A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Zita!
Gratulálok pocaklakóhoz!!!! :lol:
Szép pocakosodást nektek!!!

Zsozi!
Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Sok tejcsit, nyugodt éjszakákat, sok boldogságot kívánok!

Zitacicu!
Gondoltam ma rátok!!!
Remélem minden rendben ment!!!!

Nem is dicsekedtem nektek, hogy Baba a szülinapja körül megtette első lépéseit!Azóta pedig napról napra egyre többet megy és nagyon élvezi a dolgot!!!!!! :lol:
Megtartottuk a szülinapi bulit is, dobok pár képet!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hali.

Enikő, bejelentkeztem erre a Bukfenc foglalkozásra, jövő hét szerdán megyünk. Ti eddig csak egyszer voltatok?
A hajlatban nyugodtan krémezheted, nem fog jobban bepálni. Lehet, hogy nem is a bepálástól pirosodik...

Niki, Petinek is gennyes volt az oltása...de neki szép lassan csordogált ki a folyadék. De ha a dokinénitek szerint Rékáéval minden OK, akkor ne aggódj!

Zsuzsu, priviben ment a válasz a kérdésedre. :) Nálunk egyébként nincs baj a sétával, nálunk inkább anyukámat és a mamámat próbálja palira venni a fiam.
Karifára kikötözés, ajándék passz. Nem tudom, ki mit gondol, de igazából még nem értékelik, szerintem még mindig ott tartanak, hogy letéphessék valamiről a csomagolópapírt. Meg mi folyamatosan veszünk mindig mindent, így igazából nálunk a karácsony az együttlétről szól...

Kinga, azta! :) Én ma vérvételen voltam, ott meg komplett bölcsi lett hirtelen, két fiú és egy lány. Gondoltam is rá, hogy Petit is vinnem kellett volna. :)

Csibe, gratula Gábornak a járáshoz. Jók a képek, látom, nagyon tetszett neki a tűzijáték, Peti sajna megijedt tőle, vagyis a hangjától, amikor az apja meggyújtotta. És még a tortájából sem evett, max. egy falatot. :o

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szobatisztaság-ügyben köszönöm a válaszokat megint. A Bilikönyvet feltétlenül megvesszük! :) Bár most azt találtam ki, hogy ha már eddig nem szabadultunk a pelustól, rögtön a WC-vel fogunk próbálkozni, nehogy az legyen, hogy a bilit megszokja, és az ovikezdésre a wc nem lesz szimpatikus.

A kanállal evést Marcsi sem gyakorolja, ez a helyes kifejezés, mert fagyit és tejszínhabot szépen eszik kanállal! :lol: A főzeléket várhatom… De kézzel se eszik falatosat (kekszet igen!), ha azt szeretnénk, hogy egyen is valamit, etetni kell, kész. Ja, és sétálni se sétál, babakocsi-függő. :( Pedig nyáron pár hétig már gyalog járt a játszótérre, aztán megszületett Dóri, ő ugye kocsiban, és visszaestünk. :(

gyanixi: miért lenne baj, hogy nem ül még biztosan? (A fotón nem úgy tűnik, mintha nem gyakorolná…) Az én gyerkőcöm is kihagyta a mászást egyébként, és csak 11 hónaposan állt fel, szerintem teljesen ráért addig!

ceniko: amikor a Játszóházba vagy a fejlesztőbe mentek Violával, viszed Zalánt is? Nem tudom, el merjek –e menni 2 gyerekkel… Főleg, hogy Dóri mostmár a kocsiban se alszik a levegőn :(, nagyon fárasztó kezd lenni, mert az éjszakák is elromlottak, eddig az legalább jó volt, és sokat sír napközben, a kezemben is…

jégvirág: én se tudom elképzelni, mit kezdenék egy fiúval! Elsőre fiút szerettünk volna, aztán amikor másodszor terhes lettem, mindegy volt, mégis olyan megnyugvásféle volt, amikor kiderült, hogy csajszi.

Hogy ne csak a teszveszt ajánlgassam :wink: : a Centrumban lehet kapni 1990-ért polárbéléses mikrokord kantáros nadrágot!

Kép

[/img] Kép Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Én 3 hónappal ezelött közöltem Orsival hogy a bilit kölcsönadjuk egy kisfiúnak akinek nagy szüksége van rá és anyukájának nincs pénze megvenni. Addig ugyanis csak ritkán ment itthon wc-re és a bilin lecövekelt egy mese elé és ült rajta fél órát. v. többet.

Kinga! Aranyosak a gyerekek!

Csibe! Nagyon jók a fotók, irigylem az étvágyát, Orsi sem kostolta meg az elsö szülinapi tortát:) Bár nem is számitottam rá:)

Nóri! Orsi 2 évesen ugy kezdte a bölcsit hogy etetni kellett. Ott mégis rohamosan megtanult önállóan enni. Nagyon szépek a lánykáid! Én is igy voltam, elsöre nagyon fiura számitottunk aztán a másodiknál már elképzelni sem tudtam milyen lehet ha fiú lesz. Dehát az lett, és most már olyan természetes hogy az :lol: De azért hiányozni fog hogy nem lehet ugy öltöztetni mint egy lányt, meg fésülni stb.

Exi! ird már meg nekem légyszi honnan szoktál tortát rendelni mert irtam hogy én több helyröl is csak 4-5e tudtam eddig 20 szeleteset venni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Norus: Igen viszem Zalánt is, elvan a hordozóba, és aki épp arra jár benyomja a szájába a cumit :D

Exi: Mi is megyünk szerdán a fél 10-esre! Ti hányra mentek?

Bea: Ez a Bilikönyv milyen? Mondanál róla egykét szót... Bár akarnék venni gyerek bibliát (keresztelőre ajcsiba) meg babanaplót uncsitesóméknak, lehet megkukkolom úgyis az Alexandrába megyek majd... :roll:

A gyerekek gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek! :D :D

Karmen: Én is teljesen rákaptama gyógyszertári fürdetőre mostanában, az összeset azzal fürösztöm+magamat is :lol: Tök jó, mert nem szárad ki a bőrünk :)

Köszi a kukis infókat, akkor krémezem ezerrel!

Megyünk fejlesztőbe Viussal, előtte még Zalánnak szopiznia kéne, 4-re elugrani Bogiért az oviba, majd eldobni őket barátnőmhöz aki vigyáz rájuk, utána bölcsibe Violáért majd fejlesztő.... Húúú leírni is sok, léptem! :lol:
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak gyors életjel.Máté jól van ,de nagyon nagy volt az orrmandula kb akkora mint egy garat...Eléggé vérzett ezért betamponálta a doki és nemrég vették ki neki.Már jól van minjárt megyek vissza most csak hazaurgittam a kicsikhez gyógyszertárba egyebek......,mert a Norbikának piros a torka de se láz semmi étvágytalanság vettem neki tantum verde spray-t

léptem sziasztok

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv.

Norus, akkor nem lehet egyszerű az életed, ha még Marcsi is "bébi". Én meg azon aggódom, hogy Peti meg mindent kézzel eszik önállóan, kanállal etetni kell.
Jók a képek, Marcsi semmit nem változott, mióta egyszer taliztunk. Még mindig igéző szemecskéi vannak...

Kármen, én a Mignon cukiban rendelek tortát (habár az utóbbi időben vettünk a Tescoban), ez a Budapesti krt. elején van, a sortízesek alatt.

Enikő, mi is akkor megyünk! Legalább megnézem élőben a Husigombócodat is. Kellemest a hasznossal.

Zitacicu, jó, hogy jelentkeztél, mielőbbi felépülést a fiadnak!

Ági és
KépKép
exdeus

Zitacicu: Máténak mennek a drukkok a gyors felépüléshez!++++++++++++++++++++++ És remélem Norbi nem lesz beteg! Ki vigyáz most rájuk? Meddig kell Mátéval bent maradnotok? Pusza Nektek és kitartás++++++++++++++++++

Exi: hehe Viola meg mindent kanállal vagy villával akar enni :lol: Ma este vacsi után adtam nekik szőlőt, ahhoz is hisztizett a villáért :lol: A sült krumplit pl úgy ette, hogy bal kézzel megfogta a krumplit,hogy a jobb kezébe lévő villával fel tudja szúrni :D ! Aztán amikor sikerült és még a szájáig is eljutatta, óriási volt a sikerélmény,kacagás :lol: Megzabáltam! :)

Bogiszáj ma reggel oviba menet:

"Anya ebbe a keresztőzésbe neked van elsősegélyed ugye anya???" :lol: (kereszteződésbe, elsőbbséged)

Amúgy keni vágja a közlekedési táblákat, tudja melyik az autón a sebváltó, gáz, fék és mire szolgál a kuplung :lol: Kész vagyok tőle amikor magyaráz, hogy "anya most záróvonalvan ne menj át rajta tudod, ilyenkor nem szabad és előzni se szabad láttam a táblát :lol: Én ezeket folyamatosan mondom neki, és megjegyzi mert érdekli :lol:

Vius:
Kép

Bogi+Zalán:
Kép

Bogi fellépett az ovival, táncoltak:
Kép
Kép

ceniko
Szeged

Nagyon szépek a képek,minden gyerkőc gyönyörű!!!!
Enikő Te olyan jó képeket csinálsz,mint egy fényképész,nagyon jók!!!

Zitacicu!Gyors gyógyulást kívánok Máténak!
20140113113746

Helló!

Enikő! Ha nem használ a Sudocrem vagy a Bepanthen, akkor Canestennel kell bekenni naponta 1x. Nekünk mindig bevált, dokink mindig ezt ajánlotta, akár a füle mögött, akár a pelus alatt pálott ki valahol.

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Kinga!
Akkor Ábi lemaradt mint a borravaló?? :lol: :lol: :lol: Pedig én is pályáztam a nászasszonyságra... :lol:
Nagyon aranyosak és jó látni mennyit nőttek!
A képen látható asztalka és székek nagyon jók, ilyesmin gondolkozom én is Ábinak. Honnan van??

Csibe!
Gábornak gratulálunk!!!!!!!!! (szeretnek alkalmakra időzíteni a kicsik, nálunk anyáknapja volt a nagy nap :lol: ) CSIni a fiatalember és a torta is klassz! Esésmentes járásgyakorlást kívánunk!

Ági!
Köszi a pü.t!
Nálunk is az együttlét a fontos, különösen így, h mostanában mindennap dolgozik Bence. Nem tudom mikor van ünnep vagy 7vége, mert sosincs itthon.
Én is megveszem, ha valami klasz dolgot látok a kölöknek, és most már Ő a fontos, a saját szülinapomra is neki akarok ajándékot :D
Még gondolkozom a karifán, lehet, h idén kicsi lesz, de jüvőre már szép magas, mert adigra okosodik. Én imádom a karácsonyi fényeket, illatokat.....

Nóri!
Nagyon szépek a lányok!!!!!!!! Az utolsó képen kicsit hasonlít a lánykád Bea Grétiijére szerintem...
Tudod esetleg, h a kantáros naci milyen méretben van??

Zitacicu!
Teljes gyógyulást a gyerekeknek!!!!!!!!!

Enikő!
Öcsibogyón megint csak kacagok! Ügyes fotós vagy!

Csajok!
Volt valaki ringató foglalkozáson?? Milyen??? Mibe kerül, mennyien vannak?? Jövő szerdára tervezek egy ringatózást :lol: :lol:

"Ábelszáj":
Tegnap talált egy képeslapot, rajta egy kalapos kisfiú. Hozza nekem és azt mondja: anyaaaaa, ÁBIBIBABA és ad egy cuppanós puszit a képeslapra.... :D :D :D

Gyönyörűen süt a nap, megyünk sétálni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Nagyon klasszak a képek!!!!!
Még rakjatok fel!!!!!!!!

Zsuzsu!
Timiéknél voltunk,Kristófnak van ez a szuper asztala meg székei :wink: De én is rákattantam. A Kika-ban vették.

Ábel nincs lemaradva semmiről :wink: Majd Kitti választ :lol:

Timi jár ringatóra és egyszer már mi is voltunk Kittivel. Nagyon szuper volt,babókám élvezte. Ha nem esik, holnap megint megyünk. Csak ajánlani tudom. 600 Ft-ba kerül.

Képzeljétek el,megtört a jég... Kittinél egyik napról a másikra elmúlt a félelem a játszón!!!!! Ma már úgy felment a csúszdára hogy 2 gyerek fent volt :P ANNYIRA örülök. Megint tud önfeledten játszózni (meg én is ).

Anett!
Hogy vannak az éjszakáitok? Visszaállt a rendes kerékvágásba? Megy a szopi rendesen?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Exi! köszi, esetleg lehet telefonon is rendelni tölük?

Kinga! Örülök hogy Niki egyre jobban feloldódik!

Enikö! nagyon aranyosak!! Látom Bogi is nagyon szeret szerepelni!

Zita! Remélem már sokkal jobban van Máté, ma már ugye hazamehet?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit levagyok maradva ezer éve nem jártam fennt és nem olvastalak benneteket! :(
Kicsit lefáraszt a reggel,délután oviba menés meg a közte levő házimunka!
Tegnap megkaptuk a 3hós oltást meg a 6 évest is! :D
Marci nem sirt Geri annál inkább ordított!
Marci most 6220gr és 63cm!

Kicsit kész vagyok tőle,mert nappal nem alszik 3-szor félóránál többet mindig szorakoztatnom kell!De cserébe az éjszakát átalussza! :lol: Megfordulunk már két hete hasról hátra meg fordítva is,tartja a kezébe a csörgőket és rázza ezerrel,néha arcon vágja magát vele aztán ordit miatta félórát! :shock: :shock:

Enikő!
Nagyon édik a bébek!Zalán nagyon kis cuki!Tiszta te vagy!
Szopizik még?

Anett!
Láttam Málnusról képet nagyon aranyos hajas baba!
Jól megvagytok?
Nyugodt baba?

Csibe!
Gábornak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Zita!
Gratulálok a kis jövevényhez!

Hát ennyi,ne hari a hosszú irásért!Probálok gyakrabban jönni!!!
Dobok pár képet!
Szép napot mindenkinek!! :D

Kép Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés....

megjártuk a kórházat a múlt hétvégén Tomdival :( Pipi hozott haza egy jó kis vírust, neki 3 napig tartó láza volt, utánna 2 napig hőemi és eközben randa torok és köhögés. Természetesen Tuci is elkapta, de neki 39,5 láza volt 5 napig, napközben csökkent, de délutánra újra bestartolt. Így bevittük a kórházba és bent tartottak minket, kanül a kezébe, 5-6 próbálkozás után, engem kivittek, mert rosszul lettem. Kapott infúziót, lázcsillapítót és antibigyót mindezt vénásan. A gyulladása a vérben 54,6 volt, a normál 5 helyett. Nagyon szarul volt a kicsi, másnapra viszont lement a láza, ekkor elkezdett menni a hasa (3-szor össz) ezért átraktak minket a fertőzőbe (azt állították, hogy rota vírusa van, így beraktak minket egy rota vírusos kiscsaj mellé, az agyam ketté állt), este én össze szedtem a gyereket és magamat és hazavittük saját felelősségre. Egészen péntek estig bejártunk antibiotikumra, vérvételre, pisi vizsgálatra és röntgenre. Lányok, esküszöm néha azt se tudtam sírjak vagy nevessek a kórházban történteken. Ha valaki kíváncsi rá leírok egy történetet csak egy rövidke sztorit, de nam akarom ide beírni, mert ennyire nem akarom, huh hogy is írjam lefikázni a magyar eü.t. Ha valakit érdekel akkor privben tájékoztatok :D Tomdi jól van, hörg hurutja volt különben felülfertőződött két bacival, ezért lett extra rosszul. Visszük 2 hét múlva pulmonológiára. Jah és non stop cicizett, a szoptatással "éltük túl" a kórházat, ezért hajrá szopi :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó!
Sajnálom a kálváriátokat!!! :(

Mi a véleményetek a Corás, Tecsós esernyő babakocsikról? NAgyon gagyik? Érdemes ott venni? Szeretnék egyet. Kitti egyre többet sétál és egyszerűbb lenne soxor egy könnyű esernyőre csukható babakocsi. Na meg utazásokhoz is jó lenne.
Légyszi írjátok meg a véleményeteket!!
Ja, és nem akarok drágáért venni!!

szszkinga

Zsanett: Isten éltesse Gerit szülinapján :) Milyen oltást kapnak 6 évesen??? :shock: Édes a picúr :lol: Azt a tokát :lol: Igen szopik még Zalán +tápi, kb olyan 60%-ban szopik... :D

Nyúlanyó: Húbazz, örülök hogy jobban vagytok! Szegénykék.....ááááááááááááááááááááá

Én is szeretnék venni ajcsiba babatornáztatót, szerintetek hol nézzem meg ahol nem kerül vagyonokba??? Én a gyerekeimnek szinte mindent a neten vettem használtan :oops: De mivel ajándékba lesz ezért újat szeretnék, ötleteket kérnék légysziiiiiiiii! Hja és sürgős lenne holnap szeretném megvenni a 7végére kéne, csak csüt.től ünnep.....

Kösziii

ceniko
Szeged

Kinga: Én nemtom mi a Micimackóba vettük Be be go 12 ezer volt... Semmi baja, Viola a 2. gyerek aki használja, sztem kibírja Zakánt is majd...

ceniko
Szeged

Zakánt=Zalánt....siettem :oops:

ceniko
Szeged

Nyúlanyó! :cry: :cry: Jobbulást a családnak! A magyar e.ü. pedig egyszerűen katasztrófa... :evil:

Zitacicu! Örülök, hogy Máté jól van! :):):)

A gyerkőcök csudaszépek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bea! Én elsőre nagyon kislányt szerettem volna, aztán fiú lett és imádom! :):) Ráadásul minden szerelmet én kapok, ami a lányos ismerőseinknél mindenhol apának jár! :wink: Most úgy vagyunk, ha jön a 2. mindegy majd mi lesz, bár apának járna egy kislány, hogy ő is kapjon szerelmes pillantásokat! :)

Én meggyógyultam, és már kezdtem reménykedni, hogy a család megússza, de Dénit ma kétszer is elöntötte a kaki... :( Remélem nem lesz rosszabb, adok neki Smectát.

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
Köszönjük!

Ugyanazt kapta mint Marci most csak kimaradt belőle az agyhártyagyulladás elleni!

Szerintetek hol érdemes Marcinak játszószőnyeget venni?

Kép
Kép
zsanett26

Kinga! Tesomnak volt 5e ft-os Corás, én nagyon utáltam tolni, kölcsön kaptam de inkább visszaadtam, nem forgott rendesen a kereke, nem is gurult jól, szoval nehéz volt vele közlekedni.

Nyúlanyó! Hü szegényke, jol elkaphatott valamit, örülök hogy már jobban van!! Nekem priviben elmesélhetnéd mi történt, bár már én is rájöttem szörnyü ami mostanában ott van

Tornáztatót mi a Tescoban vettünk 3 éve, 1500 ft-ért. Bevált, Norbi is nagyon szereti. Szönyegünk nincs, arrol nem tudok mit mondani

Zsuzsi! Jobbulást Dénesnek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nyúlanyó!
Nem semmi de lényeg hogy jobban vagytok!!Én olvasnám a sztoridat.....

Itthon vagyunk már ,bár volt egy kis para ,mert reggel Máté hányt pedig este már evett ivott és semmi gond nem volt.Aceton újra lett a vizeletben és úgy volt kap infúziót és akkor nem jöhet haza ,de szerencsére tudott inni és hazajöhettünk.Megköszönte a doktornéninek hogy meggyógyította. :)
Rossz volt látni ahogy kapja az altató szurit és ahogy elalszik ,majd ahogy kihozzák stb.....Simán elbőgtem magam.... :(
Lényeg hogy mostmár itthon van és nevet jókedvű .Reggel még nagyon aggódtam fel se kelt sápadt volt...
Ja és már evett is...

Kép
Kép
zitacicu2

szörnyű most tudtam meg hogy Mátém ovinénije (aki a vezető is egyben)a körintenzíven van a csecsemőmirigyével van valami és lélegeztetni kellett meg vércserét csinálni neki...áááááááá

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok! :)

Van végre netünk megint!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvastam, de olyan szita agyam van, biztos felét elfelejtettem. :oops:

Zitacicu :)
Gyors felépülést Máténak! Örülök, hogy már otthon vagytok!
Édes lehetett, ahogy megköszönte a dokinéninek, hogy meggyógyította! :D

Anett :)
Én olajoztam Boti hajlatait fürcsi előtt, hogy kiperegjen onnan a víz. Különben akárhogy töröltem, kipálott... a hintőport nem nagyon szerettem, azt inkább csak nyáron használtam melegkiütésekre.

Enikő :)
Nagyon szépek a porontyaid még mindig! :D :D
Botinak is a kuki és a zacsi között pirosodik ki néha, én a dm-es Babylove körömvirágkrémet használom, nekünk bevált.
A Sudocream is jó nagyon, de horror az ára, ezért váltottam. :?

Nyúlanyó :)
Ó, basszus, nagyon sajnálom a kórházasdit Tomdival!
Remélem már jobban van!!

Csibe :)
Gábor baba változatlanul jóképű! Szuperek a szülinapos tortás képek! :D :D
Láthattam a babócát babakocsiban nagymamával a dm előtt múlthét pénteken??

Kristóf és Kitti nagyon szép pár!! :lol: :lol:
Kittiben gyönyörködöm mindig jó pár percig, remélem, nekem is ilyen szép kislányom lesz! :wink:

Mi meg most kezdünk megint név dilemmában lenni... :?
Tetszik továbbra is a Noémi, csak a becézésekkel állunk hadilábon.
Szóval nyitottá tettük a kérdést ismét. :roll:

Fiú rucikat lehet jönni nézegetni! Újszülött mérettől 80-86-osig vannak! :) És nagyon sooook! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Hallottam már a Noémit Nojá-nak,Noncsinak becézni.Szerintem vagány.:) :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Nyúlanyó,gyors jobbulást kívánok Tomdinak!!! :cry:
Nagyon sajnálom szegényt,úgytűnik ez jó űtős vírus volt!!!!!!!!!!!!!!
Én kiváncsi vagyok,jöhet priviben!!! :wink:

Zituska,én a játszón hallottam hogy a Nóémit,Éminek bezézték! :D

Zitacicu,Máténak is jobbulást kívánok!!!!!!!! :cry:

Kinga,mi a Barinak a Lidl melletti bababoltba vettünk kocsit(azt hiszem Pilko)9500ft ,én meg vagyok vele elégedve! :wink: :wink:

Enikő,Gulliverben nézted már???????
Mi annó a Barniét a Plázába vettűk 10000ft,de az én fiam nem nagyon szerette!!!
:?

Zsanett,szvsz érdemes használtan bababoltba venni,mi vettünk újat 6000ft,aztán a dorozsmai vásárban 800ft is játszószőnyeget!
Szerintem a vásáros jobban nézett ki!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Hali.

Csak azért írok, mert szeretném kérni, hogy holnap gondoljatok rám, megyek megint vizsgázni.

Kinga, nem tudom, ami most volt 9000-ért esernyőre csukható járgány, arról egy anyuka csak jókat mondott. Mondjuk nekünk az első, teljesen alap esernyős járgányunk "made in Auchan", én szerettem.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,
Enikő,
köszi az infot, remélem, minden rendben lesz a barátnőmnél is. Első gyerekes anyuka, kicsit aggódos... :D Persze ki nem az elsőnél.
Köszi egyébként, jól vagyunk, Gábor nagycsopis, szeptembertől iskola. Nagyon okos, értelmes, a lányok kedvence, imádom én is. :) Én visszatértem a pedagógusi pályához, oviban dolgozom, nagyon szeretem csinálni, kiscsoportosokkal vagyok.

Mint gyakorló pedagógus, és anyuka is, csak azt tudom írni nektek, nyugi az evéssel is, meg a pisivel is. Nagyon helyesek az oviban lévő gyerekek, de bizony van még olyan 4 éves is, akit etetni kell, legalább ebédnél, és bizony van olyan, aki alól szinte kétnaponta, ha nem naponta kell cserélni a pizsit és az ágyneműt. Persze ne ez legyen az etalon, de belefér.
Az evésre hagy írjak én is jó könyv címeket:
Balogh Anita - Budaházi lászló: Egyél kicsim (tök jó receptek vannak benne, még a felnőtt is megeheti, egész pici kortól)
Nicola Graimes: Agyturbó (nagyon tanulságos, és élvezhető receptek vannak benne)
és az abszolút kedvencem:
DE TURCKHEIM, STÉPHANIE; LANGRÉE, AIMÉE:
ÍNYENC FOGÁSOK AZ ŐRÜLET SZÉLÉN ÁLLÓ ANYUKÁKNAK
50 stresszmentes recept, ami tényleg beválik a gyerekeknél

Zita,
épp ma hallottam a kolléganőmtől az óvónénitek esetét. A borzasztó szerintem még az is, hogy alig múlt 30.

Lányok,
A mászással kapcsolatban: ha vmi kimarad a mozgásfejlődés során, sajnos, az sohasem jó. Később problémákat okozhat. Ha vkinél pl. a mászás kimarad, érdemes nagyon sokat hintáztatni, fontos, hogy sok időt töltsön játszótéren mászókán, ha lehetőségetek van érdemes megvenni különféle mozgásfejlesztő tornaszereket. Persze csak olyan otthoni használatra (nem bordásfalra gondoltam).
pl. http://www.taneszkoztar.hu/site/cegek/horrt/hor10.htm
felfújható nagylabda stb.

Nagyon jó pl. a trampolin (kicsit nagyobbaknál- először segítséggel, aztán fokozatosan egyedül). Néha beiktatni Játékdzsungeles délutánokat (ez biztos ismeritek).

Vagy csak otthon, "lemenni" a gyerek szintjére és kúszni, mászni, négykézláb lovacskásat, autósat játszani, nálunk még a lassan 6 éves is imádja (az apukája úgyszintén) :)

A Százszorszépben van csiribiri torna. Hallottatok már róla? Esetleg volt is valaki? Melyik a jobb Bukfenc vagy a Csiribiri?

További kellemes hetet:
Ági
Ágci

Ágci: Szupereket írtál :wink:
Mi a Bukfencre járunk sztem szuper. A csiribirit nem ismerem így nincs összehaonlítási alapom!

Mozgásfejlődéssel kapcsolatban egyetértünk!

Melyik oviban dolgozol??? Jöhet priviben is :wink: Hova megy majd Gábor suliba? Kistesó :D ? :wink:

Bibi: Ott még nem, holnap lesz egy nagy körütam...Cora, belváros,meg még egypár hely ahova el kell mennem majjd...

Zitacicu: Sajnálom az óvónénit, alig múlt 30 :shock: ? Annak viszont örülök, hogy Máté jobban van!!! Szuperügyes volt :D

Zituska: Nekem zoknikák/harisnyák kellenének Zalánnak. Nem az újszülött méret hanem 6-9 vagy 9-12 vagy nemtom milyem számozásuk van.... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kinga! Az éjszakáink változatlanok, 2 x kelünk, 2 olyan alkalom volt, hogy csak 1 x ébredt, de gondolom csak elhúzta a mézesmadzagot előttem. Na majdcsak egyszer .....Nagyon keveset szopizik éjjel,max 5 percet,nappal is 10 perc és 3 óránként pontosan eszik.Jobb lenne ha többet enne és ritkábban,de még egyenlőre így van.

Zsanett! Isten éltesse Gergőt, sok boldogságot !
Köszi jól vagyunk, igen elég nyugodt baba,jól elvan magában is,nézi a zénélőt az ágya fölött,meg úgy mindent szemlél csendesen.Ma reggel még bőgtem is,mert kivettem ágyából,hogy megdajkálom és elkezdett bőgni,erre én is,visszatettem az ágyába és boldogan nézte tovább a macikat.Erre án befordultam,hogy nincs rám szüksége :cry: Uram kinevetett!
Nagyon éde Marci,szép nagy már és látszik, hogy jókedvű!De jó nektek, hogy végig alszotok éjjel,én nagyon nehezen kelek fel!

Nyúlanyó!JAj ez szörnyű,nagyon sajnálom,villám gyógyulást Tomdinak!

Zitacicu!Örülök, hogy jobban van Máté!
20140113113746

Timika!
Mi nem veletek találkoztunk a Honvéd téri játszón kedden délelőtt???????
Regivel homokoztunk, még beszélgettünk is az időről! Vagy tévedek?????

Kép
kajla

Sziasztok!
Mostantól ha valakinek pénzügyi manőverre lenne szüksége, ne habozzon felhívni!!06302481459
Egy független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem el dolgozni, akár hitel, befektetés, biztosítás, vagyonképzés...mindenben tudok segíteni! És a szolgáltatás teljesen INGYENES!!!!!!!

Vargáné Anikó

Kép
kajla

Zsuzsu72!
Mi Lego duplo-t szeretnénk venni Reginek, és éppen a napokban figyelmeztettek, hogy nem jön több szállítmány az országba, ezért gyorsan meg kell venni! Csak az van, ami a boltokba most van! Úgyhogy fizetéskor irány a Hetethét..:lol:

Kép
kajla

Köszi a babakocsis hozzászólásokat!!
Ma vettem egyet a Huncutka bababoltban a Kálvárián.
Oda el tudtam sétálni Kittivel és az új kocsival jöttünk haza. NAGYON klassz!! Eszméletlenül könnyű irányítani. Ez az első vadiúj babakocsink :P
Itt van róla 2 kép.
Felhoztam a lakásba és letakarítottam...mégis csak új :wink:

Timi!
Elmentél ma a Ringatóra? Mi jövő héten tutira megyünk!!

Ágci!
Én azt szeretném majd kipróbálni amire Enikő is jár. A Bukfenc foglalkozást.
Kittinél szerencsére nem maradt ki semmi,csak felcsrélődött a sorrend. Először kúszott, utána felállt és utána mászott :P

Kép

Kép

szszkinga

Anita,
sajnálom :(

Kinga,
mi a Balcsira vettünk 5 ezer Ftos tescos gagyi kocsit és sokkal jobban szeretem, mint a hasonló Hauckot (ami 7 ezer volt)

annyi hibája van,hogy a huzat egy nyár alatt (kb. 1 hónap használat után) kifakult

mi elvileg holnap megyünk a Balcsira 4 napra, de Bogyi nem 100%os egészségileg, én pedig kardomba dőlök ha megint nem tudunk elmenni (mint a 23-i 7végén....)
Vendég

Kajla!
Mi is ott voltunk akkor a játszón :wink:

Dancsi!
Szorítok hogy el tudjatok menni és minden rendben legyen!!!!!!!!!

szszkinga

karmen: Marcsi mesét hallgatni se ül le a bilire. Az elajándékozós dumán is túl vagyunk. Kifogytam az ötletekből! :)

Köszönjük a dicséreteket mindenkinek! :oops:

exdeus: hát igen, a szemeit sokan észreveszik! :wink:

zsuzsu: anyukám vette a kantárost, 16-ost vett, ami megfelel a 92-esnek. 86-os is volt, a többi méretet sajna nem tudom. A Gréti-hasonlóság szerintem a széles mosoly miatt lehet… :)

Nyúlanyó, ez nem hangzik túl jól, gyors jobbulást Tomdinak!

Ágci: én se másztam, és egész jól megy a mozgás. :) Viccen kívül: Marcsi nemcsak hogy nem mászott, de sohasem forgott, főleg hasra nem, de egyetlen egyszer se, kb másfél éves koráig, akkor meg már rég járt persze! Illetve mászott, csak nem négykéztérd, hanem fenéken csúszva. :) Konzultáltam anno az Odúsokkal, meg gyógytornásszal, ők is azt mondták, kutya baja, ő így fejlődik.

Voltunk dokinéninél, Dóri csak 100 g-ot gyarapodott 2 hét alatt, 4 hét alatt 320-at. :( Elkezdjük mégis a vasat, hátha akkor kicsit többet eszik. (Ha nem fogja meg a hasát, és nem az lesz a baj akkor meg…) Tápszerrel "fenyeget", de én nagyon nem akarom! Egyszerűen nem eszik többet, pedig tudna, akkor minek tápszerezzem? :(
Megkérdeztem a vitamint, azt mondta, hogy mehet a napi fél abból, amit 4 éves kor felett ír az útmutató.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kinga!
MOst újra megnéztem a fényképeket és tényleg beugrott, hogy láttalak titeket!!!!!!!
De furcsa!!!

Kriszta!
Annyit gondolok rád! Egyórától folyamatosan! :wink:

Kép
kajla

Enikő :)
Van zokni is, meg harisnya is! :wink:

Totál kész vagyok ettől az időtől, semmihez nincs kedvem - már amit ilyenkor lehet csinálni. :cry:
Sétálni nem tudunk menni, csak lézengünk sötét lakásba Botival.. :?

Néhány napja keményedik a pocim. Nem fáj, úgyhogy ezt még normálisnak tekintem.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Ma voltam tanácsadáson utoljára, letelt az 5. alkalom is. Hogy szalad az idő.
MEg tudtam a védőnőtől, hogy a múltkori ca-oxalát kristályok a vizeletemben mitől vannak.
Azt mondta nekem, hogy most lebuktam, mert ez azt jelzi, hogy kakaót, vagy csokoládék ettem... Na de, ha az ember lánya megkívánja... miért ne ehetnék néha csokit? Vagy nem jól gondolom?

Nemsokára megyünk a dokihoz ultrahangra, úgyhogy szerintem holnap jövök új babás képekkel és remélhetőleg már biztosra megtudjuk a kicsi nemét.

Addig is mindenki vigyázzon magára ebben a faramuci, nyálkás időben.

A babaszoba festést most csináljuk, de valahogy nem akar száradni... péntekre valahogy kész kell lennie, mert különben anyumékat nem tudjuk hova rakni éjszakára... hátha javulna az idő...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat hozzátáplálás ügyben, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával és megpróbálom elfogadni. :-)
Dancsi: Azt hiszem rám is hasonló sors vár, sugárbanhányós akciók szinte minden nap, és évekig tartó szoptatás! :?

Amúgy ma megevett a csajszika egy negyed szelet kenyeret. Tudom, hogy még nem szabadna glutént adnom neki, de szó szerint kikövetelte! És ebből legalább mennyiséget is evett! Még a rizzsel vagyunk így! A szénhidrát az tetszik neki! Nem tudom, Update Norbi mit szólna hozzá! :D

Karmen: Őszintén szólva ezek a képek nem segítenek az azonosításban, annyira picik :) , de azt hiszem képben vagyok... Szimpatikus, szőke, szemüveges nagymamával jártok úszni, igaz? :D

Zsuzsu: Nagyon aranyos vagy, teszek képet! :lol:

Csibe: Jó fej a fiad! :-) Hol vettétek a tüzijátékot a tortára? Én is szeretnék, nemsokára itt a napja, de nem tudom, hol keressem!

Szilde: Tanítottam egy kislányt, akit Noéminek hívtak, Őt mindenki Nominak becézte. :) (A nővére Ramóna volt, Őt Raminak :lol: )

Az utolsó képen nem a nyelvét nyújtogatja Dorottya baba, hanem a Bárányka beeeeeee-t énekeljük! :lol:

Kép mosoly Kép informatikus lesz :-)
Kép Bárányka beee... (ez mai kép :-) ) Kép pápá

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Anikó:nem láttam jó kabátot,pontosan csak egyet,de az is csúnya volt!!!

Valakit nem érdekel ez a őszi kabát???Keveset használtuk,szinte új!12-18 hónaposra való.
2500-re gondoltam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :lol:

Zituska!
De igen!Nagymamit láttad babával!!!! :lol:
Én bementem a DM-be egy kicsit vásárolgatni! :wink:

Hefe!
A cukrászdiszkontban vettem a tűzijátékot a Bakayn.De itt egy csomagban 4 db van és azt meg kell venni, 1 db-ot nem lehet.Ez a 120 mp-es volt, 1 cs. =4 db 1000 Ft, van 90 és 60 mp-es, azok olcsóbbak.Én mindig itt veszem és úgyis elfogy, romalni meg nem romlik meg.A díszeket és más egyebeket is itt szoktam venni!

Zitacicu!
Örülök, hogy jobban vagytok! :lol:
Sajnálom az óvónénit! :cry:

Enikő!
Édes a kis csapatod!

Zsanett, Nórus!
Édipofák a gyerekek! :lol:

Baba egyre ügyesebben jár, nagyon büszke vagyok rá és ő is magára!Látnátok kellene milyen képet vág! :lol:
Viszont el vagyok keseredve, az én mindent megevő, jóevő gyerekem nem eszik délre és uzsira szinte semmit!A reggelivel és a vacsival nincs gond.
A másik pedig a hiszti.sikít, kiabál, akaratos ha nam az van, amit ő akar!Sokszor nem tudom mit akar,mert az ö-ö betűk ismétléséből és a mutogatásból nem mindig értem.igazából nem tudom mit kellene csinálni! :(
a harmadik pedig:eddig átaludta az éjszakákat, most azonban 2-3 között felkel és nagyon sír!Máskor ha felkelt gügyögött, de most meg szívszakasztóan sír!Egy párszor már átvittem közénk, mert semmi nem volt jó, de most felfújtam a matracot és ha felkel nála alszom, mert nem szeretném ha közénk szokna, mert akkor senki nem alszik.Eddig olyan jó elvolt a szobájában!
Na, kipanaszkodtam magam.
Jó éjt Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zituska!
sztem olyan nagyon szép név a Noémi (nálam is listán volt mind2szer)
becézés részletkérdés, Patríciát férjem pl. Petinek hívja :lol: kérdezik tőle hogy h.hívják a gyereket ő mondja h. Peti, Fiú? nem lány, és mindenki néz nagyon-nagyon értelmesen :mrgreen:

Kinga!
nagyon jó a b.kocsi, tényleg szép is.

Csibe!
Boldog szülinapot Gábornak!
Vendég

az oviktól meg elment a kedvem.
Zituska!
fel kell h. vegyék Botit dec.ig, jövőre oviba, nem kell h. minicsoport legyen.
mi beíratkoztunk egy magánoviba, szeptembertől mehet Vivi (ha szobatiszta, de az lesz)
amúgy azzal riogatják el a picibabásokat h. a gyerek csak 4órában maradhat, b.nőmet is ezzel "zavarják el" .
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Csibe: Köszi az infókat! :) Te csináltad azt a szép tortát???? És volt benne tojás meg tejféle? Mert én még nem vezettem be Dorónál ezeket (a glutént se nagyon), és nem tudom, milyen legyen a szülinapi tortácska! Találtam néhány minden-mentes receptet, de azok nem igazán torta szerűek...

KépKépKépKép
hefe

Hali.

Zituska, neked is feltűnt, ami nekem? Hefe lánykája szerintem tisztára a Te fiad! Vagy csak én látom így? :?

Csibe, nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy az én jóalvó gyerekem csak és kizárólag köztünk volt hajlandó aludni, sehogy máshogy! Ez eltartott négy hónapig, aztán magától megjavult. Ugyanúgy mellettünk alszik el, aztán be a kiságyába, és max. egyszer sír fel, akkor is csak cumi be és alszik tovább egy nyekk nélkül.

Hefe, Petinek mezei cukrászdai tortája volt, mondjuk bele sem kóstolt, pedig ehette volna, mert addigra ő már evett mindent... De Timika anno a fiának azt hiszem az Agniból rendelt mindenmentes tortát, kérdezz rá tőle.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

exdeus: Megnéztük Botit... Apa is úgy véli, hasonlítanak egy picit a gyerkőcök! :D Én még abban sem vagyok biztos, hogy rám hasonlít, pedig mindenki mondja! :lol:
Kössz a tippet cukrászda ügyben, megkérdezem! :)

KépKépKépKép
hefe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?