A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi a válaszokat. Kissé nyugodtabb vagyok már. De nehéz egy kicsit megnyugodni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hááát... ez az új design nekem nem jön be... Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem jó, hogy így mindig szembesítik az embert azzal, hogy 2002 júliusában regisztrálta magát... lassan 1 éve Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Mégiscsak internethez jutottam!
hiába, ha egyszer rászabadulok! :-) Nekem sem nagyon tetszik a topic új formája. Nem látszanak az üzenetek teljes egészében, és az alsó görgetósávot ide-oda kell rángatni olvasás közben. (Vagy lehet ezzel valamit csinálni?)

Doris!
A hőmérőzést csak azért csinálom (2.5 hónapja), hogy legyen majd mit megmutatni a dokinak, hátha ez segíti a probléma megkeresésében. Amúgy én nem szeretem, annyira cécós, amint lehet elhagyom (főleg, ha a harmadik fázis is kialakulna!... :-))
Kíváncsiságból azért megkérdezem, milyen most a te babás hőd? Megmérnéd nekem?
Nagyon aranyos Tőled (és Karmentől), hogy bár Ti már a Picurkákat (már nem is olyan picurkák, igaz?) és mégis itt öntötök erőt a csüggedőkbe! Hátha a jó példa ragadós! :-))) (változatlanul nem tudok mosolygós kis képeket beszúrni)

Méregtelenítésről: A vércsoportdiétáról már én is hallottam, de nem nagyon hiszek benne. (Nálam ez szakmai ártalom: élelmiszeriparban dolgozom.)
De itt jön a nyári zöldség- és gyümölcsözön, dinnyeszezon. Hátha ez segít majd kimosni a téli mérgeket és én is zebrás leszek!

Olici
olici

Olici Kép
szerintem már egyszer leírtam. A mosolygós fejecske : ) space nélkül Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kipróbálom Kép
olici

Sziasztok!

Mit szóltok az új formációhoz? Hááát.... Nekem a régi is nagyon megfelelt, de talán ehhez is hozzászokom majd. Férjecském, vagy ahogy Hurki mondaná fürjecském-tényleg ki tud Hurkiról?- még mindig itthon dekkol, ami nem baj, csak nagyon ideges, mert most dől el, hogy maradhat-e a cégnél vagy nem. Tulajdonosváltás, bizonytalanság stb. A hőm megakadt 36,7-nél, se tőled se hozzád. Pénteken nem kéne megjönnie, de azt hiszem ilyen hő mellett nyugodtan feltölthetem a betétkészletemet. Most rohanok, mert reggeliért jöttem ki a pékségbe, de nem tudtam nem bejönni az irodába, hogy megnézzelek benneteket.
Jó hétvégét!

Egcsi
egcsi

Nekem se tetszik, meg unom hogy a küldés után megint nyugtázni kell. Azt hogy ne kelljen alul a görgetöt húzni ugy lehet kikerülni, hogy a 2 ablak közé álltok, megjelenik egy vizszintes nyil és elhúzzátok a nagy ablakot balra, igy megnövelitek.

KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

hát szerintem igy nem igazán olvasható, nem engedi nagyobban feltenni a képet, kérdésem nálatok olvasható a táblázat? Csak mert nekem kinyiffant a monitorom, zöld minden, amugy se nagyon látok most. Ha nem akkor majd 2 részletben kerül fel az eredeti méretben.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Yeah! Szuper! Kép Kép Kép

Orsi Kép
Köszönöm Kép
Fáraszthatlak még? és a teli szájjal vigyorgó?

Olici
olici

Hát eléggé bolhabokányi betűk, nagyítóval tán ki lehetne bogarászni... Kép

Teljesen elhúztam már balra, de a nagy ablak széle így takarva marad. Kép Vagy a feladó nem látszik, vagy a szöveg bal oldala.

Olici
olici

Egcsi Kép

Péntek még nagyon messze van, ne add fel!

Olici
olici

Sziasztok!

Doris: amikor vették tőlem a vért akkor a 14. napon voltam, ma a 18. napon vagyok.

a hőmérsékletem a 10. napon esett vissza, utána 36,4-36,5 között volt, van.

Sziasztok. Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

akkor a táblát holnap 2 részletben teszem fel, nagyobb betükkel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
Karmen, irtam Neked a friss-benKép
OliciKép
Persze, hogy visszatérünk lelket önteni Belétek, hisz Nekem is egy akkor már babás lány (Beszti) segitett rengeteget és nagyon-nagyon jól esettKép Holnap reggel megpróbálom nem elfelejteni megmérni a hőmetKép
GabiKép
Ezek szerint a pé-ed a 10. napon lehetett...ez a mostani hő (ha még ma is csak 36,5)bizony nagyon kevés. Persze fogalmam sincs, hogy jól méred-e...Kép

Puszi: Doris
doris

Olici Kép erre gondolsz??? : O space nélkül

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Lányok azt szeretném megkérdezni, hogy a peteérés mennyi ideig trat? Nekem LH teszt is kimutatta+ érzem is minden hónapban általában a 13-14. napon. De nem tudom, hogy pl a következő nap is van e esély a teherbeesésre? Szóvl menniy ideig tart és előtte ill. utána hány napig van a legtermékenyebb periódus?

KÖszi

Kele
Kele

Én úgy tudom, hogy a petesejt 24 óráig él. Ha azalatt nem termékenyül meg, akkor elsorvad vagy mi.

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

KeleKép

Ha a tüszőrepi előtt 48 ill.utána 24 órán belül vagytok együtt, akkor legnagyobb az esély. A fickócskák 48, a petécske 24 órán át termékenyítőképes. Több információt találsz a Babanet Netkönyvtárban vagy a Rendelőben.Kép

EgcsiKép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok

Doris: hüvelyben mért, ma már a 18. napon 36,7 volt.
két napja úgy fáj a hasam mintha meg akarna jönni.

Gabi1

Kép

gabi1

Bocs nem 18 hanem 19. nap

Gabi

Kép

gabi1

Gabi1Kép

Hány naposak a ciklusaid? Bocs, ha már írtad, de a táblicskuban nem talállak.

Egcsi
egcsi

szia

Egcsi kb 30, épp azon gondolkozom hog mi a fenétől vagyok ennyire álmos, olyan mintha napok óta nem aludtam volna.

Gabi

Kép

gabi1

Gabi1Kép

Mérd a hődet szorgalmasan, ha feljebb megy még lehet jó. Van e havi hőgörbéd amit be tudnál tenni? Persze csak ha akarod, hogy az itteni "szakértők" is lássák. Azért vagyok ennyire kiváncsi, mert az én görbém is hasonló. Én már a 27. napon vagyok és csak most kúsztam fel 36,9-re. Négy napon keresztül 36,7 volt. A 18. napon volt a mélypont 36,2-vel, utána 36,5 és nem ment 36,7 fölé. Szóval csak ezért kiváncsiskodom.

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
hol méred???
mert nekem kicsit alacsonynak tűnnek ezek a hők, bár a tüszőrepidkor is nagyon alacsony... hasonlít az enyémre Kép Dobd be a teljes görbéd. A tüszőrepid hányadok napon volt??
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen Kép
már akartam írni, a profilodban be tudod állítani, hogy ne legyen küldés előtt nézet ablak, így ki lehet hagyni a plusz egy lépést az üzenet elküldése előtt.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia!

Hát én csak a naptáramba jegyzem fel,de azért elmondom
8. nap36,3
9.nap36,2
10.nap36,0
11.nap36,2
12.nap36,3
13.nap36,5
14.nap36,5 itt a vérvétel eredménye LH12,9
15.nap36,4
16.nap36,4
17.nap36,5
18.nap36,5
19.nap36,7

eddig itt tartok, nem tudom hogy ez jó e, majd meglátjuk

Gabi

Kép

gabi1

Gabi Kép
ezeket a hőket hüelyben mérted???? Akkor azt hiszem te vezeted az alacsony hők listáját Kép persze ez nem gond, mert a hő teljesen egyéni. A 10. nap után szépen emelkedik, szerintem semmi gond sincsen a görbéddel. Lassan kúszik felfele, de ez egyáltalán nem gond.
Ha jól tudom a 12,9 LH az alacsony (tüszőrepi előtt 20 felett kell lennie) a tüszőrepedéshez, tehát korábban kellett lennie, vagy nem?? a doki mit mondott?
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi: igen hüvelyben mértem. lehet hogy előtte lehetett a tüszőrepedés erre én is gondoltam.

Szerinted mitől fájhat most a mellbimbm, és a hasam is mintha meg akarna jönni.

Gabi1

Kép

gabi1

Gabi Kép
Én most így nem mernék semmit leíni. Szerintem mérd még a hődet és pár nap múlva már okosabbak leszünk. Ha a 10. napon volt a tüszőrepid, és megtörtént a fogantatás, akkor valahol 7-10 nap múlva kell beágyazódnia a babónak, amikor elvileg már lehetnek tüneteid. Ha a görbéd mutatja a harmadik fázist (nem mindenkié mutatja), akkor ilyenkor elvileg 1-2 tizedet még pluszban emelkednie kell. Tehát mielőtt messzemenő következtetéseket vonunk le, várjunk 2-3 napot. Ha marad ez a 36,7 körüli hő, vagy még feljebb megy, akkor szerintem jók az esélyeid a babóra Kép.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Budapesten hol végeznek sperma vizsgálatot beutaló nélkül?

Köszi Csiperke
Csiperke

Csiperke Kép
A spermabankban végeznek, és manuális vizsgálat is van.
Krio Rt.
1155-Bp. Invánka Pál utca 21.
Tel: 416 74 53
Ide nem kell beutaló.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szasztok, csajok!
Voltam szabin, jó volt, csak kevés...
A múltkori kis versike féle, saját költemény...
Csak erőt akartam adni mindenkinek!
Reggelente benézek, hogy mizujs, addig is szép napot mindenkinek!!!
Hurkival mi van?
Puszika, Ilduci
Névtelen

Hahó csajokKép

Mi ez az új design ? Nekem nem jön be, mert túl kaotikus, ráadásul rángatni kell a görgetősávot, hogy el tudjak valamit olvasni. De mondjuk az pozitív, hogy mellékletet lehet feltölteni, jó kis hőgörbeelemzéseket lehet csinálniKép.

Én is keresném HurkitKép. Hiányzik a humora.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Tegnap volt a petesejt leszívásom. 7-et sikerült nyerni, ma délben kell telefonálnom, hogy mennyi termékenyült meg. Szerdán lesz a visszaültetés. Nem érzem magam túl rózsásan, egy kicsit felpüffedt a hasam és nagyon érzékeny.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Eanikó!Szia! Már én is találkoztam a neveddel a friss kismamáknál, de oda nem akartam bejelentkezni, mrt csak 30-ig dolgozom, s otthon még nincs netünk. Azért, ha gondolod, írj a pandika28@mailbox.hu -ra, a leveleimet próbálom elolvasni! És én is szivesen kérdeznék töled egy-két dolgot!
Doris! Már neked is napok óta szeretnék írni, de sajnos nincs rá idöm. Talán majd a héten!

Drukk minden babára várónak!
Bogár, Karmen! Köszönöm szépen, hogy ilyen szépen sorra kerültem. Kép
Lujza! Drukk hegyek mennek!!!

Mi jól vagyunk, Babócám rettentöen aktív, szerintem néha még aludni is elfelejt. Kép
Ez az új design tényleg szörnyü. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Lujza Kép
Drukkolok, hogy mind a 7 megtermékenyüljön, és gyönyörűen fejlődjenek! Szerdátől meg azért, hogy megtapadjon minimum egy babóca.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Andi
Köszönöm!! Nagy szükségem van minden drukkra és ígérem sikerrel fogom őket felhasználni Kép
Lujza
lujza

Orsi Kép
Kösz az infót Kép eztám szorgalmasan fogom őket gyakorolni Kép Kép Kép

LujzaKép
Nagyon szorítok Neked Kép Szólj majd be ide is, ha megtudtad, hányan vannak! Kép Adnak majd valami gyógyszert, ami a megtapadást segíti? (Ha igen, mit?)

Gabi1 Kép
A tünetek biztatóak, reméljük még feljebb megy majd a hőd! Kép Kép Mikor kellene megjönnie? (Nekem is voltak már ilyenek, és aztán mégse Kép Azért mindig van remény!)

Megpróbálok beszúrni egy fájlt a görbéimmel.
<!--attachment: H_m-17381.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*45.1**H%f5m%2exls --><center><pre>
Kép
Hőm.xls (45.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Meg tudjátok nézni? Nem a legprofibb. Érdekel a véleményetek!
Szép napot mindenkinek!

Olici
olici

Olici Kép
szerintem ezekkel a görbékkel semmi gond. Szépen látszik a 2 fázis, és mivel elég alacsony az alaphőd, és hüvelyben méred, így szerintem az, hogy eléri a 36,9-t már elég.
Ami egy kicsit furcsa, az a két fogacska az előző görbéd második fázisában, elvileg nem kellene ennnyit leesni akkor már, de szerintem ez még mindig nem lehet nagyon gond. Ha gondolod és megnyugszol tőle, akkor csináltass egy hormontükröt, és akkor minden kiderül.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszönöm szépen az értékelést. Egyébként holnap megyünk (először) a párommal ketten egy dokihoz (nőgyógyász + andrológus egyben), remélem ő majd mindenféle vizsgálatot megcsinál, amiből kiderülhet mi a baj, és nemsokára összejön a babó.
Azt mondják az ismerősök, hogy a városban ő foglalkozik azokkal a párokkal, akiknek nem jön össze, és nagyon dicsérik a (már azóta boldog szülőkké vált) párok. Remélem követhetjük őket Kép

Olici
olici

Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!

Kicsit régen jelentkeztem utoljára, időm sincs visszaolvasni. Remélem mindenki jól érzi magát, és minimum 1 babóca figyel odabenn a pocakban!
Én jól vagyok, pihizgetek, lazulok. Már egyre ritkábban jut az eszembe a baba kérdés. Jót tett, hogy nem lógok állandóan a nyakatokon. Kép De nagyon hiányoztok! Kép
Lányok! Már 6 kg-ot fogytam! Még mindig van rajtam rengeteg, de ez már haladás, nem? Kép Októberig le akarok menni 70-re, utána jöhet a babó, addig is pihi és fogyi. Kép
Ez a hónapom megint érdekes volt egyébként. Múlthéten torna közben egyszer csak olyan érzésem lett, mintha megjött volna. Volt is a bugyin 1 csepp, de azóta semmi. Lehetett ez tüszőrepi?
Na, nagyon azért nem izgat, úgyis kimaradt az az időszak.

A blökim ma vinnem kell dokihoz, belement egy toklász a fülébe. Már előre sajnálom szegényt, mert el kell altatni.

Majd még jelentkezem, ma benézek, mielött hazamegyek.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok LányokKép

Rég írtam már, de folyamatosan olvaslak
Nagyon jó, hogy ennyi babás lett, ez tényleg erőt ad nekünkKép
Képzeljétek, egész hónapban, görcsölök, mintha meg akarna jönni és a cicim is nagyon fájKép
Folyamatosan rosszul érzem magam, gyakran vagyok ideges is, most szabin vagyok, mert már nem bírtam a munkát. Sajnos ez a hónap emiatt nagyon uncsiKép
Mi bajom lehet szerintettek?
Segítsetek, légyszi, mert már nagyon magam alatt vagyok, pedig egész hónapban tartottam magam
Bocsi, a rossz kedvértKép
Erika
szucse

OliciKép
Most hívtam a biológusokat, 5 petesejt megtermékenyült Kép. Holnap délben újra kell hívnom őket, akkor megtudom hogy indultak be és szerdán hányra kell mennem a beültetésre.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Olici: jövőhét csütörtökön kellene megjönnie. Nekem csak akkor fájtak a melleim amikor terhes voltam a gyerekekkel, ezért bizakodom most is. Menszesz előtt csak a fejem szokott fájni. Tegnap óta a hüvelyváladék is sokkal több mint egyébként szokott lenni. MA a hőm megint feljebb ment 36,8-ra.

Gabi

Kép

gabi1

LujzaKép
Rettenetesen szorítok!!!! Az öt az rengeteg, mindet vissza akarod kapni ? Nem fagyasztatsz le belőle 2-t ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Gitta!Kép
Gratulálok!!!! A 6 kg - szuper!!!Kép Ügyes vagy, csak így tovább. Kutyus miattKép Az én kutyámnak is volt toklász a fülibe. Egyszerre mindkettőben. Az egyiket még altatás nélkül ki engedte szedni, de nagyon sírt. A második fülénél még jobban sírt, azt meg én nem engedtem altatás nélkül kiszedni. Drukk, hogy minden rendben menjen az altatás körül.

Lujza!
Szorítok a babócáknak, hogy mind, kezdjen el szépen fejlődni, és a pocakodban is jól érezzék magukat!Kép De mivel telhetetlennek nem szabad lenni, kívánok legalább 1 egészségesen megszületendő kisbabát.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok LanyokKép

Elnezest, hogy ilyen ritkan jelentkezem, de mostanaban sok dolgunk vanKép Ferjecskem cege koltozik es elkel a segitseg, igy engem is hadrendbe allitottak a hetvegenKép Olvasni azert szoktalak benneteket, azt nem hagyom ki. Kép

LujzaKép Ez szuper, hogy 5 petecske megtermekenyult, tenyleg mindet vissza akarod kapni? Mostmar egyenes ut vezet a babucirhoz remelemKép Azt hiszem elkel a drukk, ugyhogy kapsz belole nem is keveset: ++++++++++++++++++++++

DorisKép
Ugy orulok, hogy ismet itt vagy kozottunk es minden rendben. Nagyon boldog babavarast es ket egeszseges picurkat kivanokKép Vigyazz magatokra.

KarmenKép AndiKép
Jo hogy vissza-visszaneztek ide. Mindig jo latni, hogy van ertelme a sok-sok "munkanak"Kép Gyertek minnel tobbet, senki nem fog haragudni ezertKép Hizlaljatok a babocakat!!

GittaKép
Jo, hogy idonkent benezel. Szuper, hogy mukodik a fogyiKép Csak ne add fel. Blokidnek jobbulast.

GabiKép
Drukkolok, hogy baboca legyen a dologban. A csutortok meg mindjart itt van, addig remenykedjunkKép

CatKép
Veled mi van? Hol tartasz most? En azert szoritok, hogy a nagy lazitas kozben, hatha betoppan hozzatok egy babocaKép

Na ez megint hosszu lett, bocsi erte, de igy jar aki ritkan jonKép Sajnos igerni nem tudom, hogy surubben jovok, de probalkozom. Egy kicsit ram is ramfer a lazitasKép
Pusza Nektek: Vica
vica72

Sziasztok LÁnyok!

Képzeljétek, szombaton pecázni voltunk apukámmal és a párommal. Mivel nem volt 3 állásos hely, ezért én nagylelkűen átvonultam egy másik helyre és hagytam a fiúkat elbeszélgetni az élet nagy dolgairól. Közben ahogy én épp a botommal bíbelődtem, leszállt mellém egy gólya. De tök közel, annyira, hogy meg is lepődtem. Ott állt mellettem , és méregetett. Kép) Mondtam, neki, hogy most még ne jöjjön, menjen inkább felétek. És mintha értette volna, elrepült. Persze lehet, hogy csak megijedt, hogy itt magamban beszélek és vigyorgok. De annyira jó szitu volt. Meséltem a páromnak, rögtön ő is vigyorgott, hogy azért névjegykártyát adhattam volna neki Kép
Remélem, mindenkihez bekopogtat a közeljövőben!
Pusza minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?