Sziasztok,
No, visszaolvasgattam, most bekopizom, oszt olvasok tovább
Pocak

igen, értettem, hogy nem Te csontkovácsolsz, párodra gondoltam a társulás alatt. Bocsi, félreérthető volt. Hogy vagytok mostanság? Bulást mindenkinek, aki még, vagy esetleg már beteg Nálatok

+++++
Gabi

hogy rohan az időőőőő.
Macs, Zsan

mi ez a Zifír, amit Másának gondoltak kicsi kezeibe pattogatott kuki helyett?
Vera

ezek szerint, akkor nem vagyunk ezzel egyedül. Csak mert itt a környéken minden ded imádja ezt a sárga zöldséget és már azt hittem, bennünk van csak a hiba.

Sok finom csokit és jó pihit és időtöltést és szórakozást kívánok Bécshez
Rylie

mi volt Pécsen? Bár többiek már megírták, ami valszeg most Kamillával vagyon, sztem (is) érez vmit a kis hölgy és ezért feszegeti a határokat. Sok-sok türelmet, kitartást, remélem, hamar túl lesztek rajta.
Nuk

bulást Neked, jobban vagy már? Mátéról én is írtam, hogy günyörészett a plafonnak

És én mindig abban reménykedtem, hogy az angyalkája mellett a szüleimmel is pletyózik

Én is felviszem Mátét a temetőbe, igaz, nem elsején, de lássa, hogy ilyen hely is van. Mondjuk mi már többször is voltunk ez évben, tehát már nem lesz újdonság neki. Az, hogy a gyertyáktól világos temetőt megmutassam neki, még néhány évbe beletellik, most alszik már este hétkor, így ez idén tuti felejtős. (Temető tőlünk most laza egy órára van)
És én megyek a temetőbe, de itthon ugyanúgy gyújtok gyertyák értük akár ilyenkor, akár olyan alkalmakkor, amely napok valahogyan köthetők hozzájuk. Szinte mindennap gondolok Rájuk, pedig már olyan sok éve….
Vot

Isti beszéde, wow

és drukkolok, hogy az éjszakai alvások is mihamarabb rendeződjenek

És ha összehozod azt a privit, akkor tudod, én is szeretettel várom

gerenda ház nagyon szép, nekünk is tetszene

napkollektor meg nagyon hasznos, csak nem tudnánk kigazdálkodni
Fibi

na, most akkor mit utalt a CIB, ha nem a hitelt? Mert hogy azt írtad, hogy a hitelt várjátok és hogy utalt a CIB, de ez nem az… vagy most akkor én veszítettem el a fonalat? És nagyon drukkolok, hogy a karácsony már az új házikóban fogadjon, minden felfordulás ellenére
Ruz

akkor szerencsétek van fűtés terén. Nálunk is a padlóban mennek a csövek, de sztem mivel a földszint alatt nincs semmi más csak a föld, + a beton is vastag, így sztem nekünk elvész a fincsi meleg
Curse

harapdálós Adél.

úgy sajnállak, meg mindenkit, akinek a babója harapdál. Basszus, én lekopogom, de Máté a 16 fogával sem harapott egyszer sem. Lehet, hogy tényleg itt az ideje az elválasztásnak. Drukk, hogy úgy legyen, ahogy mindkettőtöknek jó
Ríd

helyes a törpe nagyon

helyzet meg
Barbi

görbül? És mi ez a felettes én? Na, majd jól megbeszéljük, egyszercsak

Ja, és nálam is így van/volt, hogy ha felmegyek én is aludni, akkor hirtelen, de egy fél órán belül biztos, elkezd mocorogni és forgolódni, felsírni. Régebben ekkor szopiztunk előszőr az éjszakát tekintve. Nekem is volt olyan érzésem, hogy tuti megérzi a tudatalattija, hogy én ott vagyok.
Johi

grat még egyszer és drukk
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek. Van egy idős hölgy, akinek úgy fest becsípődött egy ideg a gerincéhez és szeretne elmenni – vagy hozzá házhoz kihívni – egy csontkovácsot. Nos, szívesen fogadnék minden olyan telószámot és nevet, aki ilyen problémán tudna segíteni. Már hónapok óta szenved, ma voltunk náluk és megígértem, hogy próbálok segíteni neki. Köszönöm szépen előre is.