A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Egyébként volt már valamelyikőtök párjánál hasonló eset???
MItől lehet ilyenkor a gyulladás?És mennyi idő alatt tudják kikezelni???Vagy hogy van ez???
Annyira rossz most úgy indulni a várakozásnak,hogy inkább az van bennem,hogy nem fog sikerülni,mert kevesen voltak :(
hanyatka

Hanyatkám próbálok toppon lenni. Akkor most volt inszem vagy nem?
Tessék etetni valamit Apával!!!

Andi
zsembi

Volt inszem,persze,csak nagyon kevésnek találta apánk a 800 ezret :(

Mit etessek vele???MI jó ilyenkor,gyulladásra,ha az ?
hanyatka

Hanyatkám szerintem a gyulladástól is függ hogy milyen tupusú és ugye azt meg majd a nagyokosok tudják megmondani és biztos kap majd valami gyogyit, biztos minden rendben lessz.

Andi
zsembi

Hanyat!
Felhívlak!
Puszik!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Hanyatom!:-)
Mindent elküldtem Neked Kopáról mailben, elérhetőségeket is!!
A többit szóban.
Bodzid
bodza2005

Hanyatka+
Graefruitmagkivonat, bactériumölő, vírusölő hatása van.

manoka
manoka71

Nagyon dühös vagyok, elveszett a hozzászólásom és sokat írtam.
Hanyatka! A Kopához jó ha elmentek, jó szakember.
A fenti kivonatot meg tudod benni gyógynövényboltban,dn-ben is. Mi megelőzésre is használjuk. Nagyon keserű az íze, mi 100%-os narancslében isszuk, úgy nincs rossz íze.

manoka
manoka71

Tatu, babügyileg nálunk nem volt sok próbálkozás segítség nélkül, mert pár éve elég hézagosan jön meg, ezért az elejétől Clostyl volt, majd pár hónap után a doki ajánlotta "Apánkat". A sok vizsgálódás után most van éppen a 2. inszem. Mivel polycisztás vagyok, így elég nagy művészet a sokból éppen eleget alkotni. Szóval Hanyattal éppen egy stádiumban vagyunk ami az inszemeket illeti:-)
plümõ

Szia Hanyatka.

Olvasom a mai inszem- híreid. Pedig én is nagyon szorítottam? Mennyinek kellett volna lenni a kisfickóknak ????
andi67

Bodzikám!Megkaptam.Most írom a mailt Kopa dokinak,hátha tudna egy korábbi időpontot adni.
Köszönöm,drága vagy.

Manoka!Köszi a segítséget.Akkor ez jó gyulladásra is???
Azt mondja a Zuram,hogy lehet kicsit felfázott és attól lehet.
Arra vn valami házi praktika???

Andi67!Végre köztünk,üdv :)
Azt,hogy mennyinek kell lenni nem tudom,a múltkor 10 milliót tudtak kinyerni.
Na ehez képest a 800 ezer... :(

Yami! Nagyon köszi,hogy hívtál,drága vagy!!!Pusszzz
hanyatka

Sziiia andiiii!!! :) :)
na, Veled mi lesz? péntek? hétfő? minden okés???

most beszéltem Hanyatkával erős a csaj, minden rendben lesz ott!!!! ;) megegyeztünk, hogy ha egy pufók kislányra elég ez csak, hát legyen! :lol:

manoka, köszi a tanácsot sztem beszerzem én is, mert MINDENKi beteg körülöttünk... :?
yamita

Bodzi!Hívnálak az infókért,de folyamatosan foglalt a telód :(
hanyatka

Hahó,
csak egy gyors bejelentkezés...
Lollok tényleg jó doki én is hozzá járok, persze most nem :D De tudja, hogy apánknál vagyok.
Cyprus jól van és miattam nem jött hozzátok... :cry: vállalom a felelősséget! Mert ő tudta mizu és nem akart itt cicázni veletek. Ezért inkább elfoglalta magát a született feleségekkel! BOCSI!!!

na megyek pihegni, Vigyázzatok magatokra!!!!
Kriszta
dobsakriszta

Yamita! Anyósomnak bejött, múlt héten hangja alig volt, valami vírust benyelhetett, mondtuk neki a cseppeket, másnap telcsizett és köszönte a jó tanácsot.
Hát nem tudom aki most kezlésen van, nem biztos, hogy jó erősíteni az immunrendszert.
Nyugi hanyatka, bízzál a kis fickókban, ne keseredj el.

manoka
manoka71

Kriszta!!! Én is a lollokhoz jártam, sajna Pesten már nem fogad többé így egy általa javasolt dokihoz mentem.

manoka
manoka71

manoka
manoka71

Most megyek fürcsizni!!!!!

manoka
manoka71

Hanyatka, kitartás!!!! Még akármi is lehet!!! Szorítunk!!!
Kopa tényleg jó doki! spermium szám növelésére valaki javallotta eccer a S betűvel kezdődő vitamin kupacot. A fene, mi a neve.... Hiába mostanában nem nézek tévét, csak sorozatokat :D
Manoka, én azt hittem még egy napot fent dolgozik, de lehet, hogy csak a kórházban...
na tényleg húztam, mert pocaklakók már teljesen bekeményítettek
dobsakriszta

Supradyn? nekem az rémlik! :)

manoka, sztem az nem lehet baj, ha toppon van az immunrendszered.. eleve a méhpempő, (amit a dokik ajánlanak) az egyik legdurvább immunstimuláló szer.
yamita

Sziasztok Yamita, Hanyatka!!! bocs, hogy csak most reagálok, de ettem vacsira egy kis húst
inszem nálam is. 3 reményteljes tüszőcsemete, ebből 2 tuti befutó lehet.

Szóval péntek hajnalban ott leszünk :D
andi67

andikaa, sziia :)
husit tömted ügyesen 8) én épp most pácoltam be 8 szelet joghurtos csirkemellet :D csak úgy holnapra , uzsira 8) péntek, szuper!!!
yamita

Sziasztok Yamita és Hanyatka!

Bocsi, de ettem egy kis húst vacsira
:D
Nálam is rendben minden. 3 reményteljes tűszőcsemetét sikerült ma kitapogatni ebből 2 esélyes befutó!

Szóval pénteken hajnalban mi is ott leszünk! :) :) Vééégre.

Hanyatka, szerintem sem a mennyiség mint inkább a minőség a lényeg.
andi67

Bocsi ez kétx ment el az üzi, béna az itthoni net, azt hittem menet közben elszállt.
Igen husiztam tejfölös-disznóságot.
Joghurtos csirke, az fini én azt reggeliztem. :P

Hurrá pénteken, már alig várom.
andi67

Lányok Ágiról tudtok valamit?

Andi
zsembi

Yamitám nem semmi mennyiség 8 szelet. :D

Andi
zsembi

Yamita a lombiknál pont az kell hogy az imunrendszer kicsit tropa legyen hogy ne ellenkezzen a szervezet az embriók ellen igy könnyebb a beágyazódás tehát ha kicsit megvagy fázva még jó is lehet.
Ezért szokták felirni a prednisolon gyogyit.

Andi
zsembi

Andi! Egézségedre!!!Köszi a bíztatást :)

Hogy készül a joghurtos csirke Yamim????
hanyatka

Péntekes csajszikáim!Hajrááá! :wink: Megy a drukk!!!!
hanyatka

Bodzimmal is beszéltem :)
Annyira jó,hogy itt vagytok nekem.Máskor már rég bőgtem voltam mint állat :)
hanyatka

Hanyatka, örülök, hogy erős vagy! Sajnálom, hogy ilyen kevés lett a kiskatona, de hátha sikerül!! Ne keseredj el! Mi itt vagyunk Neked és mindenkinek! Bár ami azt illeti kicsit én is el vagyok kenődve, de remélem péntek reggel jó híreket mond Apánk.

Üdv. az újaknak!

Szana, nem irigyellek a történtek miatt, de nagyon drukkolok, hogy a következő sikeres legyen!!!!!!

Joghurtos csirke is fincsi, én most mustárosan pácoltam be holnapra! Most meg grillezve ettem. :D

Szép estét mindenkinek! Holnap jövök!

Pusszantás!!!!

Bea
beus77

igen, én is toltam mézes-mustárosat, már unom..(melyiket nem?)
most joghurt-méz-kis olaj-só-bors pácban áznak a drágáim. ez a múltkor kényszer megoldás volt, mert nem volt itthon mustár.. annyira undorító a pác íze, hogy gondoltam na fasza,holnap kisütöm és dobhatom is ki.. ééééés, olyan puha és állat finom lett hogy csak lestem!!! :lol: szóval most megkíséreltem az ismétlést!

hát zsembi én ezt már nem is értem.. alapvetően a saját sejtjeidet kapod vissza miért tiltakozna a szervezeted? akkor egy egészséges fittipaldi nő nem is lehetne terhes? dehát ez nem is összeférhetetlenség.. és akkor a méhpempő?
de ha Te mondod hogy ez még kapóra is jöhet, én elhiszem!! ;)
ja a 8 szeletet elmajszolom a nap folyamán.. már egészen beletörődtem.
(megmondom őszintén, hogy amikor a hasűri folyadék szóba került én már akkor tudtam hogy húsevő vadállat lesz belőlem, mert még nagyon élénk a méhenkívülimkor az a 3deci vér a hasamban....nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm, de az két nap után..jééézusmária...)

MINDJÁRT jön GREGORY 8)
yamita

Ági!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Decapeptyl fokozatosan állítja le a hormon működést amit vérvétellel ellenőriznek.Ha megfelelő egy bizonyos érték csak akkor kezdik el a tüsző érlelést.Ez kb.2 hét,majd onnantól kezdve 2 naponta vérvétel és uh és ha minden megfelelő akkor van a leszívás.Ja és a Deca alatt megjön (vagy nem) a mensesed!A Decát a leszívás napjáig kell szúrni mindennap!
Kb. 2 hét az első vizsgálatig (vérvétel és uh-is).Azért Deca,mert csak így tudják teljesen leállítani a saját hormonműködésedet.Azért,hogy ők tudják irányítani a tüszők növekedését és a megfelelő időben a tüszőrepedést.Így biztos nem szól bele a szervezeted és hatékonyabbak tudnak lenni.
A kettő közül nem tudom mi a jobb,mert itt a Bmc-be nem csinálnak fogamzásgátlóst én úgy tudom!Lehet hogy ez megterhelőbb a szervezet számára,de szerintem modernebb és nagyobb esélyeid vannak így!Minden attól függ hogyan reagál a szervezeted a szurikra,de a minősége ugyan olyan jó lesz mint a másiknak!

Ezt írták nekem a másik fórumon. Mit szóltok hozzá?! :roll: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

SZiasztok!

Kriszta gratulálok!! :-)

Hát megjöttünk mi is. Hematómaának nyoma sincs, annál inkább a 3 bébinek. Szép szívhang, Bár a B baba kicsit kissebb, mint a másik kettő. A párom látta őket kalimpálni a kis végtagkezdeményükkel.
Valamikor megyek majd az I. számú klinikára, mert apánk komolyan a szívemre beszélt, hogx az én magasságommal(mélységemmel) nem nagyon fog menni a 3 baba. Hát majd beszélünk ott is egy doktorbácsival, és akkor majd döntünk. Szóval még nem vagyunk túl a nehezén. De a lényeg, hogy rendben vagyunk.

MANÓÓÓKA!! NINCS VÉLETLENÜL UTROGESTANOD??

aPÁNK ELFELEJTETT FELÍRNI, ÉS MÁR CSAK EGY 3/4 LEVÉLLEL VAN.

Ja holnap valamikor majd teszek fel képet is, de csak két képre sikerült felrakni a prüntyiket. ! :-)
Ági28

Ja és hazafelé szép nagyot hánytam a Burger KIngnél! Perze utánna jóízüen megettem egy fél hambucit! :-)
Ági28

Ági magasság és mélység ez jó :D Az a lényeg hogy rendben vagytok ugy örülök.

Yamitám én sokmindent nem értek még a lombikkal kapcsolatban.

Andi
zsembi

Jaj Ági szegénykém csoda hogy utána tudtál enni. :)

Andi
zsembi

Na én elrakom magam csak Ágira vártam.

Ezt olvastátok már?

Újabb felfedezés a petesejt beágyazódásának segítésére
A spermafolyadék által a méhre gyakorolt hatás olyan mechanizmusokat aktivizál, ami elõsegíti a petesejtnek a méhbe történõ beágyazódását.
A németországi Heidelberg egyetem kutatói kihangsúlyozták, hogy a felfedezés nyomán levont következtetések növelhetik a mesterséges megtermékenyítések hatékonyságát.

A mesterséges úton megtermékenyített petesejteknek csak mintegy egyharmadából alakul ki terhesség - írta a Die Welt. Szakemberek az gyanítják, hogy a megtermékenyítés természetes feltételei javíthatnák a petesejt beágyazódásának esélyét. A heidelbergi egyetem nõgyógyászati klinikáján azt vizsgálták, vajon javulnak-e az esélyek erre, ha a méh nyálkahártyáját a spermafolyadékból nyert kivonattal kezelik. Az elsõ eredmények biztatóak.

A petefészekbõl kivett petesejtekkel végzett kísérletek során a hüvelybe és a méhszájba vagy spermafolyadékot, vagy (kontrollként) konyhasó oldatot juttattak az orvosok. Az eddigi eredmények arra engednek következtetni, hogy a spermiumokat tartalmazó folyadék aktív szerepet játszik a terhesség kialakulásában.

"Hosszú idõn át az volt az uralkodó felfogás, hogy a magömlési folyadéknak és a fölös számú spermiumoknak (hím ivarsejtek) semmi közük nincs a megtermékenyítéshez és a beágyazódáshoz. A termékeny idõszakban ugyanis a méhnyak nyálkahártyája különösen kemény, az ejakulátum számára szinte áthatolhatatlan. Ezért úgy gondolták, hogy utóbbinak csak egészen kis hányada jut be a méhbe."- idézte a lap Michael Wolffot, a klinika fõorvosát.

A fenti vélekedésnek ellentmondanak újabb vizsgálatok, amelyek kimutatták, hogy néhány percen belül nemcsak a méhbe, de a petevezetõkig képesek eljutni a hüvelybe juttatott vegyületek. A jelek szerint a bejutást a méhizomzat mozgása is elõsegíti. Wolff és munkatársai megállapították, hogy a spermiumokat tartalmazó ejakulátum ösztönzi a citokinok termelõdését a méh nyálkahártyájának sejtjeiben. (A citokinok az immunrendszer igen aktív közvetítõ anyagai.) Ezek pedig, mint állatkísérletek bebizonyították, kedvezõen hatnak a megtermékenyített petesejt beágyazódására.

A kísérletsorozat következõ szakaszának célja olyan gyógyszer kifejlesztése, amely a hüvelybe és a méhszájba juttatva célirányosan emeli a petesejt beágyazódásának a valószínûségét. E célból a heidelbergi orvosok alkotórészeire kívánják bontani az ejakulátumot, hogy kiderítsék, mely vegyületek felelõsek a beágyazódás javításáért.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Tök hosszú lett, előre szólok. Ha untok, görgessétek..... :lol:

Némi kiborulás, totális pesszimizmus után, de itt vagyok. Végre hazaértünk...

Nagy technikásan két babanetet nyitottam, mert annyit írtatok, hogy csak így tudok reagálni..

Hanyatka! Pécs, villányi borok... Jó kis kirándulás lehetett. Az öcsém Villányban tanult dísznövénykertésznek, virágkötésznek. A legjobb barátja meg borásznak... Ugye most már pihizel és vigyázol a srácokra, hogy tegyék kötelességüket. Hú, most olvasom a srácokat.. Fáj is valamije a párodnak? Foga, füle, mandulája, akármi? Mert az én drágámnak most volt hörcsögpofija. Mehet a fogdokihoz, csak addig nem engedtem, amíg gyulladásban van, mert akkor odacsinálna a székbe. Azért 800 000-ből akár több is célba juthat. Meg hát ha egy, akkor egy, de az már egy baba lesz!!! Kopa jó fej. Fiatal, jó humora van.

Bodza! Ti is kirándultatok? De jó nektek... Én átaludtam a hétvégét simán. Felénk szar idő volt. Juhéjj! Nekem is nov 14-15-16 körül fog megjönni a mensim. Akkor totál együtt leszünk. Egyébként nekem is késett most 2-3 napot. Pont jól jött. Egér? Rág. Mindent. És bírna egész nap zabálni is. Jó a sikercsapatos hsz... Tetszik!

Beus! Remélem, minden rendben lesz, és a picike tüszők is összekapják magukat! Ne aggódj a kabala miatt, ha már Bodzánál van, akkor már hat is rendesen. egyébként meg ha ránk is gondolsz, az is jó! Prolaktin? Nekem ano 2x1 volt az adagom. Le is ment 0,3-ra. Most 2x1/4-et szedek. lassan én is csak megnyalom a doboz tetejét.

Tatu! Te az abortuszon döbbentél le... Én láttam a jaj, meg ne bántsak senkit.., de a fehér 15 éves kislányt, a 16 éves roma barátjával. Terhesen. mert el kellett volna menni tanulni, vagy dolgozni. Inkább gyereket vállalnak. Lehet, hogy egy-két évvel fiatalabbak.. Na??? Ezek után mi az abortusz..? Az agyamat dobtam el. Éjfélkor puding, de előfordult hajnali kettőkor a húsos káposzta is már. Jöhet a vasszög is. Van egy-két dolog, amivel vigyáznom kéne, de arra meg ott a Jäger... :roll: :lol:

Kriszta! Gratulálok! Szívesen diétáznánk még néhányan az ikrekkel a pociban! Van elég almád otthon? Viszek ám! Toooood, falurú gyüttem! :lol: Fiona.. :lol: :lol: Ez a babásmellékhatás, vagy valamelyik gyógyszeré?

Zsembi! Hááát, no, tényleg ehetek. Apánk direkt hízlalna, és feszt az abált szalonnát tömné belém. Hiába mondom, hogy okés, és eszek hozzá töpörtyűt is, csak nem fog rajtam.. Bár szeretnék ám kicsit hízni. Ez sem olyan jó. Kipróbáltam mindent, meg a házidokim is, aztán letudta annyival, hogy maradok ekkora, majd nézzem meg magam 2 gyerek után. De lehet, hogy akkor is ekkora leszek.

Nóczi! Kíméld is a tüszőket! Nagyon ügyi vagy! Meg a kis lusták is!
Hurrá, mindjárt péntek!

Helló Plümő!

Kagyló! Mikor is kezdesz pontosabban? vagy elsiklottam csak felette?

Yami! Jó hírek! hurrá! Én is Ovitrellet választottam aug-ban, hogy ne kelljen dokit keresni. Ezt a metrós esetet megnéztem volna, sírva a röhögéstől. Nem volt valahol kamera? Ismerve magam, simán végigcsináltam volna én is..

Szia Mirci! Semmit nem vesztesz, ha nekiállok a kivizsgálásoknak. Max feleslegesen. Az lenne a szerencsésebb! Ha pedig előbb dokiztok, mint január, szerintem nyugodtan tegyél rá egy-két hónapot. Mondd, hogy már egy éve próbálkoztok. Csak nem buksz le?! :lol:

Szia Szana! Látom egyre többen kapcsolódnak olvasó üzemmódból aktívba. Ez naggggyon jó! Sajnálom a történteket. Kitartás továbbra is!

Szia Andi!

No mai napom: Odaértünk Apánkhoz. Fullos váró, csak állóhellyel. Aztán vártunk, vártunk, és vártunk is. majd végre mi is bejutottunk. Látszott Apánkon, hogy nincs jó kedve, Aztán kifakadt és elmesélte az egész pontozásos cécüt, amitő l tele van a hócipője. Majd egy kicsit felvidult a kenetvétel közben a zoknimon. Megfogdosta és csak nevetett: halálos, ma már miket csinálnak, halálos... Ötujjas lábtyű volt rajtam. :lol: Mondtam neki, hogy a jó hangulat kedvééért küzdöttem magam bele. Sikerült. Szóval indulhatunk is akár novemberben, csak kapják meg a pontokat, vagy történjen valami . Így kérdőjellel várólistán vagyunk. Párom mondta, hogy nem kell nagyon betojni, mert van a tb-nek szépen bevétele, csak nem osztották még le. De én ehhez nem értek, nem is foglalkozom vele, mert csak kiakadok. Így én azért jól kiborultam, meg bedepiztem, hogy miért nem lehet egyszerű valami, aztán egy fincsi vacsika után végre megnyugodtam. A novemberi mensimmel mehetek a 3. napi vérvételre, meg a jövő héten kiderül, okés-e a kenetem.
Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kezdjem-e a szállást leszervezni, vagy ne.... De bár ez lenne a legnagyobb gond.

remélem, sikerült mindenkinek kisregényemen átrágni magát.

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Ági
Már nagyon vártunk!!! Látod, milyen szépen fejlödnek, várom a képeket!!!
Ez a magasság, és mélység Apánktól nem semmi..
Remélem ott nem fognak ijesztgetni. Minden rendben lesz!!!!!!! :wink: Gondolok rád!!!!

kagyló

Szia Ági!

Csúcs... Egy hányás, majd fél hambi? Nem semmi vagy.

Sokszor gondolok rád! Rátok! Puszika, ölelés!

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Zel
November 7.-én megyek elkezdjük a decapetylt.

kagyló

Sziasztok!
Fú nagyon sokat írtatok alig bírtam vissza olvasni.
Kriszta :NAGY GRATULA NEKTEK :!:

Szerintem én hétfőn mindenkivel találkoztam,mert mi 9-től fél 3-ig ott voltunk 9-től -12ig a papírokat töltöttük ki a váróban,majd utánna mentünk az előadásra.
Valaki írta,hogy Ő is ott volt talán Yamita.Hol ült,mert én mindenkinek megjegyeztem az arcát.Mi az utolsó sorban nem az ajtó,hanem ahol a radiátor volt ott ültünk.

Kopánál mi is voltunk annó,nagyon szimpatikus volt,de mivel nekem a férjem volt már régebben urológusnál aki felírt neki E vitamint és Supradint /valaki ezt is kérdezte/ és ezt 4 hónapig szedte 4 hónap után rosszabb volt az eredmény mint előtte,így Kopa már nem próbálkozott gyógyszerrel.

Bodza:7-en mint a gonoszok? :?: Ez tök jó :!: :roll: A hét a kedvenc számom.Bizti siker remélem mindenkinek :wink:
A méhszondáról még annyit kérdeznék,hogy akkor tampont nem lehet használni mikor megyek apánkhoz?

Zel: Ti is messziről jártok? már lehet írtad,de nem emlékszem. :oops: Vagy miért kell szállás?
Már én is gondolkoztam ezen,hogy beültetés után vagy 2-3 napig ott maradok Pesten valahol,mert nekünk 2,5 óra haza az út és mint mondták nem túl jó az utazgatás.

Kati76
kovacsne.kati

Szép álmokat mindenkinek! :lol: Megyek én is bedobok egy szunyát,mert látom sehol senki. :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Hát, beszarás vagy Zel!
Tiszta feszült lettem, hogy mi volt Veled, olvasok, olvasok, semmi hír..., majd a legvégén... Te őrült gumicukorzabáló!!! Hát szabad engem ennyire kiidegelni? :lol: :lol: :lol:
Na, akkor megnyugodtam. Szervezd csak a novemberi szállást és nemsokára kitalálhatjuk a randinkat is nálunk.
Tatu, emlékszel????:D
Ez kész, hogy két babanetet nyitottál...:lol: :lol: :lol:
Pécs a kedvenc városom:D:D:D.

Vivaldit hallgatok és olvasgatom, amiket írtatok.:D

A méhpempőn kiakadtam meg az aloe-n is!!!!
Én mindkettőt eszem, mint a güzü és lehet, hogy ezzel minden el is ....?? Logikus mindkét verzió. Állítólag Dévisz azt véli, az aloe vetélést okozhat... Van sapkája, ....

Zsembi!
Halálos vagy, ahogy mindenre van egy tudományos értekezésed!!!!!!!:D:D:D

Igen, Beus, a kabalám hat innen is!!!!! Ne aggódj!!!!!!!:D:D:D

Jut eszembe, Tatus, hol a ZEBRÁM, mármint a kabalaállat vagy ami helyette lett:D???????!! :oops: :oops: :oops:

Ágikám!
Jaj, de szép pillanat lehetett, hogy ott mozgolódtak!!!!!!D:D:D
Ne aggódj, majd úgyis jól alakul minden!!!!!!!!!!:D

Yamikám!
PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Hanyatom!
Megnyugodtál drága? Szép kis poronty lesz egy- egyből is, nem is kell több Nektek elsőre!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Mostanában mindenhol az Elevitet népszerűsítik, szedi valaki? Mi a tapasztalat, érdemes elkezdeni minimanó előtt is?

Yami, ma a Te tanácsodra rekordot döntöttem: 3 szelet husi ebédre és 2 vacsira! Aztán erősen hajlottam a mellékhelység irányába, de bent maradt :-)

Mindenkinek szép álmokat!
plümõ

Plümő!
A Gravidában sokkal több minden van és a magyar nők táplálkozási szokásaihoz fejlesztették kis. Pont tegnap hasonlítottam össze a két "szer":D összetételét. A Garvidában van bétakarotin, K1 vitamin, jód!!, króm, szelén stb., ezek az Elvitben nincsenek.
Igen, feltétlenül szedd, már 3 hónappal előbb érdemes, hogy feltöltődjenek a raktáraid:D!

Kati!
Tampon ok!:D
Éljen a 7es szám!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Lyó éjt! Aludjatok Csajszikák, mert álmosak vagytok!!!! :D :D :D :D :D
bodza2005

Igen Bodzim,megnyugodtam,lesz ami lesz :wink:
Azé kicsit bízakodom,hogy talán lesz egy nagyon fickós a 800 ezerből,aki elkapja egyik petémet :)

Aszem nekofigok Vuk-ot nézni,apa még dolgozik a másik gépen,én már ágyban lapulok :)

Ja és apánk tanácsára beküldtünk még egy adag katonát :lol: :lol: :lol:

Yó éjt,gyönyörű álmokat!!!
hanyatka

nekofigok :lol: :lol: :lol: =nekifogok,nekilátok ! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jaj, Hanyatocska! Olyan cuki vagy!
Elképzelem, ahogy lapulsz és Vukot nézel!!! :D :D :D :D
Tudod, mit? Nem az intézetis katonák támadják meg, hanem a mostaniak!!!!!!!! Tutkó!!!!!!!!!! Megígérem, ok?!!!
Gyönyörű álmokat Neked is!!! Váljanak valóra az álmok Mindannyiunknak!!!!!!!:D:D:D:D:D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?