Vezető Ákos és Ábel nagggyon jóóók!
Minden betegeskedőnek bulást!!! és persze sok ++++++++
Bálint és én is beálltunk a takonykórosak táborába

szerencsére Bencus és apa még nem orrfolynak, remélem nem csalóka remény ez. Mi is homeózunk meg cseppezünk, de aztán lehet hogy úgy járunk, ahogy Votiv írta egyszer, hogy 3-4 nap alatt így is úgy is elmúlik a nátha, akár szed rá vmit az ember, akár nem...
Macs

Igen, úgy értettem a házas kérdést, hogy mi van még hátra/ mi a köv. lépés. Ezekszerint már csak kerti tennivalók vannak, bent teljesen kész vagytok, wow?
Mpatr

Sajnos én sem tudok segíteni, nem hallottam még erről a sz.nőről.
Votiv

Istinek nagy gratula a beszédfejlődéshez!!
Rylie

Pécsen kikapcsolódás?! hát nem tanulni mész?

Hiszti: Kamilla valszeg azért csinálja ezt és pont most, mert érzi, hogy ezzel felhúzhat, erre most ugrasz. (Amíg nem számított és fel tudtad volna vinni, addig szépen felment magától.) Vagyis ahogy már a Többiek megírták: türelem és cérna. Ezt a harcot meg kell vívnod előbb-utóbb, így érdemes nem sokáig halogatni. Sztem válassz olyan alkalmat, amikor nem siettek sehova és mindegy, hogy mennyi ideig (akár egy óráig) tart feljönni és NE engedj, ne durranjon el az agyad, legyél nyugodt és a végletekig következetes (tudom, mondani könnyű...). Egyébként amit írtál a sorrendről (magyarázattól az ordításig) mindenkinek ismerős

ja és kitartááás!
Fibi

Hű, aláírás!! szupeeer

Igen, amíg mi csiribirizünk, addig a nagyi vigyáz Bencusra. Magammal is vihetném a kisebbet (ott le lehet tenni egy szőnyegre), de ezen a foglálkozáson aktív részvétel van a szülőnek is (szaladni kell a gyerekkel, együtt tornázni, stb.) szóval nem tudnék egyszerre kétfelé szakadni, ha gond van, ráadásul pont Bencus alvásidejébe esik, meg nem utolsó sorban ennyi nekünk is jár Bálinttal kettesben

Egyébként alvás elég jól beállt, délelőtt Bencus huny egy kicsit (fél-3/4 óra), aztán du. együtt nyomják (Bencus ölben, ezen lehetne/kéne még változtatni). Nálatok?
Na megyek, ébredés van...