A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Az Örs vezér téri Ikeába voltak bébjárgánnyal.
Pl. Tömzsi
saját szememmel láttam, ha akadékoskodnak, szólj nekik, hogy képet küldünk, hogy ha egyik helyen lehet, a másikban métt nem

Kép
kissmanó

manó: teljesen igazad van! nem is erről szólt az írásom, hanem azoknak, akik marcangolják magukat a részleteken, hogy vajon mitől nincs és vajon ők hibásak-e? :wink:

KépKépKép
mütyürke

Annee, Esztora: mi is ázunk...
Emma: én sem hallottam róla, hogy nem lehet...
Manó: nagyon kis okosan nézeget Gréti, mit tanultok?
Emi: mennek a drukkok

Andrea
Kép
kindernay

Mütyürke, mikorra érnél oda? Gondolom változó, hogy ki meddig marad.

Andrea
Kép
kindernay

Lányok, remélem, azért nem mondja mindneki vissza a találkát a rossz idő miatt. Viszont az autósok figyeljenek, mert férjem hívott, hogy őrültek háza van, minden út tele van, lámpák egy csomó helyen nem működnek.

Hűűű, Manó, Dávid még nem tud olvasni, akkor most nagyon le van maradva? :lol:

Kép
nenoke

hát márpedig én babakocsival be fogok menni az tuti!!!

kispiskóta

áhhh... már teljesen lecsúsztam róla.. :( :(
anyám még el se indult oda, ahonnan 11-re kellene visszaérnie, én meg várom a burkolókat(wc javítás volt és szét kellett verni mindent a fürdőben.. :twisted: ) szóval ezt buktam...
pedig végre eltudtam volna menni... áááááááááááááá :evil:

KépKépKép
mütyürke

Csajok! Dr House helyett nézzetek Columbot!!!! :D

Móni! Most azért stresszesebb vagy, mint Blankával. Sztem szard le, mennyi tej van. Nekem legalábbis nagyon bevált ez az elmélet. Ha kér, kér, ha nem, nem. (egy szabály van csak, min 1 óra az előző szopi vége, és a kövi eleje között, de ezt is át lehet hágni erős torokhanggal ;) ).
A Fonóban levő ringatóba nem kell bejelentkezni, egy alkalommal többet is lehet maradni (4 foglalkozás van egymás után), egy belépővel két saját gyereket is lehet vinni.

Emma! Sztem ikeába tuti lehet bébkocsit vinni. Annyira gyerekmániások!
Egy kiállításra nem lehetett kocsival bemenni, azon voltam felháborodva kb 1 hónapja. Nem azzal kevered?
Múltkor olyan 2ig maradtunk, asszem.
Vendég

még mi sem olvasunk, de....... figyuzzatok: románul tanul, azért vannak kizárólag képek (a címben pedig az szerepel, hogy szüleink foglalkozásai)

Kép
kissmanó

Én hajam is csomókban hullik.Meddig tart ez az állapot?

Domikám 4.napja nem akar szopni,csak reggel.A többi alkalmat sírva ,feszítve magát utasítja el a cicit.Vki tapasztalt ilyet?Ez csak átmeneti,vagy ennyi volt részéről a cicizés?Érdekes,hogy reggel simán szopizik,de utána egyáltalán nem.

Vszinű beadatjuk a rotavírus elleni vakcinát.Nagyon drága,darabja 16e.,és 2 adag kell.Kérdeztem a védőnőtől,hogy ez 1OO% véd a vírustól,azt mondta,hogy semmi nem véd 1OO%.Hát így kicsit elgondolkodtató.

Aki beadatta a kicsinek,volt mellékhatása?
pillangó7

pl. múzeumokba se engednek be kocsival.. :evil:
nem genyó akarok lenni, de mi a külömbség a kerekesszékesek és a babakocsisok közt?? :?: koszos kerék(ha ez a talány nyitja) szempontjából semmi :idea:

KépKépKép
mütyürke

Bori
de azzal keverem valószínűleg :oops:

Nenoke
mi megyünk!
Bár kicsibabám negyedóránként visszakéri a cumit és alszik... de 11re legkésőbb odaérünk!

Zsú
Kariajándék??? Húúú, milyen előrelátó urad van :)

Kép
Kép
emma1976

Akkor ki lesz ott 11-re??????
Ugye lesztek???? Nem szeretnék rohanni, aztán mindenki délre ér...

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Hát Zalánom hajnal 3-kor elkezdett nyüszizni, sírdogálni és gyakice azóta egyfolytában nyöszörög... :shock: :cry: És mondja valaki, hogy ezek az új oltások (lányaim még a régieket kapták) nem okoz problémát. Hőemelkedése is van :( Nagyon sajnálom szegényt :(
Faszomkarate Gurgi után szabadon :evil:

Mikortól is mehet a Nurofen? Kidobtam a papírját :oops: A tévé reklámban 3 hós kort modanak ugye? Asszem nyomok be neki egy adaggal, de mennyit?
Nincs véletlenül valakinek otthon egy dobozzal? megnézné a tájékoztatóban? Léééééééééccccccccccccccccccccciiiiiiiiii!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

pillangó: van kisgyerek a közeletekben, aki közösségbe jár? esetleg a párod -vagy vki aki sűrűn találkozik Domival- olyan helyen dolgozik, ahol össze szedhet fosós-hányós vackot?
jársz vele abc-be, szupermarketbe, plaza-ba?
ha ezekből csak 1 tutti és rendszeres, akkor érdemes beadatni.
ha nem, akkor lehet, hogy máshova is tudjátok tenni azt a 32eFt-t.. :roll:
(az én lányom 15hósan kapta el, az volt a szerencse, hogy tudtam még akkor szoptatni(semmi mást nem fogadott el és minden azonnal kijött belőle) így nem száradt ki. különben kórházba mehettünk volna, DE egy kis infúzióval 1hét alatt simán rendbe jött volna... tehát gyógyítható simán :!:

KépKépKép
mütyürke

enikő: kúp vagy szirupod van?
germicid nincs otthon?

KépKépKép
mütyürke

Pillangó, mi már megkaptuk mindkét adag rotát, és egyiknek sem volt hatása.

Emma mi most indulunk, szterintem ott leszünk 11-re, hacsak nem állt be teljesen a Soroksári és a Lágymányosi híd.

Manó, Lynia, és mennyi szünetet kell tartani két urtica-kúra között? Kata, szedtél már homeós gyógyszert? Ugye tudod, hogy kézzel nem szabad megfogni, a dobozt tekerve az alsó részbe kell juttatni a megfelel számú bogyót, onnan a szájba közvetlenül. Nyelv alatt elszopogatni, előtte-utána 20 percig sem enni, sem inni nem szabad. Célszerű áttérni nem mentholos fogkrémre, ha mégis, akkor előtte-utána 2 óráig ne moss fogat. Én pl. úgy oldottam meg, hogy éjszaka szedtem be az egyik adagot a 3 órás szoptatásnál, és délután a másikat. na, nem bölcselkedek tovább, mert még lekésem Emmát. :wink:

Kép
nenoke

sziasztok!!

Igyekszünk én már kész csak a gyermek aludt el... De nekünk szabad,mert 20perc alatt ott vagyunk + a parkolás :lol:

Szóval igyekszünk!

Móni nem jön. nem volt túl jó az éjszakájuk.
Vendég

nem okoz problémát= nem okoznak problémát :oops:

Szvsz a rotavírus ellenit hülyeség beadatni, itt mindenki gyereke megfelelő higiénés körülmények között él, nem putriban -gondolom én :D - odafigyelünk rájuk....stb
Ez csak üzlet (oltás) :( Nem is véd 100%-ig meg baromi drága is :evil: :shock:
De mindnekinek a szive joga beadatni, csak ha minden ellen oltatjuk a gyereket nem lesz immunrendszere.... :roll: Nem szokik hozzá a szervezete a kórokozókhoz....
Mi se kaptunk régebben ennyi oltást mégis itt vagyunk :lol:

ceniko
Szeged

a szirup 3hótól, de rajta van az adagolás az üvegen.. :shock:
5kg felett 3x 2,5ml/nap

KépKépKép
mütyürke

Emma, közös ajándék lesz.

Én tuti nem érek oda 11-re! :(

kispiskóta

Sziasztok!

Mi nem megyünk talira, igaz, nem is ígértem.

Nekünk nagyon messze van, s igaz 11 éves a jogsim, s van vezetési rutinom is, de Nagy Budapestnek nem merek nekivágni gyerekkel+autóval.
S Emit ma hozzák vissza, két napig nyaralni volt a nagyszülőknál. Egy kis pihi volt nekünk is :D :D :D .Marha könnyű volt így, hogy csak BEni volt itthon.
Egész kipihentem magam.

PEdig egyszer nagyopn szívesen elmennék talira, de a két kicsivel macerás:(

KépKépKépKépKép
uxi

De hülye vagyok, rajta van az adagolás az üvegen :oops: de ott 6hós kort ír.....
Na mindegy adtam neki 2 milit :roll:

Mütyürke: De van, de azt csak magas lázra adom. Fájdalomra sztem elég csak a Nurofen. A Germicid erősebb!

ceniko
Szeged

Nenoke, Zsú
Nem akartam senkit sürgetni!!!! Csak azért kérdeztem, mert alszik Zalán, és hogy keltsem-e lassan.... Annyira nincs szívem felkelteni, hűzom, ameddig csak lehet :D

Kép
Kép
emma1976

Mütyürke: megtaláltam közbe az üvegen :lol: :oops: De ezen csak 6-12 hót ír :shock: 2,5 milit...ezért adtam neki csak 2 milit....

ceniko
Szeged

Halihó!

Mi is készülünk IKEA-partyra, csak gyermekem reggel 6 óta most bírt elaludni, azóta csak síkítozott örömében. Komolyan gyúrok rá, hogy mit fogok mondani a szomszédoknak, ha egyszer átjönnek, hogy beszélgessek el a fiammal, hogy nem kérnek hajnali ébresztőt.. :lol:

Szóval biztos nem érünk oda 11re..

Kép

Kép
monccs

Uxi: dejó hogy pihiztél kicsit :lol: gyakrabban szervezhetnétek ilyen kis "nyaralást" Eminek :wink:

ceniko
Szeged

Én már voltam bent babakocsival, csak baba-mama szobát nem találtam. Pelenkázó volt, a lehajthatós típusból, de baba-mama szoba nem. Bár lehet, hogy én voltam béna..
1 fiatal teremtés az étterem közepén szoptatta meg a csemetéjét. Azért az cukin nézne ki, ha 12-en nekiállnánk az étteremben szoptatni. :lol:

Kép

Kép
monccs

Monccs
ja, az lenne valami :D
Ha fél11körül etetem a kicsit, a következőre valószínű hazajövök - 2-re. Bár nem akarok semmit nagyon előre tervezni, majd meglátjuk.
Zalán most alszik a legmélyebben!!! Édesbogár, készül a nagy találkozásra a leendő pajtijaival :D

Kép
Kép
emma1976

gyermekem evett bal ciciből 6:30-kor, most 11-kor szívott kicsit, aztán vigyorog, röhög, szórakoztatja magát odabenn egyedül. én meg pakolok. s közben olvasok. apa 1 óra múlva hazaér, mintha látom kölök épp akkor veszi elő az "éhen halok enni akarok" tipusú ordítását.

Enikő: Nurofenes dobozon írja 6-12 hó?
én tudomásom szerint a Panadolból van olyan, hogy 3 hó felett és 6 év fölött.
most akkor lessem a Nurofent is?

Nenőke: közelmúltban olvastam, hogy ezek a modernebb homeósbogyók kis kézfogást kibírnak, csak nem szabad tartogatni kézben.
na, meg továbbra sem szeretik a fémes érintkezést, tehát kiskanál (hacsak nem műanyag) továbbrais kilőve

Kép
kissmanó

na, ezt nem tudtam a homeorol. koszi.

mi most keszulodunk az oltasra. szoritsatok, apa nem tud jonni. es rakerdezek a rotara. kivancsi vagyok, mit mond a doki.
itt ezek az oltasok sem kotelezoek, a szulo donti el, hogy beoltatja vagy nem a gyereket...

jo talit a talisoknak!
molkata

Talit ki kell hagynunk. :cry: Nem is érnénk oda, meg esik ez a nyamvadt eső. :( Esővédőm meg nuku. :roll:
Vendég

Mi van ma Tömzsivel??? :shock: :shock: Egész nap vonyít. Lehet hogy jön a foga? :shock: Tuszkolja a szájába az öklét, nyáladzik, ordít...
Most betettem a kiságyába (ez a 4. alkalom hogy ott van :oops: ) és lesi az egyen (IKEA-s) halakat. :lol:

Ma reggeli fotó: Kép

Enyém rusnya fejet megnézni csak saját felelőségre! :roll:
Vendég

Dani az Apától kapott új ruciban:

Kép
monccs

Hol a kép és hol a vonalzó???

Kép

Kép
monccs

Én még mindig itthon! :? :( :cry: Ezt nem hiszem el, egyszer akarok valahova menni. Mire odaérek mindenki hazamegy. :cry:

kispiskóta

Segítség! hogyan lehet képet belinkelni??

Kép

Kép
monccs

Manó: Na eldugult Zalán le tudtam tenni, és gyors rákerestem a neten, itt is azt írja 3 hótól mehet, csak a mi üvegünkön van 6 hótól írva :shock: Lehet ez "régebbi" üveg? Szoktam előre bespájzolni ilyesmiből... 8)
Nagyon nyűgi, olyan nyugtalan, nem találja a helyét, sajnálom szegényt :cry:

Annee: Hát nem láttam még apátokat de szvsz rád nem nagyon hasolít Tömzsi 8) Cukker béb amúgy :wink:

Pesten esik? Itt nem csak nyomi borongós....
Megyek sütök túrósrétest :)

ceniko
Szeged

Moncs: Le kell kicsinyíteni először (maximum 600x600 pixelesre) és utána fel tudod tölteni a "melléklet feltöltése"-re kattintva!
Ha nem megy dobd át nekem (mélcímem a profilimba) és majd én lekicsinyítem neked :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko: köszi!

Akkor mégegyszer:

Kép
monccs

Monncs ez csodás

Kép
kissmanó

hát a kicsi f...sz kivan.
asszem nem menyek sehova. ugyi mondám vala, hogy van invertorunk, ami a kocsiban 12-ből 220-at csinál.
igenám, de hol van? ha nincs meg, nem menyek sehova, mivel melegítem a kölöknek az üvegben a kaját.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRR

Kép
kissmanó

Enikő: Tömzsi tiszta Apája! :lol: :lol:

Ime:
Kép Kép
Vendég

Apa meg itt jön, hogy viszünk forró vizet. hát esküszöm nem normális. mégis mit képzel, a forró víz meddig tart?
Iasi nem tom Brassótól mennyi, de óriásléptekkel is több mint 300 km.

Kép
kissmanó

Kép Boti
Sziasztok,

Kép
lidikoka

szia, Botika!

Kép
kissmanó

nem járt már le a gyógyszeretek?? :? :lol:
nekem vadi új üvegem van, azon 3-6hót ír.... :) és az elején is sárga keretben piros betűvel: 3 hónapos kortól :wink:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok,
végre megtanultam képet csatolni!!! gondolok rátok a talin, biztosan tök jó, legközelebb mi is benevezünk!
Kata, köszi a szülinapi köszöntést, ezt is megértem, mostantól senki ne kérdezze meg hány éves vagyok, fájdalmas lesz kimondani... :cry:
Ckat, köszi a hiányolást, megvagyok, csak elutaztunk a szüleimhez, ezért nem jelentkeztem.
Kész vagyok a tej mennyiségtől. tegnap reggeli adag: szoptatás után 240 ml...
nagyon fáj a hátam, kezem, gyerek tartás és mozgáshiány... arra gondoltam, veszek valamilyen torna dvd-t, mit javasoltok? van valamilyen szülés utáni speciális torna?
szép napot, süss fel nap!
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Mütyürke: Nemmég, megnéztem :lol: Csak még a régi dizájnú az üvege :lol:

Manó: Visztek forró vizet :lol: ez jóóó. Férfi.... :lol:

Annee: Mintha a száján köpte volna ki :lol:

Moncs: Szivi, nagyon cukker, ebbe a szerelésbe vagy fél évesnek néz ki, ha nem többnek :wink:

Ildi: Boti is nagyon szép kisfiú! Olyan kis formás :) bejövős nekem :wink:

Kisfiam alszik, majd fel-felsír, simi simi, és visszaalszik, majd megint felsír.... :( :shock: Ezt játszul már egy ideje.... totál kivan :( :cry:

ceniko
Szeged

Szia Manó,
ne mérgelődjél...

Kép
lidikoka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?