Sziasztok!
Pocok! Üdv a csapatban, mostmár akkor többen is vagyunk, akik túlléptük a bűvös 30. hetet! És egyre többen leszünk! Ahogy Lafi írta, 'indul a visszaszámlálás'.
Kutya: mi is valahogy úgy terveztük a bemutatást, ahogy ti, azaz először ruhát szagoltatva, aztán babát szagoltatva. A husky-k egyébként is elég furák, ilyen tekintetben, mert eleinte minden idegent totális közönnyel fogadnak. Nem bántják, egyszerűen csak átnéznek rajta. Ezek után kíváncsi leszek, hogy a babával mi lesz a helyzet! Látni fogják-e, hogy hozzánk, imádott gazdikhoz tartozik!??
Én is egy csomót nézelődöm a neten mindenféle baba-dolog ügyben, és most láttam az egyik oldalon kókuszpólyát, illetve újszülötteknek fejpárnát, aminek olyan lukas a közepe, állítólag jó a laposfejűség elkerülése végett. Érdemes ilyeneket rendelnünk?? A kókuszpólyát nem helyettesíthetem a szoptatóspárnával?? (nekem még nem jött meg, amit rendeltem arról arról a tök jó, olcsó oldalról. Nektek??Asszem többen is rendeltünk onnan!)
Cumi fertőtlenítőt én asszem nem veszek, én is inkább kifőzöm, anyukám javaslatára, meg ahogy Vörösbegy is írta.
Konkri! Kösz megint a kád tippet, én írtam a panel fürdőszoba problémáról! Megsasoljuk a méreteket és lehet, hogy meg is rendelem.
Azt vettem észre, hogy neten tök sok mindent olcsóbban meg lehet venni, mint egy-két bababoltban, ami tök jó, mert kényelmes is így vásárolni, bár néha kicsit lutri, hogy olyat kapsz-e, mint amilyet elképzelsz!
Libidó: Hjja! Mi sem vagyunk a régiek!

Ráadásul a páromnak van ez a hülye, férfi parája, hogy "jaj megnyomlak, jaj megnyomjuk a babát, jaj jó-e ez a gyereknek, stb..." Nálatok is van ilyen? Vagy csak az én párom produkálja?? Már néha röhögök rajta, hogy milyen parázós!
Segítsetek léci! Már többen is írtátok, hogy 4D-s videóról nyomtattatok képet! Hogy kell ezt csinálni??