Dia! El sem tudom képzelni mit érezhetsza pici lányod nélkül, de jól látod a helytetet, bent biztos orvosi kezekben van és te is nyugodtabb lehetsz így, hogy ezt tudod. Lelkiismeretes fődoki lehet, mert általában igyekeznek a betegektől szabadulni. Veled vagyok!!
Geri! Ne bolondozz!! Kinek mondanád el a bánatod ha nem nekünk? Én úgy érzem olyanok vagyunk mint egy nagy család és érdekel minden ami veletek történik és ebben a családotok is benne van. Ali várom már a talit. Bárcsak már ismertelek volna benneteket amikor 3 évvel ezelőtt anyukám felhívott, hogy a szövettana rosszindulatú.....Szerencsére azóta meggyógyult.
Csak olvasom itt, hogy a gyerkőcök ugrálnak ide-oda és erre a lányom is majdnem kiugrott ma a kezemből. Úgy látszik fel kell készülnöm , hogy nem az a kis tesze-tosza lény többé.
Lányok! Köszönöm a válaszokat fejszükítő és kenguru ügyben.
El kell mesélnem nektek, hogy minden nap egy csoda a kislányommal. Értelmes, figyel, magyaráz és már reggel mosollyal fogad a kiságyban. Én meg IMÁDOM és szeretek anya lenni
Tali: Május 23 szerda déli 12 óra. Helyszin: Városliget vagy Erzsébet liget? Kik jönnek?
Jó éjszakát: Pankamama

Vegyetek VAPE-t,elektromos szunyiriasztó+háló!De a Brendonban van babakocsira rakható háló is!!!Puszi mindenkinek! Bobojsza
)