Ruhák: Én gondosan elteszem őket, mert mi szeretnénk még tesót/tesókat, neki/nekik jók lesznek!
Regi! A barátnőm hímezte (géppel) azt a türit, amit az ágyban láttál. Zsófia felirat és egy stilizált Rafael arkangyal van rajta, aki - többek között - vigyáz Babuka egészségére. Ha érdekel, meg tudod nézni, hogy miket csinál. A Vaterán is fent vannak a cuccai.
www.individum.hu .
Anitja, neked biztosan tetszeni fog. Az Asram-ban is az ő termékeit árulják.
Igen, a kép úgy készült, hogy én fényképeztem kinyújtott karral, egyik perceben még kuksizott, a másikban már bömbizett.
Irina! Szerintem nem kell aggódnod. Ha Ádi nem akar hason feküdni, mert neki szokatlan vagy kényelmetlen, szerintem nincs akkor sem semmi baj. Ha a csípőjével nincs gond, akkor nyugodtan feküdhet háton - szerintem. A fejét meg előbb utóbb tuti emelgetni fogja. Lehet, hogy csak lusta, és esze ágában sincs akkora erőt kifejteni, hogy a testtömege egyharmadát felemelje.
Lefogadom, ha a válladon van függőlegesben, tartja a fejét időnként, és nem a válladon pihenteti.
Heni! More Milk Plus-ról infó:
www.boldogmama.hu . Kenguru Goldban és gyogyótárban láttam.
Kőszegi Timi szedte, ha jól tudom nem túl nagy eredménnyel.
Hasfájósok! Kitartás, a harmadik hónap tájékán elmúlik!
Elméletileg ha lefejed a maradék tejcit, több fog termelődni, mert a cici azt érzékeli, hogy elfogy a tej, termeljünk újat helyette. Én is arra leszek kíváncsi, hogy mikor áll be a kereslet kínálat, mikor az éjjeli kimaradt szopi miatt (mert átaludja Zsófi) egy teljes etetésnyi tejet kell lefejnem, valamint ha aránylag sokat hagy benne, azt is lefejem a mellgyuszi-parám miatt.
Sense! Botond nagyon édes, és nagyon jó a hasonlat a kutyussal!
Granda! Linda milyen aranyos pókhas azon a mérlegen!
Ma meghozták a kanapénkat, teszek fel két képet. Ahol Zsófi fekszik a játékokkal, az egy nagy zsámoly, és eltolható.
Apával már fel is avattuk! És nagyon jó volt!
Biztos tökre fogja szeretni a pihiszéket, mert Apa "kipárnázta" és csöndben elkezdett nézelődni. (Csak jönne már. Előző héten rendeltem....

)