Halihó! itt vagyok.
Jöttem volna korábban de hajnalban erős fejfájásra (migrén) ébredtem, majd melátogatot a róka koma és elvitte gyógyszeremet. Úgyhogy nem bírtam bemenni dolgozni. Most jól érzen magam és elolvastam a tegnapi és a mai termést.
Yamikám,! A 4 embrió az nagyon szép szám! Szurkolok ezerrel!
Nóczi! Én mondtam korábban,hogy minden rendben lesz eddig is így volt és hétfőn is ok. lesz minden.
Szederke! Csatlakozom a többiek által írtakhoz. Ne tessék kérem idegeskedni, mert a tüszöknek az nagyon sz@r. Az idegeskedéstől emelkedik a testhőmérsékleted és azt a tüszőcskék nem szeretik. Az, hogy Apánk visszhívott, tényleg azt jelenti, hogy foglalkozik Veled , de ezt Te is tudod! Jó helyen vagy Apánknál és Nálunk Is.
Hajrá huncutkodás!
Szépecske! Mi tuti várunk januárig, egyszerűen pihenni kell, és a kötelező 3 hónap még nem telt le.
Hanyatka! Hozzánk is jöhetsz takarítani, ugyanis a kis szobát rendbe kellene tenni, van mit csinálni, olyan félig raktár, félig szoba féle.
Cseka! Puszi Neked és Dani babának! Úgy szalad az idő. Vásároltatok már Dani babának?
Beus! Mikor lesz a punkciód? A szuri miatt meg ne izgulj, szerintem a cetrotid egy profi készítmény, jó igaz nem árt óvatosnak lenni. De ha nem vagy rá allergiás, ami első alkalommal kiderül, nincs mitől félni. Amúgy csodákat tesz a tüszőkkel és a nyálkahártyával.
Katóc! Mi is 2008 elején ffogjuk megpróbálni az utolsó kezelést. Addig is pihi és drukk a többieknek!
Cypruska! Néha, ha van időd azért kukancs be gyakrabban, jó? Jó pihizést Neked!
Tatuka! Remélem élvezed az utazást! ugye azért beszámolsz ról?
Ágikám! Kutyusok hogy vannak? Meddig látogathat ilyenkor a róka koma? Érted mire célzok?
Bodzácska! Hol vagy?
Zel! Kiváncsi vagyok, egérke sztorid hogy folytatódott a mai napon?