagyon szívügye a gyűjteménye?
Klasszak a képek, legyetek mindig nagyon boldogak a szép házikótokban.
Aztán akkor várjuk a konyhát, meg kívülnézetből is a házikót.

Hencsi! Sovány vigasz, de itt sincs soha semmi. Nézem a Mo-i webáruházakat (is), s szidom a történelmet, mert a határvonalat nem jól húzták meg. Sóginőmnek is itt kell etetőcumit vegyek? Mert Marosvásárhely az egy falu?

Kép
kissmanó

jujj, de vágyom mán egy jó kis alapoj jégeres kortyolkodásra.
na jó, még várhat

Kép
kissmanó

Hu Dikó, nagyon szép lett a házikótok, és a fiúszoba állati!
Gyógyító energia +++++++++++++++++++++++++

Bori!
Tetszik ez a bebarnulás! :lol:
Szerintem sem fog Boginak, kék lesz!
Képzeld el, tegnap óta Bogi folyton átfordul a jobb oldalára, és tegnap úgy is aludt el.
Ádi miután elkezdett oldalra fordulni, mennyi idő után fordult hasra?
Vendég

Dikó! Rolcsit nézte mán ki valaki magának? Ha nem, akkor szólok Adrinak. Gondolom, ha Blanka és Bors jól ellesznek a korkülönbséggel, akkor az ífjak dettó. Amúgy nálunk is a kalendárium apa javára áll 4,5 évvel. :wink:

Kép
kissmanó

haha rákerestema PEKIP-re erre a 3 magyar találat közül 1 a fórumunk :wink:

Szuperek a képek!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi - szopival mi van?
nagyon hallgaTAG lettél.

Kép
kissmanó

El leszek keseredve kislányom, ha 28 éves korodra így nézel ki:

Kép

Apu
Vendég

Robi - én meg tőled vagyok kész.
úgy nézel ki kislányom
nesze neked vonalzó
satöbbi :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Mano nálunk 4 év van!

Bridzsi

Kép
esztora

jaj, kééérem szépen vissza a cumi nélkül 5 perc alatt elelvó fiamat!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig olyan volt minden, mint az álom. Most meg dugdosom a cumit, felébred, nyugtalan. Ma még baromi keveset aludt, és tiszta nyügi. Pedig apa ma 7re jön, mert a ma este 6os masszíromat átadtam neki :( És Zalán kiabál, mert megint nem megy az elalvás :( :(

Kép
Kép
emma1976

Esztora! igaz, volt egy pasim amék 19,5 évvel volt több nálam

Kép
kissmanó

köszi Manó kérdésed, haladok, de ha gyermek azt játsza mint most, nemtom mi lesz
az normális, hogy átalussza a napját? de szó szerint!!!!!!!!!!!!! komolyan!!!!!!!!!! :shock:
tegnap kezdte, de. kb össz 1 órát ha fent volt, du. is aludt akkorát, csak este volt ébren! :shock:
erre ma: kb. 1/2-1 órát volt ébren és még mindig nyomatja! :shock:
nem ugrásnak kéne lenni és többször ennie? erre ő meg most áll le a 2-3 órákról?!

maradnék egyelőre hallgaTag, mert mindent olvasok, de nem tudok reagálni és önző módon csak magunkról nem akarok írni :oops:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?