NNNNNA, tegnap óta van net itthon!
Igaz, a melóból olyan későn járok haza, hogy nem tudom, mikor fogok tudni írni, de majd megoldom valahogy!!!
Micsoda hírek!
Az újdonsült anyukáknak gratulálok, és sok sok tejcit kívánok, és nagyon jó babázást!
Évi!
Na, végre
Már épp itt volt az ideje, hogy elkezdődjön a projekt!
Gratulálok!!!és drukkolok!!!
Ancsa!
Édi vagy!
Megkaptam (mármint a puszikat)
Holnap kérem élőben is!!!
Ne haragudjatok, de nagyon sok idő telt el, mióta rendszeresen jöttem, visszaolvasást nem tudok ígérni, de innentől jövök és újra megpróbálok bekapcsolódni!
Rólunk:
Ugyebár a talin a lombiknál tartottunk!
Azóta vannak új fejlemények!
A doki bácsi felfedezett egy kis bibit, Lacnak van valami bacija, ami tünet nélkül jól érezte magát odabent, és ő tehet mindenről!
Egy gennyburkot képezett odabent, és magába zárta az összes spermiumot. Ezért volt rossz az eredmény!
Most kap nagyon erős antibiotikumot 6 héten keresztül, és azt mondták, hogy ennek következményeképp a kezelés vége után már csak rá kell gyúrnunk a témára. Az esetek 99%-ában az ilyen baci irtás után 9-10 hónappal az embernek babája születik!
Hát remélem, hogy ez velünk is így lesz!!!
December 1-én veszi be az uccsó gyogyót Lac, úgyhogy mondtam neki, hogy karácsonyra babát kérek, vagy méginkább mikulásra!!!
Majd jövök a drukkokért!
Örülök, hogy végre valaki talált valamit, kezeli, és jó dolgokat helyez kilátásba! Remélem, igaza lesz, és 9-10 hónap múlva én sem tudok majd aludni nyugodtan éjjelenként a nagy hasam, később pedig a nyüszis babánk miatt!
Bocs, hogy ennyit írtam magunkról!
Ígérem, jövök és akkor majd nem leszek ilyen önző
Sziasztok: Eszter

Pankáék megérkeztek
Dóri a kisházban
Emili
Dóri
A csajok ismerkednek egymással