bringa, mi az h nem ér elfelejteni?!

há nem éppen aszongyuk h mi van mááááá, mikó jösssssz?

na csak gyógyizzatok meg rendesen, addig legyél különben is leánykád mellett, aztán majd csevegünk.
pici, nem alszik el egyedül Viktória, csak már nem üvölt/bőg elalvás előtt és már ez is nagy szó!!

szal ő ringatva v szopiba alszik bele. esetleg séti közben, mikor rajtam csimpizik. de tény h már csak kb dupla annyira csimpi, mint egy átlag gyerek és nem százszor annyira

(különben az a furi h végülis én tényleg csimpis bébit akartam, csak nem gondoltam h van ilyen h ennnnyire az

)
jártok még babamasszázsra? arról nemis írtál. (vagy csak én nem emléxem?

)
dóri, mit is írtál az egybe faetetősötökről? arra emlékszem h dicsérted. de miért is jó? meg mondjuk jobb, mint a kis szék-asztalos verzió? csak mert mi is megyünk IKEAba majd és láttam h náluk van ez a hagyományos fa szék. designra sztem tényleg szebbek, mint ezek az egymásba rakottas kétfunkciósok.
nekünk sincs semmi fog, csak nátha, ami állítólag fogzási tünet lehet, de én fognak nyomát sem látom. de hát vmikor csak kinő. mondjuk, nekem nem hiányzik h mielőbb legyen
hozzátápi - háááát, mi finoman szólva fontolva haladunk

egy kis almalé anyatejjel keverve már lecsúszott kb kétszer - tegnap és ma, de ennél sokkal többet nem tudunk felmutatni. a gyümölcshúst mindig kitolja a nyelvével - hogy nem tud vele mit kezdeni, mert nem megy le v nem is akarja h lemenjen, mert úúúútálatosnak tartja, azt nem tudom. ja, és már hozattam két kiló biokrumplit - ami ilyen tempóban haladva gondolom simán kicsírázna a spájzban, úgyh beraktam a hűtőbe. sztem ott egy évig eláll, nem? addigra már csak lesz kedve hozzá, sőt esetleg foga is