A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kata, nem tudom, hogy használ-e, mert én folyamatosan szedem, és van tejem. De nem mertem abbahagyni, úgyhogy passz, hogy ettől van-e.

Egy anya fojtogatta a dr. House-ban a kisbabáját (beteg volt), és az orvosok nem tudták megmenteni a babát. És még folytatódott, nem is írom le, ez is elég volt.

Emi, lehet, hogy fantáziátlan vagyok, én nem látok igazán hasonlóságot, csak azt, hogy mindketten nagyon szépek vagytok! Én a helyedben ezt a képet raknám fel az avatarodba, mert olyan jól néztek ki együtt!

Kép
nenoke

Ckat Apa :) Nenőke :)
Köszi! Azt a részt nem láttam, de ezek szerint jobb is... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hát urticaról azt hallottam, több helyről is (meg a főokos, homeós tanfolyást járt kecskeméti komasszonyomtól is), hogy ha hatást akarsz elérni, akkor nem szabad folyamatosan szedni.
Nenőke: tudod, a kivételek erősítik a szabályt, ha nálad a kivétel müx, akkor az a jó.

Kép
kissmanó

Szetneztem a neten, de nem talaltam. Majd megerdeklodom a patikaban
molkata

Kata, inkább úgy keresd, hogy homeós patikát keress. Pesten már van csak homeós gyóccertár is, épp a múlt héten mondta a húgom.

na, önmacera vége, napi termés 750 ml.

Kép
kissmanó

Hmmmm, akkor lehet, hogy ha abbahagynám és újrakezdeném, akkor csatlakozhatnék Ckathez és Kindernayhez? :lol: De mondom, lehet, hogy a Laktoherbtől van, mert azt is iszom, vagy attól, hogy csak egy gyerekem van, és azért van lehetőségem pihenni. :wink:

Közben hogy jobb kedvre derüljek, előkerestem az apa-fia-képet. Magamról nem rakok fel, mert teljesen felesleges. Csak a legudvariasabb emberek mondják, hogy rám hasonlít. Az őszinték azt mondják, közöm nincs hozzá. Amikor megnéztem a férjemről készült baba-videót, hirtelen megdöbbentem, hogy az anyósom az én gyerekemet fürdeti. :lol:

Kép

Kép
nenoke

Nenőke: te még akkor azt sem mondhatod el, hogy feréktól lefele a tied :wink:

Kép
kissmanó

Mano! Koszi. Ha nem jobb a more milknel, akkor sokat nem remelhetek. :cry:
Jo kikapcsolodast! Aztan szamolj be nekunk!

Meg jo, hogy nem lattam azt a reszt.... :cry:

Na megyek tusolni, aztan fejni, aztan aludni.
molkata

No, de azért tényleg tegyél fel TE is egy "akkori" képet magadról.
mert különbségeket vélek felfedezni, lehet épp azok a veled való hasonlóságok?

Kép
kissmanó

Kata, én is megnéztem a neten, hogy itt Pesterzsébeten hol lehet kapni, és csak egy jó távoli patikát találtam, ami vagy 20 perc séta. (5 perces sétatávolságban 4 patika van). Először nagy lelkesen elsétáltam odáig, aztán szép lassan rájöttem, hogy az összes patikában lehet kapni. Ennyit a netről. :wink:

Kép
nenoke

Kati - nálam nem. De van azért akinél igen. Nem olyan drágák azok a homeósak, egy próbát azért megér.

Kép
kissmanó

Á, nem, tök egyformák, csak pont sütött a nap, ezért Junior hunyorít. De legalább nem foghatja a postásra (vagy a Fedex guy-ra, Egcsi) :wink:

Kép
nenoke

na, kiléptem, s erre eszembe jutottak valakik, s ezért visszagyüttem.

Hencsi: plíz köröztessed Rózsát.

Ki is volt aki közben tudósított Moniáról? Októberre várta a Csodababát, vajon már a karjában tarthatja? Olyan megható a történetük, olyan szeretettel gondolok rá, pedig én még nem is voltam csatlakozva a csoporthoz, mikor ő kiszállt. Kérem aki tud róla, vagy van lehetősége infóhoz jutni, az adjon hírt róluk. Köszi.

Kép
kissmanó

naaaaaaa, kérem szépen-szépen-szépen
nem a szeménél néztem, mert láttam a hunyort. Orrtól lefele hasonlítgatnék.

Kép
kissmanó

Manó, én tartottam Móniával a kapcsolatot, de még nincs hírem róla. Amint lesz, jelentem.

Édi vagy, de tök fölösleges. Élőben tényleg kiköpött apja. Nővérem múltkor mondta is, hogy kicsit zavarban van, mert úgy érzi, mintha a sógorát puszilgatná. :wink:

Kép
nenoke

Nenőke :)
Nálunk is a nagyfiam tiszta apja. A férjem szokta is mondani, hogy elviszi DNS vizsgálatra, mert az apa biztos, de az anya.... :D
Bence inkább az én vérem. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok!
Robi csinálja a lurkót, ha véletlen nem jön be azért van, majd nézzétek meg, tök kafi lesz!
Képet még nem lehet tölteni fel, azt csinálja!
Vendég

Lábzsák elsősorban szélfogó, meleg "bent tartó". De nekünk 2 részre szedhető, így nyáron az a fekvő kocsi oldala is. Most meg összezipzárazom a 2 részt, és megint zsák.
Mienk ennyire jön fel. Ezen a képen "ül" a gyerek, remélem, azért látszanak az irányok.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Basszus..Dr. House.....én nem szoktam nézni, nem szeretem. ma is csak egy-két részt láttam belőle, de az bőven elég is volt. Szerencsémre Balázs elkapcsolta a tv-t másik csatornára.

Lányok! Borzasztó hogy hullik a hajam. Nem rég megmostam, és ledöbbentem... lehet szoptatás alatt szedni valamit hajhullásra? Ha így folytatom, hamarosan kopasz leszek. Nem hiszem hogy vitaminhiányom lenne, szedem folyamatosan az elevitet. Épp ezért nem fogyok egy dekát sem.... :? gondolom én....

A tejcim mennyisége is nagyon megcsappant tegnap óta :( pedig iszok mindenféle folyadékot rendesen. El sem tudom képzelni, hogy mitől van ez az ingadozás?! Blankánál nem volt ilyen, folyamatosan sok tejem volt. Most meg hol így, hol úgy, de tartalékolni egyáltalán nem tudok. Sőt, ma 2x is pótolni kellett megint. Remélem lesz ez még jobb is.

Kata: én is szedtem egy ideig az urtica-t, de sajnos nekem semmit nem ért. De ahogy Manó is írta, próba cseresznye, hátha neked beválik.... Lehet, hogy velem az volt a baj, hogy nem hittem benne igazán. Ez a gondom a more milk-kel is, attól tartok, hogy nekem az sem használna, és azért az már árban egy kicsit más kategória :? épp ezért nem vettem még eddig. Mindenesetre sok sikert kívánok neked az urtica-hoz, majd számolj be az eredményről.

Holnapi talival kapcsolatban még semmi biztosat nem tudok írni. Alapból megyünk, aztán majd kiderül...meglátjuk milyenre sikeredik az éjszakánk. Ha ilyen gáz idő lesz mint ma is volt, akkor nem megyünk. Reggel már pontosabbat tudok majd írni.

Megyek, próbálkozom az alvással...

Jó éjt, szép álmokat!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Bori: nagyon édes Főni! Micsoda vigyor kéremszépen....

Kép
Kép
moni1973

Bori, délután szerettem volna kérdezni, csak elfelejtettem, hogy a Ringató-ba kell jelentkezni?! Szívesen vinném én is Bálintot.... épp a napokban gondoltam rá, hogy néznem kellene valami hasonló elfoglaltságot magunknak... egy kolléganőm jár a kisfiával zenebölcsibe, és nagyon jókat mesélt róla, csak az a gondom, hogy Szentendrén van :?

Kép
Kép
moni1973

Hu de sokat írtatok!
Emi!
Maja kis édi husis!
Pici hasonlóság azért van, talán annyi mint nekem Bogiban... :lol:

Nenoke!
Dávid tiszta apja!
Még ez a hunyorgás, de így is zabálnivaló, akkor Bogivőlegény?

Bori!
Tök aranyos Ádám, ez a vigyor, igazi szívtipró!

Manó!
Köszi a szájpenész cuccost, felírom, és ha ez nem távolítja el mire elfogy az üveggel, akkor utánanézek ennek, aranyos vagy hogy gondoltál ránk!
Holnap írok sms-t Rózsának, de nem gáz, hogy megint írok neki, ne várjunk még picit?
Mondjuk a jövő hétig, hátha jön.
Egyébként nagyon kis aranyos csajszi, a múltkor tök jót eldumcsiztunk vele, tök furi volt, hogy nem is ismerem és mégis így is jót beszélgettünk.

Na lépek, olyan fáradt vok mint a fene.
Manó, igazi példakép vagy nekem tejcsi ügyben, szégyenlem magam, de én ma sem fejtem, pedig nekem csak egy gyerkőc van, mondjuk Bogi leglább kettővel felér, de akkor is, egy lusta dög vok.
Holnap tényleg ráizgulok a fejőgépre.

Jó éjt Mindenkinek!
Egcsi szép napot (bocsi hogy mindíg írom, de olyan jól hangzik, szegény picit sajnállak, mikor tudnál dumcsizni velünk mi szunyálunk... :cry: )!
Vendég

sziasztok,

csak az uccsó oldalra reagálva..
én is ittam a laktoherbet..-de minek?- pont ugyan annyi tejem van nélküle is mint vele, 3gyerekem van, úgyhogy pihenést alapból nem ismerem :lol:, össze-vissza étkezem... és mégis van tejem, pont amennyi kell(igény szerint, hozzátápi nélkül), mert nem fejek, lehet ha fejnék több lenne, de az is lehet hogy kevesebb :roll:
tudom, hogy sokan mindent és a mindennél többet is tesztek, hogy legyen tejetek- kívánom hogy sikerüljön!- ,csak azért írtam ezt le, mert kár azon merengeni vajon kinek mitől van ill. mitől nincs teje... :? az én példám az anomália a tejkérdésben.. :wink:

móni: szedsz vitamint? ásványianyagokat? segít a hajhullás csökkentésében...., de amíg nem hullott ki az, ami a terhesség alatt bentmaradt, addig hullani fog. utána úgy áll meg, mintha elvágták volna.. :lol:

manó:klassz volt a múltkori havas tájkép :wink:

meddig tart a holnapi ikea party??

jó éjt :!: :)

KépKépKép
mütyürke

Hencsi :)
Rendi vagy. :D Hát mit csináljak, így jártam.... :roll: Legalább van időm visszaolvasni. 8)

Kerestem az archívumban a Dr. House részt és nem találom. Valaki emlékszik a címére? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Megtaláltam :? Nem szeretem az olyan részeket, ahol tragédia a vége. :?

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Hideg van... Megfagyok.:(
Talit szerintem kihagyom.:( Ebben a szotty időben nincs kedvem átmászni a városon.:(
Vendég

Mütyürke!

kívánom, hogy (mert mintha írtad, egy 4ik gyerkőc sem kizárt nálad, vagy rosszul emléxem?) soha ne ismerd meg azt az érzésd, hogy szoptatnál, de cici üres. marha cudar érzés. ráadásul ilyen gondom, hogy már 4-ik hét végén megismertem a "tegyünk valamit, mert ha nem elapad" érzést, az első kettőnél nem volt. sőt, egy hónapig Adrival olyan voltam mint egy díjnyertes tehén - súlyban is meg twejleadásmennyiségileg is.
szal ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy sose tudni mit tartogat a jövő.
Moni is azt írja, hogy Blankánál nem volt gondja, most meg.....

Hencsi: az este már én is majd kiejtettem a fejőt a kezemből, annyira álmos voltam. éccaka 3kor meg a kis éhenkórászom ébresztett. pedig lefekvés előtt, 10 perces megszakítással lenyomott 200at. most reggel is felkeltem, Edónak kiadni a culáit mit vegyen fel, meg leellenőrizni a táskáját mit csomagolt be, mit hagyott ki, s mi az amit betett, de én nem engedem (játékokat tanítónéni megkérte, hogy jobb ha nem visznek). hát kicsit sem vok álmos, de neki akartam feküdni a fejésnek, erre Grétu jelentkezett az első adagért. Most meg amit nem evett meg, azt csöpögtetem kifele a fejővel.

Bundazsák: miénket a műhelyben megették az egerek :cry: Pedig olyan jó meleg gyapjú volt :( Kocsinak van olyan borítója, de az mégsem lábzsák. sajna.

Jó, akkor még várj Rózsával, monnyuk jövő 7 vége feléig.

Kép
kissmanó

Manó: Azt hiszem Te kérdezted...

Nézzétek csak mit találtam a Családineten MóniÁ név alatt:

Már annyira vártam,hogy én is írhassak ide,hát eljött az ideje:
október 8.reggel 5-kor ébredtem,mert kicsit fájdogált a hasam.elkezdtem készülődni,mert fél 7-kor indúlnunk kellett Pécsre NST-re.eznap már betöltöttem a 41. hetet és nagyon türelmetlen voltam,mert féltem,hogy a kisfiamnak baja eshet.megfürödtem és lassan elindúltunk.körülbellül fél úton,arra lettem figyelmes,hogy ezek a fájások 5 percesek,de nem voltak annyira erősek,mint amilyent vártam.gondoltam,hogy majd a doki megnéz és befektet a kórházba,mert előzőleg ezt beszéltük meg.amikor megérkezdtünk a gép 70%-os fájásokat mutatott,ami 5 percenként jött.közölték,hogy irány a szülőszoba.megkaptam a beöntést,letusoltam és irány a szülőágy.nagyon fura érzés volt tudni,hogy innen már csak külön megyünk ki.az orvosom vizsgálgatott,de nem nagyon tágúltam.Rákötött oxytocinra,na attól olyan erős fájásaim lettek,hogy az ágyat kapartam,de mivel Nándim bennt volt velem végig,így tartottam magam és nem hisztiztem.Talán ez így volt jó,mindenesetre engem nem zavart Ő meg szerett volna maradni.Fél 1-kor ismét megvizsgált az orvosom,de 3 újnyinál tovább nem tágúltam és a méhszáj sem tűnt el.megkérdezte,hogy kérek-e epidurális érzéstelenítőt,mert nagyon remegtem.én persze kértem,de biztonság kedviért a lázam is megmérték.persze lázas voltam.kaptam lázcsillapítót.így 2-ig fájások nélkül pihiztem és ez nagyon jó volt.kettő után ismét megnézett,mondta,hogy 4 újnyi,de a méhnyak nem tünt el.ebből csak este 8-ra lesz baba,de,ha szeretném 1 óra múlva kaphatok epidurálist.én mondtam,hogy igen,szeretnék.ekkor ismét elkezdtem remegni,ismét felment a lázam.újabb lázcsillapító és mire jött a doki vizsgálni már toló fájásaim voltak.mondta,hogy most már nem kapok epidurálist,mert szülés közben nem tudom,mit kell majd csinálni.fél négytől mondták,hogy nyomjak.nyomtam én,mint a bajnok,de semmi.ekkor a dokim ilyet szólt:kapcsoljunk lámpát,hátha fényre kijön.hi hi hi....de tök ari volt,próbált kicsit felvidítani.4-kor még mindig semmi.ekkor hívott segítséget és egy fiatal dokival együtt bekönyököltek a bordáim alá,na ezt a nyomást még anyósomék az udvaron is hallották,mert olyat üvötöttem,hogy na.esküszöm nem az fájt,ahogy Noel megindúlt kifelé,hanem ahogy megnyomtak.reflekszből megrúgtam a dokim(ja,mert én nem szülőágyon szültem,hanem sima ágyon és nem voltam kikötözve.)az egyik lábam a dokim fogta ,amásikat a szülésznő.szóval,mivel megrúgtam elnézést kértem tőle és azt mondta,hogy rúgni szabad,harapni nem.hi hi hi.és,hogy ezt a fájdalmat amit okoz majd leverhetem rajta....szóval jött az utolsó nyomás,ekkor már csak Ő könyökölt belém és kicsusszant Noel.16 óra 18 perckor,3010 grammal és 54 cm-rel.egy pillanat alatt megszűnt minden fájdalom.sajnos a köldök zsinórt Apa nem vághatta el,mert 2x a nyakára volt tekeredve így nagyon sietve elvágták.utólag tudom,hogy azért nem tudtam kinyomni,mert hartánt volt a fejecskéje és a köldökzsinór visszahúzta.Hál'Istennek nem lett baj belőle.kapott egy kis oxygént,de rögtön felsírt és levegőt is vett.a legszebb az volt,hogy pont az ágyammal szemben volt a fürdető és az öltöztető,így végig néztem,ahogy rendbe rakják a kincsem.még meztelenűl a mellemre rakták és azok a szemek......,ahogy ránéztek és pislogott.Apával mindeketten sírtunk.Ő meg csak nézett,hogy ne sírjatok itt vagyok!!!!a burkot a szülésznővel szültem meg,nem tartott tovább fél percnél.a varráshoz kaptam érzéstelenítőt,így azt nem éreztem.azt még meg kell említsem,hogy a szülésznő egy igazi tündér volt.nélküle sokkal nehezebb lett volna.2 óra múlva felvittek a szobámba,ott még 2 órát kellett feküdnöm,utána letusoltam és már hozák is a kicsi fiam.addig inkubátorban volt,mert Őt is megfertőztem ezzel a vírussal még a hasamban és nagyon fázott.5 napig mindketten antibiotikumot kaptunk és csak akkor válltunk el egymástól,ha vizsgálat volt.az első éjszaka nagyon rossz volt,mert nagyon sajnáltam,rentgeteget sírt.a folyosón sétáltam vele,szinte egész éjjel.szerdára beindúlt a tejem és rögtön jó kisbaba lett.evett,aludt.Pénteken jöhettünk haza és amikor beléptünk a lakásba elsírtam magam.Apa feldíszítette a lakást.tele volt minden lufival meg Happy birthday-es felirattal.a gyerekszoba ajtajára felmatricázta,hogy WELCOME NOEL.annyira aranyos.Hát ennyi Noel születésének története és jöhet a kistesó jövőre!!!!

És ha Ő MóniÁ... Akkor:

Kép Kép
Vendég

Annee - kössz.
aranyos vagy.
én meg bőgök, könnyeim itt csurognak, alig látom a billentyűket, monitort.
olyan jó ilyet olvasni

Kép
kissmanó

Nem sír a Manó!!! :lol: :lol: :lol:
Irtam neki pü-t a családineten. Kértem hogy nézzen be ide hozzánk!:)
Vendég

jó-jó.
már nem sír.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

képzeljétek a másik topicban 2 pozitiv teszt is van!jönnek a 2008 júli. babák!

KinderAndi viszem a melegítőt!
milyen fos egy idő van pedig nem erről volt szó!

Bridzsi

Kép
esztora

Sok boldog névnapot kívánunk Blankának!
Bors és szülei
ckat

Boldog Névnapot Blankának!
Tömzsi és családja
Kép
Vendég

Esztora, megnéztem a másik topicot és két ismerőst is találtam! :lol:

Blankának Boldog Névnapot kívánunk!!!

kispiskóta

Morgen,

Boldog névnapot Blanka! Móni, akkor ezek szerint fos időben nem jössz?... :cry:

Bori: köszi az infót vettem, akkor megyek lábzsákot venni...

Esztora: köszike, akkor nemsokára találkozunk!

Annyira szemét idő van...

Kis jókedvre derítő:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Hihi nem látáttok még anyum azért mondjátok, hogy van hasonlóság! Amúgy tiszta nagyanyja és ezt nem csak úgy mondjuk, mindenki ezzel jön!
Azért köszi! 

NEnoke, teljesítve! ;)
Amúgy én is úgy tudom, hogy nem lehet hosszú távon szedni! Kb 1 hetes kúrákat lehet tartani! De nem érdekes a lényeg az, hogy nincs nálatok semmi gond!

Kati én most azt szedtem (eddig is) és nekem bejött! Szerintem ez is egyénfügggő hogy more vagy urtica

Manó megnyugtattál, akkor nem csak Maja nem eszik annyit! Huh

Dr. H-t én is megnéztem, hát nem vagyok egy gyenge idegzetű, de néhány részlet azért engem is felkavart „csöppet”

Azta mindenit Ádám micsoda vigyort mutizott a fényképezőnek!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ne lányok, ne legyen fos idő. mert akkor az ide is jön. s én a hátam közepére kívánom legjobb esetben.

Tegnap eszembe volt Blanka, de látom Bors megkaparintotta magának ezennel az elsőbbséget. Azért Blanka gondolom szívesen fogadja a csajos arcpuszikat tőlünk is.

Kép
kissmanó

Zsú: lökjed, hogy milyen ismerősöket láttál? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

méghogy vigyort mutatott. de a nyelve meg van tekeredve, anyája nem várta meg, míg kimondja a szót, s kattintott a géppel.

Kép
kissmanó

pedig Manó nálunk már esik :( minden oltásnál kifogom az esőt :twisted:

lynia-

nini, Emi avatart váltott.
de jóóóóóóó
én is, én is
na, majd keresek egy jó kis fotócskát
de csak jövő 7en, annyi tennivalóm lenne, én galád meg itt olvasok

Kép
kissmanó

Faszomkarate... :evil: :evil: :evil:
Mióta megépült ez a Rózsaliget (Tövistanya :lol: ) lakópark, mindig csak a gond van.
1 éve ázik a folyosónk, eddig a vakolat némileg felfogta az esőt.
De múlt héten leverték róla, gondoltam megcsinálják... Hát nem. :evil: :evil: :evil:
Most nem elég hogy úszik az esővízben a folyosó, még ráadásnak olyan penészes bűz terjeng hogy nem tudok az előszobánkban megmaradni. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Andi, szerintem nem ismered őket, más forumokról.

Lehet, hogy késni fogunk, mert Apa elment megvenni a kariajándékunkat, és attól függ, hogy ér vissza, plussz ugyibár, mi kocsival is egy óra, mire odajutunk (dugesz miatt).

Annee, Moniát találtad meg, mert írta is hogy sikertelen lombik után jött össze spontán, úgyhogy GRATULA Noelhez!!!

kispiskóta

Blankának Boldog Névnapot!

Annee mi is ázunk is az idei nyáron se lett megcsináltatva!mondjuk ez családi ház és csak rajtunk múlik de megint elmaradt!

Nyuyni lassan 1 órája alszik persze soha nem szokott ennyit aludni!!!

Bridzsi

Kép
esztora

megzabálom dehogy alszik,keresztben van az ágyában és a fejvédőnek magyaráz!

Bridzsi

Kép
esztora

hú, a tegjnapi sorozatot 3 percig néztem... Mikor a kádban mutatták a babát, azt mondtam, ennyi elég

Nenoke
hát nem semmi a hasonlóság apával az biztos!

Móni
hajat mostam... hát egy tincsnyi hajjal megint kevesebb vagyok... Nekem az a szar, hogy felülről hullik rengeteg :(
Akkor a szilikonbeültetésen kívül én hajbeültetésre is megyek a 3. gyerek után :D

Babám 7-kor evett, 8.10 kor elaludt, egyszer kellett a szájába tuszkolni a cumit fél óra múlva, 2-3 perc után újra elaludt. De szerintem nem tart sokáig....3/4 10 körül akarok szoptatni, aztán 1/4 11 körül irány az IKEA. Remélem 3/4 körül odaérek.
FONTOS
Valaki írta, hogy babakocsit nem engednek be! EZ IGAZ???? Én szeretném majd abban altatni hason Zalánt...

Kép
Kép
emma1976

mentem, kaja és oltás :cry:

lynia-

apám, ne mozgasd azt a könyvet, másképp hogyan tudjak tanulni?
ha már úgy is iskolába járok....
Kép

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?