A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Köszi a gratulákat még mindig,tökre jó látni hogy boldog a tesóm,és mikor mondtam neki a gratulákat,tökre jól esett neki,köszöni szépen mindenkinek!

Adri
én még nem is írtam,Anna egyáltalán nem kúszott,ö egyböl 4 kézláb és mászott.De elég hamar.

Timci
még nem tom mikor mennénk ki,3-a elött semmiképpen sem.

Kazi
kíváncsi vaok ma volt nektek az oviban,majd írd ám meg!

Donoé
merre vagy?Hogy vagytok?Rég írtál!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Cukker!!!
rég jártál erre!
Ja és ma nem voltál a malomban???
Kinyílt a liftajtó, sztem Ti voltatok ! Csak mi nem arra akartunk menni!
Levivel voltam babakocsival, kék kabi volt rajtam! Remélem jól láttam :wink:

Roz!
múlthét kedden kapott tápit és mintha utána pár órával ki is jött.
kicsit érdes a bőre, egy foltika van ami piros

Kép
adrienn021

Hajny!
Az én Levim sem kúszott, mászott ő is!
De nem én írtam, hanem Bepa :wink:

Kép
adrienn021

Kazi,

Meseszép Mirabel ! Olyan mint a mesékben a kicsi királylány! (nekem rögtön ez ugrott be), de a huga sem fog elmaradni mögötte!!!!!

Lili,
Benti játék ami nekünk mostanában bejön az a gyurma, csomagolópapírra való zsírkrétázás, a festét és a nyomdázás. (Bár az utóbbi kettőhöz nekem is fel kell készülnöm lelkileg :) ). Apa két régi pólóját veszik fel és ez sokszor nagyobb öröm mint maga a festés.
De ma nagyon szép idő van errefelé, szóval mi motoroztunk. Gondolom az út másik oldalán is hasonló volt. :wink:

Roz,
Köszi megvagyunk, bár megint taknyosak mind a ketten. Bár petrának a foga jön, szóval neki inkább az miatt folyik az orra szokás szerint. Ádámnál meg a szokásos. Csak attól rettegek, hogy nehogy megint a fülére menjen. De szerencsére láz az nincs.
Minden szombaton megyünk lovagolni, eddig tetszik Ádámnak. Már "feladatokat" is csinál a lovon. (hatalmas egy álat, én félek tőle). A végén Petra is szokott egy kört menni. Szerintem ő meg lóra termett. Nagyon ügyes.

Kép

Kép
nyhk

kazi
igazán szerintem mind a kettő rád hasnlít Lari jobban mint Mira de ha Mira nézem a első képen még szája is rád hasonlít persze Leri meg szőkés hajával ... mindegy egyébként mert csodaszépek :)

nyhk
és hova jártok irnál az árakról
a fejlesztőp. nekünk is ajánlotta ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Mi Nagykörösre járunk át. Közelebb van, főleg időben. 1700 Ft fél óra. Ha érdekel www.nlse.hu. Kecskeméten a Csinos farmon is van, ott ha jól emlékszem 3000 ft egy óra, és az leosztva.

Én nagyon jókat olvastamés hallottam róla. Nekem egy ugyanúgy nem beszélő kisfiú anyukája ajánlotta.
Ja és nem utolsósorban egy közös családi hétvégi program, játszóterezéssel összekötve.

Kép

Kép
nyhk

Roz,

Elfelejtettem írni, hogy 2 ember foglalkozik közben Ádámmal. egy gyógytornász, illetve a lovasoktató.

Kép

Kép
nyhk

Hajni-ok,akkor majd szolj,ha raertek.
Na voltunk kint vasarolni.Csodas az ido.Szepen sut a nap.Ha sikerul teszek fol par kepet,amejeket ma keszitettem. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Adri
bocsesz,nem vaok ma a toppon úgy látszik.

Nyhk
a húgom állandóan lovagol,akkor azért van az hogy be nem áll a szája? :lol:

Timci
ari a kisfiad,kis mosolygós.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Én Kiskunfélegyházán lakom,ha nem zavarlak benneteket néha írnék ide,mert a félegyházi topic haldoklik...
Vendég

moni-engem nem zavarsz.Udv. a topikban! :wink:

Hajni-mostmar barmikor szivesen latunk,csak szolj elore,mert a par szabadnap pont eeg volt arra,h.mostmar normalisan berendezkedjunk.Szoval,mostmar szep otthonos lett a kero.Igy nem szegyelek vendegeket fogadni. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

moni-engem nem zavarsz.Udv. a topikban! :wink:

Hajni-mostmar barmikor szivesen latunk,csak szolj elore,mert a par szabadnap pont eeg volt arra,h.mostmar normalisan berendezkedjunk.Szoval,mostmar szep otthonos lett a kero.Igy nem szegyelek vendegeket fogadni. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Meg van zavarodva a netunk,elnezest attol,akinek az agyara megy a 2x uzim. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Meg van zavarodva a netunk,elnezest attol,akinek az agyara megy a 2x uzim. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönöm!
Vendég

Kazi!
jhaj de lüke vagyok, látszik miylen összeszedett vagyok mostanság(nem is tudom hogy tudok 2 gyereket ellátni)

Bocsi...De télleg ..AKkor is gyönyörű ha csak :lol: 4 éves lesz ) akkor még talán lehet esélye a fiamnak(mekkora kerítő vagyok)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Timci
a múltkor nekem is kétszer küldte el az üzimet.Nem tom miért.

Moni
mesélsz magadról?Szép a kislányod,és a neve is.Üdv,tölts sok idöt itt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

timi! milyen aranyosan rötyög a ki Attilcy:)

Nem tudom mi volt ma, de hihetetlen rossz napunk volt (pedog szép volt az idő)...Levi 1 x aludt 1 órát (de akkor épp nem akartam hogy aludjon..ennyit arról hogy Anyu mit akar és GYerek mit tesz)

Nyk! Szuper lehet ez a lovaglás, és most gondoltam végig miylen nehéz lehet minden nap amikro fejlesztőre mentek. Engem totál kikészít ha nem tudják kialudni magukat a fiúk.(olyan jó leírni FIÚK..bocs)

Gabi
bepagabi

Magamról:27 éves vagyok.Gréti első kisbabám.Életem leggyönyörűbb ajándéka!
Szakmáim:Kereskedelmi,Pedikűr-manikűr-műkörmös(Gigi),Gyorsétkeztetői...
Kkfházán piacnál pici pékségben a P&P-nél voltam eladó.Jövőre ha minden igaz ott is folytatom...
Nem vagyok férjnél,csak élettársi kapcsolatban!Akkor lett volna az essküvőnk mikor Gréti született.Akkorra terveztük...De az élet közbeszólt!Így majd egyszer...
Gréti nagyon ügyes,tanulékony kislány....

Most ennyi,mert itt lóg rajtam...
Vendég

Hajni:
1x volt sírás ma ,azt monda az óvónő :? Kíváncsi vagyok,holnap apa viszi és még névnaja sem lesz :?
Köszi,hogy gondoltál ránk :wink:

Nyhk:
Aranyos vagy,köszönöm szépen a lányaim nevében is :)
Tök jó,hogy így bejött a lovaglás...mondjuk nem olcsó,de a lényeg,hogy tetszik a gyerekeknek! :)
Nyomda,festés :lol: -nállunk is vannak hasonlók

Gabi:
neked is köszi!Ez jó volt:..AKkor is gyönyörű ha csak 4 éves lesz :lol: :lol: :lol:

Timci:
Tisztára rád ütött a fiad :)

Móni:
Üdv itt :) Olyan ismerős a neved :roll:

Roz:
Neked is köszike :) bölcsit kérdeztem,mi újság vele?persze,ha nem titok
kazi

bepagabi- Lehet, hogy azért volt rossz napotok, mert melegfront van. A fejem is majd szét száll... :(

mestermoni- Üdv itt! Én is új vagyok! :)

timcike- Nagyon aranyosak a fotók! Jól érzi magát a kis drága, ez egyértelműen látszik!

Lili- jól vagytok? Ma nem voltál...

Kép
estelle26

kazi-koszi a bokot,egyebkent irni akartam mar neked,h.Mirabel is telyesen te vagy.Csak a hajszin,meg a furtok masak... :wink:
estelle-koszi,a te babad is nagyon aranyos lesz,biztos vagyok benne.Privta uzeneted erkezett.
:wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kazi-koszi a bokot,egyebkent irni akartam mar neked,h.Mirabel is telyesen te vagy.Csak a hajszin,meg a furtok masak... :wink:
estelle-koszi,a te babad is nagyon aranyos lesz,biztos vagyok benne.Privta uzeneted erkezett.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni, de édes ez a kispasi! Remélem hamarosan én is büszkélkedhetem ilyen fényképpel. :) Holnap 1. Nst...... :roll: olyan gyorsan telik az idő......... :( Jó is, meg rossz is. Zsófi is amiket dumál......

Kazi, tényleg olyan szépek a lányaid! :) Ovi remélem mihamarabb rendeződik..... nem lehet könnyű neked sem.

Bepa, nem vagy semmi...milyen anyós lesz belőled? :wink: :lol: Már most keresel csajszit a pasijaidnak. :)

Timci, nagyon édes Atticy is! :) Cukor, ahogy mosolyog. :)

Nyhk, örülök, h. ilyen jól bevált a lovaglás nektek! :)
Motorozást, sétálást én már csak csigatempóban bírom. Keveset sétálunk már nagyon, de ki szoktunk menni mi is. Az udvaron meg homokozna Zsófi, de hát már hideg van..... A festést én csak 1* próbáltam Zsófival, na, azt mondta, erre még ráérünk. :D :roll: A gyomdázást kipróbáljuk, hátha...... :)

Egyébként köszönöm az ötleteket! Aranyosak vagytok! :)

Mestermoni, üdv közöttünk! :) Ez egy jó kis csapat, tele babákkal, pocaklakókkal. :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Most van egy kis időm és erőm, gondoltam, megírom a részleteket.

Szerdától voltak fájásaim, de újra meg újra elmúltak, azt hittem, csak jóslók. Lehet, h még azok is voltak, de így utólag nem vagyok benne biztos. Pénteken voltam nst-n, utána látott a doki is. A fájások össze-vissza jöttek, 15-20 percesek és hol 15mp-ig tartottak, hol hosszabbak voltak. Nem gondoltuk volna, hogy ebből szülés lesz. Délután még elmentem babakocsit venni Leonának, amit a Pici Babától kért, még a kertben ültetgettünk anyuval. Este, tusoláskor szinte elmúltak a fájások. 21.30-kor felmentem elaltatni Leonát, 21.40-kor felálltam mellőle és azonnal 2 perces fájások törtek rám. Akkor jöttem rá, mi a helyzet. Én rendesen bepánikoltam és csak azt hajtogattam, hogy siessünk a szülőszobára. Azt hittem, az autóban fog megszületni, mire beértünk a kórházba már éreztem, h fájáskor megy le a feje. Csak imádkoztam, hogy felérjünk a szülőszobára. Lift persze nem volt, személyzetivel mentünk föl. 22.15-kor értünk oda és 22.25-kor megszületett Ricsi. Nagyon gyorsan ment, pedig egy darab homeopátiás bogyót sem vettem be. Nem is értem az egészet. A dokinak elfelejtettünk szólni, a szülőszobán meg már nem volt rá idő, de amúgy sem ért volna be, még ha itthonról szóltunk volna, akkor sem. Úgyhogy ügyeletesnél szültem, de minden nagyon oké volt a szülőszobán.

Aztán jött a feketeleves. Az első 38 óra iszonyú volt a kórházban, nevetséges, hogy az anyának küzdenie kell a gyerekéért. Nem is írok semmit róla, csak azt, hogy minden megtörtént, ami ellen én mindig nagyon tiltakoztam, aki ismer, tudja, mire gondolok. Én ebben a kórházban tuti nem szülök mégegy gyereket. Bár lehet, hogy be se érnék vele, ha így menne tovább (Leonával 4 ujjnyi méhszájjal, most eltűnttel estem be a szülőszobára). Mikor jöttünk haza, beültem az autóba és kitört belőlem a zokogás, most sem tudok még sírás nélkül beszélni róla, el fog tartani egy ideig, amíg feldolgozom.
És nem csak engem viselt meg, hanem Ricsit is. A kórházban "hízott" össz. 30 g-ot hétfőtől szombatig, szombattól tegnap estig meg 190-et. Nem akartam hinni a szememnek. Sokkal higgadtabban, nyugodtabban, kitartóbban szopizik és az a fura, hogy rögtön az első itthoni szopizása ilyen volt.

A legfontosabb az, hogy minden rendben van vele is és velem is (én végig szuper jól voltam).

Mindjárt teszek fel képet is.

Kép
sygnum

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Éva, itt vagyok. :) Köszi. :) te is eltűntél. :) Milyen kocsit vettetek végül?
birolili

sygnum-mi volt siralmas,mert en nem ertem... :roll: :shock: Mit csinaltak a babaddal,vagy mi a hejzet? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Arról meg nem is írtam, hogy Ricsi nagyon jó baba, alszik-eszik, a hangját csak akkor hallom, ha késik a cici. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen is lehet egy baba.

Képek:

Kép

Kép

Timcike,
mi nem ismerjük egymást, én nagyon sokszor leírtam itt, hogy szerintem mi a jó anyának és babának. Nincs kedvem újra leírni, főleg azért, mert minden rosszból kaptunk. A szülészetek/kecskeméti szülészetnél talán gyorsabban megtalálod, hogy mire gondolok, mint itt, de ha van időd, itt is beleolvashatsz a topik elején írtakba.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg, gratulálok, és sajnálom, hogy ennyi minden rossz törnént veletek! DE a lényeg, otthon sokkal jobb, mindent meg tudsz neki adni! :) EZt is fogod tenni, tudom. :) MEgérdemelted már ezt a jól evő, alvó Ricsi babát! LEona hogyan fogadta?
Édes Ricsi baba nagyon! Sokat gondoltam Rátok!

A 3. bébit otthon már világrahoznád, az tuti. :D :wink:
birolili

Syg-sajnos mi meg nem ismerjuk egymast.Gondolom arra ertetted,h.kieheztetik oket,meg valami piszkos anyatejet adnak nekik...hmmm.... :roll: Nagyon szep babad van. :wink: Gtarula!Atticy is ilyen jo baba volt,meg most is az,hala a jo Istennek. 8) Nincs sajnos idom,h.atnezzem a topikot,de gondolom mire erted,hisz minden anya a legjobbat akarja a babajanak,en is ezer akartam a VIP szobaba kerulni,csak sajna nem jott ossze,mert csaszar lett belole. :(

Szep almokat csajok!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Syg, gratulálok édes Ricsi babához! Az a fontos, hogy most már otthon vagytok és csak rajtatok múlnak a dolgok, nem a kórházi személyzeten, hozzáálláson.
Ez az extra gyors szülés.... Csak ámulok.

Kazi, igazán szép család vagytok! Nyhk írta már, de nekem is a mesebeli kiskirálylány jutott eszembe Miriről.

Lili, te is már a finisben vagy. :D Megint érkeznek sorban a babák. :D

Szia Móni! Ismertem egy ugyanilyen vezetéknevű fiút Félegyházán. (Lajos ejtőernyőzött)

Timi, helyes vigyori kisfiad van!

Seriff, Balimékról tudsz valamit?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili- Majd írok, ha hazaértem a munkából, vagy holnap. Én most azért tüntem el, mert folyamatosan az oviban vagyok. Ma is estig, mert közös névnapi buli lesz, holnap meg munkaközösség (projekt). Reggel 7-16 óráig.Mondd meg, nekem miért kell ilyenekre járnom még? :) Mikor "félig" már gyesen vagyok...:)Ja, és ma voltam vércukor vizsgálaton, a kötelező vérvételen, de hogy mi van abban a kórházban! Katasztrófa! Csak beteg ne legyen az ember!

Puszi mindenkinek! Rohanok dolgozni....már így is elkéstem! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!
Pille, aranyos vagy, hogy hiányolsz, leginkább csak az olvasásig jutok, tovább nem nagyon, sajnos. Egyébként jól vagyunk, bár most éppen megy a hasa Esztinek és kicsit taknyos is, de remélem hamarosan kijön belőle. Fiúk jól vannak. Utólag kívánok nagyon boldog névnapot a kis Orsinak. Nagyon huncut a képeken!

Ser,
itt is kívánok nagyon boldog névnapot!

Kazi,
Mirinek boldog névnapot! Gyönyörű kislány, olyan szép tiszta a mosolya! Köszi a gratulát a szülinapra, az iwiwről tudtad?

Syg,
hihetetlen ez a szüléstörténet, nekem főleg. Nagyon nyugodt kisbaba, látszik a képeken, örülök, hogy mnden rendben veletek! Leona hogy fogadta a kistesót?

Lili, Dóra,
kitartás a végéhez, ez már tényleg nagyon a finis!

Roz,
sajnálom a munkakeresést :(, rám ugyanez vár hamarosan...
balim

Sziasztok!

Syg
gyönyörű kisfiad van,gratulálok hozzá.Hát,a te gyors szülésed szerintem minden nő álma.Jó teljesítmény.
Hát a nővéremmel nem hiába nem itt szültünk Kecseméten.Ez gáz ami ott van.
Minden szépet és jót nekek.

Timci
a tesóm császáros volt és másnap már ment is VIP szobába.Ma meg már jönnek is haza.Három nap után nem rossz mi?Rengeteg különbség van kórházak között.

Lili
de jó,mindjárt babázhatsz!Neked is gyönyörű kispasid lesz,itartás.

Kazi
csak így tovább az ovival.Hamarosan jó lesz ám ,elmarad a sírás teljesen.Tökre örömmel fog menni.

Délelőtt hívott a nővérem,ma délelött hazajöhet.Vasárnap este császározák,csütörök délelőtt hazajöhet.Hát ez tök jó!!!Kár hogy dolgozok délután!De atzán hlnaptól egy hétig itthon leszek.Akko jó sokat ott fogk lenni és csak lesem minden mozdulatát.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Syg! Köszi hogy jöttál, és képet raktál a drága Ricsiről!!! NAgyon szép formás kisfiú, és örülök hogy Te jól vagy és szuper gyors szüléshez is gratulálok. Teljesen átérzem amit mondasz(bár Te sokkal karakénabb és mélyebb érzésű vagy)
NA MIND1
lényeg hogy jól vagytok és Leona is nagyon nagyon szép picuri lányka:)

Gabi
bepagabi

Balim
épp tegnap néztem a tévében,hogy aki nagycsaládos,azoknak a nőknek tartanak vállalkozói tanfolyamot.Inkább munkahelyet adjanak.
Szegény Esztinek jobbulást,olyan rossz a hasmenés.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

lányok: én már Lilit "megvádoltam", hogy Ő írta le a palomino-s rucik honlapját, de nem
Ki volt? mi a honlap cím nincs időm visszakeresni

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Syg, Ricsi baba nagyon szep!!! :D Sejtetted, hogy fiad lesz?
Sajnalom, hogy megint rossz elmenyekkel tavoztal a korhazbol. Borsika mondta, hogy az elso nap nem volt hely a baba-mamas szobaban, gondoltam, hogy ez nagyon rosszul fog erinteni teged. :( Leona mit szol a kisoccsehez?

Lili, mi volt NST-en? Majd ird meg! Szerintem holnap erkezik a pihiszek!

Moni, udv. itt a forumon!

Bocs, hogy most csak ilyen rovideket irok! :roll:

Nana, mar megint hol vagy :?: :?: :?:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Syg: gratulálok a gyors szüléshez, nem bánnám ha nekem is így jönne a 2. Én sem vagyok biztos benne h mégegyszer itt akarok-e szülni Kecskeméten, úgyhogy megértelek és sajnálom h ilyen rosszul alakult a bent töltött idő!
Kisfiad meg gyönyörű!!! :wink: :lol: :lol:
Tényleg Leona hogy fogadta?

Timci: nagyon cuki mosolygós Atticy! :lol: :lol:

Kazi: édesek a lányok, szerintem Mira inkább apa, Lari meg te! :wink: :lol:
Tényleg ti 3.-at nem terveztek? egy kisfiút?? :wink: :lol:

thymi: rég láttalak?? hogy vagytok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajny: tök gyorsan hazamehettek tesódék, nem úgy volt h csak pénteken? Mindenesetre örülök neki, akkor mostmár te is kiélheted magad, babázhatsz, segíthetsz neki!!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes
:lol: :lol: :lol:
Köszi kérdésed, jól vagyunk, épp veled beszélgetek :wink::lol: :lol: :lol:

Syg
Sajnálom h ennyire megviselt a kórház, de most már jó lesz nektek otthon :wink: NAgyon szép a kispasi!

Timci
Nagyon édes a fiacskád. Az a vigyor :D

Estelle, Moni
Üdv itt!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Syg nagyon édes Ricsi a képeken,és tök jó,hogy ilyen nyugodt baba :) .Szobatársad legalább jó volt?Mi lett volna a neve,ha kislány?

Hajny Barni is nagyon cuki!de jó lesz babáznod holnap!

Timci látom továbbra is sláger nálatok a hinta,ez nálunk is ugyanígy volt :wink: .Milyen kis vigyori Atticy,bohóckodott neki valaki?

Kazi neked meg a lányok gyönyörűek,Miriről nem teszel fel olyan korú képet,mint most Lari,hogy mennyire hasonlítanak?

Lili,Dóri nst-n mi újság?

Kép Kép

Kép
dettus

Syg:Gratulálok a Picikéhez!
Köszönöm a fogattatást!
A Kicsik hogy fogadják a picit?
Gréti biztos örülne a kistesónak,ha lenne,mert imádja a picibabákat! De nagyon anyás.....
Vendég

Sziasztok!

ne haragudjatok, lehet többet én már nem leszek topiklakó :cry:
Egyszerűen nincs rá időm :( de hátha.... majd igyekszem :)

Most benéztem és annyit muszáj leírnom, hogy

SYG
GYÖNYÖRŰŰŰ RICSI BABA (nagyon édes neve van).
Tökéletesen megértem amiről írsz!!! Én sem szülnék több babát ebben a korházban!!! (Botondot az első nap nem találták a csecsemős nővérek...no comment és ez csak 1!!! példa volt...a többiről, a hangsúlyokról, a "baba - és mamabarát" hozzáállásról :( és egyebekről már nem is beszélek) :(

Elhiszem, hogy furcsa Ricsi baba nyugodtsága :) én is nehezen tudom elképzelni, hogy van ilyen baba :) ...de majd a 3. hátha meglep :D

Mégegyszer Kívánok Minden Szépet és Jót! :)

többiektől bocsánat :oops:

Roz,
Köszi, kezdünk jobban lenni, de a fiúk és én majdnem 3 hétig köhögtünk (én sajna még most is :shock: )

Dóri, Lili
lassan Indul a szorítás!!! :) :) :)

Nhyk
Este írok. Ígérem. Most gyors annyit vegyél nyugodtan rucikat

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, de jó, h. írtál. :) Sajnálom, h. ritkán tudsz jönni, és hogy lehet, nem is jössz. :( Próbálj meg, jó? JObbulást Neked! Nehogy szövődménye legyen ennek a köhögésnek!

Dóra, hívtam szutyurit, azt mondta, h. ma adja fel a csomagot. Vagy holnap, vagy szombaton jön. Tegnap nem adta fel még. :? De legalább már úton van a csomag. :)
Nst-n minden rendben van. Botika aktív bébi. :) Olyan jó érzés volt hallani kicsi szívét. :) Bár azért a tudat, h. ez a vég..... :D A doki is így fogadott: na, ez már a finish. :D MA ott is voltam. Minden rendben van, méhszáj zárt, Boti feje fent van még. Mindenhol érzem, tényleg. :) De a pofiját és a kukacát most is mutatta. :) Édes volt. :)

Balim, örülök, h. Te is jelentkeztél, nekem is szokszr eszembe juttok. :) Jobbulást kívánok!

Mestermoni, Neketek nem lesz testvérke? Gréti biztos elistápolná. :D :wink: Zsófi nálunk tuti anyáskodó lesz. :)
birolili

Éva, ne dolgozz már! Pihenj! Szükséged lesz az energiáidra! :) :wink: MOst elhiszem, h. aktív vagy, én is.......de aztán majd mondom én is, h. miért nem aludtam éjszaka, míg kismama voltam - amíg lehet...... :D :wink:

HAjni, babázz csak. :) :wink: Olyan jó dolog ez, tök hulla vagy, és mégis írtó boldog! :) Én emlékszem, h. 3.éjszakája nem aludtam, mikor Zsófi született, és mikor megkaptam a bébit, röpültem. :) Semmi fáradtságot, kialvatlanságot nem éreztem. :) Kíváncsi vagyok, h. most is ilyen eufória lesz-e.....bár sztem tuti.

Dóra, Te mikor mész megint Nst-re? (Az ottani néni egy kicist mufurc.......)

Dettus, ti jól vagytok?
birolili

Erszényke, hoyg van sógornőd? Otthon vannak már, igaz? Milyen az othoni lét nekik? Élvezi?

Thymi, te hogy bírod? Gyopi hisztis még? Olyna nehéz ilyenkor "elviselni" őket, nem? NAgyon nagy akaraterő kell, h. le tudd magad nyugtatni, ugye? Olyan nevelő hatásúak ezek a gyerkőcök...... :roll: :wink:

Geli, Ti hogy vagytok?

Rozkát hagytam ki, hogy álltok Ákival? Írtad már?

Bocsánat, h. darabokban írtam, de így jutott eszembe, h. ki maradt még ki. :D :wink: HA vkit kihagytam, bocsánat érte!
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?