Új privát üzeneted érkezett!

Csibb!

Dobjál már lécci a kisfiadról :lol: egy képet! Hogy vágtad le neki? Ollóval, vagy géppel?

De jó, ti is tesóprojecteztek? Vagy még csak szigorúan gondolkodtok? Drukkolok! Fannira sokat kellett várni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi
Még nem fotóztam le, de holnap!!!
Még szigorúan gondolkodunk! :lol:
Fanni véletlen gyerek, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni... :oops:
de remélem, hogy most majd gyorsan összejön, ha majd eljön az ideje!

ja, és géppel letoltuk neki... amúgy nagyon aranyos szerintem, mert szép a fejformája, csak nagyon fiús! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem megint, de Apával elmentünk a múlt héten vadászni, hétvégén és tegnap pedig "ünnepségsorozat" volt Zsófika névnapja alkalmából.
Tudtok valami nagyon ötletes ajándékot, játékot? Tegnap ott álltam 1/2 órát a boltban, hogy mit vegyek névnapjára Zsófinak és nem tudtam mit kitalálni. Annak nem igazán láttam értelmét, hogy megvegyem a 100-dik plüssállatot, a 10.-dik "bedobjuk a kockát valahova". Végül háziállatos Duplo-t vettem. De Apukámék is jönnek és meg fogják kérdezni, hogy mit vegyenek és nincs ötletem. Kapott most anyukáméktól babakocsit, most ez nagyon menő.
Egyébként nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de Zsófi egyre kevesebbet játszik most. Régebben egy 1/2 órát is elmatatott egyedül, most csak akkor, ha én is ott ülök. Ha nem vagyok ott megkeres és körülöttem szórakoztatja magát valamivel.
Csibb!
Kérünk képet! Januárban mi is levágattuk Zsófi haját, nagyon kisfiús volt Ő is. Most hátul már neki is akkora, hogy lassan copfba lehet kötni.
A szuperjárgány Apa szemefénye Zsófia után. Ez az egyedüli kocsi, amit Apa személyesen, saját kezével mos le és Zsófi is besegít ilyenkor neki. Tudjátok ilyen a gyerekrabszolgaság!
Évi!
Apa hazaért?

Zsu
 
 

 
 

Évi
Mi volt ma?

Zsu
de jó lehetett a vadászat! mit sikerült ejteni? és akkor ti állandóan fincsi vadakat esztek???? nyami...

Fanni sem nagyon játszik a játékaival, nálunk a sláger a konyha szétpakolása, mármint az edények az alsó fiókokból, és sajnos rákattant a számítógépre, mert az egyik barátnőm kisfia, aki most ment oviba, állandóan azt nézte mostanába, míg otthon volt. az egyszervolt.hu-t. most próbálom leszoktatni róla, be sem kapcsolom egész nap a gépet. csak majd néha... :oops:
egyébként meg sokat járunk el gyerektársaságba, na ott már játszana játékokkal, de főleg azzal, ami másnál van! :lol:

rossz időben ikeázni szoktunk, és ott van egy olyan játék, hogy egy fa állvány, amiből kilógnak műanyag rudak, amit be kell verni egy fa kalapáccsal. ez tetszik Fanninak, már gondolkodtam is, hogy megveszem, csak meg akarom várni a költözést már... meg egy olyat is nagyon szeret, nem tudom hogy hívják, ami ilyen hullámokon fagyöngyök, és lehet huzogatni a hullámokon. ha értitek...

mindjárt jönnek a képek a frizkóról!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


ja és ő nagyon imádja a könyveket!!!! én azt veszek neki

akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFIKÁNAK!!![/quote]

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, minden simán ment. Még két vizsgálat vár ránk, aztán kb. novemberben belevágunk az inszembe újra, ha minden rendben lesz.

Zsu!

Zsófikának utólag boldog névnapot! Nem tudom, szeret-e pl. rajzolni. Van az a mágneses rajzolótábla, amihez nyomda is van, biztos tudod, mire gondolok, az lehet, hogy tetszene Zsófinak. Dóri szeret arra rajzolgatni. Amit még ő szeret, az a játék bevásárlókocsi. Remélem sikerül kitalálni valami klassz ajándékot. Mondjuk a Dóri is elég keveset játszik a játékaival. Egyszervolt.hu-t ő is szereti :)

Köszi, hazaért apa, végrevégrevégre :)

Csibb!

Szerintem én sejtem, hogy milyen játékra gondolsz, én golyóvezető néven ismerem. Tényleg jó dolog :)
Édes lett Fannika a kis rövid hajával! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Csibb!
A múltkor nem lőttem semmit, Apa lőtt egy bikát (szarvast). De nagyon jól éreztük magunkat, egy csomó állatot láttam, nagy élmény volt. Láttam kis bikákat verekedni is. És Apával is nagyon jó volt együtt lenni. Majd csütörtökön megint megyünk. Jönnek velünk a barátaink is. Ott csak a pasi a vadász. Mondta a vadász barátunk, akikhez megyünk, hogy akkor jön 3 puska meg egy turista.

Évi!
Nem tudom milyen az a mágneses rajzolótábla (bocs). Gyerekkoromból emlékszem valamire. Nem tudod milyen márka?
Bocsi, nem akarok bizalmaskodni, de ez az inszem beültetést jelent? Dórikával is kellett?

Ti hogy álltok a kilókkal? Képzeljétek végre most elkezdtem fogyni (nem kis munka árán). Tök vékonynak éreztem már magam, kb csak 2 kg -val vagyok több, mint terhesség előtt, gondoltam ez már semmi. Erre ma elkezdtem a régi ruháimat próbálgatni és még mindig semmi nem jön rám. Olyan szarul esett. Most itt állok, hogy a szülés után vett ruháim már nagyok, a többi még kicsi.

Zsu
 
 


Sziasztok!
Ma jöttünk meg a Balcsiról, leugrottunk Fannival a barátnőmhöz hirtelen felindulásból! :lol: Barátnőm itt volt Pesten, ültünk egy teraszon, és kitaláltuk, hogy ilyen szép időben azonnal induljunk!!! :lol:
Fanni nagyon élvezte!!!
Meg én is! 8)

Zsu
Hát én és a kilók remekül megvagyunk, olyannyira, hogy nem is akarnak elhagyni engem... az a fránya 5 kg még mindig itt csücsül rajtam...
te hogy csináltad??? én vállalnám ezt a kockázatot, hogy nem lesz mit felvennem! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Zsu!

Ha aktuális még, akkor lefényképezem a táblát neked. Mi is ajándékba kaptuk, úgyhogy azt se tudom, hol lehet ilyet venni.
Az inszem nem a beültetés. Ennél az eljárásnál csak a spermákat vezetik egy katéterrel egyenesena méhüregbe, egyébként minden egyéb teljesen úgy történik, mint egy természetes ciklusban. A Dórinál is kellett, és úgy néz ki, hogy akárhány gyereket akarunk, mindegyiknél kelleni fog. Ez van...

Kilókkal sz@rul állok, mióta nem szoptatok én egyre csak dagadok :( Jók a terhesség előtti cuccaim, de némelyik gatya már határeset :( Már elkezdtem tornázgatni, meglátjuk meddig tart a lelkesedés.

Csibb!

Jók az ilyen hirtelen felindulásból elkövetett elutazások :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Jaj, de szép idő van!!! :D
de. teljesen kifárasztottam a lányt, voltunk bandázni a haverjaival, volt nagy motorozás (most ez a nagy szerelem...). ki is dőlt, de egy kicsit hisztis volt az altatás, mert szerintem túlpörgött.
du-ra is valami kinti programot kell kitalálni, amíg lehet!!!

a barátnőmmel, akivel egy házban lakunk, elkezdtünk a calanetics tornát, már három napja, és ma este is tervben van. nagyon jól esik, vannak benne mindenféle nyújtások, meg a gerincre is nagyon jó, olyan jókat nyögünk közben! :lol:
remélem nem múlik a lelkesedés, állítólag 10 alkalom után már látszódik valami... nagyon kiváncsi vagyok!

Évi
jó, hogy leírtad, én is a beültetésre gondoltam... :oops:
és azt lehet tudni, hogy miért kell ezt csinálni??? mi ilyenkor a baj?
ha túl indiszkrét vagyok, akkor szólj! :oops:
én ismerem ezt a táblát, szerintem is nagyon jó, egyszer voltam a brendonban, és láttam ott egyet, de valami 10 ezer körüli ára volt, hát majdnem dobtam egy hátast, ezért aztán nem is vettem meg...
pedig tényleg jópofa, meg nagy előnye, hogy semmi sem lesz tollas, vagy filces! 8) de azért ennyiért talán mégsem... akkor inkább figyelek, és takarítok! :lol: majd nézem, hátha máshol van olcsóbb is. ehhez mondjuk voltak ilyen nyomdák is különböző mintákkal.

viszont vettem a tesco-ban fa sínt vonattal 999-ft-ért!!! :shock: az viszont nagyon olcsó! :) és vannak hozzá kiegészítők is, pl. híd, meg állomás, meg elágazások, mert ez csak egy kör, ezek meg db-ja 500-ért, úgyhogy szerintem ez lesz a karácsonyi ajándék. meg amit még szeretnék, az egy mini takarító szett, felmosó vödörrel, meg seprű, mert erre is rákattant teljesen, és a méretében mégis csak kényelmesebb...
csak ezekkel meg úgy megvárnám már a költözést, hogy nem kelljen még ezt is átvinni, de ha így megy tovább, akkor soha nem kap játékot... már tombolok néha, hogy még mindig itt dekkolunk... :evil:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


na mi van csajok, újra behalunk??? :? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem.

Zsófika sajnos beteg. Elkaptuk ezt a vírusos - hányós - lázas - hasmenéses baromságot. Eddig nagyon jól tűrte (pedig többször volt 39 fok fölött a láza) és ma már csak hasmenése van, de semmit nem akar se enni se inni. A kakijában ma láttam vért, a dokinéni szerint annyira gyulladásban (hurutos) van a bélrendszere, majd holnap küldünk az ÁNTSZ-hez kaki mintát. De ez a nem ivás nagyon aggaszt, holnap a dokinéni eldönti, kell e esetleg infúzió.

Befejezem, mert úgy hallom felébredt.
Majd jövök még.

Zsu
 
 


Sziasztok!

Zsu
Hogy van Zsófika? van már eredmény? ugye nem lett infúzió a vége??? :?

Évi
Merre vagy? Mi van veletek?

Sajnos Fanni is náthás kicsit, de nem vészes. a kedvén nem változtat, így is vidám! :D

Tegnap vettünk pár bútort a lakásba, ez már jó jelnek számít... állítólag október végén már tudunk költözni.. meglátjuk... én már nem lelkesedem olyan könnyen...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Rakok fel pár videót!

Fanni mosolygás vezényszóra:

http://s129.photobucket.com/albums/p208 ... 1001_2.flv

és macietetés:

http://s129.photobucket.com/albums/p208 ... 1004_2.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltűnésért :oops: Most majd pótolok :)

Csibb!

Nincs semmi kimutatható szervi vagy hormonális bajunk, így nem tudtak mást kitalálni, ami segíthet :roll: Úgyhogy újra inszemezünk, de az még odébb van. Legkorábban november legvége, de inkább december eleje :(
Hurrá, mindjárt október vége, és költöztök! De jó lesz nektek :)
Édik a videók :) Nagyon ügyesen használja Fannika a kanalat, Dórinak ez még nagyon nem megy :)

Zsu!

Zsófi jobban van? Ti nem kaptátok el?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Ma kaptuk meg az ÁNTSZ eredményt. Képzeljétek szalmonella fertőzése van Zsófinak. Teljesen ki vagyok kattanva. Szerencsére az enyhébb fajta, úgyhogy azt mondta a doktornéni, hogy egyenlőre nem kell antibiotikum. Még mindig megy a hasa, nem annyira vészessen, de azért hígabb, mint szokott lenni. Hol jobban eszik, hol rosszabbul. Ma például eddig nagyon jól. Ami viszont engem készít ki, hogy teljesen meg van változva Zsófi. Reggel 7 - kor kipattan a szeme (ilyen régebben is volt, de akkor legalább 1/2 10-ig visszaaludt), hisztis és képzeljétek a napközbeni alvásnál cirkusz van. Annyira ordít, még be sem teszem az ágyba egyből feláll, kapaszkodik belém, stb. és sír, záporoznak a könnyei. Nem tudom, hogy megijedhetett valamitől? Vagy a betegség miatt van? Lelkileg teljesen kikészít, nem vagyok ehhez hozzászokva, mert Zsófi világ életében egyedül, sírás nélkül aludt el, bárhol, bármikor. Ma azt próbáltam, hogy délelőtt nem aludt, (mert ha 7-kor kel régebben legalábbis simán leraktam 10-kor aludni), de így is műsor volt lefekvésnél. Szerintetek? Van valami ötletetek? Nektek csináltak már ilyet a lányok?

Évi!
Bocsi ez így hülyén hangzik, de nagyon klassz, hogy nincs semmi szervi bajotok. Lehet, hogy egyszercsak "spontán" jön a bébi.

Csibb!

Nagyon édi Fanni. Hurrá, hogy költöztök nemsokára.


Zsu
 
 


Zsu
Szegény Zsófika? Mitől kaphatta el???
Nálunk is a simán elalvásból volt hisztis elalvás, meg régen ő szólt, hogy álmos, én már átszoktattam őt az ebéd utáni alvásra, így már csak egyszer alszik. és elég keveset... viszont éjszaka legalább szépen alszik és sokat! :D

Viszont most ő is nagyon beteg... :cry: elég magas láza van, és nem nagyon megy le, úgyhogy holnap valószínűleg viszem is az ügyeletre, mert persze a dokinénink vidéken van. még sosem voltunk ügyeleten... ezt is ki kell próbálni, sajnos.
egyébként semmi más tünet nincs, csak ez a hülye láz...
viszont nagyon édes beteg, szépen beveszi az összes orvosságot, amit adok neki, iszik sokat, bágyadt, de közben írtó cuki! :oops:
viszont alig eszik, de még nem izgulok, nekünk van tartalékunk! :wink:

Évi
Örülök, hogy nincs semmi probléma veletek, mármint szervi, és drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a bébi!
Fanni mivel szeret enni, ezért a kanál használatát is hamar megtanulta! nagyon szépen eszik egyedül, alig lesz kajás a feje! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


ja, és köszönjük a dícséreteket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Szegény kis beteg Fannika! Jobbulást kívánok neki :(

Zsófika jobban van már?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi
Köszi
voltunk ügyeleten és Fanni elkapott valami hülye vírust, ami a gyomrára ment és torokpirosodást okoz. merthogy közben kihányta kétszer a folyadékot amit ivott, elég nagy mennyiséget egyszerre. a tápszert viszont nem, érdekes....
szóval lázcsillapítás a feladat, és normaflore-t kell adnom neki, hogy helyrejöjjön a gyomra.
most alszik, remélem, gyógyítós mennyiséget! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb!
Jobbulást Fannikának. Sajnálom szegénykét. Iszonyatosak ezek a vírusok. Ki sem lehet őket védeni.

Zsófia már teljesen jól van. Szerda óta ismét "álomgyerek". Reggel 8-kor kel, délután 2-3 órát alszik (most is nyomja 2,5 órája) és nincs hiszti lefekvéskor. Húzós volt ez a pár nap, már teljesen kétségbeestem, hogy hová lett az én jó kislányom, Apával már azon gondolkoztunk, hogy lehet, hogy be kellene adni államiba. De mivel megjavult maradhat. Biztos szegény a betegség miatt volt ilyen nyügi.

Zsu
 
 


Zsu
hurrá, hogy Zsófival minden ok!

Mi még mindig nem vagyunk túl rajta, most a kis láz, nagy hasmenés fázisban vagyunk, már nagyon vége lehetne... szegény Fanni már eléggé unja magát itthon, rólam nem is beszélve...

mi úgy látszik megúsztuk... kopp-kopp-kopp

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb!

Hogy vagytok? Túl vagytok már a betegségen?
 
 


Zsu
Köszönöm kérdésed, már szombat óta teljesen jól van a lány! :D
Csak kicsit köhög, valószínűleg a vírus maradványa, merthogy torokpirosodást is okozott.

Veletek minden ok?

Évi
És ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó