A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Mosz 4 óra van. Elfolyt a magzatvíz. Drukkoljarok, hogy könnyû legyen.

Kaska
egy kis pukkanás volt aludtam de érezni lehet. Nem a kádba történt. Kép

Tina
39
tkriszta

Tina,
megy a hatalmas drukk! Ügyesek legyetek! Hajrá!!! Kép

Évi + Petra baba 40+1 v. 39+0
Kép
Évi24

Sziasztok LányokKép

KaskaKép
Már megint alkotszKép Most néztem meg a profilod. Eszméletlen ügyes vagy. Nagyon jók lettek a mandalák is.

KarmenKép
A 6. héten még nálunk sem látszott a manó szívverése. Utána pedig a 8. héten voltunk. Ne izgulj, ha a 7. héten látjátok elõször a pici szívverését az teljesen rendben vanKép

CoryKép
a kisfiadnak jobbulást

TündimamiKép
ahogy kérted mi a manóval drukkolunk!

TinaKép
Csak ügyesen, mi drukkolunkKép

NadineKép
Nagyon édi a manód. Hát az a pocak, olyan kis dögönyözni valóKép

A FiniselõknekKép megy az órisái drukk!

pusza
Bogár
19+1

Bogár
Kép
Kép
bogár

Tina!
Drukk hegyek!!! Vagy mar inkabb gratula?
Zsuzsi
zsuzsi74

A mai Uh. A petezsák 3 nap alatt is nött, 14mm-röl 20mm lett, most már tisztán látszik az alján a szikholyag és a baba, sajna a szivét még mindig nem tudta befogni. Nekem a méhem adottságai miatt amugy is nagyon nehéz UH-t csinálni. A lényeg, 1 hét mulva menjek a régi orvosomhoz (csüt) és majd másnap hivjam fel öt is hogy mi volt. De szerinte nem kell aggódni, mert fejlödik a baba is.

Lányok! Nektek akiknek ilyenkor már látszott, mekkora volt már a petezsák v. a baba?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Pocakosok!

Karmen!
Megnéztem, általában 1-1,5 cm a babák átlagos hosszúsága ilyenkor, tehát úgy tűnik ezzel nincs gond Kép! Szerintem még nem kell aggódnod amiatt sem, hogy nem tudták befogni a kis szívét, hiszen annyira pici még és egy hét alatt rengeteget fog nőni!
Ne aggódj, nem tesz jót!!!

Üdv, Virág
virga

Sziasztok,
megjöttünk a kórházból! Köszönöm a gratulákat, amelyeknek egyelőre csak kis részét olvastam el...
Most csak röviden jelentkezem, holnap majd részletesebben és hosszabban...
Kevin édes, eszik-alszik-nézelődik. Bár császáros révén nem túl nagy szám a szüléssztorim, azért azt is megírom hamarosan. Privát tejbüfém van, komfotszopi kizárt, ömlik a szájába a nedű, ha akarja, ha nemKép
Most nagyon fel vagyok dobva, rózsacsokor várt itthon, meg a családi élet, nagyon kafa!Kép

Évi, látom még 1ben...De legalább a dobogó tetejéről mész be a szülőszobába...Kép

Holnap majd jövök, most fürdetéééés...!!!!!
Sziasztok
Ellimami+Kevin(1hét)
ellimami

Sziasztok!
Mikoonak 2003. 06. 19.-én 13.35-kor megszületett a kisfia!
Keresztnevei: Etele Antal
3400 gm 51 cm.
Már ügyesen szopizik! Kép
Üdv.
Malacka
malacka

Gratula Mikoonak a gyors szuleshez, Etelet pedig udvozlom idekint! Jo egeszseget mindkettojuknek!

Zsuzsi
zsuzsi74

SZiasztok LányokKép
TinaKép
Megy a drukk ezerrelKép
EllimamiKépMikooKép
Nagy gratula NektekKép
KarmenKép
Elővettem az UH leleteimet és irom: A 5.4 napos leletemen: Az uterusban egy szabályos petezsák látható, átlagos átmérője 10 mm. Szabályos szikhólyag, jó életjel. A másik baba pici volt és még nem láttuk a szivecskéjét ezért halottnak hittük...róla igy nem készült lelet.
A 11. nappal későbbi UH-n vagyis 7.0 napos: 11,1x8,9mm-es zsákban van a kicsi baba és látszik a szive de azt mondták le van maradva és nem marad életben..., a másik baba pedig 29,5x12,3 mm-es zságban van. A kicsi baba méretét 10 mm-re a nagyét pedig 21 mm-re saccolták. Épp ezért ne ijedj meg és beszélgess a babucival sokat-sokat-sokat mert jó ha érzi, hogy mennyire szereted és Várod ŐtKép

Mindenkinek DrukkolunkKép

Puszi: Doris 16+1
doris

Doris! Azt jónak tekintem hogy 3 nap alatt ekkora változás volt már, én próbálom elhinni hogy nem lesz gond. Köszi. Amúgy érdekes mert nekem 20mm volt a zsák ma, mégis csak 1 pillanatra vélték látni a szivét. Fura hogy neked a 11mm-es zsákban 10mm baba volt? A doki szerint sokkal kisebbnek kell lenni a zsáknál, na a fene érti már ezt. A lényeg hogy te már tudod minden rendben van velük, én is nagyon örültem volna ikreknek!

Ellimama,Mikoo gratulálok!

És minden finisben levőnek drukkolok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mikoo!
Gratula Eteléhez, sok tejcit kívánok nektek. Kép

Ellimami!
Jó hogy végre jelentkeztél, sok boldogságot nektek. Kép

Mi még egyben, remélem vasárnap estig így is maradunk.

Kaska!
Mi van veletek, csak neeeeem? Kép

Finiseseknek drukk!!!

Magdi
39+5
gallainémagdi

Mikoo: óriási gratula Kép

cory 23+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kaska Kép

DRUKK! DRUKK! DRUKK!!!!!

Kangi és Julcsi
kangi

Sziasztok!

Nahat, mennyi jo hir Kép

Mikoo,
HATALMAS GRATULA Etelehez! Kép Kép Kép Nagyon ugyesek voltatok, ha ilyen hamar a karomban lesz a baba, en se banom annyira, ha inditanak! Kép Kép Kép Sok boldogsagot kivanok! Kép Kép Kép

Tina,
ujabb DRUKK-GRATULA koktel, ugy latszik, ez bejon :-)))

Ellimami,
meg egyszer GRATULA es tartson ki sokaig a jo kedved Kép Kép Kép Kepeket mikor nezhetunk? Kép Kép Kép
MINDEN szulessztori nagy szam! Kép Kép Kép

Evi,
ez nagyon jol hangzik :-))) Akkor szupi hetveget kivanok, aztan MINDENT BELE! :-)))

Babajaga,
en is egy ilyen kis elo hangulatjavitora vagyom Kép Kép Kép
Irigy-irigy :-))) de nagyon orulok, hogy jol vagytok :-)))
Hat ezek szerint majd meglatjuk, hogy nekem pukkan, szivarog vagy ugy kell csapolni...

Bogar,
kosziszepen :-) Ha hindu jogi lennek, most biztos beulnek lotuszulesbe es meditalnek, amig meg nem szulok. Mivel ez nekem nem megy, igy butykolok :-))) legalabb no depi, megy az ido, es van valami latszatja... :-)

Karmen,
ha fejlodik a baba, biztos nincs baj! :-))) Drukk, hogy mihamarabb megnyugodhass! :-)))

Magdi,
ugyi vagy, csak igy tovabb, holnap mar vasarnap :-)))

Kangi,
koszi! :-)))

Szoval le kell lohasztanom a lelkesedest, de sajnos meg mindig csak nem es nem...
Azt hittem, ma egesz nap nem is lesz Tarsalgo. Meg jo, hogy megkertem kispapat, ha mar a gepnel ul, nezze meg! :-)))
Viszont nagyon jot beszelgettunk delutan, es a baratnomnek irto cuki formas pocija van :-))) Vilcsi meg bekesen alkotott, ma bujos napja volt, vagyis amikor a kezemet a pocimra tettem, mindig beledomboritott :-))) Nagyon falatka, probalom neki megmagyarazni, hogy kint meg sokkal jobban tudnam simizni :-)))

Csak jokat mindenkinek! :-)))

Kaska
39+6
kaska

Sziasztok lánykák!

'Éppen csak szombat van otthon, igy már jövök is és nézem van-e Babanet...Kiváncsi vagyok, Ti mit szóltok az új elrendezéshez, minden változáshoz idö kell,hogy megszokjuk, igaz??(mellesleg engem kissé bosszant,hogy állandóan huzogatnom kell az egeret az oldal alján, mert nem látszik egyszerre az egész sor, amit olvasnék...Még úgy sem,hogy teljesen kitoltam a képernyö bal oldalára a szöveget...)

Karmen, gondoltam rád pénteken, mert nekem is akkor volt UH! A növekedés a biztos jele, hogy minden rendben odabennt, a szivhang meg kétesélyes, mikor lehet elöször meglátni! Szerintem is nyugodj meg , nincs ott hiba!!!Kép

Na és akkor az én Uh-ról is irok, nekem ez ma nagyon nagy élmény volt.Kép
( be lehet annak tudni, hogy februárban voltam utoljáraKép...) Kismanó nem is olyan kicsi, kb 2500 gr, szépen mocorgott, megint nem állt meg egy pillanatra sem.(Még az UH-ot végzö csajszi kezét is megrugta, amikor az UH fejjel matatott a hasamon...) Méhlepény okésan felmászott a méhszájról,legnagyobb örömömre!! Kaptunk párkósza integetést a babótól, aztán meg cumizott a szájával, azt hittem lefordulok az ágyról, olyan aranyos volt. Megnéztük megint a szivecskét is, és már látszódott, hogy "gyakorol" a tüdö is, volt mozgás ott is, ahogy készül a kinti életre. (és megint láttuk a zacsikat is,elég szépen látszottak a lába között)
Szóval összeségében két óriási vigyorral jöttünk ki a vizsgálóból a férjemmel, és 4 db csuda-szuper képpel.Kép

Mikoo-nak gratula, Tinának drukk ha még esedékes, ha nem akkor már gratula neki is!Kép

Na, sziasztok, és jó hétvégét ismételten. Drukk megy mindenkinek!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jesszusom, ez a rendszer most már kiirja, hogy mikor regisztráltam??? 2001. február...Hmm, jó régen volt...
Barbi

Kép
Kép
barbi

sziasztok kismamik!

hát nem is tudom....ez valahogy nekem se jön be!
Naggggyyyyon béna!!!

Mikoo,
óriási gratula Etelehez.Nagyon ügyik voltatok. Kép

Elli,
Örülök,hogy ilyen boldogok vagytok,remélem engem is utólér a boldogságnak ez a formája is hamarosan. Kép

Szüléssztorit mindenkitől várunk!!!! Nincs kibújás! Kép

Nem nagyon tudok most mit írni.Továbbra is türelmesen várunk
a kiscsajra,de egyenlőre még odabent maradna azt mondta. Kép
Én meg jó anya révén nem tiltakozom ugye,hagy legyen az,amit ő akar,hiszen ő a mi kis kincsünk. Kép

Drukk minden finisben lévőnek!!!
jó hétévgét

üdv
Évi + Petra baba_40+2 v.39+1 ?!?!?!??!?! :-0
Évi24

Jött és látott és győőőőőzööööött és itt vaaaan!!!!!!!Megszületett éjjel 3 óra 20perckor! Gallai Zsuzsanna Dóra!!! 3500gr és 55 cm. Minden simán és gyorsan történt. Anya és lánya jól vannak , Zsuzsi úgy szopizik mint aki mindíg ezt csinálta volna!Kép
Jelenleg a teltház mitt még mindíg a szülőszoba vendégszeretetét élvezik.
Magdi , ha hazajön bővebben beszámol.
Üdv
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Hu, gratulálok az ifjú anyukának és a babának is.
Meg a finisben levöknek is!!

Barbi,Kaska! Köszi, Most már megnyugodtam, biztos nem lesz baj. Csüt. meg türelmesnek kell lennem. Csak már olyan jó lenne a családnak elmondani, de addig nem merem.

Zsófi, te merre vagy??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

MagdiKép
Óriási gratula nektek Zsuzsihoz!
Csak nem bírta kivárni a leányzó a vasárnapotKép

üdv
Momo

Momo
momo

Szia Karmen!

Itt vagyok!

Éppen most oltottuk el a ház mögött a parlagot, mert vmi őrült tüzet gyújtott ebben a szélben!!!
Kinn vannak már a tűzoltók, így bejöttem.

Éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludtam, mert szabályos tízperces fájásaim voltak, de sajna reggelre elmúltak. Azóta rendszertelenül fájogatok. Nagyon remélem, hogy lesz belőle vmi...

Zsófi(38+4)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Magdi,
Gratula a kis druszam erkezesehez! Doki sajnalhatja, hogy lemaradt! Persze az idopontokbol ugy latom, hogy akkor is lemaradt volna, ha csak a szomszed keruletbol jon, olyan gyorsan mentek a dolgok. Este 10.18-kor meg "semmi" nem volt, 3-kor meg mar baba! Kép

Zsofi, Kaska, Evi, tobbiek, tietek a terep!

Zsuzsi
zsuzsi74

Magdinak, Tinának, Mikoonak nagy nagy gratula!!!

Dobogón vagyok!!!

Bárcsak ezt Bence is tudná....
Meg azt, hogy nincs kedvem soká bitorolni a terepet!

Zsófi(38+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nahát, Magdiiii!! Én még este nyugisan olvastam az üzidet, sehol sámli..Kép Óriási gratula a babádhoz!!!KépKépKép

Lányok, itt még mindig özönviz van...Szerda óta szakad az esö, kisebb megszakitásokkal. Na nem mintha nem esne jól a meleg után, de mindig olyan drasztikus tud lenni az idöjárás...

Karmen, teljesen együttérzek veled, hogy mondanád már, de még nem mered. Én 16-ik héten mondtam el, micsoda örömmel akkor....Szurkolok, és remélem gyorsan eltelik az idö csütörtökig!

Zsófi, micsoda esemény (tűz), és még ez sem inditotta el Bencét...Hajaj, mire várhat akkor, ennél nagyobb dologra???Kép

Ma szalma vagyok, tessék sokat irogatni!!!Kép
Dobogós-élboly hajráááKép
Sziasztok
Barbi
33+4

Kép
Kép
barbi

Zsófi! azt hittem már túl vagy rajta, ezért tüntél el. Nagyon drukkolok!!

Barbi! Annál azért mi hamarabb elmondjuk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nincs valami jó ötletetek, mit tegyek, mivel csalogathatom elő Bencust???
Mert már nagyon szeretném kinn tudni az én drága ici-pici négykilós fiamat!!!

Segítsetek!!!!

(Amúgy roppant idegesítő, hogy nem lehet megfrissíteni az új Babanetet!!!
Nektek is visszalép a fő témákhoz????)

Zsófi(38+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok kismamik,

Magdi,
hatalmas gratula zsuzsi kislányodhoz! ez aztán az irigylésre méltó szülésidő. Nagyon ügyik vagytok,bár lehet,hogy itt már az is szerepet játszott,hogy harmadik gyerkőc,vagy nem?!?!? Kép
Minden jót nektek!

Zsófi,
remélem Bence hamarosan meggondolja magát, hallgat az anyukájára és rájön,hogy tényleg jobb lenne idekint.Drukk megy ezerrel! Kép

Mi is nagyon szeretnénk már kint tudni a kislányunkat,de nagyon nyugisan elvan még odabent úgy érzem.Legalábbis semmi jelét nem adja annk,hogy ki szeretne jöbnni.Sőt valahogy úgy érzem,hogy fizikálisan kezdek egyre jobb kondiba kerülni.AMi feltűnt,hogy csak úgy pattogok ki és be a kádba.Volt,hogy 6 hónapos terhesen nehezebb volt ki és bemászni,mint most.Hogy ezt hogy csinálja az emberi szervezet nem tudom,de héha félelmetesen fittnek érzem magam. Kép

Barbi,
az esőből is küldhetsz egy keveset.A hűvösebb idjárás már ideért,de egy kis eső a kerteknek nem ártana. Kép

Tináról tud valaki valamit,vagy csak az én figyelmemet kerülte el?!?!?Megszületet már a babója?

Én még egybe vagyok,de szerintem ez még így lesz egy jó pár napig. Kép

Kaska,
mi újság veletek? Viola hogy van?

üdv mindenkinek
Évi + Petra baba_40+2 v.39+1
Kép
Évi24

Zsofi,
Ha kulon oldalon nyitod meg (jobb eger-klikk), akkor tudsz frissiteni- erre most jottem ra kb. ket perce.
A termeszetes prosztaglandinokrol meg mar irtam par napja. Kép
Ezenkivul mellbimbo-stimulacio, fuszeres kaja, lepcsozes...

De minek is siettetni?! Istenem, mit nem adnek, ha egyedul lehetnek egy oracskat!!! (Miki ma osszesen egy orat aludt reggel hat ota! Nem tudom hogy csinalja. Kora este le akartam fektetni, egy orat orditott torkaszakadtabol. Aztan most mar szerencsere beajult-alig evett valamit!)

Evi,
Gyanus ez a hirtelen sok energia!!! Kép

Tina eltunt...mar bizti babazik!

Kaska, merre vagy? Tessek most mar ket orankent bejelentkezni!
En nem ertem Lanyok, mielott elmentek szulni miert nem dobtok ide is egy sort?!

Irany az agy!
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok lányok,
háát, ez az igény szerinti szopi elég strapás dolog... Dobogósok,(és nem dobogósokKép) pihizzetek sokat, készüljetek majdani uraitok és úrnőitek szolgálatáraKép

A szüléssztori készül, majd feltöltöm, én itt már csak inkább olvasgatok, és drukkolgatok... Én is nagyon türelmetlen voltam már a végén, de megérte a várakozás! Sok türelmet mindannyiótoknak!

Az új babásoknak én is gratulálok!
Találkozunk majd a babás topikban!Kép

Ellimami+Kevin(8n)
ellimami

Sziasztok LányokKép
A Babázóknak szivből gratulálok és sok-sok tejcsit kivánok a babára váróknak pedig türelemKépKép
KarmenKép
Ha a helyemben lettél volna azon az UH-on akkor biza Te is meglepődtél volna a látványtól... A nagy baba zsákja "tágas" lazán csücsült benne a baba, a kicsié pedig éppen hogy végig érte a babukát. Na mivel akkor azt mondták, hogy meg fog halni nem is akadékoskodtam de aztán a 12. heti UH-n előálltam azzal, hogy ugyan nem túl kicsi a "kicsi" baba csákja, mert a 7. héten elég gyanús volt. A 12. héten már normális méretű és kényelmesen tudott mozogni benne. Szerintem a kicsi zsák miatt is gondolták, hogy nem marad életben... Nyugodj meg, persze tudom, hogy könnyű ezt mondani. Minden rendben van, szépen nő a babácskaKép Tudod az is számit a szivverés észrevételénél, hogy hol helyezkedik el a zsákocska és hogyan tapadt megKép Drukkolok nagyonKép

Mindenkit puszilok:Doris 16+2
doris

Sziasztok Pocakosok!

Évi24!
Gyanús ez a hirtelen fittség Kép.
Majd dobj egy SMS-t ha van valami ;)!

Igény szerinti szopi tényleg nem könnyű. Én azt hittem, hogy a szoptatósfotelben fogok megőszülni Kép. De aztán jobb lett a helyzet.

Jó éjt! Virág
virga

EllimamiKép
Szép neve van a babádnakKép
Maratoni szoptatásokról én is tudnék mesélni de mennyit?!Kép Azt hittem sosem lesz vége annak a korszaknak amikor simán végig tudtam nézni egy filmet a szoptatás alattKép De persze hogy "fárasztó". Én fekve szoptattam, így még aludni is tudtamKép Aztán valahogy a szoptatások időtartama lecsökkent. 4-6 hónaposan már épphogy 20 percig tartott egy szopi, aztán 6 hónapos kora után 5 percig talánKép Ma már lassan 8,5 hónapos lesz és napközben néha 1-1 kortyot talán kiszív, ha megkínálom, de igazán már csak elalváshoz iszik tejcit. Pedig tegnap született...Kép

Drukk és drukk!!!! Mindenkinek!
Karmen! Nyugi, drukk!

puszi
sasha és a 8 hónapos Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Magdi,
HATALMAS GRATULA Zsuzsihoz!!! Kép Kép Kép nahat, neki is Dora a masodik neve Kép Kép Kép Fantasztikus volt a tempo, es orulok, hogy jol vagytok Kép Kép Kép Ezek szerint stimmelt, amikor tegnap irtam, hogy csak igy tovabb, csak nem arra, amire gondoltam Kép Kép Kép

Barbi,
oltari buli lehetett az UH :-)))
Ha uj ablakban nyitom meg a topicot, nekem kifer!

Evi,
ujabb Turelmes Kismami erdemrend :-)))
Viola, mint mar emlitettem, mocorog :-) remelem, csomagol :-)))

Karmen,
remelem, hamarosan vallomast tehetsz :-) annal nagyobb lesz az unneples! :-)))

Zsuzsofi,
kalandos az eletetek! Drukk, hogy legyen mar olyan tipusu akcio is, amire Te varsz :-)))
Ha lenne otletem, mar nem itt irogatnek... :-]

Barbi,
en a 16. hetig megpusztultam volna :-) Masok titkait gond nelkul megtartom, de a magamet...

Zsuzsi,
bocs, de annyira gyakran nem lenne jo jonni, mert mindig elontene a varakozasi feszultseg! Igerem, megprobalok irni, mielott indulunk, ha valami extrem rohanas nem lesz.
(So:rt viszont kulonosen Nemetorszagba azert se dobalok :-))), bocsi a faviccert)

Jut eszembe, lanyok, nem emlekeztek, melyik is volt az ajanlott testhelyzet, ha omlik a magzatviz, hogy ne essen elore a koldokzsinor?

Ellimami,
szupiugyesek vagytok, idovel biztos beall a rendszer :-)))
Jo lenne pihizni, de urnom pehelysulyat mar vegleg nem birjak a kis zsenge csontjaim ;-)

Nalunk "este van, este van, ki-ki nyugalomba'" :-))) , ha azt a kis mocorgast leszamitjuk.
Ma delelott megint hisztis voltam, aztan aludtam egyet, atjott kispapa haverja, sutottunk palacsintat, es ezereves szamitogepes jatek kozos nyuzasaval eltoltottuk az idot. Kispapaval ketten is folytattuk, most kaptam eszbe, hogy reggel 9kor amnioszkopia... :-0

Szoval ma van a kiiras napja :-))) Nem gondoltam volna, hogy eljutunk idaig, de ez valahol megis olyan unnepelyes :-)))
Es mar megvan mind a ket "ikertestverunk", hat mit mondjak: hajra, KicsiVilcsi! :-)))

Jo ejt mindenkinek!

Kaska
40 Kép Kép Kép
kaska

Zsófi! Biztos nem kell már sokat várnod!!

Lányok! Már nem aggódok, szerintem minden rendben van, azt meg hozzá kell tennem hogy nekem kétszarvú a méhem, amiatt igen nehéz UH-ozni.

Kaska és a többi finisben levönek nagyon szoritok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kaska!
Tudomásom szerint a) helyben fekvés, b) térd-könyök támasz - ez lassú kúsz-mászásra is alkalmas.

És ami nekem bejött (több mint egy éve!!!KépKép) Luca-indításra: rövid futás a hetes busz után, zötykölődés a felújítás alatt álló Bartók Bélán, és egy jó fűszeres vadas ebédre.

Borcsa + Luca (13 hó)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Kép
Névtelen

Sziasztok!

Sajnos, mint látjátok is nem nagyon sűrűn látogatok be hozzátok. Nagyon működik ez a topik, ami nagyon tetszik, csak sajnos ritkán ülhetek a gép mellé.
34. hétben leszünk a jövőhéten és a méhszájam C 1100 volt legutóbb, kicsit félek is, hogy csütörtökön mi lesz, mert akkor megyek vissza a dokihoz.Most még mindig (szerintem már végig)feküdni kell.Rossz nagyon , de az vígasztal, hogy még mindig jobb itthon feküdni, mint a kórházban.
Tényleg, ritka biztosan az ilyen kérdés, mert mindenki hízik sokat, de az étvágyra tudtok vmi jót írni? Jó lenne így a végére egy kicsit erősödni, eddig sajna csak 5 kg jött fel.Lehet, hogy a fekvés is gyengít...
Bízom benne, hogy mindenki jól van és szépen fejlődik a babócájaKép

Anita (33+5)
anita77

Én még egyben, hót depisen....
Már nem bírom sokáig!!!

És ma még egy árva keményedésem se volt:-(((((

Zsófi(38+5)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsofi,
Mit akarsz te meg 38+5-tel? Siman lehet, hogy meg ket het mulva is itt leszel! Es hidd el, jol van ez igy, a babad es a tested tudja, mikor jon el az ideje! Ide a rozsdas bokot, hogy lesz meg, mikor azt kivanod majd barcsak vissza lehetne dugni par orara a hasadba! Addig is elvezd, hogy szabad vagy!!! Mar nincs sok hatra!

Zsuzsi
zsuzsi74

Mikoo, Magdi! Hatalmas gratula a babákhoz, sok tejecskét és boldogságot kívánok nektek!

Tináról semmi hír?

Zsófi! Már én is nagyon türelmetlen vagyok, tegnap hegyet másztunk, ettem fűszereset is meg mindenfélét kipróbáltam már, de sajna nekem is csak néha egy-két rendszertelen fájás. Most kezdem azt, hogy úgy csinálok, mintha nem akarnám, hogy kijöjjön, hátha ez bejön Kép . Ne depizz! Vagy ez lehet az előjel!? Kép

Kaska! A rosszkedved már elmúlt? Remélem! Mostmár tényleg nagyon kevés van vissza!

Évi! Nahát, én is pont azon lepődtem meg a minap, hogy fittebb vagyok, mint eddig bármikor. Itt valami készül?! Kép

Pénteken a dokibácsi 26-28-át saccolt, sajna a méhszájam semmit se nyílt, de a baba beékelte úgy a fejét, hogy nem tudta a doki kimozdítani, és ez alapján mondta az időpontot. Én benne lennék egy korábbiban is! Kép Szóval DRUKK mindenkinek és nekem is! Kép

38+3

Sziasztok!

Voltam delelott vizsgalaton, kovetkezok tortentek:

Az amnioszkopiat nem tudta megcsinalni a doki, mert meg mindig total zart vagyok. Es a fejecske is ugyanugy libeg, nem illeszkedett be. Azt mondta, ennek okai kozott lehet teraranytalansag, es koldokzsinor problema is.
Megnezett UHval, csinalt flowmetriat es volt NST is. Eredmenyek: Viola tovabbra is jol van, vagyis a flow es az NST OK (bar utobbi kicsit alvos volt). Viszont a mehlepenyem III-as erettsegu, es kezd kicsit keves lenni a magzatviz, vagyis ez egy erett, kihordott terhesseg. Es a sulybecsles: 4200g. Szoval a legvaloszinubb, hogy tul nagy a baba. A feje BPD=9.96mm volt. Igy a teraranytalansag a legeselyesebb. Nagyon jol megnezte a doki a kis nyakat mindenhol, es nem latott koldokzsinort, de ezt nem lehet teljesen kizarni.
Mindezek kovetkezteben holnap reggel bekoltozom a korhazba. Mivel, ahogy a doki mondta, a fajas a szules motorja, es nekem ilyen magamtol nem volt, csinalnak meg terheleses CTG-t, puhitjak a mehszajat, aztan megprobalnak beinditani, hatha a kontrakciok hatasara a megfelelo utra terelodik a baba. De a legvaloszinubb, hogy ebbol egy szep nagy csaszi lesz.

Mindez szamomra teljesen meggyozo volt, es en is ugy erzem, hogy igy lesz Viola biztonsagban. Nagyon vagytam en jo kis papas-egyuttes-huvelyi szulesre, de nem szeretnem ot kitenni egy nagyon nehez, elhuzodo szulesnek esetleg oxigenhianyokkal, se annak, hogy x ember nyomja ki belolem. Ugy erzem, rabizhatom magam a dokim dontesere, hiszen eleg gondosan merlegelt es meg mindig nem automatikusan ugrik neki a csaszinak.

Erzelmileg azert elegge fel vagyok zaklatva. Nem is a csaszi vagy a befekves miatt, vegul is egyik sem orom, de a baj szintjet sem eri el. Szamitottam is en erre azota, amiota tudjuk, hogy nagy lesz a sulya, utana jott meg egy kis hurraoptimizmus, de mostanaban valahol melyen ereztem, hogy csak varunk es nem valtozik semmi. Valahogy mintha megallt volna az ido az utobbi napokban, de olyan jo is volt ez a bekes szoszmotoles itthon, es most felkavar, hogy ilyen hirtelen vege van.
Sirtam is valamennyit, de nem vagyok se kiakadva, se szomorusagba zuhanva, csak ugy ki kell jonni ennek belolem.
(Meg amikor korbetelefonaltam a hirekkel a csaladot, az egyik nagynenem (altatosnover, tehat nem laikus azert) kicsit erelyesebb hangon szolt bele, hogy mit es hogy is kellene csinalni, pedig meg rendesen vegig se hallgatott. Es a mostani erzekenyebb hangulatomban ez jobban bantott, de mindegy...)

Most nem valaszolgatok, mert kispapaval szeretnek lenni, amennyit csak lehet, aztan ejjel, ha o elmegy aludni, jovok meg. De hetvegen ugysincs sok level.
Legyszi, majd gondoljatok ram! En is fogok Ratok! Kispapa megigerte, hogy rendszeresen ki fogja nekem nyomtatni a topicot, es bepotyogi, amit ott irok Nektek. Aztan majd csak letelnek ezek a napok is, es... (kop-kop-kop) :-)

Minden jokat!

Kaska
kaska

Sziasztok lányok,

Kaska,
abszolúte együttérzek, de jól gondolkodsz, a legfontosabb ilyenkor a baba egészsége... Kevin feje is 10-es volt az utolsó uh-n, a fejkörfogat 37 lett, mondták is többen, hogy talán jobb is, hogy nem próbálkoztunk hüvelyi szüléssel...
Gondolunk rád mi is!!

Akkor idekopizom a szülés sztoriját, kissé hosszú lettKép

Mint tudjátok, már 4-én, szerdán befektettek. A hivatalos diagnózis toxémia volt, de a fehérjémben egyszer sem volt vizelet, és addig a legmagasabb vérnyomim 140/90 volt, igaz, ezt már addig többször is mérték. És persze vizesedtem. A befektetés miatt persze ideges voltam, ennek szerda éjjelre meg is lett az eredménye
Estére már belémnyomtak 4 vérnyomicsökkentőt, rögtön drasztikus diétára fogtak. Este elkezdett fájni a fejem, én pedig sírtam, hisz a babám miatt nem akartam újabb gyógyszert bevenni. A vérnyomim erre persze a gyógyszerek ellenére még feljebb kúszott. Először egy nyugtatót adtak. A fejfájásom nem múlt, sőt már szédültem is, majd hányingerem is lett. Ekkor levittek a szülőszobára, ahol az ügyeletes orvos volt. Éjjel 2-ig 4x hánytam, a fejemen pedig mintha egy fémsapka lett volna, amit egyre összébb nyomnak. Hiába mondták, hogy aludjak, annyira fájt, hogy az hihetetlen. Persze egész éjjel ctg-k és vérnyomimérések követték egymást. Ctg OK volt, a csúcs vérnyomi 170/110!! 2kor már nem bírtam tovább, kértem 1 algopyrint, az mindig hat. 5 perc múlva elaludtam, reggel 5-ig. Szóval ez volt az első éjszakám. Nemtudom, hogy épp időben fektettek-e be, és mindenképp ilyen rosszul lettem volna, vagy a hirtelen gyógyszerdózis+kalóriacsökkentés+idegesség miatt alakult így, és a magas vérnyomin kívül semmi nem lett volna, ha itthon vagyok. Már sose derül ki.
Köv. héten kedden flowmetria, eredménye: enyhén beszűkült hasi artériás keringés a babánál. A vérnyomim közben szépen beállt, és az 1 hét alatt 4-5 kiló lement, gondolom nagy része víz volt, mert szinte nem is vizesedtem. A dokim várni akart legalább a kiírt időpontig, de a péntek (13-i) flowmetrián már „centrális keringés közeli állapotban” volt a baba artériája, bár a köldökzsinórkeringés még tökéletes volt. Mégis azt javasolta a flowmetriás doki is, hogy 7végére már ne hagyjanak egyben, ki tudja, mennyit romlik a keringésa a 7végén. Az én dokim is mondta kedden, ha romlik az eredmény, be kell fejezni a terhességet. Okok: toxémia, III-as lepény, flowmetria együtt. Így hát 11kor kiderült, hogy a méhszájam nagyon zárt, kicsit rövidült csak a méhnyak, indítani értelmetlen. 12 előtt kaptam 1 infúziót, csináltak néhány fájást, ami nem volt vészes, bár a ctg kilengett rendesen. Ekkor a párom is velem lehetett, ami nagyon jól esett. Háromnegyed 1-1 közt betoltak a műtőbe. Spinált kértem, hogy ébren legyek. Nem akarok senkit elriasztani, szerintem nekem nem vártak eleget, mert mindent éreztem!! Éreztem, ahogy karcolják a pocimat, szétterpesztik, majd iszonyú erős húzást éreztem felfelé, mintha a hasamnál fogva akarnának fellógatni a plafonra. Nyögtem is hangosan, nagyon fájt, Próbáltam mélyeket lélegezni, nem nagyon segített. Aztán meghallottam valami kis nyöszörgést, és az anesztes orvos bólogatott a fejem felett, hogy igen, igen, ez Ő! És pár pillanat múlva meg is mutatták a kis maszatot, aki csak hüppögött, és nyekergett halkan, nagyon szép volt! Ekkor belémnyomtak 1 fájdalomcsillapítót, amitől beájultam, csak az őrzőben tértem magamhoz. 24 órát feküdtem,.vasárnap már a szpoival próbálkoztunk. (Ja, igen, a magzatvíz már tök zöld volt, úgyhogy jó, hogy nem vártak még 1 hétvégét!!)
Keddre lett rendes tejem, azóta is nagyon sok van. Addigra Kevin ki is harapta mind2 bimbómat. Anyáék hoztak be Aventes bimbivédőt. Szerencsére elfogadta, 4-5 napig használtuk, most már nem kell, begyógyult, Kevin pedig sokat ügyesedett, bár most is szopi elején, amíg nem spriccel a cici, néha fintorog, hogy mi van már miért nem jön semmi, és lusta megszívni. De azért jól boldogulunk így együtt. Péntek óta pedig teljes a boldogság, hiszen itthon vagyunk Apával, aki az első pillanattól nagyon ügyesen bánik a kisfiával.
ellimami

Jsj, nem írtam alá,
szóval mindenkinek EGÉSZSÉGES babát kívánok, semmi más nem számít, higgyjétek el!
Sziasztok
Ellimami+Kevin
ellimami

Sziasztok Kismamik!Kép

Tegnap estefele írtam a topicban,persze jó hosszan.Elis küldtem,de vhol eltünt az éterben,mert ma hiába keresem nem találom a tieitek között.Szóval ez az új fajta topic nekem egyáltalán nem jön be,de mit lehet tenni,ez van.
Mostanra nagyon sokan írtatok,nehezen is tudlak követni titeketKép

Anita!Neked csak azt tudom tanácsolni,hogy próbálj meg többször enni egy nap,keveseket,és a kajálások között pedig próbálj meg nassizni.Én ettől ha akarok ha nem akkor is hízok(persze csak terhesség alatt).Sajna jobb ötletem nincsen,de még ki tudja,hogy a többieknek mi jut eszébeKép

Zsófi!KépEgyetértek Zsuzsival.Sajnos lehet,hogy kihordod a 40.hétig,tudod az első babák nem arról híresek,hogy elkapkodják a kijövetelt.Persze vannak kivételek,az is lehet,hogy te is ehhez tartozol,de azért remélem,hogy minél előbb túl leszel a szülésen,és végre babusgathatod a BencétKép

Dé!Nagyon szurkolok neked is,mielőbbi szülést neked!Kép

Kaska!KépNekem teljesen ismerősek azok a dolgok amiket az orvosod ma levázolt előtted.Téraránytalanság,stb...Sajna én nem úsztam meg a csaszit,illetve nem is tudom,hogy sajna-e?Mindenesetre örülök annak,hogy így állsz a dolgokhoz,szorítok nektek,és azért szorítok külön azért is,hogy ha beindítják a szülést akkor sikerüljön hüvelyit produkálnod!KépTényleg szorítok értetek,holnaptól gondolok rátok sokat,és már előre hiányozni fogsz a topicból!KépTalán ezért is érzek veled most ennyire,mert ugyanezen én is átmentem 95-ben.Vigyázz magatokra,és drukk hegyek!Kép

Ellimami!Elolvastam soraidat,és megijedtemKépSajnálom amit átkellett élned azon a napon amikor befeküdtél,de a csaszis történeted...Tudom,hogy nem azzal a szándékkal írtad le,hogy ránkijesszél,nem is haragszom vagy ilyesmi.Csak tudod én két csaszin túl vagyok,decemberben készülök a 3.ra,és te vagy a második "ismerősöm"aki elmesélte nekem ugyanezt.Egy bnőm színtén hasonlókat mesélt,de neki újra beadtak egy érzéstelenítőt,mert az első nem használt neki.Én már ezen kiakadtam,a te történeted is elég ijesztő.Ez mondjuk annyiból"tanulságos"számomra,hogy én bizony addig nem engedek senkit sem nyúlkálni rajtam,amíg nem érzem azt,hogy 100%osan elzsibbadtam alulról.Szerencsére az első kettőnél nem volt ilyen gondom,de azért ez a történet bennem marad.

Nekem amúgy ma megint hányingerem volt egész nap,és sajna most este a rókázás is rámjöttKépÍgy kicsit nyomott vagyok,de remélem,hogy ez csak jött,és elis múlt örökreKép
Most megyek pihizni,finiselőknek ezerrel megy a drukk,legyetek jók,és vigyi magatokra+babócákra!Kép
Jó éjt!Kép
Rita
16+4

Ui:Ti még emlékeztek arra,hogy kb.mikor mozdult meg a babócátok?Hány hetesen?
rita01

Zsuzsi, nem véletlenül nyögdécselek itt, mert Bence a 36. héten volt 3400 g, és azóta 3 cm-t nőtt a hasam!!!
Most 128 cm. Valószínűleg nagyon-nagy baba. A 36. heti uh-n volt a BPD 9,7 cm.
Akkor most mekkora???
Amúgy az én számításaim szerint másfél héttel előrébb vagyunk.
Túlhordás viszont bizti nem lesz belőle, mert elsején indítanak, ha addig nincs semmi.
No mind1
elemgyek palacsintát sütni:-))))))))

Zsófi(38+5)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kismamik!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
2003/06/22/
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=évi_24-public]Évi_24[/url] [size=-2]2002.09.12.[/size] 40+3 24 év/1.b. Budapest 2003/06/27/ [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 40+0 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003/06/22/ [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]3.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsuzsófi-public]Zsuzsófi[/url] [size=-2]2002.09.24.[/size] 38+5 18 év/1.b. Szeged 2003/07/01/ [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]4.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=manócska-public]Manócska[/url] [size=-2]2002.09.25.[/size] 38+4 27 év/1.b. Pomáz 2003/07/02/ [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]5.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=dé-public]Dé[/url] [size=-2]2002.09.26.[/size] 38+3 27 év/1.b. Diósd 2003/07/03/ [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]6.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=pocóka-public]Pocóka[/url] [size=-2]2002.09.27.[/size] 38+2 24 év/1.b. Budapest 2003/07/04/ [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]7.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 37+3 33 év/1.b. Budapest 2003/07/20/ [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]8.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 37+1 32 év/ 1.b. Szeged 2003/07/12/ [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündimami-public]Tündimami[/url] [size=-2]2002.10.08.[/size] 36+5 24 év/1.b. Pozsony 2003/07/14/ [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]10.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 36+0 26 év/2.b. Budapest 2003/07/22/ [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]11.[/size] Anita [size=-2]2002.10.28.[/size] 33+6 26 év/1.b. Jászberény 2003/08/04/ [size=-2]2003.08.04.[/size]
[size=-2]12.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 33+5 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003/08/05/ [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]13.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 31+6 25 év/1.b. Pécs 2003/08/18/ [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]14.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündér-public]Tündér[/url] [size=-2]2002.11.15.[/size] 31+2 26 év/1.b. Diósd 2003/08/20/ [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]15.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 30+5 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003/08/26/ [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 29+3 28 év/1.b. Budapest 2003/09/04/ [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]17.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 29+2 29 év/1.b. 2003/09/05/ [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]18.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=kisegér-public]Kisegér[/url] [size=-2]2002.12.06.[/size] 28+2 27 év/1.b. Budapest 2003/09/12/ [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]19.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 28+1 28 év/1.b. Budapest 2003/09/13/ [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]20.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 26+3 26 év/1.b. 2003/09/25/ [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]21.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 26+2 29 év/1.b. Budapest 2003/09/27/ [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]22.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 26+1 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003/09/26/ [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]23.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 24+3 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003/10/09/ [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]24.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 24+1 29 év/3.b. Gödöll&#337; 2003/10/11/ [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]25.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 23+6 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003/10/13/ [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]26.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 22+2 24 év/2.b. Budapest 2003/10/24/ [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]27.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 20+6 26 év/1.b. Budapest 2003/11/03/ [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]28.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 19+3 28 év/1.b. Budapest környéke 2003/11/13/ [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]29.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 17+3 1.b. Zala 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]30.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 17+3 27 év/2.b. Budapest 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]31.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 16+4 28 év/3.b. Budapest 2003/12/01/ [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]32.[/size] Doris [size=-2]2003.02.28.[/size] 16+2 30 év/1-2.b. Svájc 2003/12/15/ [size=-2]2003.12.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]33.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 15+4 31 év/1.b. Budapest 2003/12/10/ [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 14+3 29 év/2.b. Budapest 2003/12/20/ [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]35.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 14+2 29 év/1.b. Budapest 2003/12/21/ [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]36.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 9+6 26 év/1. b. Szeged 2004/01/21/ [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]37.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 7+2 33 év Szeged 2004/02/06/ [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]38.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 5+5 35 év/3. b. 2004/02/17/ [size=-2]2004.02.17.[/size]
</pre>
Mostantól egy hétig próbaüzemmódban futunk, hogy kipróbáljuk, muködik-e így. Szóval hogy is van az az így:
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
tündimami

És a babócák:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu L&#337;rinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g 2003.06.12. ( - 12 ) nap
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo KépEtele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Kép már biztos megvan, csak még infóm nincs
Gallainémagdi KépZsuzsi 3500g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap
</pre>
Mostantól egy hétig próbaüzemmódban futunk, hogy kipróbáljuk, muködik-e így. Szóval hogy is van az az így:
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tündimami

Zsofi,
Kép Nem ijesztgetni akarlak, de akkor is most meg nyugodt eleted van ahhoz kepest, amilyen majd lesz. Most meg ledolhetsz, ha AKARSZ, olvashatsz, netezhetsz, setalhatsz, ehetsz ami tetszik, de amint kibujik Bence ugy kell ugralnod, ahogy o futyul. Akkor is, ha a remegsz a faradtsagtol. Remelem azert jobb babat sikerul kifognod, mint nekem 18 evesen! Sajna meg mindig a legrosszabb remalmaim kozott tudom csak hatborzongva emlegetni azt az idoszakot, amikor Danika megszuletett, es rolad (mar bocs), de mindig az jut eszembe. O julius 5-en szuletett ugyan, te meg legkesobb elsejen mar babazol!
Drukkolok, hogy azert olyan oriasi ne legyen, es konnyen megszuld, ha itt az ideje (amugy a kb.50 kilos fonokombol siman kipottyant egy 4,60-as gyerek, nem tudom hogy csinalta?!)!
Palacsinta, hmmm, en is kerek! Kép

Rita,
Elso 18. heten, masodik 14-15. heten, harmadik 17-18. heten produkalt erezheto mozgast!

Kaska,
Azert drukkolok, hogy akarhogy is, de szep szuleselmenyed legyen, es Viola is, te is a legnagyobb egeszsegben orulhessetek egymasnak!

Zsuzsi
zsuzsi74

Kaska!
Gondolunk rátok sokat holnap.

Zsunya, Lezli és Peti is. Kép

zsunya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?