A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Köszi a tegnapi naphoz képest jobban van a kutyu.Ma kiderült,hogy a mája van megnagyobbodva ami lehet gyulladástól is és daganattol is.Holnap délben csinálnak egy átfogó uh-ot és biopsziát csak ez után fog kiderülni hogyan tovább.

Anett,Kata,Sehike,Kriszta és Elan
Holnapra Kép

Bonya
Remélem gyorsan eltűnik végre az a fránya ciszta :twisted: :twisted:

Nyunyi
Kívánom minél elöbb rendeződjenek a dolgaid!ha tudunk segíteni tényleg szólj!Tudod szívesen?!

SÜni
Jobban vagy már?Hogyan tovább?

Vucuska
Mi tavasszal voltunk, csodálatos időt fogtunk ki és tényleg nagyon szép város.
gabicsibe

Sziasztok,

Hát, elbírnám viselni mindig ezt a punnyadós, hosszúhétvégét :wink: Főleg a mai napot :D Csak tv, játék, pihizés :D:D

Törpe,
Hát persze, hogy ikreid lesznek, ja és elsőre :wink: Mondjuk egy vegyespáros? :D Tehát a mottó: „ikrek, elsőre” :D:D:D

Elan,
Mi tavaly voltunk a Tropicáriumban, tetszett, bár őszintén szólva azért azt hittem nagyobb dolog lesz. De a cápás-rájás medence viszi a pálmát :D:D Le voltam tőle nyűgözve :D
A Titanic kiállítás nov. végéig lesz még, úgyhogy még van időtök :wink: Drukkolok holnapra :D

Jerika,
Gratulálok! :D Mennek a babatapik:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Hű, neked is holnap lesz az eredményhirdetés :D:D Nagyon-nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D Várunk nagyon a hírekkel!

Gabicsibe,
Jaj drága, nagyon sajnálom a kutyódat! :cry: :cry: Mennyi idős? Olvastam, hogy kicsit jobban van. Nagyon drukkolok, hogy rendbe jöjjön!

Kriszta,
Hát, most már tényleg kikapsz :D Annyira remélem, hogy kellemesen fogsz holnap csalódni :wink: És bebizonyosodik végre, hogy ezek a fájdalmak nem jelentenek semmi rosszat :wink:
Meglátod, nem lesz szükség arra a vizsgálatra :D Millió drukk!

Bonya,
Nagyon örülök, hogy zsugorodik a cisztád! Küldök még cisztaűzőt: Kép

Nika,
Puszillak! És néha azért írj, főleg bentről… :wink:

Gina, Elan,

Én úgy olvastam, hogy nem árt a babáknak az UH! Szerintem nyugi :wink:

Nonóka,
Itt is esik egész nap :? Olyan gusztustalan ez az idő :roll:

Vucuska,
Örülök, hogy jól sikerült a bakonyi kiruccanás! :D:D

Sehike,
Irgum-burgum. Biztos csak tévedtek azok a tesztek, és remélhetően a holnapi vérvétel be is bizonyítja ezt! Én még továbbra is drukkolok, és küldöm a babatapikat:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vikkata,
Neked is millió drukk holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vucuska!

Köszi hogy írtál!
Akkor ott csinálnak ilyen "összeférhetetlenségi" vizsgálatot is? Az tök jó hogy nem kell időpont! Mennyibe kerül? Ha Tudsz írd meg, talán rá tudom beszélni a párom hogy holnap elmenjünk. Nyugodtabb lennék. Előre is köszi!!!!!!!

Zsókuci!

Hát nagyon remélem hogy kellemesen csalódok de a jelenlegi "állapotom " nem azt mutatja. Holnap jelentkezek!!!! Puszi!!!!!!

Kép
krisztamili77

Gabicsibe!

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
A remény hal meg utoljára!

Sehike!

A teszt az csak teszt. Hidd el!!! Veled leszek gondolatban mégha Te fent leszel is én meg lent és hívlak!!!!Négykor indulunk Szhelyről, reményeim szerint nyolc körül felérünk. Írtam pü-t !!!
Sok puszi, NYUGI!!!!! /könnyű mondani, tudom.../

Mindenkinek aki gondol rám nagyon köszi, ha hazaértem azonnal írok!!!!
Most megdumálom a páromat hogy menjünk el a géndiagnosztikára.
Sok - sok puszi Mindenkinek, aki jön holnap annak sok- sok sikert és kevés várakozást kívánok!!
PPPUUUUUUUSSSSSSSZZZZZZZZZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Krisztamili,

Írtam privit! Remélem, még olvasod :roll:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Anett, Kata, Sehike, Krisztamilli, Elan
Holnapra mindegyikőtöknek: Kép

Sehike,
Ne add még fel!!! Nekem is az egyik teszt csak kb. 20 perc után lett pozitív, ami elvileg nem is értékelhető. Remélem meglepetés fog érni!

Gabi,
Jobbulást a kutyudnak!

Süni,
Úgy örülök, hogy jelentkeztél. Tényleg hogyan tovább? Mikor mentek legközelebb a fagyikért?

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó estét mindenkinek!

Anett, Sehike, Elan, Krisztamilli, Vikkata!
Drukkolok nagyon holnapra!
KépKépKépKépKép

Rebe!
Már te is rendesen számolhatod a napokat!
KépKép

Erika!
Neked is mennek a babatapik!
KépKép

Zsókuci!
Köszönöm! Nem felejtem! "Vegyespáros elsőre!" :wink:
Tiszta boszorkány vagy! Vagy inkább tündér!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Gabicsibe, nagyon sajnálom a kutyusodat! :cry: Jobbulást neki!

Bonya, gratulálok a jó hírekhez! :D

Törpehzs, ezeket én is szúrtam, de semmi gondom nem volt velük :?

Elan, nem rólam írtál? :lol: :lol: Aki ismer, az tudja, hogy a Forma-1-et nagyon szeretem, azon belül meg persze Kiminek drukkolok. Évek óta egyetlen futamot sem hagytam ki, ha kell én is kelek hajnalok hajnalán. Ha valami közbejön, akkor persze felveszem és hazaérkezés után rögtön megnézem. Ha úgy alakul, akkor éjjel 1-2 órakor is akár. :wink:
Drukkolok a holnapi uh-hoz! :D

Nika, nem semmi szilveszter! :D

Vucuska, én is nagyon szeretem azt a vidéket. A férjem meg veszprémi származású, ezért sűrűn járunk arrafelé.... ott lakik az édesanyja. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)

Nyunyi, tudok segíteni valamiben?

Krisztamili, Sehike, Vikkata, drukkolok Nektek!!! Kívánok mindenkinek nagyon jó híreket! Mi kb. 9-10 óra körül érkezünk, szerintem korábban felesleges, mert annyival többet kell ott "malmozni" az eredményhírdetés előtt.

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Krisztamilli!

Igen, ott csinálják ezt az összeférhetetlenségi vizsgálatot, ami mindkettőtöknél vérvételt jelent. 10.000,-/fő az ára. Gyorsan végeztünk. csak 1 kémcső vért vesznek le mindkettőtöktől. Remélem a párod is bele fog egyezni hogy elmenjetek a géndiagnosztikára. Azért nem árt ezt is kiküszöbölni. Azt mondták hogy nagyon ritka az ilyen összeférhetetlenség.

Remélem a teszted tévedett és holnap jó híreket kapsz!

Jó éjt mindenkinek és aki holnap megy annak még1* kívánok jó híreket!!!
vucuska

Anett!
Ment a privi!Legalábbis remélem elment! :roll:

Holnapi napra mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Csak egy gyors, esti bekukk...

A holnapi BMC-s járatnak:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágáim!

Köszönöm ,hogy segíteni akrtok ,de ezen egyedül kell túl lennem!! :oops:

Mai bmc-Járatnak nagyon drukkolok!!!!!!!!! Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mindenkinek aki ma megy a BMC-be mennek a drukkok ezerrel!!!!
Vucuska!

Veszprém tényleg nagyo szép sokat járunk oda. A párom mamája a balcsin lakik. Felsőörsön és hát gyönyörű minde hol fák és hegyek imádom, hétvégén ott voltunk túráztunk egyet az erdőbe.

Gabicsibe!
Jobbulást a kutyuskádnak!

Bonya!

Ciszták tünjetek el most!

Velem semmi érdekes nem történik, járok dolgozni ami nem is olyan szőrnyű. És várom a tavaszt, nem adom fel azért sem ha kell midig és ujr és ujra neki vágunk amíg van rá lehetőségünk. Találtam egy dalt sokszór szoktam hallgatni és annyira igaz ez a dal. Magna Cum Lauda dala:Szinezd újra.Szetem tök jó.
Én most ezt teszem :D :D :D
http://www.momu.hu/index.php?musid=18405

Tegnap rászántam magam és sütöttem aranygaluskát olyan fini lett hogy csak na!
Jók legyetek vigyázzatok magatokra! Majd jövök a héten még de nem tudom mikor. Délutános vagyok és van 1-2 elintázni valóm.

Mindenkinek drukkolok és sokat gondolok rátok!!!!!! :D
nikó

Jó reggelt mindenkinek!

Drukk a BMC-ben várakozóknak,és azoknak is akik otthon izgulnak bébi áldásért! :lol: :lol: :lol:

És drukkolok az én kicsi foltocskáimnak hogy rendben gyarapodjanak! :P :P :P
Hát ez nem jön össze,fel akartam tenni az UH-os képet,de túl nagy! :cry: :cry: :cry: Kép

Kép
gina25

Sziazstok!
Szép napot mindenkinek!!!Várjuk a mai jó híreket!!!!!!

Gina!
Küldd el, az email címemre, é s perceken belűl lekicsinyítem...És küldöm is vissza...... :lol: Ha jó úgy.... :wink:

Szép napot mindekinek!
Vendég

Kriszti!

Próbáltam!!! :oops: :oops: :oops: De nem ment!Majd a fiam hátha ügyesebb mint én!!Nem vagyok egy nagy mágus!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

sziasztok
Egy másik fórumról jöttem át. Úgy hallottam, hogy itt volt már olyan közöttetek akinek decapetyllel egy héttel a menstruáció előtt leállította a petefészket. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi ideig állítja le? Kb. mikórtól kezdheted el szúrni magadat? Ja, és Long protokollom lesz. Tudnátok valamit mondani evvel kapcsolatosan?Köszönöm

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mindenkinek szép napot!

Azt hittem már vannak hírek,de látom még korán van :(

Kagyló
Üdv itt nálunk!Mielöbbi pocakosodást kívánok!A Decapeptyl fokozatosan állítja le a hormon működést amit vérvétellel ellenőriznek.Ha megfelelő egy bizonyos érték csak akkor kezdik el a tüsző érlelést.Ez kb.2 hét,majd onnantól kezdve 2 naponta vérvétel és uh és ha minden megfelelő akkor van a leszívás.Ja és a Deca alatt megjön (vagy nem) a mensesed!A Decát a leszívás napjáig kell szúrni mindennap!Nyugodtan kérdezz ha nem elégítettem mi a kíváncsiságod :D
gabicsibe

Sziasztok!

Szia Gabicsibe!
Én is csak frissítgetem az oldalt, de nem jön az info :wink:

Kagyló,
nekem nem long volt, így nem tudok segíteni, de Gabicsibénél a legjobb helyen vagy :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Hűha, még nem jött meg senki ma? De várom az eredményeket, azt hittem már lesz valami. :oops:

Kagyló,
Gabi már válaszolt is. Ő profi ebben, neki ez a protokoll volt! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gina!
Még annyi segítség, hoyg emailban ha megnyitod az emailod, mellékletként el tudod küldeni....A tallózás gombra kattintva kiválasztod amit el akarsz küldeni, és ennyi.....De ha a kisfiad sem tudja lekicsinyíteni, majd elküldi ő.....Van egy nagyon jó kis program, ezt kell letölteni, azt hiszem magyar nyelvű, és nagyon egyszerű...Én ezt használom:
http://szoftverbazis.hu/letoltes/index.html?id=OW12
Itt találod, csak a letöltés gombra kell kattintani...... :wink:
Vendég

gabicsibe
Köszönöm.
Mennyi idő telit el kb. mire az első dekapetyl után vérvételre kell menni?(vagy UH)?
Szerinted ennek mi értelme? Egyáltalán miért kell így? Miért nem fogamzásgátlóval?

kagyló

Kagyló

Kb. 2 hét az első vizsgálatig (vérvétel és uh-is).Azért Deca,mert csak így tudják teljesen leállítani a saját hormonműködésedet.Azért,hogy ők tudják irányítani a tüszők növekedését és a megfelelő időben a tüszőrepedést.Így biztos nem szól bele a szervezeted és hatékonyabbak tudnak lenni.
gabicsibe

Én csak este tudok bármit... egyelőre nagyon fáj a hasam, nem tudom, mi ez :(
elan

gabicsibe
Még lenne egy kérdésem.Mennyivel lesz jobb ez a kezelés? Jó lesz a minősége? Egyenletesen nőnek? Te, hogy láttad amikor csináltad: szerinted jobbak lettek a tüszök?Tök, kevesebb? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de fogamzásgátlósom volt. Ezt meg nem igazán értem......tapasztalataidat elmondanád?

kagyló

tök-több

kagyló

:oops:

kagyló

Sziasztok, Lányok!

Kérlek, segítsetek!
A mai nap folyamán 13-14.50 között egyfolytában hívtam a BMC-t a 4584580-4584579-es számon, de vagy foglalt volt vagy nem vették fel.
nagyon fontos lenne, hogy ma beszéljek velük, be kell jelentkeznem időpontra. A párom ma ott volt, őt elküldték, hogy majd hívjam én őket ma a megadott idpontban, ezen a számon, de elérhetetlenek.
Tud valaki valamilyen más számot? Nagyon fontos lenne...
Eddig reménykedtem, hogy elérem őket.
Köszönöm

M.
mazsola02

Mazsola, én is csak ezeket a számokat tudom, de 4-ig ott vannak, még próbálkozz!
elan

Mazsola!
355-2736.
Ha nem veszik fel ezt sem priviben megküldöm Irénke mobilját.
vucuska

Kedves Elan!

köszönöm szépen.
Ezt fogom cselekedni :) Csak már tiszta ideggóc vagyok :)

N.
mazsola02

Szia, Vucuska!

köszönöm szépen a számot, el is mentem magamnak, hátha ez szerencsét hoz.
Most sikerült felhívnom őket, két évet biztosan öregedtem :? De végre van időpont. :)

Amúgy a hangból ítélve Irénkével beszéltem. Úgy tűnik, mindenkivel megpróbál kedves lenni.

Mégegyszer köszönöm szépen a telefonszámokat.

M.
mazsola02

Sziasztok!
Hírek? :roll:

Megy valaki pénteken Bmc-be?

Törpe

Kép
törpehzs

Kagyló

A kettő közül nem tudom mi a jobb,mert itt a Bmc-be nem csinálnak fogamzásgátlóst én úgy tudom!Lehet hogy ez megterhelőbb a szervezet számára,de szerintem modernebb és nagyobb esélyeid vannak így!Minden attól függ hogyan reagál a szervezeted a szurikra,de a minősége ugyan olyan jó lesz mint a másiknak!Hanyadik próbálkozásotok lesz?Megvagy elégedve a Dévaival?

Lányok!!!
Ne már még mindíg nincsenek hírek?!
gabicsibe

Szia Gina!

Jól vagytok? Képzeld el hétfő óta náthás vagyok, szerencsére lázam nincs, csak hát most nem igazán örülök ennek. :(
Remélem ez nem okoz gondot a baba fejlődésében.
Most mézet és gyógyteát iszok, hát remélem minél hamarabb elmúlik.
toldikrisztina

Hahó, még nincsenek hírek? Hol vagytok lányok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Most estem be az ajtón, gyorsan írok Nektek aztán megyek tanulni a gyerkőccel.
Nem sikerült. :cry:
NAgyon remélem hogy legközelebb fog, mert csak ebbe tudok kapaszkodni.
Vucuska köszi, már voltunk is a géndiagnosztikán, levették a vért és várjuk az eredményt. Elkezdtem magyarázni hogy én azt akarom kiszűretni hogy kettőnk közt nincs -e összeférhetetlenség de azt mondta a biológus hogy az a lombikkal már rendben, nem állhat fenn. Úgyhogy okosodtam egyet.
Remélem még nov.ban folytatahatom de még egyáltalán nem biztos.
Most keresem az új "gyógymódokat" amiket még nem próbáltam hogy érezzem hogy addig is teszek valamit amíg nem kezdünk újból...milyen teát kell inni? Málnalevél, ugye? És mit szóltok egy kis akupunktúrához?
Olyan jó hogy Vagytok, sok puszi Mindenkinek!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Krisztamilli!

Sajnálom :cry:
akupunktúrának én utána néztem, de végül nem mentem el:) ha érdekel mire jutottam, átküldöm neked privben este!

Én inkább jógázni kezdtem, az jót tett nekem! Már nem vagyok annyira zizi mint előtte!:)

Sajnos most rohannom kell!
Este még benézek!

Törpe

Kép
törpehzs

Ja, Csajok, azt szeretném még kérdezni, Ti biztos tudjátok hogy azt mondta a dokika hogy 2 alatt van a hcg-m. Az nagyon kevés, ugye? Akkor semmi még el sem indult? Ezt elfelejtettem megkérdezni.
Köszike, sok puszi, amint tudok jövök!!!
Remélem jönnek a Többiek jó hírekkel!!!! :P

Kép
krisztamili77

Törpe!

Aha, megköszönném ha átküldenéd! :wink:
Mennek a szurik? Drukkolok Neked!
Köszi, puszi!

Kép
krisztamili77

Krisztamilli,
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Annak nagyon örülök, hogy a folytatáson, és a jövőn gondolkodsz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszta
Sajnálom :cry:
gabicsibe

Krisztamilli!

nagyon sajnálom! :cry: Viszont ha van valamennyi HCG-d, az már jó jel, elindult valami....Normál esetben ugye nem lenne....Örülök, hoyg máris a folytatáson gondolkodsz.....Jó tanulást Nektek! :D
Vendég

Krisztamili drága,

Bár már napközben már írtam Neked, de azért itt is: :cry: :cry: Nagyon sajnálom! :cry: :cry:

És küldök Neked nagy-nagy ölelést is:
Kép

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Többiek?????????

Kép

Kép
zsókuci

Szijjasztok!

Kicsi Krisztamill!!!!

Nagyon nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Többiek merre vagytok!? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Krisztamili!

Nagyon sajnálom!!!!!
Nekem is 2 alatt volt a Hcg-m.
Majd a következő!!! Én is úgy tervezem!

Lányok!

Tegnap olyan jó estém volt!
Jégkorong meccsen voltunk!!! :D :D :D
Oltári volt! Igaz kikaptunk....... de már annyira hiányzott! :D :D :D
Jó volt levezetni a feszültséget, rendesen kikiabáltam magam.:D :D
Már régóta készültünk, de mindig volt valami ami miatt nem értünk oda.

Kép
nika28

Sziasztok!

Fél órája értünk haza. A lényeg az, hogy nem sikerült :cry:

Megkeresem a szavakat és mesélek.

Kép

KépKép
anett_1

Anett,

Jaj drága, nagyon sajnálom! :cry: :cry: Kép

De kérlek, Te se add fel!

Sok puszi!