A 4 nap jó volt, de nem volt netünk, úgy éreztem mintha nem lenne fél karom.
meg anyós is boldogított minket és néha kicsit nehéz vele. igyekszem türelmes lenni, mert tudom, h. magányos.
Hajni
Én örülök neki, hogy végül leírtad a véleményed. És nem is érzem úgy, hogy bármelyik ellen is nagyon ellen véleményem lenne
Mi egyedül a szülői ágy csapdájába esünk bele néha, de csak akkor, ha van valami baja és rosszul alszik (de az elalvást este mindig a saját ágyában kezdi)
És ffúúú megnyugodtam, hogy nem baj, ha nem minden nap hajszálra ugyanakkor fürdik pl., mert ezt kivitelezhetetlennek érzem

nem akarom megszabni neki mikor, hogy eszik.
Persze magatól is elkezdte tartani a kb 3 órát a kaják közt, de van, hogy ez 2 és van, hogy 4.
Ezt már hallottam más anyukáktól, hogy az elvek sorra dőltek meg

talán ezért is nem próbálok meg bebetonozni semmit

ez is tök jó, hogy te is leírtad ezt.
Azért az a 8-10 hét olyan hamar eljön

Lilla ma lett 6 hetes!!!!
ez a borsó nagyságú izé elég bizarul hangzik...
Sajna mint azt korábban írtam én sem tudom annyit cipelészni a kisasszonyt, pedig szeretném, mert így lehet neki a legjobban a lakás minden pontját megmutatni neki, ami
láthatóan nagyon érdekli. Így a hordozót teszem mindig oda, ahol én vagyok, vagy az ölemben csücsül, fekszik vagy valami.
Ja amúgy köszi csajok a linkeket, már nem tudom kik tették fel

mi is hamarosan egy pihenőszék boldog tulajdonosai leszünk. Hát remélem bejön. Ha nem legfeljebb elpasszoljuk.
Köszi a Lili dicsiket.
Irina
Annyira egyet értek. Nekem is ez a legnagyobb bajom. Azért az embernek megvan a dolga és talán csak ez az amiért annyira arra törekszünk, hogy már ilyen kis
korukban el legyenek egyedül

. Én azért legalább azt a 2-3 órát amit ébren van bizonyos etetések közt próbálom rá szánni.
Na és ha fáj a poci akkor csak ő van és masszírozom, amíg el nem múlik. Persze közben hasadozik a szívem.
Nyűgi sírás: én is inkább így hívnám (kösz Irina). Amúgy ilyenkor ruhát mindent ellenőrizni kell, mert a barátnőm eccer járt úgy, hogy a ruci nyomta a babát és azért nyűgizett.
És nekem az is szokott segíteni, ha énekelek neki. Persze nem mindig

de próbálkozni, meg ötleteket adni lehet.
Az a vicc, hogy mire jön a 2. addigra ezeket elfelejtem

.
Amúgy poci fájás..kop, kop, kop, de azért nekünk nincsen minden nap. Azért az Emese teája néha kirobbanó eredménnyel jár

de nem igazán azonnal.
Viszont Emese tegnap gondoltam rád, amikor még a hátunk közepe is kakás volt és épp itt volt egy pasi, aki az internetünket buherálta

én voltam egyedül
jó poén volt. A pasi vajon minő szagokat érezhetett

.
Lehet intim kérdésem?? Valaki próbált már apára ráugrani? És mennyire volt gááz???
Sense
Ott, hogy minden baba más

Lili pl. legtöbbször elalszik egyedül is. Ha fáradt leteszem még egy kis gőz kieresztő nyüszi és alszik is.
Húú micsoda pasi. Mondjuk nekem is segít a férjem amikor tud, de neki pl listát kell adni, mert nagyon szereti elszöszölni az időt

. Ezt külön ő kérte.
Ne viccelj a paprikás csirke nokedlivel nem is eccerű

én csak paprikás krumpli bonyolultságig jutottam eddig

gratula!!
Aranyér, ha nem dúrva kenőcsös kezeléstől is visszamegy. Azért tudom, mert anyumnak is volt.
Amúgy sírni én sem hagyom, de ha nyüszizik nem kapom ki rögtön, előbb megvárom mi lesz ebből. Aztán amikor elkezdi magát a sírás felé hergelni, akkor inkább felveszem.
Mert ha egyszer behergelte magát

..érthetően nehezebb megnyugtatni
Amúgy ami a vigyort illeti, ma bementem a szobába visszaadni a cumiját és ahogy felé hajoltam olyan mosolyt kaptam, hogyha nem lennék tiszta takony össze
vissza puszikáltam volna
Fúú csajok és gáz, ha etetés után vagy közben van a peluscsere??? Csak mert Marica írta, h. etetés előtt.
Marica
Nagyon csini ez a ruci Linikén
Gremese
Házimunka

hehe ez ismerős

én is tojok a házimunkára én a nagy tisztaság mániás
Timi

jajj gyógyuljatok meg!!
Regi

fúú sajnálom az aranyeret. A keresztcsont fájás a bébi cipeléstől is lehet. Lehet nem bírja a te derekad sem.
Niki
kapunk dögös képet?
jajj a 2. kép apával nagyon klassz.
viranka
miráról ez a kép csúcs. látszik, h. apa igyekszik a pillanatot elkapni
granda
naaagyon jó
Oltás: na egy biztos nekünk bárányhimlő ellen tuti be kell oltani, mert én még nem voltam és a terhesség alatt is figyelni kellett nehogy olyan helyre kerüljek.
Szóval azt neki is meg nekem is, ha már nem szoptatok. De csak ezért.
Úristen a pasik nőnek mint a gomba itt a 6 kg-val

. Mi meg csak 4,5 kg

de azt is elég cipelni
Éva
Lilla sem az a tipikus hasfájós. Nem mindennap fáj neki és nem mindennap u.olyan intenzitással. De lehet, h. ez azért is nem jött ki annyira,mert mi is szedjük
az Espumisant (5 cseppenként etetés előtt a 25 cseppet/nap) és az Emese féle teát is isszuk. A védőnő azt mondta az Espumisannal ártani nem árthatunk neki, hát
én inkább adom. Mellesleg a múltkor anyósom állati erős hasgörcsén is segített 1-2 órával bevétel után, szval tuti jó. Végül is csak annyi, hogy jobban jön a puki tőle.
Heni
Hahah én is ezt kérdeztem

mármint párunkkal együttlétre gondoltam
A múltkor nem sikerült a megvett ruciról a képet feltenni
és a pihiszék:
már alig várom, hogy megjöjjön.