Sziasztok!
Éjszakánk megint jól sikeredett, Bálint 22-6.30-ig aludt. Úgy örülök, remélem a csoda nem két napig tart, na de nem is háromig....
Délelőtt aludtam Bálinttal 2 órát, hát igen...aki éjszaka legény, az nappal aludjon, hogy bírja a következő éjszakát

Igaz,
Ckat ?!
Bálintom most kint alszik az erkélyen, nem volt kedvem sétálni menni, olyan gáz idő van. Szerencsére a kis drágám beéri az erkéllyel is, amint kitolom, már alszik is.
Manó, gratulálok a sok tejcsihez!!!! Te egy hős vagy!
Esztora, Zsú: én is úgy emlékszem, hogy az Ikeában a lift mellett van az étterem az emeleten.
Jó lenne, ha holnapra egy kicsit jobb idő lenne, ilyen szomorkás esőre álló időben nekem nincs kedvem menni sehova. De bízzunk a napocskában....
Gurgi: Örülök, hogy minden rendben volt a dokibácsinál. A szuri miatt pedig irigykedem, hogy túl vagytok rajta, és ilyen simán ment... Mi egy hét múlva megyünk,de én már előre izgulok.
Emi: Maja édes kis manó, egyem meg átalussza a napot...a kis szundi...
Hencsi: csatlakozom a többiekhez, Bogi tiszta apája!!! Basszus (bocsi) ilyen hasonlóságot még nem is láttam szülő és gyermek között.
Dikó: gratulálok a szép új házatokhoz. Merre laktok Isaszegen?
Megyek, mert még most fogok ebédet készíteni. Cukkinit sütök sörtésztában.....pikk-pakk meg van, és imádom

Legalább valami jó is történik velem... persze a családomon felül! Elég ramaty kedvem van, a nyakamon vannak a vizsgák, tanulni meg nincs időm, energiám....ez a tény, nagyon beárnyékolja a hangulatomat, s ezzel együtt a napjaimat.
Mentem....
Móni