Bocsi, hogy most név nélkül reagálok néhány dologra, de annyit írtatok, hogy már nem is tudom, hogy kinek kell írnom.
Cataflam tudom, hogy nagyon erős, de egy hete nem alszunk este 11-től hajnal ötig. Ez azért már durva. Kihívtam az orvost, megnézte Noémit, torka rendben, tüdeje rendben, tehát minden rendi, csak nyilván jön a foga és most négyet látok fehéredni. A harmadikkal is nagyon megszenvedtünk.
Hajnali kettőkor szoktam neki adni Nurofent, de az sem segít már és neki sem jó, ha nem alszik, rólam meg ne is beszéljünk. Tudnék most fényképet feltenni magamról, de inkább nem riogatlak benneteket.
Szóval ezért írtam fel a Cataflam-t, hogy egy nap egyszer este lefekvés előtt.
Suttogó:
Megvan nekem a könyv, alkalmaztuk is míg a Noémi kicsi volt és tényleg hatásos volt. Viszont 7 hónapos kora óta nem kellett ilyesmihez folyamodni, most egy hete van ez a felébredős korszaka.
Tegnap is felébredt, most azt csináltam vele, ez ilyen suttogó féle egyébként szerintem, hogy nem kivettem a kiságyból, hanem leszorítottam (nem erősen) hasra, a másik kezemmel simiztem a hátát és susogtam neki. Ezt összesen egy órán keresztül. Ott görnyedtem a kiságy felett.
Ha megpróbáltam kihúzni a lábam a szobából felült és kezdhettem előlről. Szóval kb. 11 körül elaludt, akkor mi is lefeküdtünk. Egyszer csak halljuk, hogy felébredt, de akkor már azt mondtam, hogy nekem fáj a hasam az idegtől (tényleg), mert amikor már meghallom a hangják olyan ideges leszek, hogy hihetetlen. Hozzá viszont nem idegesen megyek át, csak magamban vagyok ideges és fáradt. Szóval most ahogy felkelt nem sírt, hanem beszélgetett aranyosan. Mi elaludtunk, úgyhogy Noémi nem is tudom még mit csinált, de csak reggel kelt fel újra. VÉGRE!!!!
Vezetés:
Én kb. négy éve vezetek, pedig 17 éves korom óta van jogsim. De azóta összetörtem már van négy autót. Mostanra már azért stabilan megy, főleg, hogy két gyermek ül mögöttem.
Azért volt ám olyan is, hogy Zorán kétéves korában törtem össze az autót úgy, hogy persze én voltam a hibás, és hálistennek Neki semmi baja nem lett. Nekem másnap kicsit fájt a fejem.
Ezt csak azért írtam, hogy minden kezdet persze nehéz, de utána autóval sokkal könnyebb minden.
Harisnyát mi is hébe-hóba veszünk fel, de inkább igen. Mondjuk ma térdzoknit adtam rá és rájöttem, hogy nem fázik benne.
Nem is tudom még miről nem írtam.
Száva!!
A függönyt kb. három oldallal ezelőtt feltettem, bár a kép nem azt mutatja, amilyen igazából. Lapozz vissza, oksa?
Bocsi, akinek nem reagáltam.
Pusza.

Zoló tévét néz

egészben,
szétvágva,
Zorán tanítja Noémit.