Először is! Zalánt Isten éltesse sokáig! Igazi baba, aki szétkeni a tortát! De nagyon édi!
Aztán egy kicsit mesélek anyósról és a jóképességű sógórnőmről! Legalább kiírom magamból!:
Tán másfél hónapja volt, hogy anyóséknak említettük, hogy talán már az Ákit is el kéne vinni hétvégén, ne mindíg csak a másik három unoka élvezze a mamázást, hanem ő is. Erre anyós azt mondta, hogy neki négy gyerek nagyon sok, nagyon elfárad. Hetekik agyaltam, hogy le3gyen a dolg megoldva, már a párom is azóvátette anyjánk, aztán végül is elvitte a kicsit is, de úgy, hogy mind a négyen ott voltak! Kifáradt, kipurcant nap végére! Azt mondta, a következő hétvégén (azaz az elmúlt hosszú hétvégé) ne vigyem a fiúkat, mert sok neki a négy. Nem vittem Viszont ő kérte őket hétfőn, mondom jó. Mikor meghallottam a tel.-ben, hogy ott lesz a másik kettő is, nem általtam megjegyezni, hogy miért fárasztja magát, miért nem elégek most csak a mi fiaink? Erre lemondta uncsitesóékat és vérbefagyott szemekkel nézett rám! (Mintha nem ő panaszkodott volna, és én nem jót akarnék nekik!). A lényeg: Uncsitesóék akarva, akaratlan elsétáltak a ház elött, látták, hogy enyémek ott vannak a mamaánál, övéket meg lemondta a mama. NAgy botrány lett, sógórnőm felfújta az arcát, a gyerekek sírtak egymásért, a végén mindenki megsértődött mindenkire! Felhívtam jóképességű sógórnőmet, hátha betudom táplálni abba helyhiányos kis agyába, hogy miattam mondta le a mama az ő fiait, mert hogy ne legyen néggyel, mert fárasztó, magamnak sem kívánnám, és különben is az ő két fia tegnap előtt egész nap a mamánál volt.Erre jóképességű, agycsökevényes sógórnőm felhúzta az orrát, hogy én utálom a fiait! Szerintetek? Egyáltalán nem erről szólt a történet, csak arról, hogy két hatvan éves ember hosszútávon nem fog tudni elbírni négy eleven fiúval, akkor sem ha aranyosak, bár pont az ő fia az, aki olyan csúnyán beszél mimdemkivel. hogy bicska nyílil a zsebemben! Tényleg én vagyok nam teljesen gömbölyű a történetben?
Bocs hogy ezzel traktállak benneteket, de muszély volt kiírni!

Brno,székesegyház
Prága Károly híd
Lőportoronyról a prágai vár és egy dóm
Prága
Prágai vár közelebbről
Drezda