-Afonya
2003.06.18 20:45
!
. Igaz, én nem mutattam meg neki egyszer sem. Tegnap már simán vette az akadályt... 2003.06.19 07:42
...
...nem csak Õ vigyorgott
... 2003.06.19 08:53
Meg azért általában is a gyerkõcök olyan találékonyak, hogy még
Kinek fáj a pelus, kinek meg szalad...
Az enyém is el fog szaladni, mert igazán nem is a pelus "fáj", hanem az, hogy a csúnya, rossz mami nem engedi kakás fenékkel elmászni és akarattal a hátán tartom
hihi
Pedig látom hogy jól esik neki a vizecske, de mindig nagyon fontos dolga van épp máshol
2003.06.19 10:36
Azota is szol Dori? 
Tenyleg, Ti adtok belole mar a boltban is a gyerkocnek? Ez is egy bizonytalan pont szamomra
2003.06.19 13:26
, lehet, hogy tulságosan is, de a hugomnak van két kisfia és nem tudunk úgy menni hozzájuk, hogy a gyerekek keze, arca, pólója...ne legyen jól összekenve. Mondjuk elég nehezen bír velük, de engem nagyon zavar, pedig nem vagyok egy takarításmániás házitündér, de Lilit általában minden majszolós kaja után mosdatni kell. 2003.06.19 13:58
Igy van a kiflivel is, amig van a szajaban, nem harap ujra. Egyedul a legvegen kell figyelni, meret neha az utolso falatot rosszul meri fel es bekap egy mammutot
/ gyerek, mar megszoktam
A majd 10 kilot meg nem is lattam
Kepzeld, mi lenne, ha Reka nem enne mondjuk kiflit se
En Similac Vassal-t vagy Similac Gain-t adok Rekanak tej helyett, ebbe alszik bele este, furdes utan es ejjel, ha felebred, valamint a hajnali 6-7 orasi ebredesekor. Szerintem /es a hozzataplalas topicban szinten ezt irta valaki/ a szukseges tapanyagokat, vitaminokat mar nem ebbol szerzik be, ez csak amolyan raadas.
, en megkerdeztem a gyerekorvosunkat, o is ezt mondta, igy nem aggaszt. Es olyan konnyu igy az esti elalvas, az ejjeli ebredes es hajnali visszaalvas
2003.06.19 20:37

is sajnálom amikor veri az ajtót Dancsira vagy sír, hogy had mehessen hozzá. Bera, talán neked van ötleted, hogy lehetne ezt igazságosan megoldani? 

Még jó, hogy nem mászott ki. Mit csináltál volna, ha épp sem az új, sem a saját pólód nincs rajtad, õ meg kimászik???
Szerintem rekordot döntöttél volna póló felvételbõl...
Mi megmutattuk Dórinak, nem vártuk meg míg magától rájön, de Ádám nagyon ügyes. Nincs nála áthághatatlan akadály, ugye?
Amikor belemászik, csapkod 5 percig, aztán játszik õ is.
Mindjárt válaszolok.
Egy véletlen volt ezek szerint. Ha megkérdezem mi van a gatyában, mondja, de magától csak akkor az egyszer mondta.
Viszont Réka tényleg bátor ha lazán átgázolt rajta az elsõ pillanattól.
, ha válogat, vagy úgy látom nem evett eleget, én is próbálkozom kiflivel vagy más rágcsálnivalóval utána. Ha az sem kell neki, akkor tuti nem éhes, úgyhogy ilyenkor hagyom.
Egy ismerõs anyukával jöttem haza kb. 2 hónapja. A kisfia 3 hónappal idõsebb Dóritól. A gyerek kiflit majszolt, amit Dóri természetesen majd kinézett a kezébõl. Az anyuka kivette a zacsibõl a kifli másik felét és Dóri felé nyujtotta. Természetesen megkérdezte, hogy odaadhatja-e.
Mondom nem adtam még neki, mert megfullad benne. Erre õ, áááá dehogy, nézd csak meg. Dórikám öklendezés nélkül benyomta a fél kiflit.
Azt viszont lesepred és kész.
Bár engem sem zavar ha malac módon eszik. Így evett a két nagyobb is, de megtanultak szépen is.
Ki nem nyitja a száját amíg le nem nyelt mindent.
2003.06.19 21:35

/na nem mintha én annyira tudnék/ és ma kitalálta, hogy tanítsam meg legalább egy kicsit. Mármint csárdásozni
...de rájöttünk, hogy nekünk semmi ilyesmi zene nincs itthon, ha vennénk csak itt porosodna...gondoltam keresek valamit. Nem találtam...bár nem is voltam túl kitartó. No meg kérdéses, hogy meg tudnánk-e olyan minõségben hallgatni, amire már táncolni is lehet

2003.06.20 07:11
Mondjuk, eros idegzet kell hozza
Es meg akkor sem biztos, hogy a rohogestol tudtok tancolni. Ha nagyon nem tanalsz ilyet, elkuldhetem oket, bar gondolom tudod, hogy nem kicsik
2003.06.20 22:09
2003.06.21 00:58
2003.06.21 06:54
2003.06.21 15:48

2003.06.21 21:40
Más baja nincs, enni eszik (amikor a mandula gyulladása volt, csak folyékonyat evett). Az alsó rágó foga viszont marhára be van gyulladva, mintha egy jó nagy borsószem lenne az ínyében. Mivel a kúp sem vitte le neki igazán, ma elvittem az ügyeletre. A doki szerint van egy enyhe mandula gyulladása, de inkább a foga miatt van a láz, mert a mandula nem vészes. Kaptunk orvosságot, megy a Germicid C és a Panadol. Most néztem, talán már csak hőemelkedése van.
Sheila!
Mi szintén gratulálunk Patriknak!!!!!

, önbizalom növelő
apróságra gondolok. Beszélgettük apával, hogy valamit venni kellene neki, amivel mi dícsérjük meg, ezért a jó eredményért. Nem nagy dologra gondoltunk, tényleg csak valami jelképes apróságra.
Úgy voltunk vele, hogy az legyen csak a Dancsi kis birodalma, de ő a nagyszobából is kizárja, csak mert éppen TV-t néz és nincs kedve figyelni rá, vagy játszani vele.
2003.06.21 22:53

2003.06.22 09:42
2003.06.22 21:48
Sheila!
Tuti segítettek mert ma már nem volt láza.
Akkor meg vagyok nyugodva, mert én kissé korainak tartottam egy 8 éves gyereknek a mobilt. Viszont nemrég lecseréltük apával a telefonjainkat. Az én régimet eladtuk, de az apáét megkapta Dancsi. 2-3 napot bír már ki csak egy töltéssel, úgyhogy nem volt értelme eladni. Viszont úgy gondoltuk Dancsinak gyakorolni a mobil kezelését, jó lesz. Vettünk neki bele mi is egy vitamax kártyát.
A fogát viszont nem engedi megnézni, kínozni meg nem akarom.

Majd apát megkérdezem és holnap írok.
Lilit is vittétek?
2003.06.23 09:45

A lagzi az jó volt, a tánc kevésbé
, de túl vagyunk rajta. Dél körül mentünk, akkor még vittük Lilit, majd az esküvő után, úgy 5 óra körül hazahoztuk -itthon maradt a nagyival - és mi visszamentünk a vacsorára./Másik gyerkőc másik mamánál./ Tegnap délután viszont megállapítottuk, hogy biztos megvénültünk, mert már nagyon nehezen bírjuk az éjszakázást - másnap. 

2003.06.23 11:13

2003.06.23 21:04
Ezek szerint Lili nagyon elkényeztetett és hagy aludni éjszakánként.
Dóri ma reggelre úgy összesz.rta magát, hogy a háta közepe is olyan volt. Észre sem vettem a hátán csak a szagot éreztem. A hátára fektettem és klasszul átszineztük a fehér lepedőnket.

, mert minden nap könyörögtem neki, hogy cseréjük már el.
Persze azért ő is kapott valamit, mert a telcsimhez járt a kamera, ami nekem ugye mi a fenének (ezt ő is tudta).
2003.06.24 22:10
- elmegyünk egy hétre. Most kicsit félek, hogy fogunk megbírkózni a két gyerkőccel, de már rászántuk magunkat. Lassan készülni kellene... 2003.06.25 22:01
Nem engedi megnézni. Ha közelítek a szája felé az ujjammal már össze is szorítja...
akkor talán Te is pihenhetsz egy kicsit.
Ne csinálj semmit amit hétköznap.
Csinálja most apa. Én legalábbis ezt szeretném egy hétig.
2003.06.26 07:07
Igen, mi vettük Lilinek az anyatejet. Ő kb. 9 hónapos koráig kapott, úgy 4 hónapos koráig pedig szinte csak kizárólag anyatejet evett/csak néha kellett pótolni tápszerrel/. Én is megkuksoltam Melissát, hatalmasat nőtt, nagyon aranyos.
2003.06.27 22:08

1263
2003.06.29 08:18
/ Úgyhogy én most nagyon félek nehogy a nyaralás alatt elrontsuk...de igyekezni fogunk. Az egész nyaralás nem érné meg, hogy felboruljon az esti nyugalom.
2003.06.29 21:33
Egy hibája azért van, mert ha valakihez csengőhangot rendelek, akkor ua. a hangot használja ha az illető csak sms-t küld akkor is. Szóval lehet, hogy rohanok mert hív valaki, aztán csak sms.
Ott a megszabott súly...
Nem tudnék olyan kevés cuccal elindulni.
2003.06.30 09:01
2003.06.30 22:15
Ha én ennyit mennék egy nap, hát este csak beesnék az ágyba.
Nem lesz ott gond, hidd el. Amilyen lelkiismeretesen viszed mindig ha szólnak, nem lehet probléma!

Azt hittem megzabálom.
Annyira édes volt, ahogy utánozni próbálta Dancsit.
Sokan meglepődnek amikor megtudják. Most vagy én látszom fiatalabbnak, vagy ő idősebbnek...

2003.07.01 06:07
. Pont ma akartam írni, hogy a Ti gyerkőceitek is harapnak-e. Mert Ádám igen
. Ha Noémi nem ad neki oda valamit, vagy elveszi, amivel játszik, akkor megharapja. A múltkor is akkorát harapott belé, hogy tiszta sebes lett szegénykém karja. Pont, mint Dancsié. mi a csodát csináljak vele? Ha azt mondom, hogy "nem", szépen kiröhög 

. Picit csapjak a szájára, vagy azt azért ne?
. Főleg, hogy a nagyról nemigen hiszik el, hogy a lányod
.
.
), engem meg elzavart itthonról, hogy menjek, ahová akarok. Na jó, de ezzel a hiortelen jött szabadsággal nem tudok mit kezdeni, fogalmam sincs, hová menjek. Főleg egyedül, mert a Férjem ugye dolgozik. 2003.07.01 17:24

Engem nem szokott, mert leszoktattam róla úgy, hogy visszaharaptam. Hiába ütöttem a kezére, az nem használt, mert nagyot nem akartam ütni, a kicsi meg nem használt, kinevetett.
Pedig ő is kap pipihusit...
Sőt egy idő után ment a nagymedencébe a csajokhoz. Nem számított, hogy az a víz hidegebb.
Ilyenkor szokott pisilni.
Na látod én ezt sem tudtam. Elvégre lányaim vannak.
2003.07.03 18:31
Nameg Dorika is. Es a harapas kep, na az tuti
Szerencsere nalunk nincs, csak es kizarolag a labujjaimat akarja megenni, de ez a hulye jatekok miatt lehet, tudod, amikor azt jatszuk, hogy a maci megeszi a labadat, a kutyus is... meg a Reka is

2003.07.03 23:12

Nekem a lázmérőzés tényleg megy, mert Dancsi nagyon szorulásos volt. Kicsit megdobbant a szívem egy kisbabáért, de jól belegondolva újra elkezdeni, már nem hiszem, hogy bírnám.
Mint amikor az ember összeszorítja a fogát és úgy harcol valamiért. Gondolom érted.
). Rengeteget beszél, még egy idegen is megérti mikor mit mond (bár van amikor még én sem...
). Aki ismeri mindenki azt mondja rá, hogy nagyon nyugodt baba. Erre most felkapta ezt az új szokást, ami még nekem is új.
2003.07.03 23:52

Először csak nézett kerek szemekkel. Pedig ismeri a lovacskát a könyből, de így élőben... Még a lélegzete is elállt.
Pont előttünk hoztak be egy lovat, aminek rendesen kopogott a patája az aszfalton. Ezt Dóri is tudja utánozni a nyelvével. Egy idő után utánozta is, hogy megy a paci, de megsimogatni nem volt bátorsága. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|