A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi,
rögtön a terhesség elején betegnek lenni? Nem jó. +++

Vegán az ami az?

neet
neet

Johi, először is NAAAAAAAAAAAAAAAGY gratula!!! :lol:
MÁsodszor: Hankával kezdtem így a terhességet: hőem, meg takony, meg torokfájás - és tádáááám, él és virul, szóval no para, csak sok pihi!!! Sok++ neked!

És minden nyavajásnak szintén erőt, kitartást!!!

Ancsi, neked is!!! :wink:
leni

köszöntéseket köszi, Lencsének augusztusban volt a szülinapja, de ez a hülye szalag már nem klappol neki, folyton ezt írja ki :lol:

Neet!
sajna a csirkekocsi képe nem jön bé. elmentem a galériádba is, de ott se találtam.
ancsipancsi

Én is újra itthon :)

Johi: dejóóóó drukk-drukk és óvatosan a betegséggel!! ++++

Mi az a vegán?????

Fibi: na a féligbankhitel is már szuper hír ! Drukk a továbbiakhoz! +++

Zsan: nekünk nem kellett felhigítani a bogyót! Igy kortyok se voltak. Én betömöm neki a 3 golyót amit ő meg elrág :? És én csak félreolvastam amit leírt a dokinéni, mert a heti helyett napiba adagoltam a cuccot :oops:

Temető: szerintem nem szabad eltiltani a gyerekeket a temetőtől mert pont ezzel alakítunk ki bennük félelmet a temetővel kapcsolatban. Sokkal elfogadóbbak lennénk a halállal ha az élet természetes velejárójának élnénk meg és nem zárnánk ki a mindennapokból. Egy példa: régen a temető a falu közepén volt a templommal szemben, igy nap mint nap az ember szembesült azzal, hogy igen születünk és egyszer meghalunk. Ez igy van rendjén. Szóval mi kivisszük a gyereket mert ez egy hagyomány, rituálé stb..de ettől függetlenül Neetel is egyetértek, mert nem az mutatja a szeretetet és az emlékezést, hgoy mekkora csokrot akasztunk a kereszt nyakába!

Móni: ötlet: mi elmentünk a Decathlonba és kipróbáltuk a Tatonka szerű ám ott Deuter névre hallgató hátipukit gyerekkel együtt! Tedd ezt te is! Senki nem szól rád, sőt még segítnek is és nem kötelező megvenni, de próba nélkül ne vegyél semmi ilyesmit! Pl nálunk csak a párom tudja cipelni a Tatonkával a gyereket, nekem a hátam tetején nyomott.

Ríd: ++++ a pici címlaplánynak!

És a többi breteg gyerek is +++++++++++++++++

Votiv-Nuk: barinémék Inárcson építettek egy cirka 200 m2 gerendaházat 15 milláért a falu szélén az akácos mellett! Székely csapat jött építeni, Pongrác báttya és a fiai :) És olyan kazánjuk van, ami elszenesíti a fát, szal valami speckó, és hidroforral szedik a vizet a földből. Nagyon tetszik a házuk!

Vonatállomáson nem álltam (de azért kösz Neet a rámgondolást), mert indulás előtt felhívtam őket, de igy meg majdnem lekéstem a vonatot, mert nem számoltam a reggeli dugóval!
Suli: dögunalom. Egyetlen izgi az volt, hogy B.Marcsival összebalhézott az egyik csoptársam az órán - na erre felébredtem 8)
és ami a rosszhír, hogy ki kell találnom valami új szakdoli témát, mert tanbá lefikázta a hindu esküvőt ( azért köszi Indi a segítséget, számomra érdekes volt) :shock: :x de egyébként mindenkiét lefikázta és most mindenki tök tanácstalan...és azt beszéltük, hogy ha 12 nemtudjukértjük mit is akar pontosan, akkor talán nem velünk van a baj??? Közbe eszembejutott azért egy másik ötlet csak ezzel meg rengeteg melóm lesz :?
És bazi szarul is voltam mellesleg, mert folyamatosan álmos voltam és a hányinger is kikészít má...de már csak hetek kérdése és elvileg (kop-kop) elmúlik!

Makrancos Katámhoz való hozzáállás tippeket, meg köszi mindenkinek! Megnyugtató, hogy nem csak az én gyerekem ilyen és nemcsak én üvöltök vele (néha).
Szerdán megint piacjárat. Szóval kipróbálom Macs ötletét, lehet tippelni hány órát ülünk majd a koszos-dzsuvás lépcsőházba :roll:

Rylie
rylie

Johi! én nagy tejtermékfaló vagyok ( s a lyányom is követőben). de miért lesztek letiltva?
pár ötletem azért akad. Rizstej, zabtej stb, sajt helyett szóják (csak vigyázni mert székletfogó) pl.: majonézt is ettem már, s nekem nagyon bejött. Mi az ami konkrétan érdekel? Mi az amit sokat fogyasztotok, s pótolni kellene vhogy (nővérkéméknél a gyerkőcök vegánok, szóval tapasztaltabb ebben mint én).
nátha tűnj!

Tinu! igen én kértem a számot. no hurry
s ne izgulj Apával lenni jó a kis Tüncinek :D :wink:

Gratula Réka első kanálkocogtatójához! :lol:

Macs! alvásotok érdekes és édes.
aromagyertya: illatosított. az sajnos hogy mire mi hat vagy ilyesmi azt nem tudom. pont gondoltam rá, hogy kellene találni vmi ilyesmi honlapot... :idea:
azt hogy kell csinálni, hogy nem a linket rakod be hanem azt hogy "itt" vagy akármilyen más szöveg, s rákattintok, s megnézhetem?
Flughumról szintén sosem hallottam.

Krityó! szerintem az nem baj ha ég a lámpa esténként. nem hiszem hogy ezzel vmi rosszat kialakítottál volna. nálunk is hasonlóak voltak az okok éjszakai lámpaégetésre: lássam mi van a lábam alatt amikor épp ingázok gyerekkel vagy gyerekhez
S ezen a tegnapi képen Ákos hasonlít Istire, nem?
Vot! tényleg Ács :wink: 8)

Jéka! Jika! :lol:

Zsugyu! amiben én hiszek: éjszaka kilépünk a testünkből. a picurok is csak ők még nehezebben kezelik.

Fibi! azért remélem a csempenézegetésnél vmi élvezet is van! :wink:
arra írtam a múltkorit, hogy kérdezted ha sokx kérem a zöldet (ceruzát) akkor mit csinál.

Neet! szerintem eszméletlen jól néz ki ez a narancssárga kiscsaj :lol:

Rylie! vitakozhatok? :mrgreen: minek megszeretni a temetőt? egyébként teljesen egyet értek, hogy el kell fogadni mint az élet egy történését.
részemről ha meghalok használjanak fel mindent belőlem amit csak tudnak, utána szórják szét, s ne merjenek semmilyen emléket állítani nekem!
a szerdai piacozáshoz: próbáld meg magadat is lazítani, s hátha átröhögitek az egészet, s észre sem veszed, hogy ügyesen otthonleledztek :lol:

Nálunk ez a 15-16os nagyon gyötrő :( . Egyfolytában rág és nyáladzik mint amikor kicsi volt. Hála viszont remekül kezeli :lol: 8). sokx érzem hogy nekem aaaaaaaaaannyira könnyű 8)

S ha már kivezetők: a 18hóshoz dipertés kell ugyi?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet, Rájli: vegán, a vegáknak az az "bigott" ága, aki semmilyen állati eredetűt nem fogyasztanak. Tehát tejterméket sem.... Mi most tejallergiások lettünk, igy semmilyen tejterméket nem lehet, és mivel én eddig sem voltam egy nagy húsfaló (kivéve a terhességet), ezért kéne néhány tipp.

Barbi: a baj az, hogy én eddig sem ettem sokfélét, de mondjuk joghurtot és sajtokat nagyon is. Fanni is nyomta a naturjoghurtot, tejbegrízt. A tejeket eddig is rizstejjel helyettesítettem. MOst már utána is néztem, hogy yofut lehet enni joghurt helyett, kisebb vagyok, de ez van. Sajt helyett van cheezly, na az már egyenesen arany árban, na sebaj... ha ettől elmúlik a hülye köhögés, akkor ám legyen.

Rájli: te hol jársz hetekben? Szakdoga brrr ez nem jó hír. És mi lesz az új témád?

Leni: köszi a biztatást... én is úgy gondolom, hogy nem lesz semmi baj, csak olyan rossz ez az eszeveszett krákogás. Szegény biztos azt hiszi, hogy igy normális és majd hiányozni is fog neki... :lol:

Na próbálok egyet pihizni, hátha megy egy kicsit... :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Azt hiszem, mégis hivnom kell az elkövetkezö idökre bébiszitteres segitséget..... :roll: eddig halogattam, mert igazából nem akarom, de nem tudunk jobb megoldást :? :cry: muszáj lenne haladni a dolgainkkal, és sirásos kikészülésekböl meg már elég volt.

Rylie,
köszi :) és drukk a piac utáni akciohoz :)
Sulit befejezed szülés elött?

Johi,
jobbulj gyorsan, és ++++++

Deni,
köszi :)

Barbi,
halálrol és temetöröl (is) egyformán gondolkozunk.

Eszci csinibaba :D

KépKép
fibi

Rid,
azt hogy csinálod, hogy B egyedül el bir aludni? (apjuk szerint elkényeztetem Ábelt, mert kézben altatom, és én tehetek róla, hogy fáradt és kimerült vagyok... :roll: )
fibi

Rylie,
és min balhéztak össze Marcsival?????? :lol: :lol: :lol:

halál:
bezony, én is azt hiszem, azért van olyan, aki azt mondja, h mi nem ünnepeljük a halloweent, mert az a HALOTTAK napja, és akkor nem ünneplünk!
pedig nem is halottak napja, és pedig, attól, h te egy életen át gyászolsz, a halottad nem tér vissza hozzád, és bizony azért ez a rettegés a haláltól ,mert annyira kiutasitottuk az életünkből, és próbálunk úgy csinálni, mintha ez vmi olyasmi lenne, ami velünk nem történhet meg...
ezért én mindig vinni fogom a gyerekeimet a rokonok temetésére, joguk van elbúcsúzni a szeretteiktől, és jó, ha nem hiszik azt, h örökké élhetünk...
mondjuk én néha jól megijesztem emiatt B-t, aki azért gyerekként fosik tőle rendesen (nem mintha én nem tenném!!) de azért én sosem mondom azt neki, h a szülei, stb SOSEM fognak meghalni.
Max azt, h nem tudjuk mikor...

Igi összefirkálta a retro, mágneses tolltartómat. Meg a laminált parkettát, de az kevésbé izgat.... :roll:
zsancikant

SZM: "Tudnotok kell hogy halál nincs. Az életet kell tulélni"
fibi

Ancsi,
Kép

De majd holnap lesz natúr kép is, ha érdekel. :)
neet
neet

Ja és Ancsi,
ha a kövi 3 napban otthon vagy, bölcsi előtt fel is ugorhatnék. ;) Cím vagy valami?
neet
neet

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a segítséget a néni ügyében :)

Tinu :) nekem is elküldöd az mp3-at? Nagyon köszönném :)

És emlékeim szerint talán Ancsi kérte annak idején, hogy vmi relaxációs cd-t küldjetek neki, nem tudom már a nevét, címét, csak arra emlékszem, hogy Barbi jelezte, neki megvan. Megkaphatnám ezt is? Gyűjtöm ezeket :) Köszönet érte előre is :)

Fibi :) köszi, akkor csak egy kicsit vesztettem el a fonalat :) Gratula az első részlethez :) Kitartás a sírós napokhoz ++++++

Ríd :) nagy gratula barinődnek a bébihez :)

Neet :) csajod nagyon helyes ebben a szerkóban, és a házatok is tök jó lehet :) Cicák meg :D
És felavattad már a Skodrit? :D
És mire gondoltál a csirkéért?

Barbi :) bár nem tőlem kérdezted, de nekem is volt egy ilyen kérdésem és végül Indi segített pár szóval és utána kísérleteztem egy cseppet és végül sikerült rájönnöm, szóval, ha megvan a link, akkor az új válasz küldése ablak felett van egy Link szócska, ha erre rákattintasz, akkor az ablak felett közvetlenül megmutatja, mit hogyan kell írnod ahhoz, hogy csak egy szót, vagy valami utalást írhass a link helyett. Remélem sikerült érthetően leírnom. :roll:

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica,
titokban fel, de amíg ki nem küldik a jogsit, nem ugrálok, mert egyből megbukok. Most épp azon agyalunk apával, h vegyek-e bkv bérletet, mert az is 8000 ft, (vagy mennyi is?), vagy csak gyűjtőjegyet és ügyeskedjek, de 1: én az a fajta vagyok, aki egyből megbukik, 2: miattam is még csődösebb legyen a bkv? 3: alvás helyett izguljak a combínón? Viszont kiszámoltuk, h a kocsi kb 20at visz per hó, plusz a bérlet az már majdnem 30, és ha elvész a gyes, kb 70 lesz a nettóm, ebből 30 az utazás, lassan nem éri meg dolgozni. (Ha meg a volánbuszt veszem igénybe, ott kapásból 20 körül van a havi bérlet, akkor már inkább kocsi ugyanennyiért, nem?)

Babakocsiért mondjuk egy puszit tudnék elfogadni. ;) Vagy egy diákig.matricát?!
neet
neet

Curse :) még Neked akartam írni tegnap, hogy engem mostanában Máté azzal kerget az őrületbe, hogy miközben szopizik vagy a köldökömben próbál turkálni, vagy csípkedi a karom, vagy az ujját pont merőlegesen rállítja valahova a kezemre, karomra és olyan mozdulatot csinál, mintha fúrná, meg ki-be nyitogatja, csukogatja az ujját és baromi idegesítő érzést csinál. Meg még van egy csomó, amivel kihoz a sodromból, nem tudom, miért csinálja, de grrrrr, utálom ezeket :roll:

Vica
vica94

Vegán: ajajj, ez rosszabb lehet, mint a cukorbetegség. Mert cukor nélkül még elvagyok, de tej, túró, stb nélkül??? Néha előfordult régebben, h mellényúltunk a polcon a tescoban és valami növényből készült "tej"terméket vettünk. (pl növényszínhab, növénycsoki, pálmazsír és egyéb gunsztunstalansáok). Enyhén szólva ehetetlenek voltak. Boáá. Egyedül a növényi zsíros sajtot vagyok képes befogadni, mert azon annyira nem érződik, és amíg a sima trappista 1500 per kg, ez kb 800. na ja, épp csak a lényeg nincs benne.
Szóval minden részvétem azoké, akiknek nem szabad tejes cuccot enni, inni. :(
neet
neet

otthonszülésről:
http://index.hu/politika/belfold/otthonszul10/

Neet, jó képek :)

még altatok, gyerek nem állt át az órával...

votiv 8)
votiv

A mai napig nyugodtan aludtam, mert a diznis ámerikái vackok még nem hozták lázba Esztert. Viszont valamiért (tán a bölcsis haverok hatására??) mintha Micimackó fan lenne a ded, napok óta minden MMs cuccot kiszúr midnenhol. Mára odáig kurvultam, h vettem neki egy MMs pihenőágyat vagy mit a legújabb (ikejás) macijához. Na az viszont édes. A svédek tudnak valamit. :) És ma 3x kellett elénekelnem az egy napon mikor MMnak semmi dolga nem akadt kezdetű nótát... :roll:
Félreértés ne essék, az eredeti és a Karinthy-s verziókkal semmi bajom, de ez .... ááá... és akkor most már jön a szánsájn bárbi és a többi is?
neet
neet

Neet :) ügyeskedni én sem tudok, túl becsületes vagyok hozzá, az hogy a bkv veszteségesebb lenne miattam, hát lehetek őszinte? :wink: Hasonlóan gondolkodunk a mi éri meg kérdésben. :D
Csirkén gondolkodom :D :wink: Puszi Mátétól ? :lol: Ha komolyan gondoltad, megpróbálok szerezni matricát...

Ja, és ha alkatrész kell olcsóbban, mint amennyiért egy normál helyen kapod, akkor csak szólj... de ne legyen szükségetek erre :D mindkét kocsira áll

Vica
vica94

Megyek dőlni, mert az én órám sem százas ma még,

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

Vica,
kicsifijad kaparászott már kidudorodó anyajegyeket? ;) A többit priviben, de ráér holnap is, aludj béjbi. :)

Isit, ssshhhh, aludj.. ssshhhh... :)
neet
neet

Természetes Istit akartam írni.
neet
neet

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=26785
témába vágó nlc-s cikk

óraátállítástól mega-kóma Szrek :D
Jóéjt mindenkinek! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

És természetesent... tyű, nem megy ez ma nekem, én is menjek? Viszont nem vagyok álmos, feldobott, h vettünk egy tökjó kabátot az ósanban az ikeja mellett, annyiért, amennyiért a tavalyit kipucolták volna. :roll: És ezt egy 50 ft-os szivaccsal tisztává tudom varázsolni. ;)
neet
neet

Neet, lehet, hogy 30-ból meg már kijönne háztól házig a kocsival? vagy az sokkal több lenne?
és ha most bemész valameddig kocsival, akkor meddig? onnan hogy tovább? az jutott eszembe, hogy ki kellene találni, hol van az a hely, ahol ingyen tudsz még parkolni, és max egy busszal/villamossal elérsz a célhoz...

votiv 8)
votiv

Hoppá Barbi, :D van mégis valami amit nem ugyanúgy gondolunk :D meg Fibivel sem.
Szerintem a temetés, annak módja és a halottak látogatása nem a halottért van, hanem az ottmaradt hozzátartozókért. Ha téged szétszórnának, lehet hogy a szeretteid sohasem tudnának elengedni, mert egyszerűen egy ideig KELL, hogy gondoskodj a halottad emlékéről - fizikailag. Aztán pedig tiszteletből, hogy ne nézzen már úgyki a sír mint egy vakondtúrás stb...stb....
nem bizti, hogy igazam van, de én így látom, illetve sajnos így tapasztaltam :wink: bizarr, de a temetésünk módját nem nekünk kellene meghatározni - hisz az már úgyis mindegy - nem?

Eszti egy igazi hölgy :D a narancs szerelésben

Kép
akata

Ríd :) De jó, hogy Bori jól van! :D Remélem használni fog az inhaláló!! ez olyan szájhoz tartós beszívós készülék vagy bonyolultabb? Isten hozta a barátnőd kisfiát! :D

Móni :) Küldtem p.ü.-t! Szuperül forgó Marcidnak én is boldog 8 hóst kívánok! :D

Ancsi :) Továbbra is +++++, de szupi, hogy kicsit jobb! :D

Neet :) Eszti nagyon édes narancsban és persze egyébként is! :D és Ti éheztetitek a macskát, hogy lopnia kell?? :lol: :lol:

Johi :) Bulást Nektek és sok ++++++++++++! És az egész család tejallergiás? :shock: te jó ég! hogy derült ki? és van esetleg köze a köhögéshez?

Barbi :) Foghoz ++++++

Rylie :) Uncsi suli :lol: és mi az új témád? Piachoz előre is drukk!!

Fibi :) altatás: Mi azt vettük észre Bencusnál, hogy annyira érdekli a világ, hogy ha pl. dajkálom a nappaliban, akkor nem hajlandó elaludni, hiába ringatom-szopiztatom a végtelenségig a hintaszékben, áll. kifordul, kicsavarodik, hogy lássa mi újság. De ha beviszem a sötét hálóba, beteszem az ágyába és simizem-dúdolgatok neki, akkor secpec alatt elalszik, de ha nem azonnal, akkor is kimehetek a szobából, mert behuny. Szóval érdekes meg szokatlan, mert Bálint nem ilyen volt és korábban Bencus is igényelte a dajkát, de most más helyzet van. Ennek semmi köze az elkényeztetéshez, én is dajkálnám, ha úgy könnyebben elaludna. Sztem próbáld ki, aztán úgyis kiderül! Ja és most hétvégén apa egyszer napközben is elaltatta így, nem kis megrökönyödésemre...
És inkább hívj segítséget, mint kikészülj!! addig is +++++

Vica :) Máté és a "fúrás"... Bencusomnak meg fognia kell vmit szopi közben :roll: így inkább az ujjamat szoktam odanyújtani neki, azt használja "tejcsapnak" (én csak így hívom, mert előre-hátra rángatja, mint a sörcsapot szokták) :lol:

Kép
Kép
denizsa

Vot,
valszín több lenne, no meg az Andrássy-n megállni mission impossible. De sebaj, megoldjuk, csak még gondol-gondol... mint MM. :lol:

Akata,
ha már ennyire belementünk: én nem akarok temetőben szunnyadni, nem akarok nyűg lenni és kiadás az utókornak. (valami 10 évre szól a temetés, aztán vagy fizetsz, vagy repülsz, ez sem kis biznisz manapság.) Az én elgondolásom szerint: hamvaszt, por szétszór, valami olyan helyen, amit egyébként is látogat az utókor. Halott emlékéről fizikailag gondoskodni.. ezt nem is értem, miért a nagybetű és a kell? :roll:
neet
neet

Csak bekukk, aztán alvás, de úgy megtetszett, amit Kata írt. Én is egyet értek ezzel. A hagyományos temetős temetés szerintem megkönnyíti a gyászfolyamatot. Van, hol emlékezni stb. Így könnyebb az elengedés is. De a lakásomban tartom a nagymama porait meg már túl sok. Ott meg nem lehet letenni a gyászt semennyi időre, nehéz túllépni. Nekem ez olyasmi, mint az internetes honlap (valaki emlékére) állandó gondozása, amit régebben kifejtettem már. A temető kellően messze és kellően elérhető távolságban van egyszerre. Lehet ott gyászolni, de nem muszáj állandóan gyászolni.
Én is szerettem Halottak Napján kimenni a temetőbe. APukám mindig vett nekem mézeskalácsot. :)

Kép
Kép
tinu

Neet: sírgondozás közben lehet elmélkedni a múlton. Meg valahogy a halottadért tenni valamit olyan megnyugtató lehet.
Hű, asszem felébredt a gyerekem. :shock:
megyek

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Ma végre lett volna egy teljes napunk 4esben, erre beállítanak Anyósék. (Na jó, telefonáltak előtte, de nem kérdeztek, csak bejeletették,h jönnek.) Grrr!

Moni, babaszoba.hu-n érdemes keresgélni hordozót! Van egy anyuka az oviban, aki fémvázas hordozóban hozza a kistesót, amikor a naggyal jön az oviba. Akkor jöttem rá az előnyére, amikor az öltöztetéshez értünk: én kendővel nehezen hajolgatok már (amíg kicsi volt B, addig könnyen ment) h segítsek Pnek öltözni,ő meg csak letette a kicsit a hordozóval, aki vidáman nézte a gyerekeket.

Ancsi, nagyon örülök,h jobban vagy! Sztem ez azt mutatja,h van javulás, nem lesz ez így végig! :)

Neet, ahol tanítasz nincs véletlen egy M.Erzsébet nevű jófej föcitanárnő?
Eszci szuperéses a képeken,mint mindig! :)

Temető-téma: húúú, ha látnátok mi van Nagyanyósoméknál vidéken! Férjemmel azon szoktunk röhögni, hogy temetői halloween-party. Mindenki kiözönlik a temetőbe (ebédelni azért hazamennek), de komolyan, délelőtt is meg délután is jönnek a mindenfelé szétszóródott földik, az öregasszonyok meg strigulázzák,h ki van jelen... aztán indul a pletyka, meg lehetőleg a gyerekek, unokákkal való dicsekvés... Mi ez, ha nem party? :lol:

Inhalátor: kis kütyü, gyakorlatilag olyan,mint az uh-s párásító, sóóldat kell bele (vagy Salvus víz, az természetes), és pár perc után ömlik az anyag az orrból, fölszakad a trutyi a légutakban. Szuper, csak a gyerek nem akar nyugton maradni.

Fibi, altatás: kb. uaz, mint Deniéknél. B nem alszik el a kezemben, max.szendereg, ha lerakom sokszor nem is reklamál, hanem bekapja az ujját, szoroműngatja a kis rongybabáját, és elalszik. P meg csak kézben tudott elaludni (vagy cicin,de az uaz),, ráadásul csak akkor lehetett letenni, ha már nagyon aludt. (Mennyit álltam vele....) Bvel úg yindult,h ugye soxor vagyok velük egyedül este, így a B nem aludt el a neki kijelölt időben a kezemben, akkor muszáj volt letenni,h P is meg legyen fürdetve, meg ne kattanjon ki a féltékenységtől (ezesetben némileg jogosan, nem lehetek egész este Bvel csak). Azért néha sírt ilyenkor, de volt, h belealudt (ekkor volt némi lelkifurim). Olyan is van néha,h nem alszik el, de közben Pt "lerendezem" és elalszik, akkor kiviszem magammal a gyerekszobából, kis szopi, és köv.próbálkozásra tutira alszik.
Sztem ez nem kényeztetésen múlik, hanem inkább a gyereken. Pnek sosem volt cumi/állat/pelus vagy ilyesmi, amivel alhatna, csak én. Bnek 2 hós korától ott az ujjszopás, aztán pelusozott, most meg van egy icipici babája, azt szorongatja, és neki ez elég. Nem hiszem,h nagyon károsítanám ezzel, kifejezetten kiegyensúlyozott baba (talán jobban,mint a nővére volt). Azon szoktam gondolkodni, h ez vajon menniyben áll összefüggésben azzal,h egyikük 1.másikuk 2.gyerek? Mit gondoltok?

Zoo-játszó nem lesz a héten? Szünet van az oviba, talán könnyebben eljutnánk. És Pnek kéne program. Bár ő már megmondta,h táncházba akar menni.
rídonli#

Ríd,
MErzsike neve nem mond semmit.

Tinu,
én a mindennapos cselekvések közepette elmélkedem a múlton. :) Amiket tőlük láttam, kaptam, tanultam... nekem ez számít, de mivel különbözőek vagyunk, lehetnek más opciók is, pl virágot vinni a sírra.

Denizsa,
kikérem magamnak, a macskák együtt esznek Marcival, és a minap láttam, h már megtanultak egerészni is (a kertben) és igen dagadt pocakkal heverésznek szerteszét. :)

Őszi szünet, yeaahhh... :lol:
neet
neet

Lilu szerint Tommyboy (?) tökjófej, mert aids tesztet kér a lefektendő lányoktól. :roll:
Rájöttem, h a Reggeli hiányzott a legijobban.... :mrgreen:

Egyébként sűrűn eszembe jut, mi lehet a helyzet Blaye-jel, aki a közel 3 éves Vincén kívül még két egyforma csajjal is vívja a kis harcait, no meg Kókuszdió és a többiek? Olvastok vajon, csajok? :D
neet
neet

Jó reggelt!

Óraátállítás még mindig tart - megakorán keltünk :roll: :lol:

Neet,
helyes a csajod :D
és Blaye-nek nem vegyespárosa van, mármint ikrekből?
és a Reggeli - :roll: boáááá :lol: bár nekem most egyáltalán nincs tv-m, pontosabban tv van és dvd-t tudunk nézni, csak tv-adást nem, és az a jó, hogy mégcsak nem is hiányzik :lol:
egyébként egy hiv-teszt hány hét alatt van meg? addig új lánnyal semmi, hanem addig régivel, akinek papírja van róla? :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

és nagyon jó őszi szünetet! :D

Zoo-játszóba mi is szívesen mennénk :D
szrekuc

Akata! de egyet értünk, a temetés az ittmaradottaknak kell :wink: 8)
én tisztelem ha vkinek sírkő vagy akármi a kívánsága, s el is megyek temetésre. de utána már nem járok ki (ha igen az külső hatás).

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet, Blaye ikrei fiú-lány páros, Blanka és Dénes :)
nekem is sokszor eszembe jutnak, gondolom arra sincs ideje Verának, hogy bekapcsolja a szgépet, érthető :)
az Andrássy úton van a sulid? ejha :D

Ríd, nem vagyok benne biztos, hogy az ünnep alatt is nyitva a Zoo, meg hogy ha apák is otthon vannak, akkor is össze tud verődni egy kis csapat... még eszembe jutott a TEMI (FMH, Fehérvári út, ex-Skálától 1 megálló) játszóháza is, emlékeimben az nem túl drága és tökmindegy hányan megyünk, majd felhívom.

Szerdán jönne valaki? Vagy csüt? vagy az már ünnep?
vagy csak jöjjünk össze egy közös játszózásra mondjuk a bikáson? (már ha az idő engedi)

Nekem ma érdekes napom lesz, szerelőhöz viszem majdnem Békásmegyerre a kocsit 1. remélem nem szakad le a picit lógó kipufogóm addig 2. remélem apafej kijön értünk és nem ott fogunk 5-6 órát dekkolni, hanem együtt ebédelünk, vagy legalább behoz vmi plázáig, ahol elszórhatom az időmet :P
na, megyek is, szép napot mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Vica! köszi a szgépes felvilágosítást :D !

Szrek! Angi is ma 5kor kelt :shock: , de nektek lehet hogy ma pont jó a korán kelés... 8) :wink: :lol:
gödibarbi

Jéé, na akkor tényleg itt az ideje, h Blaye-ék jelentkezzenek, teljesen 2 csajra emlékeztem... bocsika.

Vot,
szerelőhöz drukk.

Kitakarítottam a fél lakást, 2 zsák bizbaszt szórtam ki. Remélem, apának ÉS lányának nem PONT MA jut eszébe egyik-másik bizbasz... mert így szokták ezek. :lol:
neet
neet

Neet,
nekem van csirkekocsim, csak már az egyik rugója eltört, és sokat recseg mikor tolom, félek, hogy egyszer ott hagy a pácban :).
keddet leszámítva elvileg minden nap itthon vagyok du, sőt, az is kérdés, hogy mennyire du, mert kora du kedden is, csak 4 után kell elmennem dokihoz. úgyhogy szeretettel várlak, írok privátban címet, meg telefonszámot.
van egy 233E nevű busz, ami asszem a Camponatol indul, erre felénk jön, és még valahol az Astoria után van a végállomása. elég gyors, és miegymás. lehet, hogy ezt a buszt tudnád úgy használni, hogy kocsival elmégy egy darabig?
vagy mintha most (egyelőre) a 47-49V pótló busz a Tétényi úton járna valahol, s ott ingyenes a parkolás, ott átszállni, s az bevisz a Deákig.

TEMETŐ:
mi majdnem minden nap sétálunk a budafoki temetőben, mert ez az egyetlen értelmes "park", ami a közelben van. Lencse élvezi, és próbáltam magyarázgatni neki, hogy mik azok a sírok, de eddig nem sok sikerrel. viszont ott sétálni nagyon szeret.
ancsipancsi

Neet,
szóval nem lecsapni akartam a kocsira, csak kíváncsi voltam, hogy milyen :).
ancsipancsi

Hozzánk is lehetne jönni "játszóházazni"!
Végre Neet is itthon van (feltételetem, szeretne megint találkozni velünk, de lehet, hogy csak naív vagyok :lol: :lol: :lol: )

1-ig fent voltunk(valaki valahol randalírozott a környéken, Zsiga pedig nemtetszését fejezte ki), Réka meg fél 7kor kelt...

Viszont tegnap 10ig aludtam, mert közöltem Zolival, hogy most keljen fel ő a csajhoz, had pihenjek kicsit, elvégre utoljára március 7én aludtam addig, ameddig jól esett :wink: :wink: :wink:

Ma megyünk UMhez :? :? :? Remélem, (bár ez hülyén hangzik, mert azért örülnénk), nem kell új vonalzót feltennem... :oops: :oops:

nukada

Halihó :)
Neet, Tinu megválaszolta a kérdést, én is így gondolom.
De a biznisz része tényleg olyan de olyan gyűlöletes! :evil: :evil:

Viszont az tök jó, hogy 4 napot otthon leszünk és töltse mindenki kedve szerint :D remélem jó idő is lesz hozzá!

A munkahelyemen én szervezem a gyerekeink mikulás ünnepségét. Jövő 7en kezdődik a munka :D ez viszont egy örömteli feladat :D :D Még nem tudom mennyi pénzt kapunk rá, ha egyáltalán. Van esetleg valakinek ismerőse aki gyerekzenét, bábozást stb.... szokott vállalni ilyen rendezvényeken? "lókoszt" van csak rá :D

Kép
akata

enyém ded (nagyobbik) is ötkor kelt :shock: Barbi, ezek összebeszéltek. Vagy igy akar minél elöbb átállni a téli idöszámitásra... :?

Deni,
Ábel is forgolodik, ha lent altatom, látni akar mindent és mindenkit. igy befelé forditom a fejecskéjét, és ugy ringatom. én sajna nem tudom megtenni, hogy felviszem az ágyába nappal, mert akkor lentröl üvölt B. mostanában fél egyedül.... (esti alvás oké, cicire bealszik fent, addigra itthon az apja).
Ma megprobáltam, hogy beraktam B-nek a Süsüt (youtubon), h hátha addig nézi, amig felviszem Ábelt. de azt mondta, akkor is kiabálni fog, és inkább kapcsoljam ki :o :?

KépKép
fibi

Sziasztok!
Hurrá, ma du megyek babalátogatóba, de ez nem is olyan nagy szám, mert úgysem leszek ott 10 percnél tovább, hanem az, hgyerek nélkül! Fölülök a 7esre egyedül!!!! :D :D :D
(Lehet irígykedni!)

Enyim is korán kelt, de neki fájt a hasa. Aztán sikerült kinyomnia a kőkemény nyúlbogyókat. Emelnem kell az olivaolaj-adagját. És már alig köhög!
A nagy meg fölébredt, elővette a Kipkoppot és "olvasott" magának.

Akata, wiwen láttam egy "Bözsi bohócot", bár neked inkább vmi Mikulás kéne. Télleg, babasobán szoktak hírdetni önjelölt Mikik, bár lehet,h még korán van nekik.

Nuk+++++++++!!!!!!!! Majd írj,h mi van! Sztem kicsi az esélye az új vonalzódnak...

Votiv, neked is ++++++++++, 2 gyerekkel szerelőzni, nem semmi. Apafej igazán besegíthet!
Ünnepi nyitvatartásra nem is gondoltam, télleg. Csüt-pént bizti nem jó, na meg akkor már apákok sem dolgoznak (csak a miénk, de az ő munkájának ált.tökminegy,h vasárnap/ünnepnap van-e).
rídonli#

Barbi: Ki mondta, hogy szeresse meg a gyerek a temetőt????? Én azt írtam, hogy elfogadni azt, hogy az életnek vége lesz egyszer. Nem kell szeretni a temetőt, ámbár pl van egy barátom aki a nőit mindig a Kerepesi temetőbe viszi romantikázni :mrgreen:
Egyébként emlékállítás témakörben egyetértek, én se akarok magamnak követ vagy ilyesmi..csak úgy mint a Nagy Lebovskyban 8)

Johi: Mantrán mondták a tejcuccot??
Nekünk egész jól bejött a tejmentes élet és egy csöppet se hiányolja a ded. Ok én most Pécsen degeszre ettem magam joghurttal és túrógombóccal :) De én spec nem veszek szójaizéket, mert qva drágák és jól megvagyunk nélkülük is. Kecsketej rulez, azt meg issza a gyerek mintha muszáj volna.
De ötlet pl: Delma Light, és Kaiserban a gyerekpárizsi és gyereksonka glutén és laktóz mentes.
Hetek: szombaton leszek 6 hetes :P és én majdhogynem percre pontosan tudom a fogantatást :oops: , szal ez most tutti.
Szakdoli: ezt most még nem tenném publikussá, mert könnyen lehet, hogy megvalósul 8)

Fibi: szülés előtti sulibefejezés :? hát igen...ez elég necces lesz. Júniusban lesz államvizsga és júniusba fogok szülni is...reménykedem, hogy belefér még majd egy vizsga! Mert utánunk már nincs is évfolyam, szal egyedül kéne államvizsgáznom vagy nem is tudom, hogy lenne ez ha kicsúszom mégis :roll:

Zsan: gondoltam, hogy rácsapsz a szaftos részletekre :mrgreen:
Röviden: csoptársnak nem tetszett az óravezetés-óratematika, ennek hangot adott de nem túl jó stílusban, ez nem tetszett a Marcsinak és összeszólalkoztak, még bunkózás is volt! Mind a kettőjüknek igaza is volt meg nem is. De nagyon benne volt a levegőben, hogy M esetleg benyögi, hogy most azért, mert én....vagyok! Ettől nagyon fostam, hogy őszinte legyek!

Neet: szánsáj Barbi :lol: rózsaszín pónitok még nincs??? Nekem az a halálom :)

Nuk: foghoz grat! Randi nálatok: jessz!
Mellesleg UMhez te mikor kértél ip-t? Ne merd azt mondani, hogy tegnapelőtt hívtad fel, mert akkor hülyét kapok! :)

Ancsi: csípőd nem javult???

Jelentem ma egész normálisan feljöttünk a 4.re, pedig a közértbe megint túlvásároltam magam és cipekedhettem. Persze olyan éteri türelmet erőltettem magamra, hogy hű!!! és lehet, hogy tényleg ez a titok?? :roll:

Alattunk parkettafelújítást csinálnak és érzem már a lakk szagát..amit máskor mondjuk imádnék, de most kevésbé tetszik :?

Rylie
rylie

Tinu,
Igen, megkaptam :) küldtem is talán aznap választ, h kiválasztottuk :wink:

Indi,
Mindjárt írok mailt, nem akarok itten offolni :)

Nuk,
Gratula az első fogacskához :)

Neet,
Csajodnak nagyon jól áll ez a szerkó :) és a macskák :lol:

Fibi,
Kitartás!!!

Móni,
Gratula a forgólódos Marcidhoz! :) Micsoda technika :D

Vica,
Ilyen markolászos, idegesítő csipkedés, köldökben való turkálás meg miegymás szintén vannak :( Nem is értem, h ez miért jó Adélnak is :?
Hú és most MJ módit nem vágom :oops: :oops: mire gondoltál?

Rylie,
Szagokhoz kitartást!!!

KÉRDÉS:
Hol lehet olyan csizmát venni, ami még nem igazi csizma (tehát nem jár még benne a ded)? A pólusban lévő c@a-ban voltam és ott volt ilyen csizma, de az ami tiszta bundi volt, nem volt csak 17/18-as méretbe és ez bizony Adélnál kicsinek bizonyult. Pedig olyan tuti volt és nem volt drága sem.
Ha jól láttam múltkor, akkor a camponás c@a-ba meg nincsenek egyáltalán cipő termékek :? Gondoltam megnézem egy másikba is, de ezek szerint nem mindegyikbe árulnak ilyet.
Valaki esetleg tud Érd és Dél-Buda környékén olyan helyet ahol lehet ilyet venni? Mondjuk még cipőboltot nem néztem, lehet, h ott is vannak? :?

Kép Kép
curse

Sziasztok Lányok!!!

Csak hogy válaszoljak Neet kérdésére ;) Olvaslak Benneteket!!!

Dolgozom ezerrel, néha kivagyok, de MEGVAGYOK és ez a lényeg ;)
Voltunk Kárpátalján.Ettem zifírt, meg karamellás cukorkát is ;) És még pihennem is sikerűlt!!! :)

Votiv, Macs,
gondoltam ám Rátok Orsolya napkor és utólag Nektek is boldogot!

Ja, és köszönöm az e-maileket Orsi nevében ;)

Levusnak kibújtak az alsó fogacskái és még mindíg nyálzik :roll: Lehet, hogy jönnek a felsők is??? :roll:

Johi,
vigyázz magadra és gratulálok ;)

Jaaaaj, mennem kell, kimosott a gép, gyerek ébred..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá 8)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Köszi Lányok a +++-kat. Kitartok, kérdés hogy meddig.... Bár azzal szoktam vigasztalni magam, hogy talán fél év mulva könnyebb lesz. Ugy emlékszem, Zuzi is akkor keresett szittert, mielött elköltöztek. Ezt a mennyiségü pakolást nem hiszem, hogy meg lehetne segitség nélkül valositani. (egyetlen közel lako rokonom a hugom, aki rengeteget melózik vagy tanul vagy pasizik) És akkor még nem beszéltem a majdani lakás berendezéséröl, stbstb.

Rylie,
én is igy voltam, hogy juniusi szülés, és elvileg juniusi zárovizsga. én kértem, hogy májusban levizsgázhassak, mondjuk az csak egy tanfolyás volt :) és ++++++ a szakdolihoz is! (ugye hogy ez boszitopik? lépcsözésre gondolok :wink: )

Rid,
akkor lehet h én is odaadom a pelusát Ábelnek alvás elött, mert ö is szereti gyürögetni. hüvelykujját megtalálta már, rágogatja is :)
amit kérdeztél: szerintem igen, van köze ennek ahhoz hogy elsö, meg második gyerek. mondjuk csak magambol indulok ki, de Ábellel sokkal kevesebbet parázok, aggodok, igy jobban veszi az "akadályokat" alvás terén IS. (persze, emellett alapbol tök más a személyiségük is, na szoval összetett dolog)

Mása,
mááááááár kibujtak a fogai??? :o aztaaa :shock: :shock:
fibi

MORBID, de szeretem a temetőt! szeretek benne sétálni és rejtélyes régi sírokon olvasgatni a feliratokat, bekukkantani kriptákba, stb. persze egyedül még mindig félek kicsit (mint gyerekkoromban :D), de ha van velem vki, akkor tök jó hangulata van az egésznek. (már, ha hangulatos maga a temető)

Fibi,
mindkét költözést szinte egyedül pakoltam össze, Lencse mellett, de tudd, hogy kb. 1 teljes hétbe telt (reggeltől estig), és közben az elsőnél L. végig a kiságyban volt, sírt, hogy vegyem ki, a másodiknál meg a lábam alatt ugrált, bepakoltam vmit, ő már rángatta is ki, s kb. 4 kilót ledobtam azon a héten, meg eszmélyetlen fáradt és elnyúzott voltam, nem beszélve az idegről. úgyhogy, ha van segítséged, az nagyon sokat jelent, már legalább nem idegroncsként fogsz pakolni, szerintem keress szittert!

Rylie,
nálunk lehet egyéni tanrendet kérni a TO-n, és így nem csak nem kötelező bejárni az órákra, de lehet hamarabb vizsgázni is.

Voltak itt Zuziék, nagyon szupin eljátszadoztak a gyerekek.
A fürdőszobánk megint hülyéskedik, 2 hete kissé dugul, s a hétvégén már csatorna lé folyt vissza a zuhanytálcába, nagyon ideges voltam. Ma jöttek a vizesek, s mit gondoltok, mit találtak, miután szétvágták a csövet? SEMMIT! szóval nem tudjuk, h mitől volt és mikor lesz legközelebb :/.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?