A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamita, dejó, hogy Te is jössz reggel! :D Jön még valaki reggel?

Bea
beus77

Yamikám!
Még szép, hogy nem megyek el puszik nélkül!!!:D
Este még felhívlak!:-)
Rendes kislány vagy!!!!!:D
Most indulok gyerekezni.

Beuska!
Azért elviszem, hátha még ott érlek!!:D
Ha nem, akkor a kabalás talin randizhatnál velünk, ha van kedved/időd.:-)

Tatus!
Az jó lehet, a fél3! Forródrótozzunk!:D:D
Időbeosztást értem, igen, ez azért jobb így.
A zene... hát nagyon különleges dolog, igen.:-)

Szépem!
Hol bújkálsz drága????:-)

Cirmesz!
Gratula a két szép fiúcskához!! Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!:-)
bodza2005

Köszi Lányok a bíztatást!
Mondjuk titkos vágyam az ikrek! hihi
Apánk erre felhívta a figyelmemet, hogy így igen nagy lehet az esélye!
Meglátjuk!
finch

Beus, én is holnap reggel megyek:-)
Yami, Veled is tali holnap:-)

Szerencsére fájdogálnak a petefészkek, remélem, nő az ovi, mert ha nem, akkor le kell a mostani inszemet állítani :-(
plümõ

Senki nem tud Bébéről???:(
Manóka! Te esetleg?
Amúgy puszik Neked!!:D
bodza2005

Sziasztok

Yamita ügyes vagy, hogy pihizel: és sem teszek mást. Ez így van rendjén. Amúgy is vacak idő van odaki.

Milyen tűszőrobbantót kellett betolnod??? és fonod már a szemöldököd az izgalomtól. (én kicsit igen)
Elnézést, hogy lassan reagálok, de itthon nem jó a net, mindig kivág, de azért ipakodom.
andi67

Bodzikám, holnap 1/2 3-kor lesz a kabalarandi? Ha igen, akkor arra nem tudok elmenni, mert 4-ig dolgozom. :cry:

Plümő, akkor Veled is talizunk reggel! Ne izgulj, minden rendben lesz, nem lesz leállítva az inszemed!!! Drukkolok nagyon azoknak a tüszőknek!!! Küldök nekik egy kis energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Plümö én is megyek holnap :) Yami, Beus és ki még??? :wink:
andi67

Hali Csajszik!

Jöttem megint parázni. :D A tegnap esti cetróm mintha nem lett volna százas, semmi bőrpír, duzzanat a beadás helyén, ahogy szokott, max. egy kis csipkedés... :? Remélem, nem megint valami gyári hibás cetrót fogtam ki, mert akkor falnak megyek...

Hogy ti mennyit tudtok írni, ha beindultok! :shock: Elképesztő! Jegyzetelni kéne, mostmá' tényleg...
noczi

plümő, husi-víz aztán egy kis husi és víz!! minden rendben lesz!!
andikám, nekem jobb hogy itthon maradtam, mert itthon relax van.. az előbb jógáztam egy kicsit (csak finoman bodzám :D) és az mindig helyrerak! :D most kisütök egy pár husit utána meg egy jó tentét terveztem...ebben a szar időben csak aludni jó a puha paplanka alatt :lol: próbálom nem izgatni magam :) ja, a tüszőrepesztő az a cucc, ami segít levállni a petefészek faláról, hogy amikor leszívják a folyadékot akkor vele jöjjenek a petesejtek is. (jól mondom, ugye?)
yamita

noczi nekem egyre kevésbé lett mindig piros.. csak nem lesz semmi baj!!
te milyen tüszőrepit kaptál?
yamita

Sziasztok!
Ritkán szoktam írni, de minden nap olvaslak benneteket...
Szóval csak azért jelentkezem, mert Apánk zsenialitását szeretném ismét szavakba önteni: sikerült a lombik, két baba van a pocakomban!! :D (úgy látszik, hogy a transzfernél adott két puszi Apánktól prófétikus jellegű volt - azt mondta, annyi puszit ad, ahány baba lesz)
Bár nekem is azt mondta, amit Krisztának, hogy hús, alma, víz-kúra, mert nagy a petefészkem :? , valamint aláírtam, hogy 14kg-t hízok a terhesség alatt az ikrekkel, ami ugye majd a kívánós korszakban nehéz lesz egy kicsit, de nem hinném, hogy kivitelezhetetlen. Még a program elején, a váróteremben a férjem meg is jegyezte, hogy "nahát, itt csak pocakosok vannak, nem elhízott kismamák!"Akkor nem értettem miért...
Ezen sokan csodálkoznak, de le a nem létező kalapommal Dévisz előtt, aki korrektül megmondja, hogy csak így vállalja a felelősséget az egészséges babákért és értem...kevés ilyen lelkiismeretes orvos van, én leggalábbis így gondolom.
Mindenkinek jó babásodást!

kata790313

Yamita, Ovitrellet kaptam, kettőt. Jól logikáztam, hogy holnap ketten leszünk punkción, vagy lesz még valaki?
noczi

noczi, szerintem egyelőre ketten.. legalábbis szerdán még azt mondta a pultban a picike néni :) jól vagy? pihensz ezerrel?

Kata GRATULÁLOK!!!! akkor én is kérek két puszit Tőle ;)
yamita

Yamita és Nóczi: Tietek minden drukkom holnapra.

Yamikám: csak relaxálj még ma és minden OK lesz, meddig tervezel otthon lenni? Most én is aludnék legszívesebben :lol:

Nóczi: biztos nem volt gyári hibás a Cetro, nekem volt ami vörös lett, volt ami semmi, és az utolsó 1 hónapig kék-zöld volt.

Legközelebbi talira asszem beszerzek 2 kg. Tibicsokit, én meg málnásat nem láttam még.

Finch:
egyikünknek sem volt az álma, h meddőségi klinikára járjuk, de ezt hozta a sors, ezért nem szabad elkeseredni, gondolj arra mennyien vannak rosszabb helyzetben mint mi.....különösen a lombik gondolata nem izgatott (páromat sem), én akkor keserednék el igazán ha nem lehetne/lesz saját gyerekem.
De Apánk segít majd....meg a terminálttal is összejöhet.

Bodza: holnap telefonkapcsolat

:D :D Beus, 4 körül még biztos ott leszünk (bár nemtudom, hogy hol is?)..de valami központi helyet beszélünk majd meg.

Anikó
tatulány

Yami: puszit nem kell kérni, adja ő magától is :lol: :oops: :lol: :oops:

Kata: GRATULÁLOK, egy újabb iker, ez igen!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Yami, én három puszit kértem, de csak kettőt adott...persze, az is közre játszhatott, hogy nem akarta a számra adni a harmadikat.. :wink: (mert ugye csak két arcfelem van)
De tegnap az uh-n én úgy megpuszilgattam(nem kis meglepődésére) :oops: Apánkat, hogy ihaj!!!(majdnem a nyakába is ugrottam, de az nem kis akrobatikus tudást igényelt volna uh-közben, így mire végeztünk, a lelkesedésemet kissé vissza fogva, ám még így is lehengerlő módon:maradt a puszilgatás)
Mindenkinek szurkolok a punkcióhoz!
Ja, és légyszi vigyetek magatokkal husis szendvicset, szőlőcukrot, vizet, mert amikor nekem volt a punkcióm, a mellettem levő lányzó elfelejtette ezeket, és el is ájult, amikor WC-re ment altatás után.
Dévisz nagyon ki volt rá akadva, hogy akkor minek mondják el, ha nem tartják be az utasítást...szóval pozitív energiák mindenkinek!

kata790313

Tatu, köszönöm a gratulációt, remélem, egészséges babák lesznek, és bízom benne, hogy nektek is sikerülni fog(bár a Dévai Klinika szerintem az egyik legjobb statisztikával rendelkezik, nem véletlenül - apánk profi, elhivatott orvos...

kata790313

Kata, hatalmas gratula az ikrekhez!! Hányadik lombik volt? És hány embirkét kaptál vissza? Hármat? (márcsak azért, hogy 3 puszit szerettél volna)

Az biztos, hogy Apánk vérbeli profi, nagyon szigú, de kizárólag a siker érdekében! Én nagyon szeretm őt, eszembe sem jut máshoz menni.

Tatu, de valami közeli központi hely legyen! :lol: Mikor is lesz a köv. tali?? Márcsak a 2 kg Tibi csoki miatt kérdezem! :D :lol: :D :lol: :D :lol: Ja, de legyen köze ananászos! :lol: :lol: :lol:

Bea
beus77

Szia Kata!

Nahát, te egy héttel hamarabb voltál transzferen mint én! már ha jól számolom... Én 28-án kaptam vissza a babókat, te mikor pontosan?
Déviszt én is megpuszilgattam, de nem láttam rajta nagyon az ellenkezést! :D :D Sőt mikor jöttünk el még két puszit bezsebelt. De amilyen bódog voltam akármennyit kaphatott volna.

Nóczi, Yami holnap ügyesek legyetek és addig pihi!!! Sokat gondolok rátok.

Úgy látszik Cyprusom teljesen belefeledkezett a Született feleségekbe, vagy már ő is az lett :) :D :)

Ma nincs jó napom egyébként, a pocakom többet fáj mint nem... Egész nap ejtőztem... Nem vagyok én ehhez hozzászokva! még... :D
Kriszta
dobsakriszta

Na itt is vagyok :)
Még mindig úgy örülök :)Remélem nincs túl nagy gond apával,na de szombaton kiderül.
Marha rendes lehet ez a Kopa doki is.Éljen!!!

Zel!Vuk,Tás....naon jó volt,úgy élveztem,régen láttam már :)Lábtyűm nekem is van,majd csinálok és rakok fel én is képet :)Jó ötlet a lábtyűs Dévai látogatás :lol: :lol: :lol:

Tatu!Köszi a vitaminos tanácsot :)
Igen,annyira ekeseredtem tegnap a nov.15 ei időpont miatt,hogy úgy döntötttem nem adom fel és teszek egy próbát a dokinál és sikerült :)
Úgy tünik a volt MÁV kh.ban is rendel,mert azt írta az emailben.
Oda,hogy is lehet eljutni,autóval?????

Bodzikám!
Még eccer köszönöm az emailed,mert az adott erőt,hogy írjak neki!
Millió pussza az orcidra :)
És Vuk alukált ám,ma reggel 10ig :) :lol: :lol: :lol:

Plümő!Köszi a bíztatást,drukkot!

És mindenkinek nagyon köszi!Nem győzöm hangsúlyozni,hogy mennyire örülök,hogy így egymásra találtunk.... :)

Holnapra megy a drukk ezerrel Yamimnak,Nóczinak,Plümőnek és nem utolsó sorban Andinak!!!!

Yami!Még eccer naon köszi....mindent...!!!!

Szana:Andi67 és Plümő is inszemes!

Kata790313!Hatalmas Gratula!!!
És Cirmesznek is!!!!Boldogságos pocaknövesztgetést :)

Ági!Dehogy vetünk meg,ne vickelődj.MI támogatunk bárhogyan is döntötök,hisz tudjuk,hogy ez mennyire nehéz.

Finch!Ne hari,hogy csak most válaszolok.
Az irányított is úgyanúgy müködik,mint az inszem,vagyis a ciklus 5.napjától Closty és Merional szuri (nekem ezek voltak),aztán 2 naponta UH.
Nem kell semmiféle repesztő vagy hasonló,kb. a ciklus felénél lesznek megfelelő méretűek a tüszők és akkor apánk megmondja,hogy mikor kell otthon,párnák között együtt lenni :)
Az inszemnél is hasonló a fellálás,annyi külömbséggel,hogy a nagy napon a Zurad reggel leadja a fiúkákat és még aznap kora délután vékony katéter segítségével befecskendezik őket.Utánna 2-3 napig még kötelező a házasélet.
Nagyjából ennyi.
Ha még bármi kérdésed van,csak írj.

Mindenkinek pusza hegyek :)
hanyatka

Beus, ez az első lombikom volt, szept.19-én menstruáltam, okt1-én punkció(6 petesejt, ebből 4 termékenyült meg, ICSI-vel), okt.3-án transzfer,3 babát kaptunk vissza, és tegnap volt az Uh.
Gyanítottam, hogy ikrek, mert bevallom hősiesen, hogy partizán-akcióban én már a transzfer után 11. naptól teszteltem :oops: , hú, remélem, nem olvassa Apánk, és szinte már az első alkalommal azonnal kijött a két csík, tehát a hcg-szint magasabb volt, mint az átlagos..(gondolkodóba estem egy esetleges bartell-szerződésen valamelyik teszt-gyártóval 8) )de nem mertem magam bele élni, mert ugye az uh a biztos, és az, amit Dévisz mond...
Kriszta,
nálam azért lepődhetett meg Apánk a pusziktól, mert igen hirtelen sikerült produkálnom10 és 100 között a puszik sorát, még úgy, hogy éppen végzett az uh-val... :roll:
A pocakfájással hála istennek én már nem kűzdök, annál inkább a husi-evéssel, ezért különösen kínzó olvasni holmi óriási táblás Tibi-csokiról....

kata790313

Beus, akkor élőben is holnap, köszi az energiát :-)

Hajrá Yami és Noczi!!!!!

Kata, gratulálok, de jó ilyet olvasni! Reményt ad és kitartást!!! Örülök Nektek :-)
plümõ

Jó hosszú lettem bocsika,de jegyzeteltem és igyekeztem mindenkihez szólni.
Bocsánat ha valaki kimaradt!!!

A hiányzók jelentkezzene!!!Szépem,Albi,Bébé,Cyprus,Grilli....!!!!
hanyatka

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok. annyit írtatok igaz elolvastam mindent de van amit már elfelejtettem, legközelebb Én is jegyzetelek.
Kata!!HATALMAS GRATULA, TÉNYLEG NAGYON ÖRÜLÖK. :D
Yamita, Nóczi!!! nagyon drukkolok holnapra, Én tudom , hogy minden OK lesz. :D
Bodzácska! Sajnos nincs hírem Bébéről, tényleg régen jelentkezett be.
Nóczi! Nyugi, ha csípet kicsit a Cetro, az már jó.
Kimegy a punkciósokon kívül holnap apánkhoz? Beus, Plümő és még?

manoka
manoka71

Én is annyira örülök, hogy Rátok leltem itt:-) Így sokkal vidámabb a dolog és köszi a sok infót. Mire jó a hajnali fagyoskodás az intézet előtt :-)
plümõ

kata 11.naptól?? :D:D na, ennek viszont örülök, mert szerintem én sem bírok majd magammal... nagyon gratulálok mégegyszer!!!
husi evés kemény..most én is a tibi után áhítozom.. hála Istennek most nincs itthon.. ha van akkor hármassával az meg zorkó mikor leülök és fél óra alatt elnyammogok 3 tábla töltött csokit :D
joghurtos csirkemell lecsúszott, de már a fülemen jön ki.. phöj...

kriszta, köszi szépen az energiákat! ;)

hanyatkám, tiszta szívemből kívánom, hogy már ne is kelljen semmit csinálni pároddal max a kistestvérhez! ;)

plümő, andi, noczi, beusom már látlak titeket magam előtt a szemerkélő esőben a rohadt hidegben behúzott nyakkal 7.10kor az intézet előtt :lol:
yamita

Tatu, Yamita, jól van, akkor megnyugodtam cetro ügyileg... úgy nagyjából. :D

Kata! Gratulálok én is az ikrekhez! :D Dominik mekkorát fog nézni, hogy egyszerre két kistesót visznek haza neki!

A szigorúsággal és lelkiismeretességgel kapcsolatban, érdekes egyébként, amikor a nőgyógyászomat kérdeztem, hogy ő hol javasolná a lombikot, Apánkat ajánlotta (bár akkor már amúgy is tudtam, hogy nem megyek máshová), és valami olyasmit mondott akkor, hogy van olyan, aki elmegy egyszer Dévaihoz, és azzal jön vissza hozzá, hogy "te jó ég, hová küldött maga???", és van olyan, aki meg egyszerűen imádja... De tényleg így van, nem? Aki nem tudja megérteni, hogy a szigor csak és egyedül az ő érdekét szolgálja, és Apánk nem véletlenül olyan "morgós mackó" (igaz, Ági? :wink: ), mint amilyen, az előbb-utóbb máshol fog kikötni...

Yamita, óóó, igen, megy a pihenés ezerrel! :D Most kajáltam (4 szelet rántott csirkemell párolt kelbimbóval... nyam-nyammm... még tanakodom, hogy bedobjak-e egy ötödik mellecskét :D ), egész délelőtt videóztam, csak annyi időre bújtam ki, amíg boltba mentem, és beszereztem a holnapi ellátmányt (kekszecske, szőlőcukrocska...). :D Te is pihengessél ám! :wink:
noczi

Kata köszi a választ! Nekem is az első lombikom lesz, és nagyon bízom benne, hogy nekem is elsőre sikerülni fog. :)

Plümő, igazán nincs mit! :)

Remélem holnap Apánk jó híreket fog mondani, és nem azt, hogy a jobb oldalon nem nőnek. Izgulok nagyon!

Bea
beus77

beusom tökmindegy melyik oldal csak sok legyen nem??
yamita

Yamita, én is elképzelem ott magunkat így, de már nem kell sokáig képzelnem, mert mindjárt bekövetkezik. :lol:

Bea
beus77

Yamita, az a baj, hogy nekem nem egészen mindegy, sajnos. :( A bal oldali petefészkem ugyanis (hála az előző háziorvosomnak) egy sokáig húzódó vakbélgyulladás következtében kicsit be van bújva a méhem mögé. És azt mondta Apánk, hogy nem tudja hogy fogja onnan kiszedni, úgyhogy jó lenne, ha a jobb oldal is összeszedné magát. De hát az uh-n (múlt hét pénteken amikor megjött) nem látott szinte semmit a jobb oldanon, csak jóval kisebbeket mint bal oldalon. De hátha a szurik, a gyogyi, a husi és a víz meghozta a hatását és ott is nőnek rendesen és nincsenek lemaradva.

Bea
beus77

Manóka! A próféta szóljon belőled, és legyen tényleg minden OK... :wink:
noczi

jajj, értem.. mert már épp meg akartalak vígasztalni, hogy a bal oldalam nekem is le van maradva. együtt indultak de mosmár a jobbos a befutó..nekem meg mondta, hogy akkora vénám van, mint a állat. meg is kérdezte, hogy trombózis a családban??? (apukám visszérműtétes) szóval mosolyogva elmondta, hogy ezek a tág vénás pánciensek hogy hullanak el a műtőasztalon ha ő rossz helyre szúr.. na, szerintem egyébként ezektől a beszólásaitól szoktak hátast dobni az emberek.. én nem vettem fel.. mondta hogy már úgyis aláírtam, hogy "kinyírhat".. mondtam, hogy a férjemmel egyeztesse le, hogy kíván -e visszakapni.. röhögés.. :D
akkor szorítok nagyon beus, hogy minden okés legyen!!!
yamita

Hú még egy ikres kismami?? Gratulálok.

Kriszta az én hasim folyamatosan fálydogál, szinte nincs olyan nap, hogy ne fájjon. Szedjél napi 3x2 magneB6-ot. Az jót tesz a kis görcsöknek. :-)

Hú Yami és Noczi nem semmi holnap a nagy nap hajrááááá! :-)

Én holnap mehetek vérvételre, meg fogászatra, aztán a jövő héten meg EKG és belgyógyászat. De jó. Alíg vártam ezt macerát.

Ja és szerintem egyre erősebb az elhatározásom a kettővel kapcsolatban. De hát majd hétfőn eldől, majd akkor úgyis elmondom mi is volt, meg mi is történt.

Basszus én meg tök gázban vagyok, majd kell egy csomó vizsgálat, amire elvileg a nőgyógyásznak kell adni beutalót, de Dévai csak fizetőset tud adni. Azt mondta, hogy a körzetim majd tud adni beutalókat, de a körzeti dokim meg azt mondta, hogy ő nem tud adni, mert az OEP megbünteti. Na most mit csináljak. Bár szerencsére ezen még van időm agyalni. Úgyhogy ha két babó marad, tutkó irán ya régi nődokim. Nem bírom én ezt a streszt, hogy most akkor ki is és mikor is tud beutalni valahova. :-( Szóval értitek! :-)

Bodzikám nálam is itt vár a kis vuduzott kabalád. lehet, hogy majd postán jutattom el neked! :-)
Ja tegnap a váróban beszélgettem ám az én kabalámmal is, és hát ismét szerencsét hozott.:-)
Ági28

Hanyatka köszi a választ! A szurikat magadnak adtad be? Minden nap kell ilyet kapni? Mennyibe kerül? És kb hány db. UH-ra van szükség?
finch

Köszi a szorítást, nagyon rámfér, mert elégg be vagyok parázva, hogy mi van, ha nem nő a jobb oldalon és nem tudja esetleg leszívni a balból. Akkor hiába tömtem magamba a rengeteg hormont. :( Ha tudnám, hogy le tudja szívni a baból, akkor nem aggódnék. De így...... :( :( :(

A múltkor velem is poénkodott, ezzel a "kinyírhat" dologgal. Én meg mondtam apánkak, hogy a férjem úgyse hagyná, mert kellek neki. Persze a férjem le volt maradva egy kicsit, nem értette hirtelen miről van szó, így nem szólt, csak nézett értelmesen, hogy miket mond Apánk. Nah, erre Apánk: a férje nagyon hallgat, úgyhogy ne reménykedjen! :D :D :D Ja, és persze ugyanekkor ajánlotta fel a férjemnek is, hogy őt is megszondázza ha akarja! :D :D

Bea
beus77

Ági, én is ugyanígy jártam most a magas prolaktin miatt az MR-rel, hogy Apánk küldött a házidokihoz, a házidoki visszaküldött Apánkhoz, aztán egy harmadik helyre, ahonnan szintén elutasítottak, hogy nem tudnak beutalót adni. Teljes gáz volt.

Bea
beus77

Kata:
Dominik spontán baba volt? mi történt azóta?
Mázlisták, hogy elsőre és ikreket

Micsoda napja volt tegnap Apánknak, puszihegyek és lábtyű :lol: :oops: :lol: :lol:

Bodza, Beus Zsembi (?) és holnapi villámtalisok, Nyugati környéke jó????
Próbálok vadászni ma Tibicsokit, 2 félét

:D

Yamita: nem semmi a 3 tábla, nem akad ki az cukrod?

Anikó
tatulány

tatu az én cukrom nagyon edzett ;) :lol: ÉN is kéérek tibi csokiiit
egyébként ha találsz ribizliset tényleg vegyél majd elszámolunk!! :D
de jó holnap összefuttok!! tessék majd rám is gondolni!!

beus minden rendben lesz.. ha nagy szarban van, Apánk lehalássza a méhed mögül is.. tuti.. majd max izzad. ne félj! :)
yamita

Na csajok holnap majd jövök. Puszika!

Holnapi műtétesek tessék vigyázni a tüszőkre! Ez parancs! :-) Kép
Ági28

Beus,
ne aggódj, Apánk vérbeli profi, és megold mindent!(én elképzelhetőnek tartom, hogy ő valami reinkarnálódott superman, csak éppen fehér köpenyben :idea: )Engem is elkeserített(próbált)a stimu alatt, az eslő uh-n, hogy nem nagyon érnek a petesejtek, és folytassuk-e?Én persze mondtam, hogy naná,"csináljunk gyereket" ő meg erre:"itt?Ágika előtt?" :oops: :wink: :D
Szóval imádom a pasit, és nem is értem, hogy hogy lehetnek olyanok, akik nem :?: :x
A beutaló-mizériát köszönjük meg együttesen H.Ágnesnek :evil:
Én is megjártam már a hadak útját, és a kórházat jó néhányszor még a lelet-beszerző körúton, főorvosi engedéllyel(!)kaptam beutalót hormonvizsgálatra... :shock:
Nóczi,
Domcsi nagyon várja már a kistesókat, és tántoríthatatlanul mindenképpen Jázminnak fogja hívni, ha fiú, ha lány... :?
Most éppen a szocpol. igénylés rejtelmeibe akarom bele vetni magam, mert így, ikrekkel kellene még egy szoba...
Irigyellek, hogy ennyi husit meg tudtál enni...nekem már nagyon nehezen megy(és ki is jön :? )
Holnapra mindenkinek megy a drukk, ezerrel!!!!

kata790313

Beus: és megszondázta a férjedet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem semmi lehetett, gondolom poénkodással adja ki magából a feszültséget a sok hajtás miatt.
Tényleg hihetetlen munkabírása van.

Anikó
tatulány

Kata: jópofa az ikres vonalzód, nembaj mindkét baba Jázmin lesz-:))

Yami: OK, csokirendelést vettem :lol:

Anikó
tatulány

Beus!
Nekem is az egyik petefészkem a méhem mögé szokott bújni így mindig adok feladatot apánknak, de szerintem már megszokta. Szóval nem egy punkcióm volt, ugyanazt mondta amit Neked és látod megvagyok, úgyhogy tényleg nyugodj meg. Ha ne adj isten véreznél , punkció után mert előfordul akkor sem kell pánikba esni.
Mégegyszer: Apánk már oldott meg ilyen feladatot, tessék szíves lenni megnyugodni, a tüszőknek is fontos, hogy nyugodt legyél.

manoka
manoka71

Tatu,
Domcsi akkor jött, amikor lemondtunk róla -spontán. Előtte 3 évig próbálkoztunk, azt mondták, hogy hormonkezelés nélkül tuttira nem fog sikerülni..ebbe akkor, 24 évesen, diploma előtt nem akartam bele menni, mondván: rá ér...ez volt májusban. Augusztusban már nem jött meg a mensim :D , aztán megszületett Domcsika.
Utána 2x volt méhen kívülim, a legutóbbi januárban(iker), és pont itt, ezen a fórumon kapartak össze lelkileg akkor a lányok.
Az orvosom azt mondta, menjek meddőségi szakemberhez, először felhívtam a Kaáli Intézetet, de ott asszisztensnőn kívül sosenem jutottam, pedig orvos véleményét akartam kérni, és időpontot.
Aztán beütöttem a keresőbe, hogy meddőségi klinika, és a Dévai Intézet volt a legszimpibb, felhívtam, és rögtön Dévai vette fel a telefont, és nagyon segítőkész volt, végig hallgatott, adott időpontot februárra..azóta imádom :wink:
Hú, de hosszúra sikeredett, bocs...

kata790313

Finch!Igen,az 5.naptól minden nap megy a szuri,é magamnak adom,naon profi vagyok már :)
Változó,a ciklus hosszától is függ,hogy hányszor kell menni Uh,én az elején 6x voltam,múlt hónapban 5x,most meg csak 4x,mert úgy esett,hogy szerdai napon menstruáltam,aznap megnézett,aztán vasárnap kezdtem a szurikat és legközelebb csak szerdán nézett meg,mert a hétfői 1 szuri után fölösleges lett volna.
Szóval:10-én menszi+UH,14-én szuri kezdés,további UH-ok 17,19,22 majd 24én inszem.
Egy szuri 1500,-Ft,abból ha jól számolom most 10 et kaptam,múlt hónapban csak 9et.

Lányok! No para,holnap minden rendben lesz...tudjátok,Apánk nagyon nagyon ügyes!!!
hanyatka

Sziasztok!

Atyaég hogy már megint mennyit csacsogtatok mire a végére érek elfelejtem az elejét. :o

Kata79 gratula az ikrekhez, ugy irigylem az ilyen mázlistákat ha 1-re sikerül.

Hanyatkám tök rendi ez a Kopa doki.

Lányok holnapra drukkolok ezerrel.

Bodzi,Tatus nekem holnap nem jo már Bodzinak is irtam mert tapétázok a barátnöméknél jövöhéten talizzunk inkább.

Viszont Beus és Bodzim azt találtam ki hogy ha elkerülitek egymást akkor Bodzi hadja Apánknál a kabalát mert Beus ugyis megy és legközelebb Apánk odaadja neki. Mekkorát nézne Apánk.

Zel megkivántam a zoknid és ma én is térdigérő csikossat vettem fel, tök jo ötlet hogy mennyünk csikosba apánkhoz én benne vagyok mert ha hideg lessz én ugyis abba megyek.
A párom az ilyen zoknikat a térdig érö nejlon zoknit föleg vágyelhárítónak hivja. :D

Ágikám mi melletted vagyunk akárhogy is döntessz ez a te és férjecskéd döntése biztos nehéz de inkább egészségessek legyenek.

Andi
zsembi

Lányok ha valaki be akar kerülni a táblázatba és persze mostanában fog akciózni és még ráadásul nem is tünik el hónapokra és még az adatokat is leirja nekem akkor szivessen beteszem.

Na eztet jó leirtam :D És akkor a táblázat a mai állás szerint. Remélem nem felejtettem el semmit. TÁBLÁZAT

Beus neked punkció várható ideje még nincs meg?

Andi
zsembi

zsembike milyen szuper kis táblázatot heggesztettél :D:D
köszi-köszi tök jó!
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?