Sziasztok!
Jöttem lejelentkezni..
Gyors eszmecsere:
Na hol kezdejm annyi mindent leszeretnék írni..
Szóval rájöttem,hogy ha nem eröltetem és csak iszom amennyit éppen megkívánok mégha nincs is meg a napi 2-3L ,akkor több a tejem mintha erőltetve iszom és lenyomok 3-4L!!!
Mondtam is a védőnőmnek és hát igen van,akinek a túl sok folyadék inkább apaszt mint,hogy nővel.
Arra jöttem még rá,hogy a teák és a homeosbogyesz is rossz a fiamnak.
Mert mikor ettem a bogyeszt,annyit pukizott és görcsölt,mint még soha!
Vettem a laktoherp tea helyett dmes bio teát,na ittam belőle 2 filtert és kapásból nem volt 1 nap kakink,holott mindig volt 2-3 napjában!
Szó-szó nem iszok teákat.
Amúgy megnéztem a laktoban csipkebogyos osszetevő van ,a dmben ugyan az,csak nincs benne csipkebogyo..Na ezt jól leírtam.
Nem ihatok tejet,mert attól is fáj a pocakunk,sőt csokis dolgokat sem,mert fogja a hasunk.(ez nekem sem jó az aranyerem miatt

)
Amúgy nekem Bence után jött elő az aranyam,és most is előjött,de most felkészülve kúppal és krémmel mentem szülni (sperti),baromi drága de használ,mert a szőlőfürtjeimet vissza is varázsolta.Teljesen eltűnt..
Mellszívó NEM mindegy,hogy milyen,erre most jöttem rá.
Elvoltunk siófokon és oda nem pakoltam el,gondoltam nem kell,de mire oda értünk a bal mellem beton lett,ahogy Gremes mondja.
Teljes para,megetettem Dominiket még akkor is az maradt,így kézi fejés.Na mire eszembe jutott a barátnőm,felhvtam és mivel neki nem kell már,költsön adta az Aventos kézi mellszívóját.
Nekem itt márián medelana szívóm van,azzal egy kajcsi után max. 10ml tudtam kiszedni,ezzel az aventossal meg a háromszorosát is akár!Arról nem beszélve,hogy ezzel még élvezetesebb is nem cincálja szét a bimbit.
Most ezt használom,és bevált.Szépen lassan növeltem a tejmennyiséget,és most már elértünk odáig,hogy van 180ml.ket szopizik meg lefekvés előtt.Ezzel a mennyiséggel majdnem 5 órát alszik.Azt hiszem ezt fogom tenni,amint kevesebbnek érzem vagy látom,hogy kevés a mennyiség mellszívóval rádolgozok és oké a helyzet..
Amúgy az espumisant adtam Dominak és jól bejött,most vettem a dmes water izét kipróbálásra,most akciós 1200ft kettő nagy üveg,eddig jókat pukizott és alszik,remélem ez is segít..

:)
A Gremese álltal ajánlott sörike kapható a tescóba 6 db kiszerelésben,úgy 186ft körüli áron..
Én is vettem és rákaptam,jól behűtve,hhhmmmmm..

:)remélem nem lesz sörhasam..

:D:D:D
Pelenka mi tescosat használunk,egy csomonk van 3-5kg,kaptunk és vettünk.Kipisilni nem pisilt ki belőle..

És nagyon jó áron lehet venni..
Most váltok 4-6kg midi aszem,mert kicsi a 2-es.
Úgyhogy most dobok fel vagy 2 csomag bontatlan eladásra,meg a maradékot, mert eléggé szorítja a husikánkat már..

:)
Egy kérdés,ki hogy tárolja az anyatejet gyűtéskor?? Mármint egyből hűtőbe kerül,vagy kihülés után?? Mennyi ideig tárolható csak sima hűtőben,aztán mélyhűtő?Összeönthető-e a reggeli és az esti mennyiség stb..
Huu Timi26 szép lehetett az a fejkopi,biztos a frász kerülgetett téged is..
Annyira féltem a kis fejét én is Dominak,meg állandóan nézem a kutacsunkta.
Csajok van nektek is úgy,hogy egy nagy kakilás után kicsit bejebb van?
Annyit szopizik meg minden,éd mégis engem idegesít,kicsit..
Na most ennyi..