A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Bsszs! :oops:

Ezt Majámnak:
Kép
Zsigu :wink:

(Heart néven mentette le jóapám :twisted: mindkettő képet)
mazsolák

Fúúú basszus nagyon nagy szám lenne ha úgy kb. 18 év múlva kapnék egy meghívót egy "babanetes" esküvőre. És itt persze nemcsak Zsigu&Maja egyre jobban kibontakozó plátói és romantikus kapcsolatára utalok :lol: :lol: Ki tudja mit hoz a jövő....

Kép
viky30

És egy féléves beszámoló RÓLUNK.

Beni félévesen pontosan 8 kg és 67 cm. Tegnap voltunk a doktornéninél viziten.
Újabban kis kommandósnak hívjuk, mert szinte egész nap (evést és alvást leszámítva) fel-alá kúszik a nappaliban úgy hogy a kezével húzza magát és a hasa lehuppan a földre. Ha útjába esik egy akadály pl. egy párna vagy takaró akkor azon is átküzdi magát. Kis kommandósunk már félig tud ülni és egész nap dumál, mindenkire visszamosolyog ha rámosolyognak (anyára akkor is ha csak álmosan bambul rá hajnalban) ha erőlködik nagyokat nyögdécsel. Imád fürdeni és a fél kádat kilocsolja úgy rúgkapál a kis hurkás lábaival. Néha kommandózás közben megpihen és egy zörgős zacskóval vagy játékkal hosszasan elszórakozik. Ha tetszik akkor kurjongat is hozzá! Kedvenc helye az asztal alatt van, oda kúszik be leggyakrabban, nem győzöm kiszedni. (Most is itt matat a lábam alatt.) Ha bukik egyet a parkettára akkor beletapicskol és nagy élvezettel kenegeti szét.
Evés: a kezdeti fintorgások után már imád mindent!!! Almát, körtét, banánt, krumplit kapott eddig és ha rajta múlna már kihagyhatnánk egy szoptatást annyira habzsolja. Sejtettem én hogy nagy haspók lesz rendes kaják terén is. Már tudja egyedül tartani a cumisüveget.
Kedvenc játéka a távirányító. Pasi nem hiába. Imádja püfölni a klaviatúrát tiszta erőből.
Ennyit „röviden” kispasimról.

És hozzá az illusztráció - hisztis is van rajta:
Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Jaj de jó, látom szent a béke!! Szupper!!! :wink: :D :wink:

Mircike, jó az álneved :D.

Teri, nagyon-nagyon édes Petra, az a rucis kép csúúcs cuki, meg a fürcsi előtti fotón is zabálnivaló a lánykád.

Katám, Lizus gyönyörűséges. A gatyesz nekem is nagyon bejön. :wink: Mekkorát nőtt a kisasszony haja :shock: , növesztitek? Kiscopfit még nem tudsz csinálni?
Mosógép---én egyszer úgy indítottam el, hogy nem nyitottam meg a vízcsapot, másfél órát mosott a gép víz nélül :? .

Zsófi, most olvastam csak vissza az előző oldalra, és látom, hogy Misu lehet hogy nem is Misu, hanem Jónás? Nagyon szép név ez is, de nekem a Misu picit jobban tetszik..
Köszi,hogy érdeklődtél felőlünk :wink: , jól vagyunk Borcsi torkát leszámítva, de az sem vészes szerencsére. Marci iszonyú akaratos és hisztis lett. Vísit mint egy malac ha nem úgy van valami, ahogyan ő szeretné, tegnap már hasra is vágta magát az udvaron, csak mert nem mentem vele ki az utcára sétálni. Nem is tudtam,hogy a pasik is tudnak így hisztizni :roll: .( Nagyobb fiús anyucik hasonló tapasztalat? )
Ja, és pár napja elkezdtünk bilizni. Na nem mintha sürgetném a szobatisztaságot, Bori két és fél évesen szokott át a wc-re, csak próbálkozunk. Minden reggel, és este fürcsi előtt bilizünk + mivel marci jelzi amikor kakilni akar, olyankor is ráültetem. Persze a bilibe még semmi nem ment eddig:roll: .
Jó lett az új avatar és a vonalzó :)
Itt egy tegnapi bilis kép :D :
Kép

Karácsonyt én is nagyon várom már. Kata, honnan rendeled a sok-sok szépséget??

KépKép
logi

Hihi Edu, jó szöveg ez a véletlen térkép feltétel... :lol: :lol: :lol: úgyis tudjuk, hogy ez Majának szólt :lol: :wink: :D .

Hát ez a Benike csudajó pasi :wink: . Annyira édes bájos mosolya van, hogy őrület. Ha ez így marad, sírnak még a lányok a válladon Viki,készülj!! :wink:

Ja, még azt szerettem volna írni az előbb, hogy Marci, aki eddig egy nagyon barátságos kisfiú volt, az utóbbi időben sír,ha egy idegen akár csak ránéz. Az oviban is szólnak hozzá kedvesen az óvónők, erre ő odarohan hozzám sírva. A gyerekekkel nem ilyen, csak a felnőttekkel. Néha olyan kellemetlen :shock:, mert kedves aranyos közeledésre visítás a reakció..
Volt hasonló valakinél??

KépKép
logi

Kép

Kép
b79andi

Hát bakker Andi ez nem semmi. :lol: :lol:
Azért itt még nem tartunk, de hasonlóképpen működik a dolog nálunk is.Azért milyen kis ravasz csibészkék ezek a manók nem?? Ha nem volt képben a kiskrapek a videón, egyből abbahagyta a hisztit. :lol:

KépKép
logi

Zsóka: Marci és Borcsa új vonalzója szuper! Vajon miért lett hisztis Marci? Olyan fura amikor ilyen kis angyali pofik nekiállnak toporzékolni. Bilin ülő Marci tök édi!!! Hogy hogy nem sikerült neki? Pedig úgy koncentrál. :roll: :lol:

Andi: Jópofa ez a video!! Micsoda színész ez a gyerkőc. Jajj csak nehogy Beni is ilyen legyen. Majával mi újság? Leírod te is hogy mit tud félévesen? Olyan kiváncsi vagyok, ő már biztos ül egyedül talán már jár is. :wink:

Mostanában olyan pangás van. :-( Bár békíteni szinte mindenki jött és ez kedves!

Marcsi, Reni, Nóri hol vagytok?

Zsigu: Anyát is engedd oda a géphez, hogy írjon valamit rólatok. Tudom fontosak a szerelmes üzenetek de kiváncsiak vagyunk "kis" családotokra! :wink:

Fatima: Te sem írtad le végül, hogy mi van Tarekkel!!! Mennyit eszik és mik a tudományai??

Anzsi: Bende fotók már aktuálisak!!!

Kép
viky30

Niki: ha hazajöttetek jelentkezz képes beszámolóval!!!

Szilvi: tudom te olvasgatsz de azért adj hírt hogy vagytok!!!

Emese: eltűntél te is!! Most rázódtok bele a dolgokba azért nem írsz?

Nelly: Szonja képeket kérek szépen!!!

Zsófi: te vagy szerintem a hozzzászólás és fotórekord tartó és most mégis hiányolom Samu képeket. Nincs lakásfelújítós?

Na kit hagytam ki? Most gondolkodom...
Remélem senkit! Ha igen bocsi. Persze akik írtak és képeket is tettek fel mint Kata nem kapnak fekete pontot.
:lol: :lol:

Kép
viky30

Ja igen még akartam kérdezni Tündérfiút hogy esetleg megmutizod-e tündérfiú Mirkót?

Panni te is ritkán írsz.... Mi újság szép szőke Márkkal?

Noémi a kezdeti lelkesedés óta nem jöttél. Ugye nem a válás miatt nem tudsz jönni? :(

Kép
viky30

Timi és Bala?????? Bocsika tudtam hogy még egy tündérfiút kihagytam.

Remélem mindenkit írtam (Klári tudom hogy most nem jön) és jöttök és meséltek!!!!

Kép
viky30

Viky: Édes vagy hogy hiányolsz minket, azaz képeket. Körül nézek majd, hogy van-e olyan amit nem raktam fel, mert mostanában nem csináltunk újakat, mert bekrepáltak a tölthetős elemeink. :(
Annyira édes ez a Beni boy, nem lehet egyszerű ahogy kommandózik a lakásban! Én is alig várom már ezt, szerintem karácsonykor már mi is a karifa alól fogjuk kiszedni Szonját.

Zsóka: Marci nagyon komoly ahogy csücsül a bilin! Csak nem tv-t nézett közben, vagy a dologra koncentrál ennyire???

Képzeljétek tegnap kaptuk meg a 3 hós oltást (kicsit megkésve a szörcsögés miatt) És estére belázasodott a kis drágám. Olyan kis bágyadt volt, hogy a szívem szakadt meg érte, ott ültem a kiságya mellett, amíg nem éreztem hogy lejjebb megy a láza. :(
Kata, SZilvi: el tudom képzelni, ti mit élhettek át. Sok-sok ++++++ energy nektek!

Nelly

Kép
breeki

hahó mindenki.

van lakásfelújítós kép mindenképpen teszek fel olyat is. így állunk:
next week:
- szerdára kész a festésésa burkolás &parketta.
- kész akémény cucc
- beszereljük akádat,mosdókat,radiátorokat,konyhabútort

ééééés aztán már "csak" költözni kell. nagyon nagyon izgi.
mondjuk iszonyatos melóis lesz....

jónás: igazából nekem nagyon nagyon nagyon tetszik. a misuval 2 bajom van- majdnem olyan mint a samu, és gyakori nagyon. a jónás meg hát valahogy becsípődött- egyszer csak jött. fogggggalmam sincs honnan. nagyon borzasztó???

főleg a pappal együtt? pap jónás?? vs pap mihály

tündérkisfiú hogy hogy váltott mircikéről? okok,magyarázatok??

ma megyünk mosdót választani!!!!!!!!!!!!!

zsóka:köszti amarcis válaszokat. samu is tud ámhisztizni!bili vagy wc szűkítő? te a bilire szavazol? van oka? jók a vonalzók!!!

közben sajnos mostanában nagyon naghyon sokat idegeskedem.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: próbálok nem de nem nagyon megy.szal így elég sok magnéziumot is kapkodok, hogy ne görcsöljek. :? :? jó lenne megnyugodni. néha félek h sok ez így. most ráadásul magántanítani is el fogok kezdeni. :? :? muszáj. remélem nem árt a babának!!!

edu, timi, marcsi,panni, nóri?????? gyertekláényok meséljetek!!!

reni??

KLÁRI?? tudom h írtad h egy darabig nem leszel. de azért lassan már?

BENI VALAMI GYÖNYÖRŰ!!!olyan édes ahogy hisztizik,samu is így szokott!!!! agyon puszilgatnám!!! főleg a mosolya tetszik!!! meg eszetlen ügyesen ül!!!

Nelly, hogy van a lázas babó?
kerekpocak

Köszi Zsófi, már jobban, láza nincs, de nagyon kis nyügi szegénykém.

Te meg próbálj meg kevesebbet idegeskedni, tudom hogy sokminden van most veletek, de be happy, mert csupa jó dolog történik veletek!!! :D

Nelly

Kép
breeki

uppsss, kicsit sok lett a veletek. de érted?! :wink:

Nelly

Kép
breeki

ja ja nem kellene. csak most nem ideálisak a munkahelyi körülmények. sok a para.
kerekpocak

Sziasztok!

Viki! Beni hatalmas fazon! Annyira cuki hisztisen is meg vigyorin is! De még a szeme sem áll jól, annyi huncutság van benne :wink:

Zsóka! Marci meg nagyon vagány ahogy ül a bilin! Koncentrál de rendesen. De vajon mire gondol?:wink:

Velünk meg mi történt ma... Bementünk Petrával a suliba a gyed papírokat intézni, amit ugye a munkáltató küld tovább, amire is közölték h akkor mikor is fogom ezt bevinni, m akkorra dátumozzák... Jó-jó, így legalább tuti be lesz vive. Hazafelé a Délinél rendőr irányítja a forgalmat, út csúszik mint az állat, rendőr hirtelen befordul, Terike megáll, rohadt nagy csattanás. Hát nem egy biciklis futár csusszant belénk? Ezután kiszállok, megnézem mi történt, kocsi hátulja behorpadva, erre fickó elkezdi mondani h az nem akkor történt, rendőrnéni odajön, neki is mondja... Szerencsémre a mellettem álló kocsi vezetője kiszólt a rendőrnek h ő látta és a biciklis nyomta be, ahogy nem tudott megállni m ő próbálta, csak a csúszós úton a bringa ment tovább. Erre rendőr mit mond? Álljanak félre és intézzék el egymás közt. Nem akadtam ám ki nagyon, áááááá... :roll: :shock: :evil:

De bent olyan édes volt az én kis otthagyott osztályom...

Azért egy kép indulás előttről:

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Lányok, segítsetek! Korábban már írtam, hogy hullik a hajam, de ez most már olyan durva szinten áll, hogy most vettem észre, hogy kopaszodok, úgy ahogy a pasik szoktak, két sávba. Igaz, nekem ott nő új hajam, kb.2-3 cm-sek. Mit csináljak? Csomókban hullik a hajam, és most már látványosan kevesebb is! Help!!!

Nelly

Kép
breeki

Csatlakozom Nelly kéréséhez!
Én szedem a Biovanne kapszulát de sz...t sem ér. (legalábbis eddig)

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Nagyon régen olvaslak benneteket.
a hajhullás problémájába szeretnék nektek segíteni. sógornőmnek is a pocakos időszakban és a pici születése után rettenetesen hullót a haja
mint kiderült a kalcium veszteség miatt elkezdtek tönkre menni a fogai
miután ezt rendbe hozatta abba maradt a haj hullása.
remélem segítettem egy kicsit.

jó babázást.
Zsuzsi
zuzmo4
Érd

Köszi Zsuzsi, bár én nem érzem, hogy a fogaim romlanának, csupán a tejfokozó teától van rajta lerakódás, de próba szerencse, elkezdek kálciumot szedni, bár ugyan úgy szedem a hipp natal-t mint a terhességem idején.

Nelly

Kép
breeki

Teri, én a bánfi hajszesszel próbálkozom, majd meglátjuk...

Nelly

Kép
breeki

ne bánfi hajszesszel, hanem pantenol spray-vel próbálkozz. a habot pakolásként rákenni a hajra, jól belemasszírozni fejbőrbe, 20-30 percet bedunsztolva fennhagyni.

;)
meglepi-baby

Viky: Igyekszem bepótolni az öltönyös tündérkisfiús képet, felöltöztetem valamelyik nap csak úgy, és lefotózom :)

Zsófi: Az oka a fóbiám :) Megmagyarázni nem tudom értelmesen. Nem szerettem már azt a nicket, osztottam szoroztam magamban és a tündérkisfiú nyert. Valahogy így :) Nyilván bonyolult egy nem fóbiásnak ezt megérteni :) Egyszerűbb így saját magammal szemben cinikusnak és kritikusnak lenni. Máshol, az igazi, lassan tíz éves nickemen vadulni is szoktam, meg blogot írni hehe, de a babaneten jó kislány vagyok, ezt a kettősséget magamban két nickkel tudom elintézni. Egyet a babanetre, egyet mindenhová máshová :wink:

Viszont megkímélek mindenkit ezektől a hülyeségektől, úgyhogy:

Helló puszi: Anita :)

Ja Ui.: Főnököm visszajött a szabiról, úgyhogy megint időszakos readonly üzemmód lesz egy ideig munkaidőben. Hétvégén tartom az ügyeletet helyettetek :)

Bocs a sok hülyeségért, és hosszú monológért!

Az összes tündérkisfiúnak és tündérkislánynak sok puszi!

A.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Fú, lányok, hát zajlik itt az élet.
Örülök, h. Andi és Fatima kibékültek.
Azért ez az internetes társalgás abból a szempontból nem a legtutibb, h. tényleg nem látjuk egymás arcát, könnyen félreérthetővé válnak dolgok.
A lényeg, h. okosan meg tudjuk beszélni.

Andi, az a link a hisztiről félelmetesen jó volt. Azt hiszem Te küldted.

Megjöttünk Debrecenből, nagyon jól éreztük magunkat.
Jól össze tudtuk hangolni a 3 gyermeket. Voltunk élményfürdőzni velük, másnap meg megnéztük a Da Vinci kiállítást.
Az idő elég pocsék volt, szinte végig esett, úgyhogy sétára nem nagyon volt lehetőségünk.
De ettől függetlenül jó volt kiruccanni.

Most itthon vagyunk, párom szabizik két hetet, holnap meg megyünk szüleimhez vidékre. De előtte babauszizunk egy nagyot!

Picit visszaolvasok, mert még akartam valakire reagálni, csak már nem emlékszem.
:oops:

Kép
niki30

BENI BABÁNAK BOLDOG 6. HÓFORDULÓT! :D :D :D :D

Ja és Andika, Nektek meg sok puszi a 3. 4. hófordulótok alkalmából!!! Majd elfelejtettem. :oops: :lol:

Kép
niki30

Niki: Igen hát zajlik az élet... Nagyon jó lehetett élményfürdőzni. Van valami külön helyiség ahol tudtál szoptatni? Mi télen mindig sokat mentünk mert apa hátfájós, de msot tanácstalan vagyok mert Beni három és fél óránként eszik, hova menjünk vele.

Zsófi: De jó hogy mindent kiválaszthattok és nem egy már készen leburkolt lakásba költöztök. Ez nagyon izgi, én imádtam csempét választani, meg ilyesmit. De az igazi függönyt három éve nem találom a nappaliba. Mondjuk narancssárga falhoz nehéz.
Jónás nekem is tetszik!!!! Becézni hogy becézik? Fura ez a névválasztás dolog, én úgy érzem hogy a név minket talál meg és nem is mi a nevet! A mai napig nem értem miért lett Benedek Beni, hirtelen beugrott és kész.

Nelly: Nem is figyeltem hogy lázas Szonja. Jobbulást!!!
:oops: Remélem hamar kilábaltok. Azért mentek a friss levegőre?

Teri: Jajj de édes ez az overállos kép! Olyan cukik beöltözve a babák! Csak a kis helyes pofija látszik ki Petrának. Jó kis koccanásotok volt! Még letagadta a biciklis, szép mondhatom. Mi lett a vége? Tényleg ilyenkor mi van? Biciklis hogy kártérít, amikor neki nincs biztosítása?

Szia ANITA! :lol: Várom a képet helyes kisfiadról!!! Köszi! És gyere gyakrabban mert olyan tutikat írsz mindig!

Mi is beöltöztünk:
Kép

Kép
viky30

Viki, hasonló overállunk van nekünk is:)

Jah, nem csináltunk belőle nagy ügyet, ott szoptattunk szoldídan a nyugágyon. Én bárhol megszoptatom Emmát, nekem ez nem okoz problémát.
De öltöző is volt, szal, ilyen helyeken azért meg lehet ám oldani.
Szerintem ne tartson ez vissza. Menjetek! Bártan! Mert így az ember egy csomó élményt megfoszt magától.
Első hónapokban bennem is az volt, h. de akkor ott hol és hogy szoptatok?! Ma már tudom, h. mindenhol meg lehet oldani. Mert muszáj. És végül mindig tök jól sülnek el.

Kép
niki30

sziasztok!

jelentem, h tegnap találkoztunk veres doktorral (kismama magazin) és teljesen megnyugtatott bennünket. úgy gondolja, h szabi

"csak" extra hasfájós, amit szép lassan ki fog nőni

+ előző gasztros drnéni nagyon jól tette, h felírta a gyógytápit, viszont félrediagnosztizált a laktózint. kizárt, vszínűleg tejfehérjeérzékenység áll fent, amit alátámasztja az is, h a szoptatás abbahagyásával jelentősen javult szabi állapota.

végbélszűkület még továbbra is megvan, de már nem szükséges tágítgatni. az előző 3 tágítással pedig nem ártottunk neki.

lányok, úgy örülök, h hallgattam a megérzésemre, és elhagytam a szoptatást!!! de basszus ezt miért nekem kellett kitalálnom, egy doki sem javasolta, h kíséreljük meg akár egy kis időre is felfüggeszteni???

a kis belső hangocska azt is helyesen súgta meg, h a veres doktor meg fog nyugtatni bennünket :lol: közel egy órán át beszélgettünk vele, extra alapos, korrekt, szimpatikus.....erre vártunk majd 4 hónapot!

most egyelőre várunk türelmesen, az idő előrehaladtával ahogy érik a kis pocakja minden jobb lesz. félévesen pedig kontroll.

zsóka,
nem is gondoltam volna, h marcipán ennyire akaratmanócska. idegenektől sírásban nekünk nincs tapasztalatunk, csak az anyósomtól sírt ákos annó egy éves koráig :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: de már elmúlt. érezhette a köztem és anyósom közötti feszültséget.
igaz a minap a kenguru goldban voltunk vásárolni, és átkarolta a lábamat, amikor közeledett hozzánk az eladó. sztem ez most normális reakció marcinál is.
bocsinak jobbulást!!!!ezek a fránya bacik bennünket is megtámadtak.
a képen már a -10cm-es koronával vagyok :lol:

zsófi
nem stresszelni, lazítani!!!! gondolj misura és samura, és gyorsan elszállnak a gondok :wink:
én 2szer is költöztem pocakosan, ákossal huszonx hetesen, majd tavaly októberben szabispocakosan. együttérzek veled, de te szépen vonulj vissza, nehogy cipekedjél! remélem lesz segítséget!
modellkedés??? ugye vicceltél? :oops: 10 évig versenyszeűen társastáncoltam, jó kis alakot formált, de 9 éve abbahagytam + a 2 gyerkőc nagyon is meglátszik.

hűűű szabi nagyon hív...majd még jövök....
Vendég

Sziasztok!

Tudom, tudom, lemaradtam kicsit,vissza is olvastam a rengeteg oldalt és lecsekkoltam a sok szép babát! :oops: :lol: :lol: Mennyit nőttek egyesek pár képnyi idő alatt! :lol:
Most is rövid leszek, túl vagyunk egy 5 napos non- stop "nyakig" vírusos hamenésen Lőrivel és rengeteg rohannivalóm van a 3 fiúval, de olvaslak Benneteket! :lol:
Ahogy időm lesz, jövök újra!!!

Szép napot mindenkinek! :wink:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Nelly!
Akkor valószínűleg nálad nem a vitamin hiány okozza a problémát.
ez csak egy tapasztalatból merített ötlet volt de mind tudjuk minden ember más.

zsuszi
zuzmo4
Érd

S/Niki, de jó, végre valaki tudott valami nyugtatót is mondani.

Kép
niki30

Viky: köszi, jól vagyunk már, csak az oltástól lázasodott be, pedig azt mondják, hogy ezektől az új oltásoktól nem nagyon szoktak. :roll:

Zsuzsi: köszi a tapasztalatodat, de sajna nem vagyunk egyformák...

Nelly

Kép
breeki

SNiki: örülök hogy jó híreket hallottatok, és hogy megnyugodtál egy kicsit. Nem értem, hogy miért kell ehhez ennyi orvost végigjárni?!

Nelly

Kép
breeki

Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Beni gyönyörűség szeretettel köszöntelek Fél éves szülinapod alkalmából!

Emmácskának nagyon boldog 5. hófordulót!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Emmácskához is kértem a nagybetűt, nem csinálta :evil: :twisted: nagyon bocsi!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Viky30: Nagyon aranyos vagy! Szerdai szavaid nagyon jólestek! Valóban nehéz elfogadni, ha a gyereked beteg. Amíg csak a fiúk voltak, bizony mindig sajnálkoztam azokon az embereken akiknek beteg gyerekük van és nem értettem, hogy bírják. Hogy lehet ezt elviselni?Most már tudom, nagyon nehéz! Viszont a helyzet megtanít rá, hogy nem szabad mindig ezzel foglalkozni. Nem szabad, hogy a mindennapokat beárnyékolja, mert az neki sem jó és a család is rámehet. Ákosban az a jó, hogy mindig mosolyog és nagyon nagyon kedves. Bevallom, amikor a doktornő mondja, hogy anya maga is érzi, hogy hogy dobog a szíve, akkor csak mondom, hogy igen, mert még soha nem volt erőm rátenni a kezem a szívére. Félek!!!
„Hogy hisztizhetek én egy egészséges baba mellett,”- tudod, mindenkinek az a helyzet a legfontosabb amiben él, amit ép megél. Bevallom sokszor volt úgy, hogy olvastam a hozzászólásokat, hogy buki, nem bukik, kakil, nem kakil, eszik, nem eszik, alszik, nem alszik és az jutott eszembe, hogy miért kell ez, ez is probléma. És rájöttem, hogy mindannyian anyák vagyunk és mindenkinek az problémája amiben benne van és nem tud megoldani illetve nem tud a gyerekének segíteni.

Na, jó hosszúra sikeredtem.
Ja! Hol vettétek Beni overálját???

Kotlós Marci nagyon édes!!!!

Réka hatalma és az a csini csajos ruci!!!!!

Lizusom hatalmas cuppok!!!

Rohanok főzni! Utolért a vég! Ákos semmilyen előre gyártott konzervet nem eszik meg. Hús leves, rir-bizi húsival, gulyás leves stb…..
Azt még azt hitték, hogy refluxa van, na persze, inkább ízlése……

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

hatalma=hatalmas

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

FÉLÉVES BENI NAGYFIÚNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!! eszméletlen szép kis husikás, szabival jó cimborák lennének a két kis haspók :lol: :lol: :lol: beninek mekkora a súlya? szabi 7640 gramm bőven megduplázta a születési súlyát :oops: beni nem viccel a 3,5 óránkénti lakmározással......szabi is sokszor kiköveteli korábban, de ált. kibírja a 4 órát, viszont akkor becsókolja a 250 ml-t
a féléves összefoglalód nagyon aranyos volt!!!!!

szilvi
olyan jó hallani rólatok!!! csodállak amiért ennyire erős vagy és mindennek tudod a + oldalát nézni. és mennyire igaz, h egy anya mindent kibír, mindenen felül tud kerekedni! mi is amin szabival és előtte ákossal keresztülmentünk-pedig az ákosod problémája mellett bőven eltörpül-, rengeteget formált rajtunk, a gondolkodásmódunkon. azóta az élet apró cseprő dolgain nem akadunk fent, inkább hálát adunk az égieknek azért amink van.

niki
3 gyerkőcös kirándulás nagyon jó lehetett. azért majd képesbeszámoló is lesz, ugye?

nelly
szabinál is csúszásban van a 3. havi oltás a szörcsögés miatt. igaz már teljesen jól van, a héten azért maradt el, mert veres doki időpontjával ütközött az oltásé. majd jövő héten bepótoljuk. szonja jobban van már? tényleg ritka esetben szoktak belázasodni, főleg hogy elalvás előtt kapnak egy kis kúpot. te adtál neki?

teri
nekem is elkeserítően hullik a hajam szülés óta :cry: azt hittem egy kis frissítő hajvágás segíteni fog, de nem jött be. vitaminpótlással kellene próbálkozni. a vichynek van egy újfajta hajhullás elleni terméke, ha nem egy vagyon, akkor kipróbálom.

andi
hisztis video.......ákos is látta tegnap, ma reggelre lemásolta a kisrácot, még szerencse h csak lightos verziót produkált. legközelebb nem mutatom meg neki hogyan kell, vszínűleg úgyis ráérez magától is :roll:
örülök, h fatimával tisztáztátok a félreértést.

lányok, nem tudom, h ki mennyire konyhatündér, de én imádok kísérletezni a konyhában, főleg egyszerű, gyorsan elkészíthető, mégis egészséges ételek híve vagyok. örülnék, ha a rokonlelkek megosztanának velem néhányat a receptjeik közül!!!
ákos eddig nem csípte a spenótot, de bepróbálkoztam a köleses, túrós spenóttal és MEGETTE :lol: ha vkit érdekel, szívesen megadom a receptet. szinte ciki, annyira egyszerű és mennyei.

tegnap volt életem legcsodálatosabb szülinapja. szeretném megosztani veletek is és mindenkinek küldök virtuálisan egy szeletet az epertortámból :lol:

sok-sok puszi
niki Kép Kép
Vendég

NIKI ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!! NANÁ,HOGY EZ VOLT A LEGSZEBB SZÜLINAPOD, EL IS HISZEM!!!! :wink:
Kép

KEDVES ÁKOS ÉS CSALÁDJA!!! SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM EZT A KEDVES KÖSZÖNTÉST, ÁKOS NAGYON ÉDES KISFIÚ, ÉN IS SZERETEM A GYEREKPEZSGŐT,EGYSZER MAJD EGYÜTT IS ISZUNK!!!! PUSZI,BORCSA :D

KépKép
logi

Szilvi, megmondom őszintén, megríkattál. Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen! Sok ++++++ energy, és kitartás nektek!

SNiki: köszi, jól vagyunk már. Nem adtam neki előre kúpot, mert azt mondta a dokinő, hogy nem nagyon szoktak belázasodni. Fürdésnél éreztük, hogy meleg a kis teste, és akkor adtunk neki kúpot.
Nekem is baromira hullik a hajam, azt ajánlotta egy ismerősöm, hogy élesztőt egyek, és attól majd jobb lesz. Csak azt nem tudom, hogy hogy kéne azt enni?! A Vichy nagyon drága úgy tudom, de hogy jó-e azt nem.

Nelly

Kép
breeki

nelli, már mondtam, pantenolos pakolás a hajra. :wink:
napi hajmosáshoz pedig gyógyszertárban lehet kapni kénes sampont. így kell kérni, hogy kénes sampon, és tubusban van. kicsit büdös lesz az ember, mintha a pokolból szállt volna fel, de hatásos. ha ettől nem áll el a hajhullás akkor lehet keresni parókát. de el fog. :wink:
meglepi-baby

hahó lányok!

de jó volt megint képet látni a csodaszép ákosról! nagyon nagyon édesen iszik! milyen nagy fiú már! szilvi nagyon jó volt olvasni a soraidat. és eszembe jutatott egy blogot, amit már rég óta szerettem volna okulásul és ámulásul mindenkinek idemásolni-

fantasztikus olvasmány- két este alatt olvastam el az első bejegyzéstől kezdve. ez egy down kóros kislány blogja, az anyukája és olykor az apukája írja. ami elképesztő:

a kislány tud:

-egy kicsit olvasni, számolni, szobatiszta és még csak 1.5 éves!!!

rengeteg szót mond és ért és sztem nagyon cuki! érdemes a módszereket elolvasni (én nem csinánám, mert nem bírnám de módfelett érdekes), meg rengeteg ötletet lehet mindenféle játékra is meríteni belőle. és legfőképpen ERŐT!. szal meleg szívvel ajánlom MINDENKINEK:

szirkababa.blogspot.com

a kislány neve szirka. sztem letethetetlen olvasmány! kár h nincs még könyvben.

rólunk: megvagyunk, lakásproject 1000rel pörög. :)
kerekpocak

Meglepi-baby: köszi, igen vettem az adást! Réggebben már használtam panthenolt, de azt akkor töredezett extra száraz hajra. Kipróbálom, pont van itthon. Persze gondolom, nem fog azonnal hatni!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Szilvi! Olyan megható amit írtál De minden rendbejön, ez tuti!

S/Niki! Nagyon jó h végre megtaláltátok az igazi dokit! És mindenek előtt:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Köszönöm a hajas tippeket, próbálkozom velük. :oops:

http://www.gumicsizma.hu/view_video?vie ... 4iO2k6NDt9

Teri

KépKépKép
pruci

Hehe Zsófi, Szirka nagy sztár, imádom olvasgatni én is. :)
tündérkisfiú

HOzzátápláláshoz:

http://www.gumicsizma.hu/view_video?vie ... oiNCI7fQ==

Kb mi is így voltunk az almával...

Teri

KépKépKép
pruci

SNiki:

Ne haragudj, írok neked, és közben elfelejtkezem a lényegről!
Isten éltessen sokáig! De jó, hogy ilyen fiatal vagy, és már két gyönyörű fiad van!

Kép

Nelly

Kép
breeki

SNIKI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

anita: :) naja, nagy blogozóknak nem "írtam" újdonságot...
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?