hanyatkám, királysáááááág

:D:D:D huhh, akkor én is megkönnyebbültem!
plümő, nagyon ügyes vagy a husival!! hajrá-hajrá így tovább!!!!
zel milyen édes vagy abban a zokniban! pont mondtam magamban, hogy de kár, hogy nem fényképezted le, erre görgetem tovább és ott a lábacska
kati, bal hátul ültetek? fiatal pár, sötétbarna haj, - apának is barna, rövid) talán valami zöld volt valamelyikőtökön?
mi középső sor, szőke vagyok a férjem meg kopasz

nagyon szenvedtünk, a férjem a telefonjával játszott (meg kiment a kocsiba vízért

) én meg csak támaszottam a fejem és majd elaludtam.. itthonról úgy mentünk, hogy még visszafeküdtünk szundítani, mikor hazaértük az uh-ról..majd meghaltam hogy most oda vissza..megint...
tatukám, ez a csokiiii

:D egyébként én is néztem még tegnap is a közértben de csak málnás meg ananászos volt.. mindig eszembe jutsz róla, amikor keresem!
ágika, ügyesen! Veled vagyunk, bárhogy döntesz is! nagyon nehéz lehet
nekem az első gondolatom az volt, hogy nincs három kezem.. nem tudom őket megfogni egyszerre.. és ettől halálra rémültem..tudom hülyeség, de ez jutott eszembe.. remélem hogy okosakat mondanak a másik kórházban!! és igaza van apánknak, inkább kettő de szép és egészséges baba!!!! (az egyik barátnőmnek mindkét babája koraszülött, sérült, SENKINEK sem kívánom.. )
egyébként meg abban is van valami, hogy a természet általában azért ha tudja elrendezi a dolgokat.. nem? mennyi van még a 12.hétig?
bodzikám nagy puszika Neked, holnap meg kérem is élőben!! remélem tényleg találkozunk..ha engem már beterelnek, akkor is csörgess meg és kiosonok legalább megmutatom a cuki hálóingem amit kifejezetten erre az alkalomra vettem
ja, és ügyes kislány vagyok -ahogy megígértem neked - ma már itthon vagyok, kamubeteg, és pihenek.. dolgoztam itthonról reggel, de csak nyugiban..