A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Mikoo, MAgdi: óriási gratula mindkettőtöknek Kép

Kaska: Kitartás! Kép És megy a drukk ezerrel KépKépKép

Balu már jól van, köszönjük a gyógyokat Kép

cory 23+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kaska, nagyon-nagyon drukkolok és szoritok,hogy minden a körülményekhez képest a legmegfelelöbben alakuljon! Amit csak tudtok úgyis megtesztek (Te+kispapi+doki), amin meg nem lehet változtatni könnyebb elfogadni!Kép
Szerintem nagyon egészséges a hozzáállásod, egy kis lelkizés mindenképpen belefér, de úgyis tudod mi a jó a babádnak!!

Egyébként megpróbáltam új ablakban kinyitni a topicot, de nekem még igysem fér ki a képernyöre...Kép
Talán táblázatunkon kéne kicsit soványitani,mert az igen duci,
és akkor hátha a többi sor is igazodna,nem lányok???
(az többi topicot is próbáltam igy kinyitni, és azoknál tényleg kifér
úgy az oldal, de a friss kismamis sehogy se...)

Idöjárás változatlan, kinek küldjem a mai napi esönket????Kép

Sziasztok, és Kaska mégegyszer ezer drukk megy!!!
Barbi
33+5

Kép
Kép
barbi

Kaska! Nagyon-nagyon szorítunk neked, és várjuk a híreket meg a fotókat Violáról. Kedden ilyenkor már nem is emlékszel a mostani izgalmakra. Márpedig az nagyon közel van. Ja! És egy kis erő+energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem olyan nagy gáz ez az új külleme a topicnak. Vki írta, hogy jobb egérgombbal kattintva új ablakban megnyitva élvezhető igazán. Köszi az ötletet, így tényleg jó!

38+3

Kaska

ugyes legy, szerintem ha inditanak is, sokaig varnak megy e huvelyi uton a szules, de a baba egeszsege a legfontosabb. A csaszart is nagyon jol csinaljak es apa is bent lehet sot a kezebe is adjak azonnal a kicsit. Nalunk arra buszke hogy o fogta a kezeben eloszor, s ez is jo erzes meg nekem is. Ezáltal kozelebb erzi magahoz a babot is. Rokonoknak uzenem hogy kajat vigyenek neked, de sokat. Kép

szia
Zsurlo es Andulka az ovis nagybaba
zsurlo76

Sziasztok!

Kaska!
Szorítok nagyon így ismeretlenül is!
Gondolok Rátok holnap, drukkok mennek majd és várjuk a mielőbbi bejelentkezést Kép!

Évi24!
Hol vagy? Csak nem kirándultok az utolsó szabad hétvégén? Vagy inkább nézzem meg a telefonom hátha van üzenetem Kép?
Kispapám tegnap képes volt fennmaradni hajnali 3-ig azért, hogy megnézze a boxot. De aztán amikor 4-kor még mindig nem a Klicsko volt akkor lefeküdt aludni. Te Kispapád meddig bírta?

Megyek aludni, hullafáradt vagyok.
Üdv, Virág
virga

Lányok, nektek tényleg jól látszik az egész oldal, ha új ablakban nyitjátok meg???Mert ha igen,akkor csak nálam nem jön be, és akkor most szomorú leszek...
Brü-hü-hü
Barbi

Kép
Kép
barbi

SZiasztok!

Barbi: nálam is rossz új ablakban is. Én még várnék a táblázatmódosítással egy kicsit, hátha tudnak rajta javítani a hozzáértők. Mármint a babanet hozzáértői. Tudnak a hibáról, azt ígérték, megnézik.

cory

cory
Budapest

Virág,mi is boxot néztünk tegnap, azt hittem leszakad a plafon, akkorákat kurjantott kispapi..
Na, de a végén meg micsoda befejezés lett, nem igazán tetszett...

Kép
Kép
barbi

Sziasztok kismamik!

Kaska,
megy a drukk ezerrel.Sokat fogok rátok gondolni,de addig biztosan,míg kispapid be nem jelentkezik a jó hírekkel,hogy Vilcsi megszületett és mindketten jól vagytok. DRUKK!Ügyesek legyetek! Nemsokára babázol,ez tök jó!! Kép

Virág,
mi nem maradtunk fenn 3-ig,beájultunk éjfél után.Kirándulgatni voltunk,sokat sétáltunk,elmentünk sütizni,de tartok tőle,hogy nem ez az utolsó hétvégénk itthon kettesben kispapival. Kép Lehet,hogy még a következő hétvégét is kettesben töltjük. Kép
Írok mailt,szeretnék kérdezni valamit,oké?!?!?

Nekem sajna fogalmam sincs,hogyan kell úgy beállítani az oldalt,hogy ne kelljen húzogatni az egeret,de igazából most nincs is türelmem erre rájönni,inkább ingázok jobbra-balra.Remélem azért hamarosan megint kijavítják.

Mindenkinek drukk,aki kéri,főleg a finisben lévőknek. Kép

Zsófi,
türelem,türelem. Kép

Elli,
neked is ment mail. Kép Olvastam a sztoridat,nem kell mégegyszer leírni,gondolom időd sincsen rá. De azér még majd bizti beszélünk róla.

üdv mindenkinek
jó éjt
Évi + Petra baba_40+3
Évi24

Sziasztok!

8 nap után végre kijöttünk a kórházból. Én már nagyon rosszul bírtam, de Janka nagyon besárgult, még most is elég sárga, de nagyon jó kislány. Kép
A táblázathoz még: 3120 gramm, 48 cm, és 10-es Apgart kapott.
Azt hiszem, most megyek pihenni, aztán ha kicsit több időm lesz, leírom a szülést is. Nehezebb volt, mint Lilivel. Kép

Angela!
Gratula Judithoz! Kép Kép Kép

Ellimami!
Nektek is hatalmas gratula a vasgyúróhoz! Kép Kép Kép

Zsurlo!
De! Kép Csak én már 2 évet halasztottam! Kép

Mikoo!
Nagy-nagy gratula a fiúcskához! Kép Kép Kép

Magdi!
Neked is gratula Zsuzsihoz! Kép Kép Kép

Kaska!
Nagy-nagy drukk holnapra! Biztos nagyon ügyesek lesztek Violával! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ellimami, Rita, Zsuzsi, Zsunyus, Cory, Barbi, De, Zsurlo, Virag, Evi, Ildianyu...
egeszen meghatodtam ettol a sok kedves szotol es biztatastol, amit Toletek kaptam :-))) Biztos, hogy sokkal kellemesebb es nyugodtabb ejszakam lesz igy :-)))

Egyebkent szerintem nem biztos, hogy mar holnap lezavarnak mindent, sot, nem is tartom valoszinunek. A programot meg nem egyeztettuk a dokival, majd holnap kiderul!

Azert az egyert szoritsatok, hogy sikeruljon kibulizni, hogy a leheto legminimalisabb ido elteltevel megkapjuk a babat rooming-inbe! Kispapa is ott lesz, ugyhogy o tudja hozni-vinni, pakolaszni. Ez az egy nekem nagyon fontos, ugy erzem, mellettem a helye es nem idegen emberek kozott!

Borcsa,
koszi, megjegyzem, a kovetkezo babanal hatha hasznat veszem :-)

Anita,
nekem etvagygerjesztesre egy percig nem volt szuksegem, de talan ha gyakran eszel keveset, jobban atall az anyagcsered. Haziorvos, vedono is javasolhat etvagyjavitokat, amik nem artanak!

Zsuzsofi,
ez csak egy hullamvolgy, ami el fog mulni :-) legjobb esetben Bencus mulasztja el :-))) de amugy is! :-)
Palacsinta nyami, tegnap mi is azt ettunk :-)

De,
beilleszkedett bababuksi, fajasok, es a szamok a neved alatt: hasonlitsd magad hozzam, es ugrasszeruen javulni fog a hangulatod :-)

Ellimami,
kemeny lehetett a rosszullet is, a hianyos elzsibbadas is, de igazad van, elmult es a vegeredmeny a fontos :-)))
Nem riadtam el, sot halas vagyok Neked, hogy leirtad, nagyon megerositettel, hogy barmi nem stimmel, szoljak, meg abban a kiszolgaltatott allapotban is! Tudom, hogy nagyon nehez...

Rita,
nem biztos, hogy sajna. Igazabol mar en sem ragaszkodom a huvelyihez. Violat akarom, biztonsagos uton :-)
En ugy emlexem, a 17-20. kozott ereztem, de az elejen meg nem naponta!

Zsuzsi,
ez igy pont jo lenne :-)))

Zsurlo,
koszi a kozvetlen tapasztalatokat! :-)
A csaszira nalunk nem jon be kispapa, az megiscsak egy muteti beavatkozas, ot is kevesbe vonzza. Hatha a szakik is jobban tudnak igy koncentralni a munkajukra. Viszont gondolom, azutan is van megfigyelesi idoszak, azon mar nagyon szeretne ott lenni :-))) Majd megbeszeljuk a dokival, hogy mit lehet.
Kaja szerintem dolni fog ezerrel :-)))

Evi,
miert gondolod ezt, az elozo leveledbol sutott az optimizmus! :-)))

Ildianyu,
meg egyszer nagy-nagy GRATULA Jankahoz Kép Kép Kép es orulok, hogy meg elertem a leveled! Kép Kép Kép Klassz lehet ujra otthon Kép Kép Kép
Olvasd el a szoveget a tablak alatt, es kuldj emilt is!

Meg egyszer koszi mindent Nektek, legyetek jok es vigyazzatok magatokra es babocaitokra! :-))) Drukk mindenkinek, aki ker :-))) Es ugyse tunok el teljesen :-)))

Kaska
40+1
kaska

Kaska,

Nekem az elso csaszinal 2 het tulhordas utan sem szallt le babo feje, bar fajasok jottek rendesen 2-3 percenkent es oxit is kaptam , sot tobb, mint 24 orat meg vartak is. Eredmeny babo feje tul nagy volt es annyira kifaradt, hogy a szivhangja leesett es tenyleg nagyon surgos csaszi lett. Szoval szerintem is ha a dokidban megbizol es mindketten igy latjatok, akkor tenyleg jobb a csaszi. Minden esetre oriasi drukkot kuldok neked.

Ellimami,
Sajnalom, hogy a spinal nem sikerult valami jol, ez tenyleg sz*r erzes lehetett. A szopihoz gratula, bizti egyre ugyibbek lesztek.

A finiseseknek oriasi drukk hegyek

Angi+Jucus
angela2

Sziasztok Kismamik!

Tudom ritkán írok ide, de azért szoktam olvasgatni az írásaitokat. Örülök, hogy már egyre többen jöttök át a "megint megjött"-ből, ahonnan én is.Kép
Mostanában felmerült nálam, hogy esetleg toxémiás vagyok vagy leszek, mert iszonyú sokat híztam öt hét alatt 6 kg-ot és két napja be vannak dagadva az ujjaim. A védőnő is mondta, hogy diétázzak, de már nem nagyon emlékszem, hogy miket lehet enni. Ha tudnátok ebben segíteni nagyon hálás lennék. Azt tudom, hogy lehetőleg só-és zsírszegény ételeket kell enni, de mi a helyzet az édességekkel? A cukrom elég alacsony, kb. 3 hete éhgyomorra 3.9 volt ami a határérték alatt van. A két órás érték 75g glukóz után 5.7 volt.
Előre is köszi a segítséget.

Gratulálok a frissen érkezett babákhoz!Kép

Laura
26+6
Laura

Laura,
Probalj heti egy gyumolcsnapot tartani, most ugyis szezonja van! Biztos segit a viztelenitesben! Anyukam, amikor anno toxemiaval korhazba kerult, almat es almakompotot kapott 2-3 napig, le is ment rola vagy 5 kilo, vagyis az osszes viz!
A gyumolcsokben cukor is van, igy az az alacsony cukorszintednek is jot tesz! Jo vizhajto meg a zoldbab is!

Kaska,
Tovabbra is megy a drukk! Az igazsag odaat van- vagyis a friss babaknal! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Kaska, DRUKKOLOK!!!!!Kép

Zsófi!Kép

Neked is, de hidd el, Zsuzsinak igaza van...
Néha én is visszadugnám Melissát pár óráraKép

persze anno. én is szörnyen türelmetlen voltam, talán Sasha és Kata0007 emlékeznek rá, hogy én még a fél napokat is hozzáadtam a terh. időhöz (pl. 35+3,5), hátha hamarabb telik...

fura, hogy alig várjuk a végét, aztán meg főhet a fejünk, ha kibújnak...Kép

én pl. imádok olvasni, de nagyon ritkán adadtik meg, akkor is v.minek a rovásáraKép

állandó lelkifurdalásom van, mert a babásság előtt rendszeresen tornáztam, konditerembe jártam, most pedig még mindig nem jutottam el odáig...pedig Melissa már majdnem 14 hónapos, rajtam pedig még mindig lapul 4-5 kg. a fenekemen és combomon, ami nálam csak edzéssel eltüntethető...és hát itt a nyár, és elég ramatyul érzem már megamat a bőrömben...

bocs az off-ért, csak vigaszként írtam le, hogy lásd, minden kellemetlenség ellenére azért most még "könnyebb"...

ja, és azon kapom magam, hogy irigylem a velünk szemben lakó várandós barátnőmet ( 25. hét ), a csodálatos, gondozott kertje miatt, nálam pedig a gaz megette a veteményest, és szomorkodnak péntek óta az elültetésre váró sziklakerti növények...Kép
pedig nem vagyok ám irigy típusKép

Azért drukkolok ám Neked, hogy minden rendben menjen!Kép

Rita!Kép

jobbulást a kutyusodnak, bizony sok figyelmet igényelnek az öreg jószágok...
szegénykém, nem lehet könnyű Neked, ha még rosszulléttel is küzdesz!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
ENERGIÁK!!!KépKépKép

Doris!Kép

Lányok, én is dühöngtem az új Babanet miatt, én a betűméretet vettem legkisebbre, így látszik az egész szöveg a képernyőn , a szerzővel együttKép

Kitartás Mindenkinek!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Gratula minden friss anyukának!KépKépKép

Csak azért írok, mert szerintem a táblázat nagy mérete miatt nem látszanak a beírt szövegek teljesen, valószínűleg addig engedi a szöveget az új rendszer, amíg a táblicsku ér. Én azt szoktam, hogy a bal oldali oszlopot kijjebb húzom, amíg nem látok mindent.

Mindenkinek drukk, akinek kell!!!Kép

Zsizsa
28+2

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok

Péntek helyett csak ma tudok bejelentkezni hozzátok. Tündinek már írtam e-mailt, hogy tegyen be a táblába, még pénteken. Így hamarabb vagyok a táblában, mint bejelentkeztem volna... Kép
Első babámat várom, most múltam 10 hetes, szegedi vagyok.

Figyelek, és igyekszem veletek megismerkedni.

Kellemes pocakosodást és könnyű szülést az esélyeseknek. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok LányokKép
Bocsi, hogy csak ritkán jövök de valami elfoglaltságom mindig akadKép
KaskaKép
Nagyon drukkolok Nektek és ne félj,minden rendben leszKép
RitaKép
ÉN mostanában kezdek "motoszkálást" érezni odabentről, de ez még egyáltalán nem rendszeresKép

Gratula a babázóknak és kitartás a babázni vágyóknakKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok kismamik!
Hát megjöttünk a nyaralásból. Még nem olvastam teljesen vissza, de látom két új baba is van. Nagyon-nagy gratula nekik és az anyukájuknak nem kevésbé. Mi reggel voltunk dokinál és utána genetikai UH-n. Állítólag minden okés, bár az orvos végig hallgatott és én kérdeztem rá a végén, hogy minden rendben van-e. Azért leírom az értékeket, ha valaki tudja mit jelentenek ezek, légyszi írjátok le.
BPD: 53
OFD: 71
HC: 207
Femur: 36,2
NT: 3,7
Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni. Amúgy azt mondta a doki, hogy 90% fiunk lesz. He-he. Én már régóta tudtam (éreztem), hogy kissrác lesz.
Buborék 21+5
Buborek

Sziasztok!

Buborék!
BPD: falcsontok közötti távolság (koponya)
OFD: homlokcsont-tarkócsont közti távolság
HC: fejkörtérfogat
Femur: combcsont hossza

Az NT-t nem találom, bocs, de majd valaki biztosan megírja. Előkerestem az UH képeket Leviről. Nálunk a 20. héten (tehát kb. egy héttel előtted!) a BPD 48,8 volt az FL (femur) pedig 32,9 a titokzatos NT pedig 2,5 tehát szerintem a Ti értékeitek is teljesen jók Kép! Ne aggódj, biztosan minden rendben, csak a dokid nem volt beszédes kedvében Kép!

Üdv, Virág
virga

Sziasztok lányok!

Hát voltam ma reggel ultrahangon az I. számun. Még kevesebb lett a magzatvíz, és továbbra is kisebb a baba, mint kéne (de hát 1 héte alatt hogyan is hozhatta volna be szegénykém a lemaradást). Úgyhogy holnap reggel be kell feküdnöm. Drukkoljatok, hogy ne legyen gond. Egyelőre csak kivizsgálnak, de nagy valószínűséggel meg is fogják indítani a szülést ilyen állapot mellett. Csak a babának ne legyen semmi baja.

Majd jelenetkezem, hogy mi a helyzet

Tünde
37+4
csibe21

BuborékKép
Gratula a FiúcskáhozKép Az NT a nyaki redőt jelentiKép
TündeKép
Nem lesz semmi gondKépDrukkolok Nektek nagyonKép

doris

Tünde! Szorítok neked, biztos minden oké lesz.

Buborék! Gratulálok a kisfiadhoz! Milyen volt a nyaralás?

Gigi! Üdv itt, jó pocakosodást!

Tináról még mindig semmi hír????

Lányok! Megint jön a kánikula, vigyázzatok magatokra és a babákra!
Kérdés: ti vesztek, vagy béreltek, egyáltalán szereztek be mérleget a babát méricskélni? Vagy elég ha leviszi az ember hetente a védőnőhöz és ott mérik meg?

38+4

Dé,

én nem veszek mérleget, mert nagyon parázós vagyok, és biztos, hogy csak magamat idegesíteném azzal, hogy mennyit szopik a baba, ami ugye nem tesz jót a tejtermelésnek. Meg aztán attól is félek, hogy ha szopi után elalszik, én meg méricskélni kezdem, akkor felébresztem. Szerintem látnám rajta, ha nem gyarapodna rendesen. Én a védőnős változatot tervezem hetente. De biztos van, akinek jobb érzés, ha tudja, hogy mennyit evett a babó.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tünde!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Ha meg is indítják a szülést, akkor is elég nagy már a babó, hogy ne legyen semmi gond!
SzurkolunkKép

Kaska!
Neked is drukkdrukkdrukk!!!!!!!

Magunkról semmi különös hírem nincs. Szerencsére eseménytelenül telnek a napok, hetekKép Hihetetlen, hogy már csak 3 hónap és itt a nagy találkozás. Kisfiam, Donci most kezdi felfogni, hogy azért nagy a pocakom, mert kisbaba van benne. Olyan édesKép ImádomKép Biztos nektek ez most fura, de szeretném egy kicsit megállítani az időt és csak vele foglalkozni, tegnap majdnem elpityeredtem este lefekvés után. Annyira édes volt, ahogy a kiságy rácsán át dugta a kis arcát és adta a puszikat. Akkor úgy éreztem, hogy hátha nem lesz minden este erre idő... ha meglesz a kistesó.
Több gyerekes anyukák, írjatok már egy-két jó szót, hogy is működik, mikor megérkezik a második?

Magamról csak annyit, hogy a múlt héten elkezdett égni a gyomrom ill. a nyelőcsövem, szóval jönnek a harmadik harmad szépségei...

Puszi: NYuszimanó 27.
nyuszimano

Kaska, még mindig szoritok,már a kispapám is tud rólad,neki is elmeséltelek! Szóval innen dupla drukk megy ám!!KépKép

Jajadejóóóó, javitottak a Babaneten!!!Nekem a szine is jobban tetszik, na de az csúcsszuper,hogy végre tényleg kifér egy oldalra az egész...
Egyedül a tábla lóg át, de legalább most már nem az egész oldal lett olyan nagy, mint a táblánk volt.

Tünde,remélem én is nem lesz semmi gond, szurkolok Neked isKép!

Na, mit gondoltok mit jósolnak ide mára az idöjósok???ESÖt!!!Kép
Komolyan kezdek attól félni, kirohadnak a virágjaim..Arról már nem is beszélve,hogy a füvünkben elkezdtek gombák nöni a sok viztölKép...
És azon gondolkoztunk tegnap este, hogy bekapcsoljuk-e a fütéstKép Jó mi??? Nincs kinnt 10 fok, és majdnem vacogunk idebennt.

Sziasztok,és nagy hajrááááá azoknak, akik igénylik!!!
Barbi
33+6

Kép
Kép
barbi

Ellimami! Gratulálok, jól megszenvedtél. Barátnöm amúgy ugyanigy járt, nem zsibbadt el, üvöltött, végül a varrásra altatták csak el. Neki a toxémiával magyarázták, mert azoknák az érzéstelenitöt másképpen kell kiszámolni, nem elég a testsúly, a sok viz a szervezetben befolyásolja még ez is. Örülök, hogy Kevin jól van és jó az étvágya!

Rita! Nyugi, nem kezdhetik el, ha te úgy érzed, hogy nincs elzsibbadva. Ezt már utólag a barátnöm is megtudta, gondolkodok peren is, de végül mivel a baba egészséges lett, feledtette a mérgét. De ha te nem zsibbadsz, természetes hogy nem müthetnek!!

Tündi! Minden rendben lesz, szoritok!!

Szia Gigi!! Kép

Ja nekem most tök jó az oldal, végre nem kell huzogatni! Nektek is?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Még egyben!

Megyek a konyhába sürgölődni.
Depi továbbra is megvan!!!

Pusz:
Zsófi(38+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kismamik!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=évi_24-public]Évi_24[/url] [size=-2]2002.09.12.[/size] 40+4 24 év/1.b. Budapest 2003/06/27/ [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 40+1 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003/06/22/ [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]3.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsuzsófi-public]Zsuzsófi[/url] [size=-2]2002.09.24.[/size] 38+6 18 év/1.b. Szeged 2003/07/01/ [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]4.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=manócska-public]Manócska[/url] [size=-2]2002.09.25.[/size] 38+5 27 év/1.b. Pomáz 2003/07/02/ [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]5.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=dé-public]Dé[/url] [size=-2]2002.09.26.[/size] 38+4 27 év/1.b. Diósd 2003/07/03/ [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]6.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=pocóka-public]Pocóka[/url] [size=-2]2002.09.27.[/size] 38+3 24 év/1.b. Budapest 2003/07/04/ [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]7.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 37+4 33 év/1.b. Budapest 2003/07/20/ [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]8.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 37+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003/07/12/ [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündimami-public]Tündimami[/url] [size=-2]2002.10.08.[/size] 36+6 24 év/1.b. Pozsony 2003/07/14/ [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]10.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 36+1 26 év/2.b. Budapest 2003/07/22/ [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]11.[/size] Anita [size=-2]2002.10.28.[/size] 34+0 26 év/1.b. Jászberény 2003/08/04/ [size=-2]2003.08.04.[/size]
[size=-2]12.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 33+6 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003/08/05/ [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]13.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 32+0 25 év/1.b. Pécs 2003/08/18/ [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]14.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündér-public]Tündér[/url] [size=-2]2002.11.15.[/size] 31+3 26 év/1.b. Diósd 2003/08/20/ [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]15.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 30+6 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003/08/26/ [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 29+4 28 év/1.b. Budapest 2003/09/04/ [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]17.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 29+3 29 év/1.b. 2003/09/05/ [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]18.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=kisegér-public]Kisegér[/url] [size=-2]2002.12.06.[/size] 28+3 27 év/1.b. Budapest 2003/09/12/ [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]19.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 28+2 28 év/1.b. Budapest 2003/09/13/ [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]20.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 26+4 26 év/1.b. 2003/09/25/ [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]21.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 26+3 29 év/1.b. Budapest 2003/09/27/ [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]22.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 26+2 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003/09/26/ [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]23.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 24+4 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003/10/09/ [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]24.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 24+2 29 év/3.b. Gödöll&#337; 2003/10/11/ [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]25.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 24+0 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003/10/13/ [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]26.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 22+3 24 év/2.b. Budapest 2003/10/24/ [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]27.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 21+0 26 év/1.b. Budapest 2003/11/03/ [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]28.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 19+4 28 év/1.b. Budapest környéke 2003/11/13/ [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]29.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 17+4 1.b. Zala 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]30.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 17+4 27 év/2.b. Budapest 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]31.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 16+5 28 év/3.b. Budapest 2003/12/01/ [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]32.[/size] Doris [size=-2]2003.02.28.[/size] 16+3 30 év/1-2.b. Svájc 2003/12/15/ [size=-2]2003.12.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]33.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 15+5 31 év/1.b. Budapest 2003/12/10/ [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 14+4 29 év/2.b. Budapest 2003/12/20/ [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]35.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 14+3 29 év/1.b. Budapest 2003/12/21/ [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]36.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 10+0 26 év/1. b. Szeged 2004/01/21/ [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]37.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 7+3 33 év Szeged 2004/02/06/ [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]38.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 5+6 35 év/3. b. 2004/02/17/ [size=-2]2004.02.17.[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
tündimami

És a babócák:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lőrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo KépEtele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Kép már biztos megvan, csak még infóm nincs
Gallainémagdi KépZsuzsi 3500g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tündimami

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: nektek is volt olyan (vagy van), hogy a szeméremdomb tetejénél, azaz a szeméremszőrzet és a has találkozásánál (bocsi, csak próbálom pontosan leírni) iszonyúan feszít a baba? Én most a 29. hétben vagyok, két napja kezdődött ez az érzés, és ma már nagyon rossz volt. Egy hete még fejfekvéses volt a babó, ezért szerintem most is az, tehát valószínűleg a fejével feszít. Mivel nekem megrövidült a méhnyakam, kissé zavar a dolog, mert nem hiszem, hogy ez jót tenne neki. Nyugtassatok meg (legalábbis, ha tudtok)! És még egy kérdés: nektek is nyilallgat néha arrafelé és lefelé is vagy csak két oldalt lent?

Előre is köszi a válaszokat:

Zsizsa
28+2

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Megvoltak a vizsgálatok, és a dokik úgy döntöttek: holnap Violát "császárnővé" avatják. Ez már 100%. Nem is próbálkoznak indítással, így a biztos.

Volt terheléses CTG is: nem egy nagy durranás. Viola rockandrollozott magától is és az oxitocinra is. A papíron voltak egész jó kis összehúzódások, de én alig éreztem belőle valamit.

Amúgy egész tűrhető itt bent. A szobatársak helyesek és itt van egy édes pici kisfiú, holnapig őt csodálhatom. Mindenki kedvesen szól hozzánk és készséges. Még a kaja se volt rossz, csak nem sok. És gyöngyöt fűzni is tudok: holnapig még ráérek! :-)))

Köszi a drukkokat! :-)))

Kaska

u.i. A levelet Kaska kispapája pötyögte be, és majd elviszi a ti leveleiteket is neki.
kaska

Kedves Kaska Kispapa! Azaz K und K!!! Kép

Kaskát egymilliószor puszilom, és nagy drukk neki! A csaszi utálomfujfujfájutána, de Kaska klassz nőci, ki fogja bírni, ne hagyd el magad, hallod, punkmama?! Kérjél madártejcit, ha belopják a kórterembe, akkor esetleg ha lázas leszel és nem lesz enni kedved, majd az feldob! Nekem bejött! Ja, és zuhanyzáskor te ne aggódj úgy a tapaszvizesedés miatt, mint én, mert utólag én is rájöttem, hogy legfeljebb lecserélték volna Kép Hasfelmetszettként nem jó az első pár hét, de nem váltasz kalibert, és az is valami Kép
Hajrá, hurrá, és próbálok egy képet feltenni a nyomdokaidba lépett kislányomról, biztatásképpen:

Kép

Mennyi marhaságot írtam! Csók Violának!

Pussz
Kangi
kangi

Kaska és Kaska KispapiKép
Megy a drukk folyamatosan és ne bánd a császározást legalább nem kell úgy kinlódnia a ManócskánakKép Drukkolok és minden jót kivánokKép
KangiKép
Szivből gratulálok a csodaszép LeánykádhozKép

doris

Kaska és kispapája!
Nagyon drukkolok nektek holnap! Kép Aztán várjuk ám a híreket Kép

cory

cory
Budapest

Kaska es Kaskakispapa

ugyesek legytek holnap, nalunk se akart bejonni apa a csaszarra de bejott ugyanis nem latott semmit csak a fejemet, ot is a dokino beszelte ra, utana o hozta be nekem a kismanot megmutatni. Ha Kaska kicsi (nem tudom milyen magas) akkor el lehet kerni egy dobogoszeruseget az agyrol valo lemaszkalashoz, en kovetkezo alkalommal ha lesz viszek samlit, bar ha kispapa vegig ott lesz akkor nincs gond.

Ildianyu,

akkor jo, remelem rendes volt veled a brigad, bar biztos nem volt jo hangulat szegeny Maderne miatt. Lattad a fotot Akosek gyerekerol, o eleg kis husi.
Az jo hogy Janka jo kislany. Kép

Sziasztok
Zsurlo es Andus
Zsurlo76

Kaska!
Nagyon-nagyon szorítok neked és Vilcsinek, hogy mihamarabb egészségben megpillanthassátok egymást! KépKépKép Boldog június 24-ét nektek! Kép DRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti+Vilka
márti

SziasztoK!!!

Azt honnan lehet észrevenni, hogy szivárok a magzatvíz???
Mert néhány napja nagyon erős folyásom van, viszont az színtelen, szagtalan.

Na mind1, majd megkérdem ma dokit, úgyis megyünk ctg-re!!!
Imádkozzatok, hogy ne legyen túl nagy a gyerek, mert akkor császároznak!!!
Ctg is lesz, meg uh.

Kaska!!!

Drukkdrukkdrukk!!!!

Zsófi(39)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kaska! Nagyon szoritok!!

K.

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZiasztok!

Zsófi: nekem azt mondta a dokim, hogy a szivárgás olyan, mintha állandóan bepisilnék, csak szintelen szagtalan? Olyan? Mert azzal irány a kórház!

cory

cory
Budapest

Kaska! DRUKK DRUKK DRUKK!

Zsófi! Képzeld, tegnap pont emiatt jártuk meg a kórházat este. Elment fél hatkor a nyákdugóm, aztán folyton szivárgott vmi víz. A doki mondta, hogy menjünk be, és kétszer is megnézte, hogy tuti legyen, de sajna(?) nem a magzatvíz szivárgott. Egyébként a nyákdugó tök tiszta, átlátszó volt, csak kocsonyás. DRUKK neked is, hogy minden oké legyen, és hogy ez a jó kis hidegfront kicsalja Bencét! Kép

38+5

Sziasztok!

Kaska+Kaska Kispapija!!!!!

Drukkolunk Nektek ezerrel! Ma már találkoztok a gyönyör&#369; kislányotokkal!! 24-e király nap! Kép
Ha bármi infó van, várjuk azonnal ide be, izibe! Kép

Tegnap írtam, de valahova az elszállt, ezért meismétlem, hogy minden új babócának és mamijának jó egészséget, és sok tejcit kívánok!

A finisheseknek megy a DRUKK, és persze legyetek türelemesek! Kép (majd megnézem magam 4-6 hét múlva) Kép)

Zsuzsofi:
Küldök Neked egy kis türelemet, meg persze jókedvet a depid ellen! Kép igaz én sem vagyok a legjobb passzban de ez úgyis napok alatt elmúlik.
Irigyellek mert Te/Ti már nemsokára talákoztok a babócátokkal! Vigyázz magadra és pihenj sokat! Biztos minden rendben lesz a ctg-n, ha végeztél írd meg mi volt!!!

Tina, remélem jól van, és már békésen babázik. Ha valaki tud róla valamit jelentkezzen!

Lányok!
A múlthéten voltunk UH-n, és a doki teljesen normál méret&#369;nek mérte, mondta a 33 hetes virgonc huncunát, mire tegnap a véd&#337;n&#337; közölte velem, hogy ez a gyerek milyen kicsi elmarad az átlagtól, és különben is egyek többet, de mivel picit magas a vérnyomásom (130/70), tartsak diétát! Hát értitek Ti ezt?!
Nem vizesedem 7 kilót híztam, a doki szerint teljesen szép a babó, mit paráztatja itt az embert feleselegesen a véd&#337;n&#337;?
Tegnap már Dé-vel kielemeztük a dolgot (t&#369;rte h&#337;siesen az aggodalmaimat) utólag is köszike Kép, de azért egy picit még rágom magam. (BPD: 82 volt a múlt héten)

Kangi!
Gyönyör&#369; kislányod van! Gratula hozzá! Kép

Most megyek, mert dolog azért akad b&#337;ven, vigyázzatok magatokra mindahányan!

Tündér
33+5
tündér

Doris, Tündér Kép

köszönöm a bókot a csepp Julcsi nevében. Pont tegnap volt négy hónapos, úgy rohan az idő ... Kívánok nektek is szép és nyugodt babácskákat!

Tündér Kép
ne hagyd magad paráztatni! Julcsi is elmaradt az átlagtól, a doki szerint, valóban 2700 g-mal született, na és? Még most is pindurka, de nem azért, mert alultáplált, hanem mert apjaanyja apró, mér lenne kiselefántunk?
Én is nagyon sokat aggódtam ide emiatt ám Kép De te ne tedd!

Pussz
Kangi és Julcsi
kangi

Sziasztok!

Mikoo, Gallainémagdi,
gratulálok mindkettőtöknek az új kis csemetétekhez! Sok boldogságot és sok tejcit kívánok! Kép

Tináék,
remélem csak géphiány miatt nem tudtok hírt adni magatokról!

Évi 24,
egyben vagytok még? Lehet időközben Kaska dobogós lett, s nem is tudunk róla? Kép

Kaska,
drukkolok Neked és persze Violának is! Hajrá lányok, csak ügyesen, hadd legyen mire büszkélkedjen a kisebbségi helyzetbe került Kispapi! Kép

Zsuzsófi,
látod, látod, lassan Te is dobogós leszel! Addig maradj ott, míg jól érzed magad (bár ahogy elézem az írásaid, nem sokáig fogod bitorolni a trónt)! Kép

Dé,
a 3-a nagyon jó dátum (én már csak tudom), érdemes tartanotok a határidőt! Kép

Ellimami,
Nem semmi szülésed volt. Örülök, hogy minden kín ellenére jól vagytok és boldogok! Kép

Ildianyu,
Vigyázzatok egymásra Jankával! Nagyon várom a történeted! Kép

Angéla,
Nagyon szép alvó Jucus babód van! Boldog és nyugodt együttlétet kívánok! Kép

Gigi1,
Légy üdvözölve köztünk! Jó pocisodást kívánok! Kép

Doris,
Motoszkálást mi? Kép Nézted a táblát? Szerinted hogy létezik az, hogy bár előttem jársz majd 1 héttel, mégis nálam későbbre vagy kiírva? Biztos, hogy jók a megadott adatok? Az enyém tuti - volt eddig, Kép de most picit elbizonytalanodtam. Áruld már el, lehetne továbbhordani májusig is a babót? Kép

Buborék,
Akkor viszont most vagy nagyon fáradt, vagy nagyon kipihent vagy! Gratula a kissráchoz! Kép

Tünde,
Ne aggódj, majd itt kint behozza a lemaradást. Intelligens babó, nem akarja anyukáját kínozni azzal, hogy bent hízik meg! Kép

Nyuszimanó,
Ettől az aranyos történettől könnyes lett a szemem. Kép Ha a sok sav okozza a panaszod, akkor azon javíthatsz sóskeksz vagy kukoricapehely rágcsálásával, ami felszívja.

Barbi,
Tavaly augusztusban mi is befűtöttünk itthon éjszakára, olyan hideg volt. Ma, szent Iván - a szerelmesek napján Kép - itthon is esik, Kép bár gombákkal még nem taliztam. Kép Gondolj arra, hogy legalább nem izzadunk a nagy kánikulában! Kép

Kangi,
Csudaszép csörgőrázó, -rágó babód van! Kép
Jó érzés, hogy olykor ránk, friss kismamikra is rá-rá pillantotok, szóltok 1-2 jó szót hozzánk, akik a Ti nyomdokaitokban járjuk a saját utunkat! Így legalább láthatjuk, hogy babóval is van élet! Kép (ez csak vicc, néha olvasom a babás topicot is. Kép)

Mi jól vagyunk, pénteken megyünk AFP-re. KépKép Ki gondolta volna, hogy ilyen hamar elszaladnak a hetek! Jó lenne kicsit lassítani rajta, mert így nagyon hamar elrepül.

Boróka 15+6
femõke

Zsuzsi74Kép
Köszönöm a tanácsot, az almát úgyis szeretem.Kép

KangiKép
Nagyon aranyos a kislányodKép gratulálok hozzá.

TündérKép
Szerintem a dokidnak higgy inkább, ne a védődőnek.

Üdv
Laura
27
Laura2

Kaska!!!

Drukk megy ezerrel!!!KépKép

Tündér!
Akkor a TE védőnőd se védő, inkább támadó?!Kép Ha már most ilyen ellentétesen beszél én a továbbiakban nem bíznék benne. Pláne, ha csecsemőtáplálásról lesz szó... Inkább a szívedre (dokira, ha nem egy követ fúj a védőnővel) halgass a babával kapcsolatban, hiszen a te szívedhez van a legközelebb és ez mindig is így marad!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok lányok! Elôször is köszönöm az infokat, de sajnos nem lettem nyugodtam. Azt mondja a párom inkább menjünk el egy 3D-re 2-3 hét múlva, mert az orvos mivel semmit nem mondott és amit ki lehetett húzni belôle az sem volt meggyôzô, talán biztonságosabb lenne megnézni mégegyszer a babót. Azt sem hiszem, hogy egy ilyen alapos genetikai vizsgálat 5 percig se tartson. Nektek is így volt? Csak aggodos anyuka vagyok vagy jogos? Nem tudom.
Kaska! Nagyon szorítok nektek!
MIndenkinek szép napot, majd jövök még!
Buborék
Buborek

Sziasztok lányok!
Végre itt vagyok köztetek újra. Eltemettük szegény nagyit, ezért nem jelentkeztem. Amúgy velünk minden rendben van, mostmár biztosan érzem a magzatmozgást.Bár egy kicsit aggódom mert tegnap nem éreztem, de nyugtassatok meg hogy az elején ez normális.

Kangi!
Gyönyörű ez a kislány irigyellek!!

Gigi!
Örülünk hogy itt vagy köztünk, jó babavárást kívánok.

Tünde!
Szerintem ne parázz a védőnő miatt, a babóca tökéletes, szerintem nem is magas a vérnyomásod, egy picit emelkedett idegességtől vagy bármitől lehet. 7 kilót hízni szerintem irigylésre méltó.

Dé!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Azt mondják ha elmegy a nyákdugó onnan két-három nap és megvan a babó. Te hogy érzed? Doki mit mond?

Zsófi!
Mit mondott a doki? Mi újság volt a Ctg-n? Én szorítottam.

Rita!
Mi van veled voltál AFP-n?
Puszi mindenkinek, úgy érzem me megint meleg lesz. Szorítok mindenkinek akinek ma van a nagy nap!!

Nicki
17+5
Nicki

Nicki!

Tényleg normális, ha még csak ritkán érzed a pici mozgását. Sokan (mint én is) csak a 20 hét után érzik először. De még akkor is sürün előrordul, hogy pár napig nem. Ilyenkor még mindig annyira pindurkák, hogy bőven van helyük elbúlyni, meghúzni magukat, vagy csak egyszerüen nincs annyira rugdosós napjuk, hogy Te is érezd, hanem csak kicsiket mocorog, úszkál.Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Képzeljétek el!
Csütörtökön elkezdett belőlem jönni valami véres nyálkás akármi és mindenem el kezdett fájni. Rögtön gondoltam: ez csak a nyákdugó lehetett és ugye elindult a szülés. A NAGY FRÁSZT!!!! Beszedtem valami vírust, ami megtámadta az összes izületemet, izmomat, mindenem be volt gyulladva, alig tudtam megmoccanni, kimenni a WC-re is fél keserves órámba telt óriási bömbölések közepette. S mint kiderült az a véres valami sem a nyákdugó volt, hanem be volt a vírustól gyulladva a méhszáj és onnan jött. Kép Ma már minden rendben, de ti azért nagyon vigyázzatok magatokra.

Puszi:
Saci
charlottee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?