A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tápi: én Humana HA1-et adtam Daninak. Először üvöltött, nem ette meg, kitolta a nyelvével a cumisüveg végét. Másodszor szintén ez, harmadszor szintén. Negyedszer már belekóstolt (30 perc alatt 10 ml-ert sikerült beletolni..), és utána már simán lenyelte, csak arra kellett figyelnem, hogy 36,5 fokos legyen, mert +-1 fok eltérésnél már nem ette..

Gurgi! Szerintem még ne vonj le következtetést abból, hogy egy éjszaka mit hozott, várj egy kicsit. Lehet, hogy táp nélkül is így sikerült volna. Szerintem biztos elég a tejcid, ha evés után, amikor abba hagyja a szopit, akkor nem sír! Márpedig nem sír, igaz?

XI. ker tali: nekem holnap jó, és szombat, vasárnap.

Kép

Kép
monccs

Móni!
Igy van, Manó bölcsen szólt, nekünk volt szar a beba.
Bocsi, csak kicsit felbosszantottam magam rajta, hogy jó ideig olyant adtam ami nem jó neki, ezért szarozom... :lol:
Másnak meg a humana szar, engem nem zavar, nekünk jó!

Manó!
Én írni akartam hogy a tv, csak ki is ment a likas agyamból, akár Bogi tükörképét látnám, nem hiába barinők Ők! :wink:

Tücsi!
Igen írtad hogy a bébikajátol is lehet büdi már annó is, és biztosan így is van, csak az a gond hogy még nem is kapott bébikaját, már akkor is büdi volt.
A sütőtököt viszont ki fogom próbálni, de majd csak akkor ha Bogi valamirevaló mennyiséget fogyaszt...

Briginek teljesen idagaza van, Boginál még mérni sem lehet mennyi bébiételt eszik meg, pedig már lassan 4 hete próbálkozok.
De majd idővel!
Vendég

Jj, bocsánat megint elfelejtettem vastagítani... :oops:
Na, majd megszokom ám... :lol:
Vendég

Gurgi: ne dühöngj. Brigi szerintem jót akart.
De lehet átsiklott fölötte, hogy nem alukáltatok, s az ok valószínű az éhség volt.
Grétu most is csak panaszkodik, de tápi nem kell.
Kíváncsi vagyok fürike után kell-e, de szerintem inkább álomba menekül. Ismerem már a csajom.
Szal ne idegesítsd fel magad, most dühös vagy, mert nem megy a szopi. Ami érthető. De ha Samu elfogadja a tápit, te is dolgozd fel, hogy ez volt, ha napközbenre még van, örülj neki.

Kép
kissmanó

Gurgika!
Ne mérgelődj, én tudom milyen mikor éhezik basszus én egy hónapon keresztül éheztettem, mert csak szopizott, mivel a nestlé nem nagyon kellet neki, így ráhagytam, és csak szopott óránként!!!
És a végeredmény, egy hóra kemény 370gramm...
És most is ugyanannyit mozog, talán többet is, és már elértük a 500gramm hízást, akkor van itt min agyalni, meg no tápi?
Ha kell akkor kell...
Vendég

Ja a gyerek sír, rángatózik a cicin. Érdekes egy hétig próbáltam neki adni tápit, nem kellett..tegnap űvöltött és lám elfogadta..
Két ciciből eszik 60-at...Valóban sok tejcim van a nap végére.

Ákeszcsákesz
torolve_20131003125716

Gurgi: ne haragudj, nem akartalak bántani :cry: De te kérdezted, hogy mi van? Tejed van mégis elfogadta a tápit és átaludta az éjszakát! Valószínű lemaradtam arról a részről, hogy kevés :cry: Persze, hogy én sem hagynám éhezni a gyerekemet! Félreértettelek, BOCSI NAAAAAAAA!!! :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Rita: Chip and Dale- a csipet csapat

kispiskóta

Gurgi ne mérgelődj!
Látod Brigi sem úgy gondolta!
Egyébként ha nekem is volna elég tejem akkor tuti én is tápiellenes lennék! :lol:
De mivelhogy nincs így marad a tápi.
Én igazábol még a kicsinek is örülök, van egy csaj az utcánkban, na annak dupla akkor acicjei vannak mint nékem, azt van naponta két három csepp taja, amivel a dvitamint beadja a kisfiának, és neki már az elejétől így van, szal örüljünk, hogy egyáltalán van.

Egyébként én még arra is gondoltam, hogy Bogi a múlt hónapban hogy óránként szopizott, lehet csak az előtejet szopizta ki javarészt, és ezért nem hízott tőle rendesen.
Fogalmam nincs mennyiket szopizhatott, de nem tudom hogy csak nekem van e ilyen béna csöcsöm, de nekem nagyon sokáig csak előtej jön, majd jó idő után jön a szaftosabb része. :lol:
Amihez persze az én temperamentumos csájémnak nincs türelme, hogy kivárja, így megelégedett kicsi előtejcsivel, és ezért szopott óránként.
Vendég

Moni, nagyon szépek a gyermekeid. A lányod, tiszta te! Én csak azért nem ajánlom Marcit, mert mire a lányod nagy lesz az én fiamnak még csak akkor kezd majd benőni a feje lágya! :wink: :wink: :lol: :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Látom forrong egy kissé a topic, Annee ügybe nem fojok bele, nem ismerem eléggé a helyzetet, és már adott neki mindenki hideget-meleget! Azért sajnálom, hogy törli magát innen! :(

Mina csípője szerencsére rendben van, várakozni sem kellett, csak dög meleg volt a rendelőben! Bugyiig izzadtam! :)

Nekema srácok nagyon gyorsan nőttek, a dönthetős, 18 kg-ig való ülést kb 6-8 hónapos kortól használtuk. Addigra már kilógtak a hordozóból!

Gurgi: Sziporka a Chip és dale-ben volt! :D

Tápikhoz nem tudok hozzászólni, szerencsére minket elkerültek. remélem ez így is marad! Mina egyre többet kér enni, de így is megvan az a plussz mennyiség amit elvisznek, bár meg kell mondjam, most kissé nyűgösnek találom már a fejést, néha gyötröm magam, hogy elég legyen! De ha már elkezdtem adni, és számítanak rá, akkor muszáj!

megyek is, lefektetem a srácokat, azután alszom, mert hulla vagyok, minden energiámat kiszívja a kiscsaj! :)

Jó éjt mindenkinek, holnap többet jövök!

KépKépKép
dikó1

Zsú!
Tényleg, mit nem agyaltam itt rajta... :lol:
Gondolom profi vagy mesekvízben... :lol:
Vendég

Milyen jó, hogy nekünk nincs autónk, így nem kell agyalnom az autósülésen, de majd egyszer bizti lesz, így azért figyelek ám... :lol:
Vendég

Hency, elárulom a titkom, de pszt nem elárulni. Átkiálltottam a másik szobába Daninak és ő nyomta fejből! :lol: 60%-nál többet viszont ő sem ért el a mesekvízen.[/b]

kispiskóta

Összegezük: akkor ajánljátok a 0-18 kilóig való autósülést? Melyik fajtát? És meddig tudjuk majd használni?

kispiskóta

Zsú!
Hát így könnyű, ha telefonos segítsége van valakinek! :lol: :lol: :lol:
Mi Robival olyan 47%-ot értünk el ketten, de sok volt olyan amit nem fogdott el, hiába próbálgattuk ékezettel nélkül stb, ráuntunk, viszon Manó az iq teszt baromi jó, én a 11-ből 6-ot tudtam, de mikor visszaolvastam a megfejtést a fülem ketté állt, hogy hogy vagyok ilyen hülye... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hűűűű, micsoda puskaporos ma a hangulat! Front van? :wink:

Henchy, Dávid azt üzeni, hogy nagyon örül, hogy nem zöld és büdi a kis menyasszony kakija. Így mégiscsak könnyebb lesz az együttélés. :wink: :lol:

Ckat, Uxi merre járnak? Eminek boldog szülinapot!

Bori, szerintem Tücsi azt mondta, hogy meg kell kérdezni, milyen a bölcsiben a kaja. A sógornőm pl. nagyon dicsérte az övékét. Azt mondta, hihetetlenül változatos a kaja, nagyon figyelnek, hogy mindenféléket egyenek a gyerekek. Szóval van jó példa is, és az is önkormányzati bölcsi. Amúgy én is jövő ősszel szeretnék visszamenni dolgozni, úgyhogy onnantól nálunk is bölcsi lesz.

Kép
nenoke

[quote="nenoke"]
írta:
nenokeHenchy, Dávid azt üzeni, hogy nagyon örül, hogy nem zöld és büdi a kis menyasszony kakija. Így mégiscsak könnyebb lesz az együttélés. :wink: :lol:

Kép

kispiskóta

Ja, valaki kérdezte a Citroen5-öt. Ismerem a 3F szabályt: Fiatot, Fordot, franciát ne. Ehhez képest a nagy autónk Citroen Xsara Picasso, a kicsi meg Fiat Panda. És egyikkel sem volt semmi baj, igaz, a Piki még csak fél éves. Szóval nem biztos, hogy olyan rossz az a C5.

Ez komoly, hogy egy 6 hónaposnak 4-szer 250-et kell ennie? :shock: Ennyi az én cicimbe nem fér. 120-nál többet még sosem mértem, igaz, mostanában már elvétve mérem. Szerintem nekem azért is szopik Dávid minimum 3-szor éjszaka, mert nem elég a nappali mennyiség.

Kép
nenoke

Nenoke!
Csatlakozom Zsú-hoz! :lol: :lol: :lol:

Hát igen egy menyasszonynak nem lehet büdi és csúnya zöld a kakija, még elijed a kis vigyori Dávid!
Vendég

Egyébként ez a 250ml 6 hósan szerintem hülyeség, van olyan baba aki többet eszik, és vn aki kevesebbet.
Bogi a kevesebbet közé tartozik, ő nem ezsik egyszerre pici gyomra van, hisz csak egy lány... :lol:
Csak poénkodtam, míg valaki komolyan venné, semmitől nem függ, de szerintem Bogi talán egy éves korára eszik meg egyszerre 250ml-t. :lol:
Vendég

Brigi!
Na jó megbocsájtottam :lol:
Igen-igen a nap végére csökken elég rendesen..sajnos de ezt már jó pár hsz előtt megírtam, asszem még reggel..na mindegy. Én sem így terveztem tejügyileg és szopiztatom ahogy tudom.
ONE.
Téma lezárva a részemről.
Inkább mulassunk!
Én már vidámkodtam ma..hm..na de ökör iszik magában. :lol:

Jaaa Chip és Dale csipet csapat :lol:
Sziporka szívem..
torolve_20131003125716

na ne vitázzunk már kérem szépen(Ricsi csak szájkarate-nak hívja)

nekem mindig jóga oktatónk szavai jutnak eszembe:csak te tudod mi igazán jó a gyermekednek!
senki nem rossz azért mert hozzátápit kell adnia.
én is karácsony körülre tervezem a kostolást (tehát hamarosan :lol: )

Bridzsi

Kép
esztora

Ájáj, ezt a 4*250-et az én védőnőm mondta, akinél ez az adag jövőhétre csökkenhet vagy nőhet. (mindig mást mond) Szerintem is képtelenség!!!

kispiskóta

Mi megvárjuk az 5 hót, oszt belecsapunk a lecsóba! :lol:

kispiskóta

igaz a védőnővel még nem beszéltem róla.
a babakocsi emelést kérdeztem tőle,azt mondta 5 hónapos kora után emeljek ha addig el van fekve (Nyunyi elvan)

holnap megyünk dokibácsihoz,foltos a mellkasa és néha ugy bellobban tiszta piros lesz.védőnő mondta hogy probáljuk ki a suducreme csodakrémet de nem javít semmit.kell v.mi hatóanyagos krém.

Bridzsi

Kép
esztora

[/quote]Ájáj, ezt a 4*250-et az én védőnőm mondta, akinél ez az adag jövőhétre csökkenhet vagy nőhet.
[quote]
írta:

Erzsike Drága Kép

Ez az Zsu csak keményen! Csapjá a lovak közé :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi: Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jajj nem így akartam...hanem fordítva-->no erre is eszembe jutott vmi..háhá

Brigi!
Békepipa elszívva.
torolve_20131003125716

Erzsike, bírom, ahogy becézed, én meg elképzelem amint áll az ajtótok előtt és elfúló hangon ordibál, hogy Riiiitaaaaaa!!! :lol:

kispiskóta

Csájok, ha mán annyira vitázni arunk hát nézzük a Gőzekét, a rtklubbon! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Valahogy ez a mai nap kicsuszott a kezeim kozul. Egyszer irtam egy hsz-t, de az is elszallt es aztan mar nem volt idom. Egon sok jatekot igenyelt es egyre jobban tudja mar kifejezni, hogy hianyzok neki :D

Annee! En azert nem reagaltam eddig, mert az elejen duhitett, hogy egyszeruen kiszallsz es nem kozlod az okat. Ugy ereztem, hogy ennyit azert megerdemlunk.
Mostmar ertem, de sok mindent most sem.
Ez a tobbieknek szol: sztem, meg egy eselyt mindenki megerdemel. Ne bantsuk egymast!
Annee! Ne hagyd a gyerekeid ehezni!!! Hihetetlen, hogy ilyen megtortenhet. Nem szabad!!! Ez mar nem csak a ferjedrol szol.... :roll:
Ehhez, most tobbet nem akarok irni.

Bolcsi! Sztem sem szerencses a ket szoktatas. En mondjuk, bolcsi ellenes vagyok, de azert persze megertem, ha menni kell. Nekem szerencsem van, hogy nem kell mennie.

Autosules! Egyszeruen nincs idom az osszest vegignezni es atolvasni a leirasukat. Irjatok majd meg a tutit. :D En azt gondolom, hogy a mostaniban legalabb 1 eves korig lehet. Vagy nem? :roll:

Egon nagyon hamar elaludt ma este, mert sokat jatszottunk, mert maszir is volt. De az elobb szinte visitozott almaban. Alig lehetett megnyugtatni, vegul apa melle fektettem. Mi rosszat tud almodni egy ilyen pindurka?
molkata

Na, leesett ki az erzsike...
Vendég

Megjöttem a suliból. Unalmas volt. :roll:

Tücsi :)
Fogorvos asszisztensnek tanulok. :)

Gurgi :)
Jó a babakocsi! :) Hajkefe :shock:
Én egy fél doboz Piskóta keksznél tartok és még nincs este. :oops:

Bori :)
Nem volt gond egyik terhességemmel sem. A védőnő nem szólt semmit anno, lehet, hogy belefért még a határidőbe. : Itt minden 3. ember diszlexiás vagy depressziós. :roll:
2X beszoktatás:Ha nagyon muszáj...biztos nem esik jól Főninek, de rugalmasak a gyerekek. Ha nem költöznétek túl messzire az első bölcsitől, én hagynám ott oviig. :)
Ahogy írtad a munkádat, lehet, hogy egy bébiszittyó jobb lenne. Ő mobilabb is. :wink:

Kinderke :)
Én olyan autósülést vettem, ami O-36kg-ig van. Nekem bejött, ez is dönthetős. :) Én a 9-36 kg-osat venném. :) A fiam 3 éves és 18 kg. Valaki csak 14 ilyenkor. 8)
A Concordról jókat hallottam. :)

Manó :)
Grétu :D Cukker azzal a nagy üveggel. :lol:

Enikő :)
Jobbulást! :?

Moncs :)
Derüljön ki mi a baj és gyorsan oldódjon is meg! :)

Hencsi :)
Örülök, hogy bejött a tápi! :)

Uxi :)
Eminek boldog szülinapot! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Köszi, Neked meg szép napot!
Bejött a reggeli nyügimentes nap üdvöd, köszi, ma már hült helye volt a nyűginek!
Vendég

Hencsi!
Győzi :lol:

Zsu!
Jaja, Ritaaaa, Ritaaa..fogadjunk, hogy holnap itt fog kiabálni, van rá egy ezresem.

Bezabáltam salátából.

Egcsi!
Pilóta kex, vaníliás karika rulez.
Fogorvos asszisztens? Jujj..futok előle ahogy bírok..mármint a fogorvos elől..borzasztóan rettegek tőle-->gyerekkori extra rossz emlékek.
Furó hangjától leesik a vérnyomásom, kiver a víz pedig hamarosan el kell látogatnom hozzá..ajajj..

Jóccakát, mentem a bálba
torolve_20131003125716

Én is lépek alszódni, Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!
Zalán egész nap nem köhögött, kicsi szörcsögés volt, de ennyi. Kiváncsi leszek mi lesz éjszaka, bár a szemein látszik, hogy valami van, mert pirosak, kis nyusziszemű a drágám :( Viszont a hangja rekedtes... várunk.... :roll:

Gurgi: Ha kell tápi hát kell tápi! Ez van, ez miatt ne legyen lelkifurid :wink: . Nekem mind a 3 gyerekem tápis (szopi+tápi) mert kezdetektől nem gyarapodtak megfelelően a tejemtől.Sőőőőőt az miatt van lelkifurim, hogy Bogi gyakice 5 hétig éhezett amíg nem kezdtem el pótolni neki... :cry: Úgyhogy a 2 kicsinél, már rögtön az elején pótoltam... Ez van, ettől még imádom őket :D ! De még hogy :D

Egcsi: Köszike :D

Móni: Gyönyörűek a gyerekeid :) És nagyon hasonlítanak :)

Emma: Neked megjött már??? 8)

Annee: Én csak azt kívánom, hogy sikerüljön a férjeddel megbeszélni a bajokat. Mert ez igy kurvára nem okés ahogy van :cry: ! És legyél őszinte, ahogy Te bánsz az emberekkel, úgy bánnak veled is :wink: Ha igaz amit írtál én ezért simán kinyúvasztnám a páromat :evil: Akkor amit ő keres azt hova költi? Bankba teszi a gyerekek meg nem esznek? Vagy gépezik? Vagy mit csinál vele, ráül a fizetésére hátha kikelnek a bankók???? :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Chip and Dale:nekem a vetkőzős fiúkák jutottak róla eszembe. :oops:

Gurgi :)
A férjem is retteg a fogorvostól. Olyannyira, hogy néhány éve saját magának húzott fogat. Persze beletörte... :roll:

Hú,mennyit termeltetek! :D Most meg alszotok, úgyhogy enyém az egész topik! :lol:
Bence nem díjazza nagyon a cumisüveget, 45 perc alatt benyalogatott 8O-at délelőtt, míg suliztam, utána elaludt. Még jó, hogy a szüleim vannak itt, egy bébisintérnek nem lenne ennyi türelme. :roll:
Hozzátápi: Januárig kihúzzuk, bár gyümilevet már kap, de 2-3 korty az adagja. Csuklás ellen és vitaminbevételre van. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kizárólag autós téma. S nem gyermeküléses.

Fiatot míg élünk többet nem veszünk. Bár volt egy pandám, imádtam, ügynöknek adtuk mikor elörököltem apától a Nissan X-Trailt. Hát ahogy itt Brassóban (s nemcsak) szervízelik a Fiatokat, inkább gyalog járok. Egy alkatrész 8akár síma kanyarjelző is) min. egy hónap.
S akkor nem szóltam a totálkáros Ducatoról. Ami egy ízben meg lett javítva, bár akkor is a bíztosító total kárra kellett volna írja. Szal mégcsak nem is szerencsés választás. A Pandának most jár le a 3 év, hát többet nem is visszük abba a szervízbe. Ducatonak, amelyik még "él" már lejárt, szal most az volna a jó, ha valaki megvenné őket, oszt soha többé Fiatot.

Citroen saját tapasztalat mint írtam nincs. Renault is francia márka, hát a Scenicet azért jó volt eladni, könnyek árán is, mert 72.500 km-ben már kezdtek potyogni a tetemes kiadások javításügyileg. Clio (ami Mo-on a Thalia) sem túl szerencsés 160.000 km. után, a Megane pedig 200.000 fölött kész anyagi csőd.

Pathfinder az újabb kiadás (tehát ami nem régebben készült az amcsiknak) kicsit gázas a kuplung fejezetnél. Mindig csúszik. Legelső már 4.000 km-nél megcsúszott. Garanciálisan cseréltek vagy hármat, oszt utána vettük. Utóbbi kitartott vagy 50.000 km-t, a legújabb apa szerint nem fog ennyit.

Chevroletek nem épp a legbíztonságosabbak, egy Aveoval kanyarban 80-al már tuti körhintázol, csak épp a lánc nem tart meg, hanem repülsz. Volt egy ilyen szerencsétlen választása is apának ügynökautónak.

Ügynökeink csúcsa most egy Toyota Avensist kapott (hmm: részemről tárgyalható mennyire érdemelte meg), arról még nem tok nyilatkozni, 3 hónapja van meg, há illene sokáig ne is halljak róla.

Smartocskámat imádom, de az ugyi nem családi autó.
Trabantjaink vannak még, de az hobby.
További árufuvarozós infójaim lennének még, de há az sem nagy szám.

Kép
kissmanó

Enikő: párszor akartam mán kérdezni: avatarod hun készült? Tecc.

Kép
kissmanó

Hú micsoda forrongás van itt kérem szépen!

Basszuskulacs hideget-meleget kap itt az ember, má nemtom ki írta. :lol:

Enikő: jobbúlást Zalánnak! Gyógypusszancs!

Tejcsi: én holnaptól újra fejek, mert csökkent a mennyiség... és Botond gyerek is rázza a fejét! Még-még-még-még-még ennyi nem elég!!!!! :lol:

Szivvi: hol vagy?

Móni: gyerekeid gyönyörűek, Blanka = tiszta te!

Nenoke: a büdi kaki beszólás észvesztő volt! :lol:

Esztora:
Remélem beválik Nyunyinak a csodakrém! Fogacskák?

Látom többen megyünk holnap oltásra, akkor drukk nekünk!

Na gyerekülés kipipálva, várok még kicsit, aztán meglátjuk a súlygarapodást, de asszem 0-18 kg-ig lesz a nyerő... legfeljebb majd még egyszer cserélünk.

Gudnájt

Andrea
Kép
kindernay

Azt elfelejtettem irni, hogy a patikaban nincs orszivo, csak a kezi. Nem is javasoltak semmit. Es nem lehet kapni urticat sem.
Az internetrol fogjuk megrendelni.

E van. :?
molkata

Andi! Mi is megyunk rotara. :wink:
Drukk nektek es nekunk. Aszem, ennek nincs mellekhatasa. Vagyis nem irtatok, hogy lett volna.
molkata

Na Manó autósügy:

Fiat volt, (bár csak 3 évig és nem új) soha semmi bajom nem volt vele, pedig el is ütöttem egy motorost (nem lett semmi baja, csak felgurult a szélvédőre... már repedt volt a robogó gondolta majd én fizetek = de láttam, hogy már előtte ragasztotta a "kisköcsög" - ja nem én voltam a hibás, bevágott a mellékútról) szóval mindenhova elvitt, sosem hagyott cserben pedig egyszer még a kipufogót is ledaráltam - úgy kellett harisnyával felkötni, hogy beérjek dolgozni... :wink:
Citroen: nekem a picassot dícsérték ismerősnek volt (van) 6 éve nyúzza a gyerekekkel, már külföldön is többször voltak csak sima szervizre viszi...
Nagy kedvenc a Renault5 régi mint állat, 10 éves, első autóm... imádtam. Soha semmi baja nem volt, csak az ablaktörlő esett le néha, mert már szétrohadt a drágám!

Andrea
Kép
kindernay

Kata nekünk is ROTA meg a 3.hós oltás (mi is megkaptuk már az első adagot 1 hónapja- nincs mellékhatás)

Andrea
Kép
kindernay

Kata :)
Küldess egy porszívóst valakivel Magyarországról! Anyuék is most hoztak nekem, mert itt sincs, csak a gumigömb. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó :)
Nemrég kipróbáltam a Nissan XTerrát. Nekem baromi kényelmetlen volt. Amolyan fapados. :?
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok!
Robi benyakalt egy nagy pohár nestlé beba ha start aktívot bifidusszal, hátha reggelre neki is zöld és büdi lesz a kakija, és utána jött hogy böfiztessem! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
Vendég

Kata! Biztos az a rémálma Egonnak, hogy Te nem vagy ott! :D

Off.
Ma a boltban elém került egy cikk: Bea újra élvezi a szexet Győzivel. Hát hogy e nélkül a tudat nélkül hogyan tudtam idáig aludni… Ádám is megkönnyebbült. Napok óta 1,5 órás altatás volt. Ma viszont megint csak 20p. Tuti emiatt.
On

Gurgi! Jó anya vagy.

Bölcsi. Sztem azért fontos a gyerek társaság. Az sokkal természetesebb közeg, mint az, hogy itthon vagyunk ketten. Az ősanya ült a rét közepén a többi muterral, és fonta a kosarat…
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?