Csak nem birtam ki bekukk nelkul....
Annal is inkabb mert azert megsem hagyhatom szo nelkul Drev legujjabb akciojat!!!!
Drev!!!NAGY VAGY!!!!Koszi szepen az uj infot,hiaba akkor osztonosen jol csinajuk.Mivel lassan a Cvitamint savanyu cukorka helyett szopogatjuk,es ugye azt irtad C vitaminnal egyutt meg hatasosabb.Hurra!!!Gyorsan etesd meg Julcsit is ezzel a kombonacioval,hatha segit!!!
Barbi!!!
Eszembe jutott meg valami...Biztosan lattad mar Te is ezeket a foszforeszkalo csillag,hold matricakat,amit falra,plafonra lehet ragasztani.Egy kis esti mesevel osszekotve,meghogy ezek is vigyaznak ra,stb.lehet hogy segitene?Talan ha felebred eszebe jut nezelodni kicsit es megnyugszik?...Nem tudom ,lehet hogy ez hulyeseg es inkabb nagyobbaknak jo....Csak egy otlet...
Marti!!!
Olyan edesen irsz lanykadrol!!!!
A tegnapi babagyomoszoles nagyon jol sikerult!!!Ugy elolvadtunk mindketten,mert nagyon udvaroltak am a lanykak....Es kepzeljetek az egyik kislany egyszercsak szaladt felem.Mivel egy eleg formas pluss allatka volt a kezemben,gondoltam biztosan ezt szeretne.De lassatok csodat,nem...Azt szerette volna ha olbe veszem.Hat nekem sem kellett ketszer jelezni....Bujtak,rotyogtek,huncutkodtak.Most 1 eves es 4 honaposak.Mi ,,etettuk''Oket.Na az nem volt egeszen sikeres....De azert nagyon igyekeztunk....Aztan furdes volt es lefektetes.Mi meg utana kemenceben sult finom edes cipokat falatoztunk jo kis vorosborral es egy jo nagyot beszelgettunk.Szoval meg nehany ilyen talalka(multkor ugyanezt ereztuk Martiekkal es Julcsiekkal)es bizony nem varunk mi sokaig...
Timi!!!Koszonom a jokivansagokat,ugy legyen!!!!Es jo hogy vegre tudsz irni!!!Akkor ez az uj felhasznaloi neved?
Evi!!!Remelem a cipo elokerul,azert ez megis tobb mint furcsa!!!Foleg ilyen cipo arak mellett!!!Szegeny nem irigyeltelek a tegnapi ,,sulyzozas ''miatt.
Edith!!!Jo a ,,hangod''igy gepen keresztul,akkor minden rendben lehet.Tenyleg mi lett vegul a vizzel?Ugye nem kapcsoltak le 3 napra?
Mindenkinek koszi a jo pihenes kivansagokat!!!!
Remelem jol sikerul,es most lesz a 19 eves egyuttjarasi evfordulonk is...
Megyek mert azert meg muszaj kicsit gyakizni indulas elott ...
Bocs hogy nem irtam mindenkinek,de sok puszi!!!