Sziasztok!
Délelőtt megint aludtam Bálinttal.... Ébredés után Bálint szopizott, majd beszélgettünk, meg mosolyogtunk egy órát, és most újra alszik, kint az erkélyen.
Andi: a szülés történeted tényleg nagyon megható, nagyon jó volt még így is olvasni, hogy tudtam a történésekről, hisz beszéltünk akkoriban róla...
Én még adós vagyok a "történettel", de nekem az a gondom, hogy igazából nincs miről írjak. Velem nem történt semmi extra, persze azon kívűl, hogy megszületett a kis Drágám. Olyan gyorsan történt minden, gondolhatjátok 1 óra alatt lezajlott az egész.... de 1x azért leírom majd....de előtte még meg kellene írnom egy-két házidolgozatot is
Hajhullásnak én is utánanéztem, most megpróbálom a béta-karotint szedni, hátha az segít. Állítólag az jó....
Na igen, fogynom is kellene...nem keveset....szerencsére a mérlegünk bedöglött, de nem is baj ha most nem állok rá
A gatyáim nem jók rám, a kismamás gatyákat hordom

viszont nem veszek nagyobb nadrágokat, mert vettem egy kord gatyát kb. 1 hónapja ( ami jó a nagy "belemre", bocsi) de a hasamon kívűl lóg rajtam, és borzalmasan érzem magam benne, így nem hordom. Én tornázgatok hasra, eddig nem túl nagy sikerrel...
Tücsi neked hogyan sikerült fogyni?!?!
Bori: Főni jó nagy baba

szépen fejlődik a kis drága. A hosszát vszínű hogy elmérték.. szerintem a múlt hónapban Bálintnak a súlyát mérték el ( tanuló védőnéni mérte) de ez most úgy is ki fog derülni
Zsú: mosogatógép? szép kis Jézuska ajándék....Majd meglátod milyen nagy segítség

én imádom
Uxi: a gyermekeid édesek, látom Emikéd imád anyáskodni....
Gurgi: sajnálom a rossz éjszakákat
Megyek kajálni, éhes vagyok. Ma még csak gyümit ettem.
( mostanában ezzel is próbálkozom

)
Majd jövök még, pontosabban próbálok jönni....
Móni