Ns, csak visszakukucskáltam, még alszik Beni.
Hencsi!
Sütőtökből ajánlom a Hippeset, drága, de nem darabos, és nincs benne semmi egyéb. A NEstlé bébiételeket amúgy is jobb kerülni, mert abban van a legtöbb egyéb adalék.
NEkünk anno még a kecskeméti is bevált, de mi később kezdtük a hozzátápit (4,5-5 hósan akartam ,de Emi csak 9 hónaposan volt rá hajlandó...)
Amúgy szerintem is mindenkinek magánügye, mikor kezdi a
hozzátápit. BEninek elég az anyatej, de szerintem 5 hónapos kora körül én is elkezdem kóstoltatni. Amilyen nagytestűi, tuti kell is majd hamarabb.
Tápis kaki: Emi Humana HA1-et, majd 2-t evett, s neki is zöldbüde volt, márha kijött egyáltalán, 2 naponta kamillát kellett adni, mert magától nem is tudott kakilni.
Jaj, most értem oda:
köszönjük a szülinapi köszöntést!!!
Kocsi: látom, szó volt a
Citroenről. A szüleimnek C5 van, ez az első kocsi, amivel igazán elégedettek, már 6 éve megvan, pedig ennyi ideig nem szokták megtartani a kocsikat.Soha semmi baja nem volt.
6 hónaposan 4*250-et :ez egy nagy baromság! Ez a védőnő nagyon lemaradt valahol. És akinek nincs annyi teje, hogy 250-et szoptasson belőle? Emi 1 évesen sem evett meg 250-et, pedig akkor már csak 4-szer evett egy nap.Sőt, még életében nem evett meg 250 ml tápit, vagy tejet.