A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Anett!
Mást nem tudok mondani.......Kép
Vendég

Anett, Krisztamili!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Anett

Nagyon-nagyon sajnálom!!!Annyira izgultunk már,párom is többször megkérdezte mi van már.Ő is nagyon sajnálja :cry: :cry:
gabicsibe

Anett, Krisztamil nagyon sajnálom :cry: :cry:

Kép

csibe
csibe32

Anett!

Nagyon sajnálom!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nika28

Krisztamilli, Anett!

Nagyon sajnálom! De tényleg ne adjátok fel, 1* úgyis sikerülni fog.

Krisztamilli!

Én is ajánlom neked a jógát, azon belül is a Luna-jógát: megnyugtat és ezt a jógát gyermekáldásra is javasolják. Én még szedem a méhpempőt, amiről szintén azt állítják hogy segít, valamint most beszereztem a Somló-hegyvidékről származó juhfark bort, ami a nászéjszakák bora, állítólag az is segít -ellazulni mindenképpen :D .
Én még talpmasszázsra is járok februártól, állítólag ez is használ, de nem nekem -mivel azóta se vagyok babás. Most ki is hagytam 1 hónapot. De azért méregtelenítésre, felfrissülésre, stresszoldásra nagyon jó.
Esetleg pszichológus? Most járok 1 hónapja egy profihoz, aki erre a témára specializálódott és állítólag meg van a problémánk oka. Most ezt próbáljuk oldani. Ő még bíztatott is hogy jó hogy most 1 hónap kimarad mert ennyi idő alatt én is sokat javulhatok. Egyébként mindig is sejtettem hogy nekem pszichés vagy lelki okból származik a meddőségem -fú, de rossz leírni ezt a szót.
Még jártam kineziológushoz is, szedtem homeopátiás termékeket...
Még a gyógyvizeket mondják hogy jó, azt hiszem a harkányi gyógyvíz jót tesz.
Fel a fejjel! Most tudom hogy rossz neked és vígazstalhatatlan vagy, de hamarosan úgy fogsz gondolkodni hogy megint 1 nappal közelebb kerültél ahhoz hogy végre anya lehess.... :wink:

A férjem most talált magában egy kullancsot, szerintem kirándulás közben szedhette össze, kirándulni pedig vasárnap voltunk. Szerencsére nem szívta meg magát, de azért aggódom, remélem nem volt fertőzött a kis dög. Igaz a férjem be van oltva agyhártyagyulladás ellen, de mégis ott van a Lyme-kór... amit ugye hónapokig gyógyítanak. Mindenesetre beküldtük a géndiagnosztikára a kullancsot hogy nézzék meg fertőzött volt-e. Hihetetlen hogy mindig van valami ami miatt aggódni kell.....
vucuska

Anett drága,
Rettentően sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!

Most értem haza,csak pár szót írok!

Nem sikerült! :cry: :cry: :cry:

Nem tudom még hogyan tovább,most lehet egy jó ideig nem megyek,ez már ebben az évben a 3-ik sikertelenségem volt!:(

Holnap majd írok mert most anya elment,egyedül maradtam törpével és most próbálom kiélvezni vele ezt az estét!

Köszönöm a drukkokat,nagyon drágák vagytok!
Millió puszi mindenkinek!

Kriszta
Nagyon örülök,hogy megismertelek,tündéri csajszi vagy!:)Puszika neked is,jó tanulást!
sehike

Krisztamili,Anett,Sehike nagyon sajnálom :( !

Sehike írok pü-t.

Vikkata,Elan remélem Ti jó hírekkel jöttök!

Lippa

lippa

Anett ,Sehikém!!!!

Neee mááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!Nagyon sajnálom Kincsecskéim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike!

Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Ne mááár! Mi van ma?????? :? :? :? :?

Kép
nika28

Sehike,
Sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Lányok, kitartás nektek, bár tudom ezt mondani könnyű! Remélem mihamarabb mindenki majd jó hírekkel jön!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sehike,
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Kép

Hát ez eddig nem a jó hírek napja! :cry:

Kata,
Kérlek szépen, legalább te gyere magas HCG-s hírekkel ma, jóóó? :wink:

Elan,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen az UH-n! Nagyon várunk a hírekkel!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Gabicsibe, jobban van a kutyusod?

Zsókuci, Wiegandt doki is megnyugtatott, hogy az a frekvencia és az az UH erősség, amit használni fog, nem árthat.

Gina, mennek a babanövesztők!

Mazsola, örülök, hogy végül mégis sikerrel járták, és sikerült telefonálnod!

Krisztamilli, nagyon sajnálom :( Ami az alternatív gyógymódokat illeti, és jó sokáig szedtem Gynex cseppeket (ez nagyon sok gyógynövényből összeturmixolt homeopátiás koktél), a párom elkezdte a Macát, de abbahagyta, mikor pozitív lett a teszt (látszik, hogy ő nem babonás), és a topic hatására beszereztem egy karneolos karkotőt, amit azóta is hordok). Teákat nem ittam, mások talán tudnak ebben segíteni. Remélem, hogy novemberben kezdhettek újra!

Nika, sajnálom, hogy nem sikerült :( De ez a jégkorong-dolog? :)) Nem vagy semmi, a kolléganőmet leszámítva nem ismerek lányt, aki szeretné, de neki a fia játszik, így van alibije ;)

Vucuska, a kullancs brrr :( Nem csodálom, hogy izgulsz, de csak nem lesz baj! Figyeljétek azért a helyét...

Anett, Sehike nagyon-nagyon sajnálom :( Sehike, 3 sikertelenség után megértem, hogy pihenésre vágysz...Úgy tűnik ma rossz napja volt a BMC-s járatnak.

Lányok, drágák vagytok, hogy így érdeklődtök! Ez után a sok rossz után kicsit hülyén érzem magam, de W. doki bekukucskált, és 3 mm-es, és pulzál a szívcsöve...:) Kriszti, ha gondolod... most már a táblázatba is beírhatod, nem bánom :) Egyre kevésbé vagyok babonás, bár W. doki azt mondta, a 8-9 hét lesz a legkritikusabb. Sebaj, én azért arra koncentrálok, hogy minden rendben lesz.

Elbúcsúztunk egymástól, a 9 hét körül kell majd megjelennem az új dokimnál (aki még nincs, de alakul, maradok a Jánosban). Akkor lesz új UH is talán.

Ez a vonalzó inkább Gabicsibéhez passzolna, de ő macisat választott, úgyhogy én ezt :) :

Kép
elan

Elan,
Kép

Szuper hírek! :D:D

És csodaszép a vonalzód! :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Elan Drága!
Nagyon gratulálok!!!!!!!Természetesen ami jár, az jár!!!!!

Zsókuci!
Nem tudom, Kata ma volt e,ezt csak én számoltam, és kérdőjellel írtam, mert nem voltam biztos....De nagyon szorítunk neki is!!!
Vendég

Elan!!!

Kép

Sehike!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Kriszti elküldtem a képet!

Kép
gina25

Gina!
Még nem jött...De várom, és rögtön küldöm vissza.....Táblába berakhatlak???? :roll:
Vendég

Elan,
Kép, végre jó hír! :D
Biztosan minden rendben lesz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti!

A kedvesem küldte el neked a free-mail-en!Az ő címére küld vissza légyszi!

Elan!

Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!Én is,én is,én is akarom!!!!!!!!Gratulálok! Kép

Kép
gina25

Kriszti!

Berakhatsz!De nem tudom mire jó az!És azt se tdom hol keressem!
:oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Anett,sehike!
:( :( :( :( :(
Hátha ez felvidít titeket kicsit! Kép

Kép
gina25

Bocsi Lányok, eddig ismerkedtem a nagy fehér istennel.. :oops:

147 a hcg. El sem akartam hinni, amúgy annyira bőgtem, mikor elmondták, hogy nem is tudtam koncentrálni.. sőt gyakorlatilag nem sok mindent hallottam a saját zokogásomon kívül.. :wink: Azóta meg szétmegy a fejem.. :roll: hát ez van.. Na szóval vissza nem olvastam, mert csak meg akartam írni még ma..

Ja a táblába még ne javíts le légyszi Kriszti.. :wink:
torolve_20130114141731

Kata,

GRATULÁLOK!! HURRRÁÁÁÁ!!!
:D:D:D:D:D

További sok-sok babanövesztőt küldök! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Katicám!
OK, de a szivecskét megkapod...Holnap, mert ma már megszerkesztettem.....Mint annó Gabi, és most Rebe!!!!!Vagy ne????????

Nagyon gratulálok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gina, a táblában tudod követni ki hol tart, és hanyadik hetes kismamik vagytok,....A hszeimnél találod......Majd a hiányzó adataid elküldöd.
Mint pl. itt:
Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Anett, Sehike
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Kép

Elan, Vikkata
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Kép

Bocsánat, kicsit fáradt vagyok!

Jó éjt mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Szép jó reggelt!

Nem tudok aludni! :oops: :wink: :D

Kata, jaj de örülök, ezért érdemes volt benézni!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Kincsecskék!!!!!!!!!

Kicsi Elan babám!!!!

Gratulálok Kicsikém!!!Minden rendben lesz hidd el!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Vikkatám!!!!

Hát ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet nem is egy babócskád lesz Kincsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kicsi Rebém!

Ma mész megnézni a kincseket!!!!Elhiszem ,hogy nem tudsz alukálni!!!!!!!!!!!!Drukkolok neked mára!!! :P

Kép szerencse brekuszom,mindenkinek szórít ma akinek kell!!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!
Hatalmas drukk mára!
Kép

Mindenkinek szép napot!

Törpe

Kép
törpehzs

Vikkata, jaj, annyira örülök Neked!!!! Ez óriási :) Máris rosszullétek kínoznak?
elan

Sziasztok!!

Visszaolvastam néhány oldalt, látom tegnap csak én jöttem jó hírekkel.. :roll: sajnálom lányok!

Köszönöm a gratulációkat, nagyon édesek vagytok Törpe, Zsókuci, Rebe!! :D :D :D

Őszintén alig aludtunk. Nem tudom elhinni.. valahogy olyan hihetetlen.. Persze most meg azon izgulok, hogy legyen petezsák.. Tegnap a House is betett.. én imádom, de a tegnapi rész hááát..

Elan ööö, én még összesen sem egész eddigi életemben ennyit nem.. khmmm :? :? Nagyon rosszul voltam.. Az alap az volt, hogy fájt a fejem piszkosul, vagyis inkább görcsölt, amellé jött előszőr az :evil: inger része, aztán gyakorlatilag minden utána és ez hajnali 3-kor érte el a tetőpontját.. És akkkor elmúlt varázsütésre a fejfájás és a satöbbi is.. :shock: :oops:

Nyunyi! Igen még lehet, hogy nem egyedül van.. vagyis Sz. doki ezt mondta, majd jövő héten kiderül.. de őszintén nekem mindegy, csak egy kis élősdim legyen.. :lol: :lol: :lol:

Krisztikém!! szívecskééét perszeeee.. :D :D :D
torolve_20130114141731

Vikkata, Elan!

Hatalmas gratula nektek!!!!

Rebe!

Drukkolok neked mára!
vucuska

Kata!
Gratulálok neked!Vigyázz magadra!Neked is esélyes az iker áldás!
Kép

Asszem megyek hányni!Bocsi! :oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Krisztamilli, Anett, Sehike!

Nagyon sajnálom! A következő jó széria a miénk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elan! Örülök a jó híreknek, gratula pici szivecske kezdeményhez!

Vikkata! Szívből gratulálok!

Gina! Már beszéltünk, de mégegyszer gratula. Hessss hányás!
estike66

Jó reggelt Lánykák!

Már hiányoztatok, bocsi nem voltam a hosszú hétvégén.
Elkezdtem olvasni amit termeltetek, azt gondoltam, nem hiszem el, hogy csupa rossz hírre jövök. De aztán nem nem nem....

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááá Vikkataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Ellllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn szuper szuper szuper.
Gratulálok mindkettőtöknek.

Anett szívem, Sehike, Krisztamili,

Nagyon sajnálom, tudom, mit éreztek. Csak lenne rá magyarázat hogy miért nem... :cry: :cry: :cry:

Nyunyim,

Remélem rendben lesznek a dolgaid minél előbb magadban. Aztán hajrá inszem. :wink:

Csajok, szombaton lesz a következő inszem. Viszont amin meglepődtem, hogy a doki azt mondta legyünk holnap együtt apával. De amúgy se sok van szegénynek, nem jobb lenne ha az a cucc szombaton menne be teljesen? Akkor lenne amúgy is meg a 4 nap, ami elvileg elő van írva. Nektek már mondott ilyet a doki inszem előtt? Biztos ő tudja jól, hisz ő a szakember, csak nehogy az legyen hogy centri urtán meg mondja a biológus csak ...ennyi meg ennyi
vic12

Vucuska!

Ezt a pszichológus dolgot el tudnád nekem küldeni priviben. Ugyanis nagyon gondolkodom hogy januártól, ha nem sikerülnek az inszemek, akkor én is járok. azt gondolom nálunk is vannak pszichés gátjai és én sejtem is hogy mi, annak ellenére, hogy a biológiai baj is többé kevésbé megvan de gondolom ez még rá is segít.

Nagyon megköszönném, ha elküldenéd nekem. Ha nem megy akkor küldheted ide is: lecso12@freemail.hu
vic12

Estikeeeeee!

Éppen kezdtelek hiányolni!
Olyan jó lenne tudni hogy miért nem sikerült,az ember így nem tudja hogy legközelebb hogy csinálja hogy jó legyen!Remélem majd hamarosan te is jó hírekkel jelentkezel!Tudsz valamit a két csajszirol akik szemben ültek velünk,amikor az eredményre vártunk!És a magas csajsziról aki odajött hozzánk?

Kép
gina25

Szia Toldi Kriszti!

Mi jól vagyunk,ma reggel meg volt az első róka,de utánna sokkal jobb! :lol: :lol: :lol: Szerintem a nátha nem gáz,ha nincs láz! :wink: :wink:
Én most messziről kerülöm az embereket,javarészt itthon vagyok!Hál isten megtehetem!Vigyázz magatokra nagyon!Pusza!

Kép
gina25

Kata tiszta szívemből gratulálok Nektek :D !Nagyon drukkolok a jövő heti uh-ra!

Elan Nektek is gratulálok a 3 mm-es Bébikéhez és a pulzáláshoz!

Rebe nagyon drukkolok a mai uh-hoz,várunk nagyon a hírekkel :wink: !

Lippa

lippa

MIndenkinek szép napot!

Sehike
Nagyon sajnálom:cry:

Elan
Most már megnyugodhatsz egy kicsit :wink: Ugye milyen jó volt?

Kata
Annyira,de annyira örülök és nagy gratula neked :D
gabicsibe

Vic!
Küldem pü-t!
vucuska

Szia Gina!

Hát én se járok emberek közé most, az unokaöcsém fertözött meg, mert ő is beteg.
Nekem nincsen hányingerem. Pont ma reggel kezdtem aggódni, hogy lehet nem is vagyok már terhes, mert semmi hányingerem nincs, nem hiányzik. Bár tesóm ma megvigasztalt, hogy neki se volt semmi baja a terhesség alatt, így reménykedek, hogy minden rendben lesz. Nagyon messze van még nov.6-a.
toldikrisztina

Ne hülyülj már hol lenne már az a baba ha nem a jó meleg kis pociban!Hát igen nov 6 még messze van ezt én is nehezen viselem!! :cry: :cry: :cry: Megyek ledőlök egy kicsit,4,30 óta fent vagyok! :lol: :lol:

Kép
gina25

Gabi, igen, nagyon jó volt :) Csak most tudatosult bennem, hogy él, érez, és működik :)

Toldikrisztina, ez a hányinger dolog egyedi... ne aggódj emiatt. Persze tudom, könnyen beszélek, én is szétparázom magam mindenen. Én még egyszer sem hánytam, erős émelygés szokott lenni, de a róka eddig elkerült. De az émelygés is naponta változik, ma például semmi bajom...

Kép
elan

Vucuska!

Köszi megkaptam. :D
vic12

Köszi Gina és Elan a biztatást, akkor ez miatt nem idegeskedek. Én is megyek egy kicsit pihenni, néha úgy érzem, hogy olyan fáradt vagyok csak azt nem tudom mitől, mikor igazából nem csinálok szinte semmit.
toldikrisztina

Sziasztok!

Mai uh megvolt, nincs elő embrió, műtét kell majd.
El is köszönök, mindenkinek sok szerencsét kívánok, szívből.
trin

Trin :cry: :cry: :cry:

Ez nem lehet igaz...

Sok erőt kívánok Neked! És várunk vissza...
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?